Vastaška desnica potpuno podivljala
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Vastaška desnica potpuno podivljala
oni su totalni kreteni... većinu gospodarske aktivnosti generiraju kroz poslovne veze sa hrvatskim firmama ili namiču kroz prekograničnu trgovinu, plus što ne mogu nikuda nego preko hrvatske ukoliko ih je volja u europu.... znači njihovo prcanje u konačnici može samo njih koštati.... a i hoće...vuksadinare wrote:pa rekose da dodika nitko ne moze nadjebati..ocito moze...no ako govoris o pecanju srbi su se upecali tri puta naivnije od nas..umjesto da se prave blesavi i puste da se koljemo sa sarajevom oni pati ovo podignuse optuznice protiv gotovine i krsticevica..ono bas gedzovanski...das srbinu batinu on mislio da je tenk....koji dibiduziRingo10 wrote:Odlicno kretenu. Ekipa koja vlada RS-om oduvijek kaze da ne priznaje taj SUd za ratne zlocine i uvijek su sabotirali njegov rad.vuksadinare wrote:ne krele...nego je danas tiziteljstvo srpske podnjelo zahtjev tuziteljstvu bh-a da podignu optuznice protiv gotovine..citaj i prati dolje..smrt izdajicamaRingo10 wrote:Da i sta onda. To je podignuto prije 20 i vise godina a sad su vam Muje uvalile kajlu sa tim optuznicama pa pravite budale od sebe.vuksadinare wrote:
eno tvoji iz srpske podignuli optuznice protiv gotovine,krsticevica i predali tuziteljstvu bh-a..koje sludjen?...ti si moj brajo najebo spomenes li dodu i srpsku i to u zadrut
Podignemo i mi 20 na njihovih 20 i gotovo.
E sad Tuziteljstvo Srpske aktivira te optuznice prema tuziteljstvu BiH i samim time pokazuje da PRIZNAJU taj SUD.
Sad kad im Bakir i ekipa uvale karinu i podignu nekih 40 ili 50 optuznica protiv Srba e pa onda izvoli pa reci da ne priznajes taj sud i institucije te drzave pod kontrolom muslimana. A Dodo im je odavno na tapetu, samo traze i cekaju priliku.
Mora se priznati da su muslimani ovo odigrali maestralno. Uvalili ga Srbima za onaj referendum a Hrvatima za Stolac i trazenje TRECEGA.
Sad uzivaju i gledaju kako su se Hrvati i Srbi u BiH pohvatali za vratove valjajuci se po prasini. Svaka im cast.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jesi ti sad u engleskoj ili si doma....Ringo10 wrote:Samo neka se Hrvatska ne uplice u eventualnu agresiju Zapada na Rusiju i ne treba da se boji nicega.michaellcmacha wrote:to si ti pobrkao lončiće.... neki ovdje podrepi likovi su se slijedom najnovijih globalnih događanja, a konkretno slijedom rezultata predsjedičkih izbora u USA ponadali kako bi se kotač sreće konačno mogao okrenuti i na njihovu stranu, pa su zazvali nekakve četničke horde da se opet uzdignu i krenu put zadanih krajnjih zapadnih srpskih granica.... samo i jedinmo u tom kontekstu i u toj prilici žemo da ratujemo sa srbima... i eventualno ukoliko nam amerikanci narede s obzirom da vam je De Niro napravio medvjeđu uslugu.....;))))Ringo10 wrote:Prosjek starosti Srba u Hrvatskoj je 60 godina. Ima ih oko 3%.michaellcmacha wrote:boli me kurac za njih oni vrlo dobro znaju ukoliko zagusti i ako se zakrvi da ćemo biti smrtni neprijatelji... mada ok sad se možemo i zajebavati.. ali kad i ako puška pukne njih smatram petom kolonom koju se ne smije ostavljati iza leđa.... a budi uvjeren da ih takvima smatraju i njihovi domaći maramihi...vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
I pricate o nekakvm ratu prtoiv njih. E jadi moji.
Mene je sramota kad citam i slusam koliko se vi u Kifli bojite Srba i koliko serete u gace u strahu od njih.
