ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vastaška desnica potpuno podivljala

Page 13 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Go down

Vastaška desnica potpuno podivljala - Page 13 Empty Re: Vastaška desnica potpuno podivljala

Post by Ringo10 12/11/2016, 01:17

debotoijusto wrote:"Ono što mi u Projektu Velebit želimo započeti je jedna revolucija", najavljuje Jurič i navodi da će biti intelektualnog tipa, ali samo "za sada".

Građani mu se žale na komuniste u vlasti, u HDZ-u, u medijima, prokazuju mu da vlada UDBA, ali se ne teško pokreće. On je, kaže, shvatio da jednostavno treba krenuti, početi. I daje rok hrvatskim institucijama:  "Dajemo joj (hrvatskoj državi, op.a.) razuman rok da odgovori na ove prijenje. Ako to neće napraviti, mi zadržavamo prirodno pravo na samoorganiziranje."

Oni neće napraviti miran prosvjed, paliti svijeće ili moliti kronicu, oni će postići cilj, najavio je Jurić te objašnjava da je samoorganiziranje širok pojam koji obuhvaća različite razine.

projektom zelimo pokrenuti revoluciju - pa brzo ispravak - intelektualnu - za sada...
pa daje ultimatum vladi ako ne nekakvo pravo na samoorganiziranje sto god to znacilo
nece miran prosvjed vec postici cilj , intelektualno valjda  , tajnovit neki lik...

ovo neki humor na desnici  ?
Mislim da je svima normalnima jasno da ovi ludjaci zele unutarnacionalni obracuna na ideoloskoj osnovi. Njima je komunista svako ko ne misli kao oni i neuklapa se u njihove kalupe.

Ovoj gonili ustaskih manijaka treba odmah stati u kraj i s njima se mora pozabaviti drzava sa svojim institucijama dok nije prekasno.

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Vastaška desnica potpuno podivljala - Page 13 Empty Re: Vastaška desnica potpuno podivljala

Post by Ringo10 12/11/2016, 01:47

RayMabus wrote:Žestoke reakcije na stavove kardinala Puljića: Treći entitet „da“, ali nikako na štetu Srpske

Tvrdnja kardinala Vinka Puljića da za treći enitet treba zakinuti i deo RS, naišla je na žestoke reakcije u Srpskoj.

http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/zestoke-reakcije-na-stavove-kardinala-puljica-treci-entitet-da-ali-nikako-na-stetu/mtn5jnn
Prvo, Puljic je idiot koji je 1993 u vrijeme najzescih stradanja Hrvata u Srednjoj Bosni i Sjevernoj Hercegovini izisao za govornicu takozvane Skupstine BiH koju su tada cinili samo SDA i LAgumdzija i javno dao podrsku politici i stavovima SDA a protiv jednog od planova medjunarodnih glede uredjenja BiH koje nije za Hrvate bilo lose.
Dokazano na muslimanskoj strani bio i ostao.

Sada potpiruje sukob izmedju BiH Hrvata i BiH Srba koji nama u ovome trenutku uopce nije potreban. Hrvati u RS su marginalija a niti prije rata ih na tim prostorima nije bilo procentualno mnogo osim u B. Brodu, B. Samcu i Derventi.

Ono sto je ostalo od BiH Hrvata sad je u Federaciji BiH, bukvalno pod muslimanskom vlascu. Sad treba iskoristiti srpski otpor unitarizaciji i njihovu potporu trecem entitetu i rijesiti status Hrvata tamo gdje ih jos ima

A kasnije se pozabaviti pravima i statusom preostalih Hrvata u RSu.

Drkati sad po RSu koji je potpisan i legaliziran u Daytonu, potpuno je kontraproduktivno. I pitanje je zasto opet Puljic muti vodu. Zasto se najprije ne pozabavi Hrvatima u federaciji nego suti ko picka i DeFacto podrzava islamisticku politiku SDA. Budaletina.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/11/2016, 05:23

Ringo10 wrote:
debotoijusto wrote:"Ono što mi u Projektu Velebit želimo započeti je jedna revolucija", najavljuje Jurič i navodi da će biti intelektualnog tipa, ali samo "za sada".

