Francuska desnica
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Francuska desnica
Le Pen nazvala sankcije protiv Rusije besmislicom
Sankcije prema Rusiji ne odgovaraju ni geostrateškim ni ekonomskim interesima EU, izjavila je čelnica francuske stranke Nacionalni front.
Antiruske sankcije su besmislica, ne odgovaraju načelima multipolarnog svijeta, izjavila je čelnica francuske stranke Nacionalni front Marine Le Pen.
"Sankcije protiv Rusije su besmislice. Ja sam za multipolarni svijet. Svaka zemlja treba imati pravo da odlučuje kakve odnose želi održavati s drugim državama. Svatko treba imati mogućnost da odluči želi li surađivati sa SAD-om, Rusijom ili Kinom", izjavila je Le Pen u intervjuu za rumunjski list Adeverul, prenosi Vzgljad.
"Mislim da Europska unija pod utjecajem SAD-a već mnogo godina vodi hladni rat (s Rusijom)", nastavila je Marine Le Pen. "To ne odgovara ni geostrateškim ni ekonomskim interesima EU. Mi trebamo smiriti odnose s Rusijom. Ne radi se o odnosu potčinjenosti Rusije, nego o odnosu ravnopravnosti i poštovanja. Po mom mišljenju, Europa je očito zainteresirana za obnovu ekonomskih odnosa s Rusijom."
Čelnica Nacionalnog fronta sudjelovala je na međunarodnoj konferenciji "Naša Europa - Europa nacija", koja je održana u subotu u rumunjskom gradu Sinaja, 120 kilometara od Bukurešta. Na ovom forumu, koji je organizirao Pokret za Europu nacija i sloboda, sudjelovalo je oko 500 predstavnika radikalnih stranki iz različitih zemalja Europe. Oni su razmatrali pitanja s kojima se danas suočava Europska unija.
Ranije je priopćeno da će zemlje Europske unije u lipnju razmotriti produžetak sankcija prema Rusiji.
Sankcije prema Rusiji ne odgovaraju ni geostrateškim ni ekonomskim interesima EU, izjavila je čelnica francuske stranke Nacionalni front.
Antiruske sankcije su besmislica, ne odgovaraju načelima multipolarnog svijeta, izjavila je čelnica francuske stranke Nacionalni front Marine Le Pen.
"Sankcije protiv Rusije su besmislice. Ja sam za multipolarni svijet. Svaka zemlja treba imati pravo da odlučuje kakve odnose želi održavati s drugim državama. Svatko treba imati mogućnost da odluči želi li surađivati sa SAD-om, Rusijom ili Kinom", izjavila je Le Pen u intervjuu za rumunjski list Adeverul, prenosi Vzgljad.
"Mislim da Europska unija pod utjecajem SAD-a već mnogo godina vodi hladni rat (s Rusijom)", nastavila je Marine Le Pen. "To ne odgovara ni geostrateškim ni ekonomskim interesima EU. Mi trebamo smiriti odnose s Rusijom. Ne radi se o odnosu potčinjenosti Rusije, nego o odnosu ravnopravnosti i poštovanja. Po mom mišljenju, Europa je očito zainteresirana za obnovu ekonomskih odnosa s Rusijom."
Čelnica Nacionalnog fronta sudjelovala je na međunarodnoj konferenciji "Naša Europa - Europa nacija", koja je održana u subotu u rumunjskom gradu Sinaja, 120 kilometara od Bukurešta. Na ovom forumu, koji je organizirao Pokret za Europu nacija i sloboda, sudjelovalo je oko 500 predstavnika radikalnih stranki iz različitih zemalja Europe. Oni su razmatrali pitanja s kojima se danas suočava Europska unija.
Ranije je priopćeno da će zemlje Europske unije u lipnju razmotriti produžetak sankcija prema Rusiji.
Guest- Guest
Re: Francuska desnica
Ne znam iz kojih zemalja,ali sam siguran iz koje zemlje ondje nije bilo predstavnika.Eva wrote:
Čelnica Nacionalnog fronta sudjelovala je na međunarodnoj konferenciji "Naša Europa - Europa nacija", koja je održana u subotu u rumunjskom gradu Sinaja, 120 kilometara od Bukurešta. Na ovom forumu, koji je organizirao Pokret za Europu nacija i sloboda, sudjelovalo je oko 500 predstavnika radikalnih stranki iz različitih zemalja Europe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ona u kojoj je Balija ministar kulture?jastreb wrote:Ne znam iz kojih zemalja,ali sam siguran iz koje zemlje ondje nije bilo predstavnika.Eva wrote:
Čelnica Nacionalnog fronta sudjelovala je na međunarodnoj konferenciji "Naša Europa - Europa nacija", koja je održana u subotu u rumunjskom gradu Sinaja, 120 kilometara od Bukurešta. Na ovom forumu, koji je organizirao Pokret za Europu nacija i sloboda, sudjelovalo je oko 500 predstavnika radikalnih stranki iz različitih zemalja Europe.
