Gde je Epikur
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Gde je Epikur
Hvalio se ovde, sve mu dobro ide, sobe, jahta, Cessna 172, pretili Bosancini da ce ga prijaviti i vise ga nema.
Javi se Epi, ako nisi u zatvoru, sve ti je oprosteno, pa i uspeh na Balkanu.
Mozda ga i Pizzon pustio, mrzi i jebe Bosansku majku, te bi ih sve isterao.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
Re: Gde je Epikur
Vienna isto, prijavila policiji i otisla.Ljudi postani nasilni i rasteraju ostale.Mnogi su tako otisli sa foruma.Megi isto prozivali.Moderator bivsi usao i jebe mater svima, otisao.Barem 50 ljudi tako.Svako svakome ulece klizeci i tvrdi kod Sudije da je bio start na loptu.
2014-08-25
Bugati nosio slike u Laboratoriju Policije da urade analizu nakita sa slike po prstima.Policija radi.Traze se forumasi uz pomoc drzavnih institucija i prate na poslu dok rade. Ljudi se razbeze.Svega je bilo
2014-08-25
Epi se uozbiljio, dela, investira, moram navratiti u nadzor , a nikako stici.
dijagram-
2015-08-09
objedinio dva apartmana i otvorio ambasadu republike sumske u HR koju vodi dodin brat od tetke ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debo drz se transica i slicnih, vi crvene bitange nemate veze s vrijednim neimarima kakvi su epi, bandic, alija sirotanovic i slicni:)debotoijusto wrote:objedinio dva apartmana i otvorio ambasadu republike sumske u HR koju vodi dodin brat od tetke ?
dijagram-
2015-08-09
Epikur je nedavno navratio na forum koliko sam primjetila i čim je došao došlo je do nekog kratkog (neugodnog) dijaloga gdje je on na kraju rekao ne znam zašto sam došao i otišao.
Na ovom forumu, posebno dok je bio net-hr svatko svakoga je napadao općenito, vrijeđao, ispoljavao nepoštivanje a posebno razorno kad se udruži ekipa pa uhvati nekoga da ga sređuje, ismijava itd
jedno je bilo kad se ljudi ne slažu oko teme, potpuno druga stvar prozivanja, ismijavanje i gaženje ljudi na osobnoj razini
korištene su razne riječi jedni drugima
ja bi svaki takav dijalog banirala
nekad je to bio način razgovora na net-u, kasnije i ovdje
kažem napisala u poruci loš internet i iskoči mi prozorčić s porukom ne predviđaj internetu s opcijom da nasatavim ili odustanem
mnogi ljudi su takvim govorom štetili jedni drugima jer svala misao i svaka riječ imaju svoje djelovanje
danas ne vodimo neku posebnu politiku ovdje
nekad je zaista bio politički rat
uzrok napuštanja forumaša je uglavnom bio dopušteni rat na osobnoj razini koji je uništio forum
posljednje k..e se razbježale od mogućih posljedica
to je slučaj kao bračni par kad jedan supružnik ne uvaži drugoga a onda ga ovaj nakon nekog vremena nadiđe pa ovaj prvi ostatak života ima pushionu kakvu je pružao u prvom dijelu braka svom partneru
Na ovom forumu, posebno dok je bio net-hr svatko svakoga je napadao općenito, vrijeđao, ispoljavao nepoštivanje a posebno razorno kad se udruži ekipa pa uhvati nekoga da ga sređuje, ismijava itd
jedno je bilo kad se ljudi ne slažu oko teme, potpuno druga stvar prozivanja, ismijavanje i gaženje ljudi na osobnoj razini
korištene su razne riječi jedni drugima
ja bi svaki takav dijalog banirala
nekad je to bio način razgovora na net-u, kasnije i ovdje
kažem napisala u poruci loš internet i iskoči mi prozorčić s porukom ne predviđaj internetu s opcijom da nasatavim ili odustanem
mnogi ljudi su takvim govorom štetili jedni drugima jer svala misao i svaka riječ imaju svoje djelovanje
danas ne vodimo neku posebnu politiku ovdje
nekad je zaista bio politički rat
uzrok napuštanja forumaša je uglavnom bio dopušteni rat na osobnoj razini koji je uništio forum
posljednje k..e se razbježale od mogućih posljedica
to je slučaj kao bračni par kad jedan supružnik ne uvaži drugoga a onda ga ovaj nakon nekog vremena nadiđe pa ovaj prvi ostatak života ima pushionu kakvu je pružao u prvom dijelu braka svom partneru
2014-04-16
Kako ide ona...zida epi trokatnicu ali ljubi i zenicu:)
Pitam, dodje li aben, dodati barem ladne vode, il bocun vina.
