Kolona sjećanja:Epikur krenuo pješke ka Vukovaru
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kolona sjećanja:Epikur krenuo pješke ka Vukovaru
ja sam bio jedno vrijeme u trsteniku nartskom i u dugom selu jel se to može računat pod zegej....Noor wrote:vuksadinare wrote:...sad muej malo neugodno..sto smo ga razotkrili da nije bas iz tuzle nego onkraj kakvih sat vremena do tuzle....ko i sokol koji je iz mjesta nebljusi onkraj grada krka...
ti misliš ak si iz ZG da si frajer...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ja sam bio jedno vrijeme u trsteniku nartskom i u dugom selu jel se to može računat pod zegej....Noor wrote:vuksadinare wrote:...sad muej malo neugodno..sto smo ga razotkrili da nije bas iz tuzle nego onkraj kakvih sat vremena do tuzle....ko i sokol koji je iz mjesta nebljusi onkraj grada krka...
ti pogled usmjeri prema gore
Guest- Guest
nisam ja iz zg-a ja sam onkraj zg-a...Noor wrote:vuksadinare wrote:...sad muej malo neugodno..sto smo ga razotkrili da nije bas iz tuzle nego onkraj kakvih sat vremena do tuzle....ko i sokol koji je iz mjesta nebljusi onkraj grada krka...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:nisam ja iz zg-a ja sam onkraj zg-a...Noor wrote:vuksadinare wrote:...sad muej malo neugodno..sto smo ga razotkrili da nije bas iz tuzle nego onkraj kakvih sat vremena do tuzle....ko i sokol koji je iz mjesta nebljusi onkraj grada krka...
e, baš tak...ti si iz Sesveta, a ne jednom si napisao da si iz ZG.
Guest- Guest
....pa jbg kad jesam iz zagreba..jer sesvete su na zagrebackom proracunu...Noor wrote:vuksadinare wrote:nisam ja iz zg-a ja sam onkraj zg-a...Noor wrote:vuksadinare wrote:...sad muej malo neugodno..sto smo ga razotkrili da nije bas iz tuzle nego onkraj kakvih sat vremena do tuzle....ko i sokol koji je iz mjesta nebljusi onkraj grada krka...
2015-09-08
vuksadinare wrote:....pa jbg kad jesam iz zagreba..jer sesvete su na zagrebackom proracunu...Noor wrote:vuksadinare wrote:nisam ja iz zg-a ja sam onkraj zg-a...Noor wrote:vuksadinare wrote:...sad muej malo neugodno..sto smo ga razotkrili da nije bas iz tuzle nego onkraj kakvih sat vremena do tuzle....ko i sokol koji je iz mjesta nebljusi onkraj grada krka...
sesvete
Guest- Guest
pa da sesvete na kraj svijeta...umalo da tramvaj provozi do njih...Noor wrote:vuksadinare wrote:....pa jbg kad jesam iz zagreba..jer sesvete su na zagrebackom proracunu...Noor wrote:vuksadinare wrote:nisam ja iz zg-a ja sam onkraj zg-a...Noor wrote:
sesvete
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa da sesvete na kraj svijeta...umalo da tramvaj provozi do njih...Noor wrote:vuksadinare wrote:....pa jbg kad jesam iz zagreba..jer sesvete su na zagrebackom proracunu...Noor wrote:vuksadinare wrote:
nisam ja iz zg-a ja sam onkraj zg-a...
sesvete
nego, jel gotova knjiga?
Guest- Guest
ma krc ti si iz sesvetskog kraljevca... vidio sam te tamo u strojarskoj kod agroproteinke.... :)))vuksadinare wrote:pa da sesvete na kraj svijeta...umalo da tramvaj provozi do njih...Noor wrote:vuksadinare wrote:....pa jbg kad jesam iz zagreba..jer sesvete su na zagrebackom proracunu...Noor wrote:vuksadinare wrote:
nisam ja iz zg-a ja sam onkraj zg-a...
sesvete
2015-08-08
malo blize...sesvetama sa juzne stranemichaellcmacha wrote:ma krc ti si iz sesvetskog kraljevca... vidio sam te tamo u strojarskoj kod agroproteinke.... :)))vuksadinare wrote:pa da sesvete na kraj svijeta...umalo da tramvaj provozi do njih...Noor wrote:vuksadinare wrote:....pa jbg kad jesam iz zagreba..jer sesvete su na zagrebackom proracunu...Noor wrote:
sesvete
2015-09-08
bio pa se preselio rekoh ti to..2010 sam se preselio....znas da smo to pricali..kad sam rekao d ami ej ponekad zao sto sam odselio iz folke ali da znam navratiti tamo cesceEva wrote:Pa kaj ti nisi na Folki?
2015-09-08
jel poznaš tamo kog od ekipe što ima plasteničku proizvodnju, tamo u kuševačkoj...vuksadinare wrote:bio pa se preselio rekoh ti to..2010 sam se preselio....znas da smo to pricali..kad sam rekao d ami ej ponekad zao sto sam odselio iz folke ali da znam navratiti tamo cesceEva wrote:Pa kaj ti nisi na Folki?