A ako tebe neki nagazi?frakcija wrote:Ne volin ja ni u tuđu župu zagazit. Biž, biž...
Ispitaš takljon od čega je i jesu li mu namjere čestite.dzango wrote:A ako tebe neki nagazi?frakcija wrote:Ne volin ja ni u tuđu župu zagazit. Biž, biž...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Sumnjam za namere ali može da se pokaže kao čvrst.frakcija wrote:Ispitaš takljon od čega je i jesu li mu namjere čestite.dzango wrote:A ako tebe neki nagazi?frakcija wrote:Ne volin ja ni u tuđu župu zagazit. Biž, biž...
Osovina Eunija - Rusija - Kina bila bi smrt za anglosaski imperijalizam. Ali taj je imperijalizam nama omogućio oslobođenje od velikosrbske okupacije i bio je spas za naše generale. Pa vi birajte između Amerike i pročetničke Rusije.
Rusija je uvijek bila prohrvatska. Sjeti se da su Staljin i Lenjin poticali propagiranje hrvatske državnosti i da je Staljin inicirao osnivanje KPH,te poticao raspad Kraljevine SHS kao srpske hegemonije.Regoč wrote: Pa vi birajte između Amerike i pročetničke Rusije.
A da su u isto vrijeme i dugo poslije toga Ameri i Englezi favorizirali Karađorđeviće,pa Dražu i Momčila.
Vi desnohrvati ste toliki rusofobi da je to strašno. Kad su vam Rusi što loše napravili?
Išli ste na Staljingrad i ondje činili takve gadarije da vas je narod zvao čortovima (vragovima) a Rusi su nakon što su vas zarobili,prema vama postupili kao otac prema rastrošnom sinu:obukli vas u nove uniforme,dali vam puške,činove i tenkove.
Koja zahvalnost!
2014-04-22
Uf, baš smo se naužili ruske podrške. A prema Eshaeziji / Jugoslaviji komunisti su mienjali stavove, od unitarizma, preko uništenja kao diela versajskoga poretka do federalizma.
Ajd u qrc...Regoč wrote:Osovina Eunija - Rusija - Kina bila bi smrt za anglosaski imperijalizam. Ali taj je imperijalizam nama omogućio oslobođenje od velikosrbske okupacije i bio je spas za naše generale. Pa vi birajte između Amerike i pročetničke Rusije.
Guest- Guest
Da nam za vrijeme Dom.rata nije bilo ruske podrške bilo bi nas svuda.Regoč wrote:Uf, baš smo se naužili ruske podrške.
Rusi su stopirali vojni puč u Jugoslaviji,nisu dali zeleno svjetlo Srbima za posezanja za tuđim teritorijima,a o oružju koje su nam Rusi slali mimo zabrane,već sam pisao.
2014-04-22
BELGIJSKI premijer Charles Michel podržao je svog ministra unutarnjih poslova vezano za izjavu da je veliki broj muslimana pozdravio bombaške napade u Bruxellesu te da su pristaše terorizma karcinom koji treba ukloniti.
Jan Jambon je izjavio u intervjuu za belgijski dnevnik De Standaard objavljenom u subotu da je značajni dio muslimanske zajednice veselo plesao nakon napada u kojima su ubijene 32 osobe 22. ožujka u Bruxellesu.
Jambona, člana flamanske separatističke stranke N-VA, kritizirali su drugi ministri i oporba. Neki su tražili da pruži dokaze za svoje izjave, a drugi da se odmah ispriča.
Michel je pružio potporu svom ministru u nedjelju navečer kazavši da je vijeće za nacionalnu sigurnost upoznato s izražavanjem potpore napadačima u Bruxellesu.
"Mogu potvrditi da je bilo izražavanja potpore napadima", rekao je Michel.
"Ne smijemo generalizirati niti prijeći preko toga", istaknuo je dodajući da Jambon nije generalizirao.
Jambon je rekao u intervjuu da su prijašnje vlade godinama zanemarivale upozoravajuće znakove te da sadašnje mjere neće odmah polučiti uspjeh.
"Značajan dio muslimanske zajednice plesao je nakon napada... To je stvaran problem", rekoa je Jambon za De Standaard.
"Teroriste možemo pokupiti, ukloniti ih iz društva. Ali oni su samo prištić. Ispod je puno teži karcinom. Mi to možemo riješiti, ali ne preko noći", dodao je.
Hehehe, zar se netko još tome čudi. To im propisuje Kuran, ak su vjernici, moraju pobit kjafire.
