Kolona sjećanja:Epikur krenuo pješke ka Vukovaru
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kolona sjećanja:Epikur krenuo pješke ka Vukovaru
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/kolona-sjecanja-tuzlaci-krenuli-pjeske-ka-vukovaru/185675
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kolona sjećanja:Epikur krenuo pješke ka Vukovaru
...jesi ti epikure iz gornje obodnice?
2015-09-08
vuksadinare wrote:...jesi ti epikure iz gornje obodnice?
Ja sam iz Straže :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tulaci u akciji:
Kakav kurac Vukovar, idu do Minhena.
Kakav kurac Vukovar, idu do Minhena.
....onda nije vrag da ne znas juru policajca iz tuzle..radio ej u policji u zagrebu visok plav...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...jesi ti epikure iz gornje obodnice?
2015-09-08
vuksadinare wrote:....onda nije vrag da ne znas juru policajca iz tuzle..radio ej u policji u zagrebu visok plav...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...jesi ti epikure iz gornje obodnice?
a tko će to sve znati...
2015-08-06
..radio je i kao ucitelj...u zagrebu nakon policije...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....onda nije vrag da ne znas juru policajca iz tuzle..radio ej u policji u zagrebu visok plav...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...jesi ti epikure iz gornje obodnice?
a tko će to sve znati...
2015-09-08
...znam dosta tuzlaka...mislim iz tog dijela.....vele oni da su oko tuzle najvise ima hrvatskih sela...ono sjeverno i zapadno od tuzle i husin je vecinski hrvatski
2015-09-08
vuksadinare wrote:...znam dosta tuzlaka...mislim iz tog dijela.....vele oni da su oko tuzle najvise ima hrvatskih sela...ono sjeverno i zapadno od tuzle i husin je vecinski hrvatski
Da to je točno.
Međutim rapidno je pao broj stanovnika.
Podatak od prošlog tjedna da u gradu od 100 000 stanovnika nema 100 Hrvata između 20-30 godina.
2015-08-06
No to je normalno, ja rasprodajem svoje tamo i prebacujem u RH. Ostavit ću samo obiteljsku kuću.
2015-08-06
ma dobro grad je bio ionako vecinski muslimanski..pa prije rata je mislim bilo u gradu 15-tak% hrvata od ukupnog broja stanovnistva..ali velim vecina sela oko tuzle su bila hrvatska...istocno od tuzle na majevici srpska juzno i jugoistocno muslimanska...ako se ne varam..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...znam dosta tuzlaka...mislim iz tog dijela.....vele oni da su oko tuzle najvise ima hrvatskih sela...ono sjeverno i zapadno od tuzle i husin je vecinski hrvatski
Da to je točno.
Podatak od prošlog tjedna da u gradu od 100 000 stanovnika nema 100 Hrvata između 20-30 godina.
2015-09-08
....sto nisi rodao kucu u tuzli..pa kupio negdje u obliznjim hrvatskim selima..tako je napravila moja kolegica kata iz tuzle...prodala je kucu u tuzli a napravila je u selu od kud joj je otac porijeklom kod tuzle..epikur37 wrote:No to je normalno, ja rasprodajem svoje tamo i prebacujem u RH. Ostavit ću samo obiteljsku kuću.
2015-09-08
možda bolje negdje drugdje... nije ti ovo baš neka destinacija....epikur37 wrote:No to je normalno, ja rasprodajem svoje tamo i prebacujem u RH. Ostavit ću samo obiteljsku kuću.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
vuksadinare wrote:ma dobro grad je bio ionako vecinski muslimanski..pa prije rata je mislim bilo u gradu 15-tak% hrvata od ukupnog broja stanovnistva..ali velim vecina sela oko tuzle su bila hrvatska...istocno od tuzle na majevici srpska juzno i jugoistocno muslimanska...ako se ne varam..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...znam dosta tuzlaka...mislim iz tog dijela.....vele oni da su oko tuzle najvise ima hrvatskih sela...ono sjeverno i zapadno od tuzle i husin je vecinski hrvatski
Da to je točno.
Pa jeste, iznimka su Husino, Ljubače i Par selo koji su južno a većinski hrvatski bili.
Okosnica hrvatske pozicije i stanovništva je bila potkova uz južne obronke Majevice. Od Doknja pa sve do Straže.Veliki luk.
Lijepa vijest je da je franjevački samostan u Tuzli u izgradnji aleje franjevaca i hrvatsko-katoličkog centra u samom centru. Te da su otkupili Gradovrh od muslimana, a tamo je bio predotomanski posjed i crkva.
Uredit će se kapela.
2015-08-06
njemu je ljepše u hrvatskoj... osjeća se ko da je u gospodskoj....vuksadinare wrote:....sto nisi rodao kucu u tuzli..pa kupio negdje u obliznjim hrvatskim selima..tako je napravila moja kolegica kata iz tuzle...prodala je kucu u tuzli a napravila je u selu od kud joj je otac porijeklom kod tuzle..epikur37 wrote:No to je normalno, ja rasprodajem svoje tamo i prebacujem u RH. Ostavit ću samo obiteljsku kuću.
2015-08-08
vuksadinare wrote:....sto nisi rodao kucu u tuzli..pa kupio negdje u obliznjim hrvatskim selima..tako je napravila moja kolegica kata iz tuzle...prodala je kucu u tuzli a napravila je u selu od kud joj je otac porijeklom kod tuzle..epikur37 wrote:No to je normalno, ja rasprodajem svoje tamo i prebacujem u RH. Ostavit ću samo obiteljsku kuću.
Kuća je na selu, lijepo uređena i neću prodavati.
prodat ću stan u gradu i kupiti u zagrebu.
2015-08-06
pa bas mu ja to objasnjavam u prethodnom postu...ima dosta hrvata iz tuzle koji prodaju stan ili kucu..pa ili kupe ili je naprave u nekom hrvatskom selu kod tuzle...odakle su porijeklom ili tako hoce...ja sam bas bio prosle godine u Tisovcu bas kod ove kolegice kate...lijep kraj podmajevacki dio..brezuljkast...bas smo joj isli pomagat graditi kat na kucimichaellcmacha wrote:možda bolje negdje drugdje... nije ti ovo baš neka destinacija....epikur37 wrote:No to je normalno, ja rasprodajem svoje tamo i prebacujem u RH. Ostavit ću samo obiteljsku kuću.
2015-09-08
pa to nije onda tuzla nego selo kraj tuzle..drugi par opanakaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:....sto nisi rodao kucu u tuzli..pa kupio negdje u obliznjim hrvatskim selima..tako je napravila moja kolegica kata iz tuzle...prodala je kucu u tuzli a napravila je u selu od kud joj je otac porijeklom kod tuzle..epikur37 wrote:No to je normalno, ja rasprodajem svoje tamo i prebacujem u RH. Ostavit ću samo obiteljsku kuću.
Kuća je na selu, lijepo uređena i neću prodavati.
prodat ću stan u gradu i kupiti u zagrebu.
2015-09-08
Ma to će sve bit arapsko za koju godinu.
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» Čovjek pješke nosi križ od Rijeke do Zagreba
» Gde je Epikur
» Ovo epikur sluša kad popije
» Epikur u centru NATO-a
» Čovjek pješke nosi križ od Rijeke do Zagreba
» Gde je Epikur
» Ovo epikur sluša kad popije
» Epikur u centru NATO-a
Page 1 of 5