Kolona sjećanja:Epikur krenuo pješke ka Vukovaru
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kolona sjećanja:Epikur krenuo pješke ka Vukovaru
pa tako nesto...inace kad sam isao u tisovac kod tuzle..prica mi ta kolegica kata...kad smo isli od orasja prema tuzli..mahom sve do njenog mjesta a i do sjevernog predgrađa tuzle prolazis vecinom kroz hrvatska sela...tek donja i gornja tinja i jos pokoje selo su srpsko ili muslimansko..michaellcmacha wrote:on je neš poput zelića ili frljića....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..esad treba jastreba upecat jel on bas iz krka ili negdje pokraj korenice...kraj krka....
2015-09-08
sad kad gledam na jednoj karti srebrenika ispade da je epikur malkice blize doboju nego tuzli...
2015-09-08
pa nije baš doboju, ali je gradačcu...vuksadinare wrote:sad kad gledam na jednoj karti srebrenika ispade da je epikur malkice blize doboju nego tuzli...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a tu negdje tromeđa...dobro ovi iz gradacca su ok....michaellcmacha wrote:pa nije baš doboju, ali je gradačcu...vuksadinare wrote:sad kad gledam na jednoj karti srebrenika ispade da je epikur malkice blize doboju nego tuzli...
2015-09-08
Ok mesicu i tebi :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
meni su svi ok... pogotovo epikur... s njim je hrvatska neprocjenjivo na dobitku....epikur37 wrote:Ok mesicu i tebi :D
2015-08-08
....menije epikur ok.....samo nekako malo odskace od onih hrvatza iz njegovog kraja gdje vecina bez srama cak s ponosom kazu da su bosancimichaellcmacha wrote:meni su svi ok... pogotovo epikur... s njim je hrvatska neprocjenjivo na dobitku....epikur37 wrote:Ok mesicu i tebi :D
2015-09-08
Ajme koja dva trola :D moj fan klub :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
https://www.youtube.com/watch?v=WKyiao0RrTsnjega sve mrzi ko i ove reć da su bosanci....vuksadinare wrote:....menije epikur ok.....samo nekako malo odskace od onih hrvatza iz njegovog kraja gdje vecina bez srama cak s ponosom kazu da su bosancimichaellcmacha wrote:meni su svi ok... pogotovo epikur... s njim je hrvatska neprocjenjivo na dobitku....epikur37 wrote:Ok mesicu i tebi :D
2015-08-08
ozbiljno smo tvoji fanovi pa ti vjeruj sto god hoces..pa jucer ili prekjucer sam ti napsiao da sam u stvari ja tvoj najbolji frend makar te toliko kritizirao i cak te opsovao sto znaci da imam emociju da ne cinis ispravnu stvar...ti si bosanac kao i ja...dobro ja sam po zeni ...skoro iz istog kraja odakle mi i zena..znam taj mentalitet ljudi..trudis se da od tog malo iskocis a opet se jos brze vratisepikur37 wrote:Ajme koja dva trola :D moj fan klub :)
2015-09-08
ja trol, a ti iz straže.... :)))) a straža u pički mile mame u odnosu na tuzlu... :))) to ko da sam ja govorio da sam iz zagreba....epikur37 wrote:Ajme koja dva trola :D moj fan klub :)
2015-08-08
pa po karti on je prije zemo moje zene nego kolegice kate koja je iz sela bas pokraj tuzlemichaellcmacha wrote:ja trol, a ti iz straže.... :)))) a straža u pički mile mame u odnosu na tuzlu... :))) to ko da sam ja govorio da sam iz zagreba....epikur37 wrote:Ajme koja dva trola :D moj fan klub :)
2015-09-08
dobro ti si sad iz zadra pa si mudo malo žešće... hadezenjarsko.... :)))michaellcmacha wrote:ja trol, a ti iz straže.... :)))) a straža u pički mile mame u odnosu na tuzlu... :))) to ko da sam ja govorio da sam iz zagreba....epikur37 wrote:Ajme koja dva trola :D moj fan klub :)
2015-08-08
...sad muej malo neugodno..sto smo ga razotkrili da nije bas iz tuzle nego onkraj kakvih sat vremena do tuzle....ko i sokol koji je iz mjesta nebljusi onkraj grada krka...
2015-09-08
zato je klošarko i reko da ide delat, a u stvari čamio kraj monitora i gledao kako ga trolovi razalaćuju.... :))))... on, svetozar i dudaljka.... vole istinu ko i svizac čokoladu.....;)))vuksadinare wrote:pa po karti on je prije zemo moje zene nego kolegice kate koja je iz sela bas pokraj tuzlemichaellcmacha wrote:ja trol, a ti iz straže.... :)))) a straža u pički mile mame u odnosu na tuzlu... :))) to ko da sam ja govorio da sam iz zagreba....epikur37 wrote:Ajme koja dva trola :D moj fan klub :)
2015-08-08
jebote još će na kraju ispast da ga je kalmeta zaposlio..... :)))))))
2015-08-08
ocemo sokola razalacit da je iz korenice pokraj grada krka..michaellcmacha wrote:zato je klošarko i reko da ide delat, a u stvari čamio kraj monitora i gledao kako ga trolovi razalaćuju.... :))))... on, svetozar i dudaljka.... vole istinu ko i svizac čokoladu.....;)))vuksadinare wrote:pa po karti on je prije zemo moje zene nego kolegice kate koja je iz sela bas pokraj tuzlemichaellcmacha wrote:ja trol, a ti iz straže.... :)))) a straža u pički mile mame u odnosu na tuzlu... :))) to ko da sam ja govorio da sam iz zagreba....epikur37 wrote:Ajme koja dva trola :D moj fan klub :)
2015-09-08
..i da ga je zaposlio milorad pupovacvuksadinare wrote:ocemo sokola razalacit da je iz korenice pokraj grada krka..michaellcmacha wrote:zato je klošarko i reko da ide delat, a u stvari čamio kraj monitora i gledao kako ga trolovi razalaćuju.... :))))... on, svetozar i dudaljka.... vole istinu ko i svizac čokoladu.....;)))vuksadinare wrote:pa po karti on je prije zemo moje zene nego kolegice kate koja je iz sela bas pokraj tuzlemichaellcmacha wrote:ja trol, a ti iz straže.... :)))) a straža u pički mile mame u odnosu na tuzlu... :))) to ko da sam ja govorio da sam iz zagreba....epikur37 wrote:Ajme koja dva trola :D moj fan klub :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:...sad muej malo neugodno..sto smo ga razotkrili da nije bas iz tuzle nego onkraj kakvih sat vremena do tuzle....ko i sokol koji je iz mjesta nebljusi onkraj grada krka...
ti misliš ak si iz ZG da si frajer...
Guest- Guest
ja sam bio jedno vrijeme u trsteniku nartskom i u dugom selu jel se to može računat pod zegej....Noor wrote:vuksadinare wrote:...sad muej malo neugodno..sto smo ga razotkrili da nije bas iz tuzle nego onkraj kakvih sat vremena do tuzle....ko i sokol koji je iz mjesta nebljusi onkraj grada krka...
ti misliš ak si iz ZG da si frajer...
2015-08-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» Čovjek pješke nosi križ od Rijeke do Zagreba
» Gde je Epikur
» Ovo epikur sluša kad popije
» Epikur u centru NATO-a
» Čovjek pješke nosi križ od Rijeke do Zagreba
» Gde je Epikur
» Ovo epikur sluša kad popije
» Epikur u centru NATO-a
Page 3 of 5