Nisu nam mogli nista ni kad su bili u najjacoj poziciji a mi u najslabijoj. Kakva Srbija crna
A tek Rep. Srpska, onaj smijesni profil koji nema vojske koja to moze obraniti.
HAjde bjezi.
2015-08-08
BiH Srbi su ovim sebi zabili golcinu u raslje a racun ce tek da plate.vuksadinare wrote:pa rekose da dodika nitko ne moze nadjebati..ocito moze...no ako govoris o pecanju srbi su se upecali tri puta naivnije od nas..umjesto da se prave blesavi i puste da se koljemo sa sarajevom oni pati ovo podignuse optuznice protiv gotovine i krsticevica..ono bas gedzovanski...das srbinu batinu on mislio da je tenk....koji dibiduziRingo10 wrote:Odlicno kretenu. Ekipa koja vlada RS-om oduvijek kaze da ne priznaje taj SUd za ratne zlocine i uvijek su sabotirali njegov rad.vuksadinare wrote:ne krele...nego je danas tiziteljstvo srpske podnjelo zahtjev tuziteljstvu bh-a da podignu optuznice protiv gotovine..citaj i prati dolje..smrt izdajicamaRingo10 wrote:Da i sta onda. To je podignuto prije 20 i vise godina a sad su vam Muje uvalile kajlu sa tim optuznicama pa pravite budale od sebe.vuksadinare wrote:
eno tvoji iz srpske podignuli optuznice protiv gotovine,krsticevica i predali tuziteljstvu bh-a..koje sludjen?...ti si moj brajo najebo spomenes li dodu i srpsku i to u zadrut
E sad Tuziteljstvo Srpske aktivira te optuznice prema tuziteljstvu BiH i samim time pokazuje da PRIZNAJU taj SUD.
Sad kad im Bakir i ekipa uvale karinu i podignu nekih 40 ili 50 optuznica protiv Srba e pa onda izvoli pa reci da ne priznajes taj sud i institucije te drzave pod kontrolom muslimana. A Dodo im je odavno na tapetu, samo traze i cekaju priliku.
Mora se priznati da su muslimani ovo odigrali maestralno. Uvalili ga Srbima za onaj referendum a Hrvatima za Stolac i trazenje TRECEGA.
Sad uzivaju i gledaju kako su se Hrvati i Srbi u BiH pohvatali za vratove valjajuci se po prasini. Svaka im cast.
A i oni i mudzosi iz Sarajeva Gotovinu i Krsticevica ce moci vidjeti samo na televiziji.
Mnogo je ozbiljnija situacija sa hrvatskom sestorkom iz BiH u Haagu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sa ce tebi epikur objasniti kako je dodo 'genije'...koji mu je ovim potezom srusio snovemichaellcmacha wrote:oni su totalni kreteni... većinu gospodarske aktivnosti generiraju kroz poslovne veze sa hrvatskim firmama ili namiču kroz prekograničnu trgovinu, plus što ne mogu nikuda nego preko hrvatske ukoliko ih je volja u europu.... znači njihovo prcanje u konačnici može samo njih koštati.... a i hoće...vuksadinare wrote:pa rekose da dodika nitko ne moze nadjebati..ocito moze...no ako govoris o pecanju srbi su se upecali tri puta naivnije od nas..umjesto da se prave blesavi i puste da se koljemo sa sarajevom oni pati ovo podignuse optuznice protiv gotovine i krsticevica..ono bas gedzovanski...das srbinu batinu on mislio da je tenk....koji dibiduziRingo10 wrote:Odlicno kretenu. Ekipa koja vlada RS-om oduvijek kaze da ne priznaje taj SUd za ratne zlocine i uvijek su sabotirali njegov rad.vuksadinare wrote:ne krele...nego je danas tiziteljstvo srpske podnjelo zahtjev tuziteljstvu bh-a da podignu optuznice protiv gotovine..citaj i prati dolje..smrt izdajicamaRingo10 wrote:
Da i sta onda. To je podignuto prije 20 i vise godina a sad su vam Muje uvalile kajlu sa tim optuznicama pa pravite budale od sebe.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne mre on meni niš objasniti a i bolje mu je da me se kloni.... pogotovo sad kad se polako primiče vrijeme o kojem sam još na onom forumu govorio da će kad tad doći.... a eto skoro da je u taj tren tu na vratima.....
