Vastaška desnica potpuno podivljala
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Vastaška desnica potpuno podivljala
uopce se ne moze usporedjivat slucaj hrvatske i slucaj recimo francuske...b.t.w poljaci i estonci vise mrze ruse nego muslimane..pitaj ih zasto jastrebe...poljaci nisu nastradali od muja ali od rusa jesu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dabome, srbi su formirali nds, da unistavaju hrvate,
nisu to bili hrvati.
srbi su u topoli imali " radni logor " za hrvate, a ne hrvati
za srbe u jasenovcu.
vucko, bas covek da vas zali
nisu to bili hrvati.
srbi su u topoli imali " radni logor " za hrvate, a ne hrvati
za srbe u jasenovcu.
vucko, bas covek da vas zali
Last edited by pizzon on Fri 11 Nov - 15:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
...jastreb pili piku naopako da se ne zamjeri dijelu rodbine
2015-09-08
Pa nastradali su i Srbi od nas. Sad smo 1:1.vuksadinare wrote:jesu oni nedavno nastradili od njih ili mi..pito bi ja njih da su bili na nasem mjestu...jastreb wrote:Desnica kakva polako cvijeta u Evropi nema sa zaostalom hrvatskom desnicom nikakvih dodirnih točaka.vuksadinare wrote:pa tak svijet tone u desni extremizam pa ce to bit poruka istrijanima il se prikloni il se ukloni sami nece moc bit ce okruzeni
Niti jedna desnica na zapadu ne bavi se Srbima. A ako se i bavi doživljava ih pozitivno. (Poljaci,Francuzi,Rusi,Česi...)
I to je završena priča.
Srbi Hrvatima ne režu glave,ne otimaju ih po Beogradu ili N.sadu,ne raznose se eksplozivom i ne hrle u masama na zapad. Srbi ne siluju djevojke po Švedskoj ili Njemačkoj.
Otrijezni se malo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma mi unazad 48 sati oka ne mremo sklopiti.... sve smo vas se ustrašili, da to nije istina.... eno ljudi u redovima stoje pred savjetovalištima i traže pomoć, jer ako vi krenete života nam nema... aj odi u kurac glupi.... jebo te ko te tako mutava...pizzon wrote:ako se ameri zaglibe u sopstvene probleme.
ko ce nas da postrojava ??
zamislite da budemo bez tutora, strasno.
nas srbe, licno i osobno, boli qita,
nego, brinem se, za šiptare, balije, a bogami
i vucko se nesto uznemirio, ne znam zasto ??
2015-08-08
jesi ti glup ili šta... kakvo 1:1.. pa mi vodimo i to nedostižnom prednošću.... i to nije završena priča bar nije za srbe, za nas naravno je... kad se opet uskurče opet ćemo ih zbombati samo sad na njihovom terenu.... a to da li bi oni opet rezali grkljane hrvatima naravno da bi samo trenutno ne mogu.... a neće ni moći makar i htjeli....jastreb wrote:Pa nastradali su i Srbi od nas. Sad smo 1:1.vuksadinare wrote:jesu oni nedavno nastradili od njih ili mi..pito bi ja njih da su bili na nasem mjestu...jastreb wrote:Desnica kakva polako cvijeta u Evropi nema sa zaostalom hrvatskom desnicom nikakvih dodirnih točaka.vuksadinare wrote:pa tak svijet tone u desni extremizam pa ce to bit poruka istrijanima il se prikloni il se ukloni sami nece moc bit ce okruzeni
Niti jedna desnica na zapadu ne bavi se Srbima. A ako se i bavi doživljava ih pozitivno. (Poljaci,Francuzi,Rusi,Česi...)
I to je završena priča.
Srbi Hrvatima ne režu glave,ne otimaju ih po Beogradu ili N.sadu,ne raznose se eksplozivom i ne hrle u masama na zapad. Srbi ne siluju djevojke po Švedskoj ili Njemačkoj.
