Kolona sjećanja:Epikur krenuo pješke ka Vukovaru
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kolona sjećanja:Epikur krenuo pješke ka Vukovaru
Ma to će sve bit arapsko za koju godinu.
Guest- Guest
meni je i susjed tamo od tuzle iz Dragunje donje ako zna epikur di je to
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
evo gledam bas na karti tuzle...prakticno poluokruzuju tuzlu vecinska hrvatska sela..ali svega je par sela bas ono cisto hrvatska sela...vecinom mjesana..ali sa relativnom ili izrazitom hrvatskom vecinom..
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa bas mu ja to objasnjavam u prethodnom postu...ima dosta hrvata iz tuzle koji prodaju stan ili kucu..pa ili kupe ili je naprave u nekom hrvatskom selu kod tuzle...odakle su porijeklom ili tako hoce...ja sam bas bio prosle godine u Tisovcu bas kod ove kolegice kate...lijep kraj podmajevacki dio..brezuljkast...bas smo joj isli pomagat graditi kat na kucimichaellcmacha wrote:možda bolje negdje drugdje... nije ti ovo baš neka destinacija....epikur37 wrote:No to je normalno, ja rasprodajem svoje tamo i prebacujem u RH. Ostavit ću samo obiteljsku kuću.
Znači ne ide samo veber na bauštelu u Bosnu doduše on u hercegovinu nego i ti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
oni je ko i srbi koji su mu bliski.... tak i oni sjetim se, su znali govoriti da su iz čačka a ono iz goračića... pa iz šapca a ono iz lipolista, i tako dalje na kraju se ispostavilo da nitko nije iz mjesta koje je naznačio.... tak i epikur.... al dobro pod fol ima stan u tuzli pa je onda iz tuzle..... :))vuksadinare wrote:pa to nije onda tuzla nego selo kraj tuzle..drugi par opanakaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:....sto nisi rodao kucu u tuzli..pa kupio negdje u obliznjim hrvatskim selima..tako je napravila moja kolegica kata iz tuzle...prodala je kucu u tuzli a napravila je u selu od kud joj je otac porijeklom kod tuzle..epikur37 wrote:No to je normalno, ja rasprodajem svoje tamo i prebacujem u RH. Ostavit ću samo obiteljsku kuću.
Kuća je na selu, lijepo uređena i neću prodavati.
prodat ću stan u gradu i kupiti u zagrebu.
2015-08-08
evo izračunao sam da su oko tuzle 32 sela sa hrvatskom vecinom..23 muslimanska..i 14 srpskih sto spada pod tuzlansku općinu
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo gledam bas na karti tuzle...prakticno poluokruzuju tuzlu vecinska hrvatska sela..ali svega je par sela bas ono cisto hrvatska sela...vecinom mjesana..ali sa relativnom ili izrazitom hrvatskom vecinom..
pa nije baš....
odoh posao
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a ne to sam isao pomoc u proljece prosle godine kolegici i njenoj majci dizat kat kuce..kucni smo prijatelji...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa bas mu ja to objasnjavam u prethodnom postu...ima dosta hrvata iz tuzle koji prodaju stan ili kucu..pa ili kupe ili je naprave u nekom hrvatskom selu kod tuzle...odakle su porijeklom ili tako hoce...ja sam bas bio prosle godine u Tisovcu bas kod ove kolegice kate...lijep kraj podmajevacki dio..brezuljkast...bas smo joj isli pomagat graditi kat na kucimichaellcmacha wrote:možda bolje negdje drugdje... nije ti ovo baš neka destinacija....epikur37 wrote:No to je normalno, ja rasprodajem svoje tamo i prebacujem u RH. Ostavit ću samo obiteljsku kuću.
Znači ne ide samo veber na bauštelu u Bosnu doduše on u hercegovinu nego i ti.
2015-09-08
na kraju će ispast da je njemu kuća u nekom selu od tih 14.... :)))vuksadinare wrote:evo izračunao sam da su oko tuzle 32 sela sa hrvatskom vecinom..23 muslimanska..i 14 srpskih sto spada pod tuzlansku općinu
2015-08-08
po popisu iz 1991vuksadinare wrote:evo izračunao sam da su oko tuzle 32 sela sa hrvatskom vecinom..23 muslimanska..i 14 srpskih sto spada pod tuzlansku općinu
2015-09-08
pa ne nađoh selo pod imenom straža osim ako nije predgrađe tuzlemichaellcmacha wrote:na kraju će ispast da je njemu kuća u nekom selu od tih 14.... :)))vuksadinare wrote:evo izračunao sam da su oko tuzle 32 sela sa hrvatskom vecinom..23 muslimanska..i 14 srpskih sto spada pod tuzlansku općinu
2015-09-08
..a imaju dobru rakiju sta je je....sir isto tako....