2015-08-08
Samo se vi igrajte. istrijani tako što jedva čekaju pa da isključe svoj vagon.michaellcmacha wrote:ne mre on meni niš objasniti a i bolje mu je da me se kloni.... pogotovo sad kad se polako primiče vrijeme o kojem sam još na onom forumu govorio da će kad tad doći.... a eto skoro da je u taj tren tu na vratima.....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U pravu si.jastreb wrote:Samo se vi igrajte. istrijani tako što jedva čekaju pa da isključe svoj vagon.michaellcmacha wrote:ne mre on meni niš objasniti a i bolje mu je da me se kloni.... pogotovo sad kad se polako primiče vrijeme o kojem sam još na onom forumu govorio da će kad tad doći.... a eto skoro da je u taj tren tu na vratima.....
Ako Hrvatska opet potone u desni ekstremizam - citaj ustastvo, prestat ce da postoji.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa tak svijet tone u desni extremizam pa ce to bit poruka istrijanima il se prikloni il se ukloni sami nece moc bit ce okruzeni
2015-09-08
ja bi radije rekao da se vi igrate, a men se čini da bi vas moglo isključiti....jastreb wrote:Samo se vi igrajte. istrijani tako što jedva čekaju pa da isključe svoj vagon.michaellcmacha wrote:ne mre on meni niš objasniti a i bolje mu je da me se kloni.... pogotovo sad kad se polako primiče vrijeme o kojem sam još na onom forumu govorio da će kad tad doći.... a eto skoro da je u taj tren tu na vratima.....
2015-08-08
nikako ti da odgovoriš... jesi u engleskoj ili tu doma....Ringo10 wrote:U pravu si.jastreb wrote:Samo se vi igrajte. istrijani tako što jedva čekaju pa da isključe svoj vagon.michaellcmacha wrote:ne mre on meni niš objasniti a i bolje mu je da me se kloni.... pogotovo sad kad se polako primiče vrijeme o kojem sam još na onom forumu govorio da će kad tad doći.... a eto skoro da je u taj tren tu na vratima.....
Ako Hrvatska opet potone u desni ekstremizam - citaj ustastvo, prestat ce da postoji.
2015-08-08
druga stvar..da je sudstvo i politika radila kako treba tko bi i razmisljao o par ustaskih nostalgicara...drugo sad da objasnim jastrebu i nekima....srbiji i srbima hrvatska i hrvati su najveca prepreka..ne muslimani ne albanci..njih srbi preziru a nas mrze..mi smo im najveca konkurencija..kad slusate vucica,vulina,dacica,seselja...najvise nas spominju..ne toliko muslimane...uostalom prije koju godinu bila je anketa u srbiji tko su za srbe najveci neprijatelji..prvi sipci pa mi pa ameri
2015-09-08
ako se malo napnu uskoro (čitaj za 50 godina), će imati više autocesta nego mi.... :))))))... toliko o tom tko je s kim opterećen...vuksadinare wrote:druga stvar..da je sudstvo i politika radila kako treba tko bi i razmisljao o par ustaskih nostalgicara...drugo sad da objasnim jastrebu i nekima....srbiji i srbima hrvatska i hrvati su najveca prepreka..ne muslimani ne albanci..njih srbi preziru a nas mrze..mi smo im najveca konkurencija..kad slusate vucica,vulina,dacica,seselja...najvise nas spominju..ne toliko muslimane...uostalom prije koju godinu bila je anketa u srbiji tko su za srbe najveci neprijatelji..prvi sipci pa mi pa ameri
2015-08-08
Sve je to ništa. Nikakvog rata ne bu bilo,a one mitroljeze i mašingevere možeš slobodno prodat ili predati na policiju.vuksadinare wrote:druga stvar..da je sudstvo i politika radila kako treba tko bi i razmisljao o par ustaskih nostalgicara...drugo sad da objasnim jastrebu i nekima....srbiji i srbima hrvatska i hrvati su najveca prepreka..ne muslimani ne albanci..njih srbi preziru a nas mrze..mi smo im najveca konkurencija..kad slusate vucica,vulina,dacica,seselja...najvise nas spominju..ne toliko muslimane...uostalom prije koju godinu bila je anketa u srbiji tko su za srbe najveci neprijatelji..prvi sipci pa mi pa ameri
2014-04-22
ja kad sam na nagovor pizzdona išao pogledati onaj govor vučića u nišu nisam mogao vjerovati da su tolike to budaletine....