Otrijezni se malo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa boli me quratz sto se radi u svedskoj ili zanzibaru...jebote...beri svoju brigu ne tudju...oni sebi kroje kucu ne ti i ja..nisu ni oni bas zalili sto se nama dogadjalo..jastreb wrote:Pa nastradali su i Srbi od nas. Sad smo 1:1.vuksadinare wrote:jesu oni nedavno nastradili od njih ili mi..pito bi ja njih da su bili na nasem mjestu...jastreb wrote:Desnica kakva polako cvijeta u Evropi nema sa zaostalom hrvatskom desnicom nikakvih dodirnih točaka.vuksadinare wrote:pa tak svijet tone u desni extremizam pa ce to bit poruka istrijanima il se prikloni il se ukloni sami nece moc bit ce okruzeni
I to je završena priča.
Otrijezni se malo.
2015-09-08
Samo izvoli. Ja na njihov teren dolazim samo u mirnodopske svrhe. Ako ti se gine ti kreni.michaellcmacha wrote: . kad se opet uskurče opet ćemo ih zbombati samo sad na njihovom terenu.... .
2014-04-22
....je bas nam cetnici ne bi rezali glave...dapace pilili su nas motorkama kao u vocinu i okolnim selima
2015-09-08
bez brige ima ko će se i s tobom baviti u tom slučaju.... ;)jastreb wrote:Samo izvoli. Ja na njihov teren dolazim samo u mirnodopske svrhe. Ako ti se gine ti kreni.michaellcmacha wrote: . kad se opet uskurče opet ćemo ih zbombati samo sad na njihovom terenu.... .
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
Guest- Guest
ja bih najiskrenije volio da se ta igranka odigra, pa baš da vidimo kako prco džango veli kak to bude ispalo jedan na jedan... npr na neutralnom polju.... u vojvodini... ;)))))))))))))
2015-08-08
evo pizzon...sa ce trump balisticke na nas samo da vam vrati srao krajinu po vasim neusahlim zeljama...da i more ce vam pride do trsta dat samo ako podignete tri prsta
2015-09-08
drvenim maljevima da li su te proganjalivuksadinare wrote:....je bas nam cetnici ne bi rezali glave...dapace pilili su nas motorkama kao u vocinu i okolnim selima
srbosekom, mozda
moguce da su ti pretili jamama
Guest- Guest
budeš ti još klečo i molio da ti se dopusti da promijeniš stav... moguće i vjeru.... :))))))))Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
2015-08-08
Jastreb je upravo na TV sluša kako RS nije podigla nikakve optužnice. RS je izjavila kako ne stoji iza podizanja optužnica protiv Hrvata,već da je samo podnesen izvještaj o ratnim zločinima nad Srbima.vuksadinare wrote:...jastreb pili piku naopako da se ne zamjeri dijelu rodbine
Eto...
Već su neki i Rusiju počeli kriviti.
2014-04-22
..jos mi nisi odgovorio sto su hrvati tebi napravili da ih smatras gorim od isilovacaGnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
2015-09-08
samo ti vjeruj...ne znas onu ispod stolajastreb wrote:Jastreb je upravo na TV sluša kako RS nije podigla nikakve optužnice. RS je izjavila kako ne stoji iza podizanja optužnica protiv Hrvata,već da je samo podnesen izvještaj o ratnim zločinima nad Srbima.vuksadinare wrote:...jastreb pili piku naopako da se ne zamjeri dijelu rodbine
Eto...
Već su neki i Rusiju počeli kriviti.
2015-09-08
michaellcmacha wrote:budeš ti još klečo i molio da ti se dopusti da promijeniš stav... moguće i vjeru.... :))))))))Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
Samo ti tetrijebe kokodači mi odosmo ko vas jebe nećete nas vi zaustaviti.
Guest- Guest
To sam i ja rekao. Budete li se igrali...Mi i Istra idemo svojim putem. To je izvjesno.Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
2014-04-22
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vastaška policija nije htjela pustiti Srbe da slave vaskrs van Srbije
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» Francuska desnica
» Trgovci vs ekstremna desnica
» desnica podize zicu , vol. 2
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» Francuska desnica
» Trgovci vs ekstremna desnica