2015-09-08
mislim da je to uz zahiroviće.... na pol puta između gradačca i tuzle, kod srebrenika....vuksadinare wrote:pa ne nađoh selo pod imenom straža osim ako nije predgrađe tuzlemichaellcmacha wrote:na kraju će ispast da je njemu kuća u nekom selu od tih 14.... :)))vuksadinare wrote:evo izračunao sam da su oko tuzle 32 sela sa hrvatskom vecinom..23 muslimanska..i 14 srpskih sto spada pod tuzlansku općinu
2015-08-08
..ne znam..ali to onda bas nije tako blizu tuzle...michaellcmacha wrote:mislim da je to uz zahiroviće.... na pol puta između gradačca i tuzle, kod srebrenika....vuksadinare wrote:pa ne nađoh selo pod imenom straža osim ako nije predgrađe tuzlemichaellcmacha wrote:na kraju će ispast da je njemu kuća u nekom selu od tih 14.... :)))vuksadinare wrote:evo izračunao sam da su oko tuzle 32 sela sa hrvatskom vecinom..23 muslimanska..i 14 srpskih sto spada pod tuzlansku općinu
2015-09-08
blizu je i moj susjed... iz gornjih hrgova, to je uistinu bio većinski hrvatski kraj....michaellcmacha wrote:mislim da je to uz zahiroviće.... na pol puta između gradačca i tuzle, kod srebrenika....vuksadinare wrote:pa ne nađoh selo pod imenom straža osim ako nije predgrađe tuzlemichaellcmacha wrote:na kraju će ispast da je njemu kuća u nekom selu od tih 14.... :)))vuksadinare wrote:evo izračunao sam da su oko tuzle 32 sela sa hrvatskom vecinom..23 muslimanska..i 14 srpskih sto spada pod tuzlansku općinu
2015-08-08
pa i nije, pa od kad ikad sam rekao da je epikur mutan lik.....vuksadinare wrote:..ne znam..ali to onda bas nije tako blizu tuzle...michaellcmacha wrote:mislim da je to uz zahiroviće.... na pol puta između gradačca i tuzle, kod srebrenika....vuksadinare wrote:pa ne nađoh selo pod imenom straža osim ako nije predgrađe tuzlemichaellcmacha wrote:na kraju će ispast da je njemu kuća u nekom selu od tih 14.... :)))vuksadinare wrote:evo izračunao sam da su oko tuzle 32 sela sa hrvatskom vecinom..23 muslimanska..i 14 srpskih sto spada pod tuzlansku općinu
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
je imas pravo..sad nađoh pa to spada pod srebrenik a ne tuzlu...
2015-09-08
...pa najveci dio linije kod tuzle prema srbima drzao je hvo..jer je najveci dio linije isao uz hrvatska sela prema srbima...michaellcmacha wrote:blizu je i moj susjed... iz gornjih hrgova, to je uistinu bio većinski hrvatski kraj....michaellcmacha wrote:mislim da je to uz zahiroviće.... na pol puta između gradačca i tuzle, kod srebrenika....vuksadinare wrote:pa ne nađoh selo pod imenom straža osim ako nije predgrađe tuzlemichaellcmacha wrote:na kraju će ispast da je njemu kuća u nekom selu od tih 14.... :)))vuksadinare wrote:evo izračunao sam da su oko tuzle 32 sela sa hrvatskom vecinom..23 muslimanska..i 14 srpskih sto spada pod tuzlansku općinu
2015-09-08
on je neš poput zelića ili frljića....
2015-08-08
di sam aj bio u tisovcu kod kolegice to je od tuzle deset kilometara sjevernije
2015-09-08
pa tako nesto...inace kad sam isao u tisovac kod tuzle..prica mi ta kolegica kata...kad smo isli od orasja prema tuzli..mahom sve do njenog mjesta a i do sjevernog predgrađa tuzle prolazis vecinom kroz hrvatska sela...tek donja i gornja tinja i jos pokoje selo su srpsko ili muslimansko..michaellcmacha wrote:on je neš poput zelića ili frljića....
2015-09-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
» Čovjek pješke nosi križ od Rijeke do Zagreba
» Gde je Epikur
» Ovo epikur sluša kad popije
» Epikur u centru NATO-a
» Čovjek pješke nosi križ od Rijeke do Zagreba
» Gde je Epikur
» Ovo epikur sluša kad popije
» Epikur u centru NATO-a
Page 2 of 5