2015-08-08
Naslov je glup, činjenica je netko treba nešto poduzeti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ako se ameri zaglibe u sopstvene probleme.
ko ce nas da postrojava ??
zamislite da budemo bez tutora, strasno.
nas srbe, licno i osobno, boli qita,
nego, brinem se, za šiptare, balije, a bogami
i vucko se nesto uznemirio, ne znam zasto ??
ko ce nas da postrojava ??
zamislite da budemo bez tutora, strasno.
nas srbe, licno i osobno, boli qita,
nego, brinem se, za šiptare, balije, a bogami
i vucko se nesto uznemirio, ne znam zasto ??
Guest- Guest
Desnica kakva polako cvijeta u Evropi nema sa zaostalom hrvatskom desnicom nikakvih dodirnih točaka.vuksadinare wrote:pa tak svijet tone u desni extremizam pa ce to bit poruka istrijanima il se prikloni il se ukloni sami nece moc bit ce okruzeni
Niti jedna desnica na zapadu ne bavi se Srbima. A ako se i bavi doživljava ih pozitivno. (Poljaci,Francuzi,Rusi,Česi...)
2014-04-22
e,e... samo sam tebe čekao da me ti posavjetuješ po tom pitanju... :);))jastreb wrote:Sve je to ništa. Nikakvog rata ne bu bilo,a one mitroljeze i mašingevere možeš slobodno prodat ili predati na policiju.vuksadinare wrote:druga stvar..da je sudstvo i politika radila kako treba tko bi i razmisljao o par ustaskih nostalgicara...drugo sad da objasnim jastrebu i nekima....srbiji i srbima hrvatska i hrvati su najveca prepreka..ne muslimani ne albanci..njih srbi preziru a nas mrze..mi smo im najveca konkurencija..kad slusate vucica,vulina,dacica,seselja...najvise nas spominju..ne toliko muslimane...uostalom prije koju godinu bila je anketa u srbiji tko su za srbe najveci neprijatelji..prvi sipci pa mi pa ameri
2015-08-08
A u Mađarskoj kakva je situacija, orban daje svima da mu seru po državi ili?asilovski wrote:cca Jalnuš je isto uključen u projekt Velebit, to bi se slagalo sa njegovim mentalnim stanjem, kao i ovih idiotaudba wrote:Jalnuš: saće srbi da vas kolju
Last edited by kaja on 11/11/2016, 15:10; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jesu oni nedavno nastradili od njih ili mi..pito bi ja njih da su bili na nasem mjestu...jastreb wrote:Desnica kakva polako cvijeta u Evropi nema sa zaostalom hrvatskom desnicom nikakvih dodirnih točaka.vuksadinare wrote:pa tak svijet tone u desni extremizam pa ce to bit poruka istrijanima il se prikloni il se ukloni sami nece moc bit ce okruzeni
Niti jedna desnica na zapadu ne bavi se Srbima. A ako se i bavi doživljava ih pozitivno. (Poljaci,Francuzi,Rusi,Česi...)
2015-09-08
uopce se ne moze usporedjivat slucaj hrvatske i slucaj recimo francuske...b.t.w poljaci i estonci vise mrze ruse nego muslimane..pitaj ih zasto jastrebe...poljaci nisu nastradali od muja ali od rusa jesu...
2015-09-08
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vastaška policija nije htjela pustiti Srbe da slave vaskrs van Srbije
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» Francuska desnica
» Trgovci vs ekstremna desnica
» desnica podize zicu , vol. 2
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» Francuska desnica
» Trgovci vs ekstremna desnica