2015-08-08
bugare?..njih smo zvali bugari...ali njih sad tamo malo ima..one koje sam znao davno su odselili..michaellcmacha wrote:jel poznaš tamo kog od ekipe što ima plasteničku proizvodnju, tamo u kuševačkoj...vuksadinare wrote:bio pa se preselio rekoh ti to..2010 sam se preselio....znas da smo to pricali..kad sam rekao d ami ej ponekad zao sto sam odselio iz folke ali da znam navratiti tamo cesceEva wrote:Pa kaj ti nisi na Folki?
2015-09-08
Da, točno. Sorry, sad se sjećam. Taj stan rentaš i to si pisao.vuksadinare wrote:bio pa se preselio rekoh ti to..2010 sam se preselio....znas da smo to pricali..kad sam rekao d ami ej ponekad zao sto sam odselio iz folke ali da znam navratiti tamo cesceEva wrote:Pa kaj ti nisi na Folki?
Guest- Guest
daEva wrote:Da, točno. Sorry, sad se sjećam. Taj stan rentaš i to si pisao.vuksadinare wrote:bio pa se preselio rekoh ti to..2010 sam se preselio....znas da smo to pricali..kad sam rekao d ami ej ponekad zao sto sam odselio iz folke ali da znam navratiti tamo cesceEva wrote:Pa kaj ti nisi na Folki?
2015-09-08
I ima usta škrbava:Noor wrote:vuksadinare wrote:...sad muej malo neugodno..sto smo ga razotkrili da nije bas iz tuzle nego onkraj kakvih sat vremena do tuzle....ko i sokol koji je iz mjesta nebljusi onkraj grada krka...
ja znam dvojicu obojica su bili u kostajnici...michaellcmacha wrote:jel poznaš tamo kog od ekipe što ima plasteničku proizvodnju, tamo u kuševačkoj...vuksadinare wrote:bio pa se preselio rekoh ti to..2010 sam se preselio....znas da smo to pricali..kad sam rekao d ami ej ponekad zao sto sam odselio iz folke ali da znam navratiti tamo cesceEva wrote:Pa kaj ti nisi na Folki?
2015-08-08
....mozda i ja znam tu dvojicu.....znas ti pok.darinka britveca policajca..on je poginuo cini mi se u hrastovici...pa je tek pronađen prije nekoliko godinamichaellcmacha wrote:ja znam dvojicu obojica su bili u kostajnici...michaellcmacha wrote:jel poznaš tamo kog od ekipe što ima plasteničku proizvodnju, tamo u kuševačkoj...vuksadinare wrote:bio pa se preselio rekoh ti to..2010 sam se preselio....znas da smo to pricali..kad sam rekao d ami ej ponekad zao sto sam odselio iz folke ali da znam navratiti tamo cesceEva wrote:Pa kaj ti nisi na Folki?
2015-09-08
pričali smo o njemu davno znam kad je i gdje poginuo ali ga nisam poznavao.... tamo je bio jedan vod gromova i oni su dobili po piksli tada... jbg skroz nepovoljna pozicija bila... ako si kad tamo bio onda si imao prilike vidjeti.... onaj prilaz od petrinje po glavnoj cesti katastrofa ko na pladnju, ima i jedan put kroz štajcerovu pa uz petrinjčicu.... tuda su se naši i povlačili... u biti ne iz hrastovice neg iz prnjavora čuntićkog....
2015-08-08
....on je iz mog bivseg kvarta folke..odrasli smo zajedno....on se prijavio u policiju pocetkom 7 mjeseca 1991.....kvartovski mangup...sjecam se da smo bas par dana prije pili u kvartovskoj cevabdjinici....nas par i on...i rekao je da s eprijavio u policiju......rekao je tad da ne moze sjediti doma a koliko se sjecam da mu ej neki rođak policajac najebao u glini 27.6.1991..kad su prvi put postaju napali marticevci i kapetan dragan...mislim da mu ej onaj tomislav rom bio neki blizi rođak po mami...te je pricao da bi volio da ga posalju bas na banovinu i to u glinu...i kad je bio primljen u rezervni sastav..dosao je nakon par dana u kvart..i rekao da mu je prvi polozaj jukinac kod gline...ondje se zadrzao par dana..pa je vracen u zagreb...gdje je ostao petnaestak dana u kontroli prometa na zitnjaku....pa je u 8 mjesecu 1991 otisao za petrinju..jos jedan put je dosao doma na jedan dan...i vratio se..poslije smo culi da je najebao...prvo da je ranjen i zarobljen od cetnika kod hrastovice...pa da je kod nove bolnice pogođen snajperom i povlacenju ostavljenmichaellcmacha wrote:pričali smo o njemu davno znam kad je i gdje poginuo ali ga nisam poznavao.... tamo je bio jedan vod gromova i oni su dobili po piksli tada... jbg skroz nepovoljna pozicija bila... ako si kad tamo bio onda si imao prilike vidjeti.... onaj prilaz od petrinje po glavnoj cesti katastrofa ko na pladnju, ima i jedan put kroz štajcerovu pa uz petrinjčicu.... tuda su se naši i povlačili... u biti ne iz hrastovice neg iz prnjavora čuntićkog....
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» Čovjek pješke nosi križ od Rijeke do Zagreba
» Gde je Epikur
» Ovo epikur sluša kad popije
» Epikur u centru NATO-a
» Čovjek pješke nosi križ od Rijeke do Zagreba
» Gde je Epikur
» Ovo epikur sluša kad popije
» Epikur u centru NATO-a
Page 4 of 5