Jan Jambon je izjavio u intervjuu za belgijski dnevnik De Standaard objavljenom u subotu da je značajni dio muslimanske zajednice veselo plesao nakon napada u kojima su ubijene 32 osobe 22. ožujka u Bruxellesu.
Jambona, člana flamanske separatističke stranke N-VA, kritizirali su drugi ministri i oporba. Neki su tražili da pruži dokaze za svoje izjave, a drugi da se odmah ispriča.
Michel je pružio potporu svom ministru u nedjelju navečer kazavši da je vijeće za nacionalnu sigurnost upoznato s izražavanjem potpore napadačima u Bruxellesu.
"Mogu potvrditi da je bilo izražavanja potpore napadima", rekao je Michel.
"Ne smijemo generalizirati niti prijeći preko toga", istaknuo je dodajući da Jambon nije generalizirao.
Jambon je rekao u intervjuu da su prijašnje vlade godinama zanemarivale upozoravajuće znakove te da sadašnje mjere neće odmah polučiti uspjeh.
"Značajan dio muslimanske zajednice plesao je nakon napada... To je stvaran problem", rekoa je Jambon za De Standaard.
"Teroriste možemo pokupiti, ukloniti ih iz društva. Ali oni su samo prištić. Ispod je puno teži karcinom. Mi to možemo riješiti, ali ne preko noći", dodao je.
Hehehe, zar se netko još tome čudi. To im propisuje Kuran, ak su vjernici, moraju pobit kjafire.
Guest- Guest
Na stranu sto mi hercegbosanci imamo i dodatne razloge za podrzati jacanje ruskog utjecaja a odbijanje americkog hegemona.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ajme dosao lik u kafic napusen, uhvatila ga smijalica....doista djankijima treba lijepizi kazne za remecenje ja nog reda.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dzango wrote:Ona u kojoj je Balija ministar kulture?jastreb wrote:Ne znam iz kojih zemalja,ali sam siguran iz koje zemlje ondje nije bilo predstavnika.Eva wrote:
bar nije šiptar premijer... još i peder.
Ono jest. Ali kod nas je desnica u opoziciji.marcellus wrote:dzango wrote:Ona u kojoj je Balija ministar kulture?jastreb wrote:Ne znam iz kojih zemalja,ali sam siguran iz koje zemlje ondje nije bilo predstavnika.Eva wrote:
bar nije šiptar premijer... još i peder.
Šta tebi smeta što se neko smeje?epikur37 wrote:Ajme dosao lik u kafic napusen, uhvatila ga smijalica....doista djankijima treba lijepizi kazne za remecenje ja nog reda.
Počeli su ih potapat. Nema više u EU, izgleda.
TALIJANSKI predsjednik Sergio Mattarella kazao je da je nekoliko stotina migranata izgubilo život u novoj tragediji u Sredozemlju.
Nepotvrđena medijska izvješća, koja su krenula od BBC-ja na arapskom, govore o gotovo 400 mrtvih Somalaca čiji se pretrpani brod prevrnuo u blizini egipatske obale.
Mattarella, govoreći na dodjeli kulturnih nagrada u Rimu, rekao je da se dogodila još jedna tragedija na Mediteranu. "Europa treba razmisliti o još jednoj tragediji u kojoj je, izgleda, nekoliko stotina ljudi izgubilo život", kazao je talijanski predsjednik. Pojedinosti nije iznio.
BBC na arapskom poziva se na somalijskog veleposlanika u Egiptu koji je izvijestio o brodolomu i mogućih 400 žrtava.
TALIJANSKI predsjednik Sergio Mattarella kazao je da je nekoliko stotina migranata izgubilo život u novoj tragediji u Sredozemlju.
Nepotvrđena medijska izvješća, koja su krenula od BBC-ja na arapskom, govore o gotovo 400 mrtvih Somalaca čiji se pretrpani brod prevrnuo u blizini egipatske obale.
Mattarella, govoreći na dodjeli kulturnih nagrada u Rimu, rekao je da se dogodila još jedna tragedija na Mediteranu. "Europa treba razmisliti o još jednoj tragediji u kojoj je, izgleda, nekoliko stotina ljudi izgubilo život", kazao je talijanski predsjednik. Pojedinosti nije iznio.
BBC na arapskom poziva se na somalijskog veleposlanika u Egiptu koji je izvijestio o brodolomu i mogućih 400 žrtava.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» ode Poljska desnica na kvasinu
» Trgovci vs ekstremna desnica
» Bolsonaro:'Desnica se organizira'
» desnica podize zicu , vol. 2
» ode Poljska desnica na kvasinu
» Trgovci vs ekstremna desnica
» Bolsonaro:'Desnica se organizira'
» desnica podize zicu , vol. 2