Vastaška policija nije htjela pustiti Srbe da slave vaskrs van Srbije
Page 1 of 1
Vastaška policija nije htjela pustiti Srbe da slave vaskrs van Srbije
https://www.alo.rs/vesti/region/hrvatska-policija-zaustavila-autobuse-iz-nase-zemlje-na-granici-a-onda-su-poceli-da-prete-zarobljenim-putnicima-jedan- policajac-JE-bio-posebno-bahat-Video / 225343 / prsluk
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vastaška policija nije htjela pustiti Srbe da slave vaskrs van Srbije
Normalno....idu slavit pravoslavni vaskrs u katolicku italiju i vatikan umjesto ispred hrama sv.save..i ja bi im papriku dao kakvi su to Srbi i pravoslavci
2015-09-08
by Zorba Today at 23:49
Pa ns mogu svi na avion...
https://100posto.hr/news/dodik-ide-u-posjet-papi-najavljuej-da-ce-razgovarati-o-ustaskim-zlocinima-javnost-u-rs-se-nadaq-da-ce-spomenuti-i-negiranje-srebrenice-cemu-je-inace-sklon
=======================================================================================
Ja se nadam da ce spomenuti nas cigane i jevreje a ne samo srbe...a bogami i hrvate koji su bili protiv fasisticke NDH..Koliko je samo tvoga naroda pobijeno samo zato sto su bili pametniji i radisniji od schwaba i 'rvata..Jadna si..nista drugo ne mogu napisati...Onaj koji ne postuje svoje nevine mrtve zrtve toga rata osudjen je na nistavilo..Zao mi te,,,zivis sa krvnicima svoga naroda i uvlacis se u njihovu smrdljivu guzicu..Ja josh nisam sreo ni jednu zidovku ni zidova sa takvim niskim samoposovanjem..
Pa ns mogu svi na avion...
https://100posto.hr/news/dodik-ide-u-posjet-papi-najavljuej-da-ce-razgovarati-o-ustaskim-zlocinima-javnost-u-rs-se-nadaq-da-ce-spomenuti-i-negiranje-srebrenice-cemu-je-inace-sklon
=======================================================================================
Ja se nadam da ce spomenuti nas cigane i jevreje a ne samo srbe...a bogami i hrvate koji su bili protiv fasisticke NDH..Koliko je samo tvoga naroda pobijeno samo zato sto su bili pametniji i radisniji od schwaba i 'rvata..Jadna si..nista drugo ne mogu napisati...Onaj koji ne postuje svoje nevine mrtve zrtve toga rata osudjen je na nistavilo..Zao mi te,,,zivis sa krvnicima svoga naroda i uvlacis se u njihovu smrdljivu guzicu..Ja josh nisam sreo ni jednu zidovku ni zidova sa takvim niskim samoposovanjem..
Guest- Guest
Kaj si ti rom?frka wrote:po Zorba Danas u 23:49
Pa ns mogu SVI NA avion ...
https://100posto.hr/news/dodik-ide-u-posjet-papi-najavljuej-da-ce-razgovarati-o-ustaskim-zlocinima- preustroj-U-rS-se-nadaq-da-ce-spomenuti-i-negiranje-srebrenice-cemu-JE-inace-sklon
===================== ================================================== ================
Ja se nadam da će spomenuti nas cigane i jevreje a ne samo srbe ... a bogami i hrvate koji su bili protiv fasističke NDH..Koliko je samo tvoga naroda pobijeno samo zato što su bili pametniji i radišniji od schwaba i 'rvata. Jadna si..šta drugo ne mogu napisati ... Onaj koji ne postavi svoje nevine mrtve zrtve toga rata osuđen je na nistavilo..Zao mi te ,,, živiš sa krvničkim svoga naroda i uvlacis se u njihovu smrdljivu guzicu..Ja josh nisam sreo ni jednu zidovku ni zidova sa takvim niskim samoposovanjem
2015-09-08
Similar topics
» ŠVAJCARCI U ŠOKU ZBOG HRVATA: Navijači Dinama pravili haos po Bernu! Jezivo je kako su vređali Srbe, a policija nije reagovala! (VIDEO)
» Nije htjela pobacit pa sad traži invalidninu za retardirano dijete
» Xi potpisuje sporazum o željezničkom koridoru koji Moskva nije htjela
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» Policija Srbije
» Nije htjela pobacit pa sad traži invalidninu za retardirano dijete
» Xi potpisuje sporazum o željezničkom koridoru koji Moskva nije htjela
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» Policija Srbije
Page 1 of 1