Ma kakvi, samo nabije suncane i laganini na makijato.
I sto s takvim susjedom, nista, ...nista.
Pitam, dodje li aben, dodati barem ladne vode, il bocun vina.
Ma kakvi, samo nabije suncane i laganini na makijato.
I sto s takvim susjedom, nista, ...nista.
dijagram-
2015-08-09
Ni mene nema. Gdje sam?
crvenkasti-
2014-04-17
immortal likes this post
evo zašto je megi otišla, da li je otjeranaSerbinho-3 wrote:Vienna isto, prijavila policiji i otisla.Ljudi postani nasilni i rasteraju ostale.Mnogi su tako otisli sa foruma.Megi isto prozivali.Moderator bivsi usao i jebe mater svima, otisao.Barem 50 ljudi tako.Svako svakome ulece klizeci i tvrdi kod Sudije da je bio start na loptu.
nije
stalno mi jašila na žuljevima
ako je tebi i drugima godilo njeno obraćanje meni nije
i onda se udruži s par pizda pa zajedno jašu
meni je davala banove da dokaže svoju nadređenost, svi drugi šute
kasnije joj pomagali jer ne bi dobro prošla
ljiguša do boli
kao osoba mi nije ostavila nikakav pozitivan značaj
na ovom forumu je bilo posebno uočljivo uvlačenje i podilaženje
gdje se to cijeni ?
kako radiš tako ti se vrati
kažnjavane su psovke, svađe. nešto pod političkim zabranama a ljigavost i podmuklost nije kao i neuvažavanje
pa ni to nisu čista djela a dolazila su puno puta upravo od administratora
pojedini (meguša)su se ponašali kao da imaju vlast nad tvojim bićem, ukazivali, blatili.... izvisili
gdje ćeš mi ti prodavati visost i profinjenost zasnivanu na osobnoj umišljenosti i zavisti
čitala sam je iz aviona
2014-04-16
davno sam dobila poruku da se maknem odavde da me neće uvažiti ekipa
da bi me na drugom mjestu uzdigli
nisam otišla
nakon udara norke, megi i par pojedinaca poruka je bila da su me udesili
čemu je bilo aktualno prijaviti se na forum obratiti meni i srati, prozivati
izgovarati pogrdne riječi bez povoda
one su uvijek imale zaštitnika koji će uletiti- milokliza
kasnije su se stvari mijenjale
dobila sam poruku da stavim nešto na forum da bi ih udesila.... nisam ni to
ali sam ih nadišla
ima još toga
nekad treba i stati
da bi me na drugom mjestu uzdigli
nisam otišla
nakon udara norke, megi i par pojedinaca poruka je bila da su me udesili
čemu je bilo aktualno prijaviti se na forum obratiti meni i srati, prozivati
izgovarati pogrdne riječi bez povoda
one su uvijek imale zaštitnika koji će uletiti- milokliza
kasnije su se stvari mijenjale
dobila sam poruku da stavim nešto na forum da bi ih udesila.... nisam ni to
ali sam ih nadišla
ima još toga
nekad treba i stati
2014-04-16
Razbojnikova_Nevjesta fina osoba.
Navlacili je ja i Megi neko vreme da slika svoju Kapricozu i da posalje. Nije ona znala da je Megi u prici. Malo falilo.
Navlacili je ja i Megi neko vreme da slika svoju Kapricozu i da posalje. Nije ona znala da je Megi u prici. Malo falilo.
2014-08-25
Moderator iz Metkovica, ok lik, ali kratak fitilj. Iznervira se i za replay duzi tekst, poludi. Bio zainteresovan za Viennu. Vienna me cimala za njegov izgled, koliko je debeo i smesan. Mene takve stvari realno ne interesuju kao ni forumasi. Ispricala dosta toga o ostalima, ali nije da me zanimalo. Previse zblizavanja, dovede do konflikta kao u realnom zivotu. Ona je otisla jednom na neko okupljanje i ismejavala ih. Dosli do sukoba, svi se izrokali i razisli. Klasika. Ne ulazim previse u odnose sa ljudima, radim sam. Prvo se okupe a onda izogovaraju.
2014-08-25
Viena je jednom nešto napisala i ja bubnem namjerno da nisam Hrvatica da samo glumim a ona na to ti si naša, pomoći ćemo ti
kasnije sam je izdala
zgadili mi se ljudi ovdje mnogi, nisam otišla
kasnije sam je izdala
zgadili mi se ljudi ovdje mnogi, nisam otišla
2014-04-16
Bila i jedna iz Slavonije, zivi u Nemackoj. Ne secam joj se nika. Fina je i ona bila. Ona se skinula, rekla mi da nije to za nju. Imam je na Fejsu, ali ne ulazim na taj profil. Uglavnom, bilo je OK ljudi, ali vide svadju i odu.
2014-08-25
koga bi Pizzon isterao i odakleSerbinho-3 wrote:Hvalio se ovde, sve mu dobro ide, sobe, jahta, Cessna 172, pretili Bosancini da ce ga prijaviti i vise ga nema.
iz Hrvatske ?
2014-04-16
immortal wrote:koga bi Pizzon isterao i odakleSerbinho-3 wrote:Hvalio se ovde, sve mu dobro ide, sobe, jahta, Cessna 172, pretili Bosancini da ce ga prijaviti i vise ga nema.
iz Hrvatske ?
Zafrkavam ja malo. Jebe majku Bosansku i terao bi iz Srbije Bosance, sve kompletno, bez podela, svi kompletno mrs bre napolje.Isto tamo bi terali Bosance, pa pustio da nije Epija prijavio, ali briga njega za HR.
2014-08-25
na trenutak sam pomislila da Pizzon živi u HrSerbinho-3 wrote:immortal wrote:koga bi Pizzon isterao i odakleSerbinho-3 wrote:Hvalio se ovde, sve mu dobro ide, sobe, jahta, Cessna 172, pretili Bosancini da ce ga prijaviti i vise ga nema.
iz Hrvatske ?
Zafrkavam ja malo. Jebe majku Bosansku i terao bi iz Srbije Bosance, sve kompletno, bez podela, svi kompletno mrs bre napolje.Isto tamo bi terali Bosance, pa pustio da nije Epija prijavio, ali briga njega za HR.
2014-04-16
immortal wrote:na trenutak sam pomislila da Pizzon živi u HrSerbinho-3 wrote:immortal wrote:koga bi Pizzon isterao i odakleSerbinho-3 wrote:Hvalio se ovde, sve mu dobro ide, sobe, jahta, Cessna 172, pretili Bosancini da ce ga prijaviti i vise ga nema.
iz Hrvatske ?
On je Carapan, pa kasnije promenio u Nis, zivi u Beogradu, prodaje se Evropljaninom, ali bi sve isterao napolje, pa i mene Beogradjanina. Doduse, isti kao i Evropljani, otvoreni svi u praznim pricama i ljudska prava u tudjem dvoristu.
Ja ga bockam da je Bugarin, popizdi
2014-08-25
immortal likes this post
dobar jeSerbinho-3 wrote:immortal wrote:na trenutak sam pomislila da Pizzon živi u HrSerbinho-3 wrote:immortal wrote:koga bi Pizzon isterao i odakleSerbinho-3 wrote:Hvalio se ovde, sve mu dobro ide, sobe, jahta, Cessna 172, pretili Bosancini da ce ga prijaviti i vise ga nema.
iz Hrvatske ?
On je Carapan, pa kasnije promenio u Nis, zivi u Beogradu, prodaje se Evropljaninom, ali bi sve isterao napolje, pa i mene Beogradjanina. Doduse, isti kao i Evropljani, otvoreni svi u praznim pricama i ljudska prava u tudjem dvoristu.
Ja ga bockam da je Bugarin, popizdi
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ovo epikur sluša kad popije
» Epikur u centru NATO-a
» Kolona sjećanja:Epikur krenuo pješke ka Vukovaru
» epikur . kako te nije sramota služiti SOCIJALISTIČKOM RASIZMU
» Kako je Epikur postao heroj pomažući ispuniti ljudima obrasce
» Epikur u centru NATO-a
» Kolona sjećanja:Epikur krenuo pješke ka Vukovaru
» epikur . kako te nije sramota služiti SOCIJALISTIČKOM RASIZMU