Građani mu se žale na komuniste u vlasti, u HDZ-u, u medijima, prokazuju mu da vlada UDBA, ali se ne teško pokreće. On je, kaže, shvatio da jednostavno treba krenuti, početi. I daje rok hrvatskim institucijama:  "Dajemo joj (hrvatskoj državi, op.a.) razuman rok da odgovori na ove prijenje. Ako to neće napraviti, mi zadržavamo prirodno pravo na samoorganiziranje."

Oni neće napraviti miran prosvjed, paliti svijeće ili moliti kronicu, oni će postići cilj, najavio je Jurić te objašnjava da je samoorganiziranje širok pojam koji obuhvaća različite razine.

projektom zelimo pokrenuti revoluciju - pa brzo ispravak - intelektualnu - za sada...
pa daje ultimatum vladi ako ne nekakvo pravo na samoorganiziranje sto god to znacilo
nece miran prosvjed vec postici cilj , intelektualno valjda  , tajnovit neki lik...

Mislim da je svima normalnima jasno da ovi ludjaci zele unutarnacionalni obracuna na ideoloskoj osnovi. Njima je komunista svako ko ne misli kao oni i neuklapa se u njihove kalupe.

Ovoj gonili ustaskih manijaka treba odmah stati u kraj i s njima se mora pozabaviti drzava sa svojim institucijama dok nije prekasno.
a jebote desetak ljudi pozvalo na otpor i panika...koliko vidim to je vise ucinjeno iz gorcine...a neka mi netko nabroji razloge da ne budu ogorceni i ovako sto ne izgovaraju
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/11/2016, 05:24

...drugo..mozda pretjeruju..ali tko jednom strada od necije ruke i na hladno puse
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/11/2016, 05:27

....trece...ne mozemo mi samo razmisljati o muslimanima kad nemamo direktnih prijetnji od njih bar jos ne..nemamo problema u hrvatskoj..pvo s izbjeglicama je tranzit..i boli me kiki sto ce radit u drugim drzavama njihov problem sto su ih zvali..ali imamo problem sto su u zadnje dvije godine odrzane tri srpsko-ruske vojne vjezbe i jedna srpska tik uz hrvatsku granicu...sto bi bilo u srbiji da mi stalno sa amerima ili sami odrzavamo vojne vjezbe uz granicu srbije
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/11/2016, 05:29

ovaj ringo je u pravu kad kaze da mi imamo njonjavu propagandu za razliku od srpske masinerije...sjetite se kakvu su dreku i halabuku digli srpski mediji i politicari u svezi proslogodisnje vojne parade..i zbog onih haubica i vbrova ko da sutra namjeravamo srbiju napast
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 12/11/2016, 07:38

vuksadinare wrote:...drugo..mozda pretjeruju..ali tko jednom strada od necije ruke i na hladno puse

To je katolicko shvacanje Biblije
Oko za oko , zub za zib
A oprost nista? Kurac palac
Samo prazne rijeci

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 12/11/2016, 07:39

vuksadinare wrote:ovaj ringo je u pravu kad kaze da mi imamo njonjavu propagandu za razliku od srpske masinerije...sjetite se kakvu su dreku i halabuku digli srpski mediji i politicari u svezi proslogodisnje vojne parade..i zbog onih haubica i vbrova ko da sutra namjeravamo srbiju napast

Ajmo se usporedivati sa Srbima
Ko jebe ostale u EU :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by prckov 12/11/2016, 07:56

mmmm sore..svu cu ti gujcu iscipat

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Regoč 12/11/2016, 08:49

Soro, srbendo!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by dzango 12/11/2016, 09:04

vuksadinare wrote:...drugo..mozda pretjeruju..ali tko jednom strada od necije ruke i na hladno puse
Može da duva i u vruće.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Eroo 12/11/2016, 09:32

Ringo10 wrote:Drkati sad po RSu koji je potpisan i legaliziran u Daytonu

Izvršena "humana razmjena" 200,000 hr Srba i isto toliko Hrvata u RS. To je gotova stvar. Nepopravljiva.
Ne vraćaju se kući ni Srbi ni Hrvati i kad   imaju di. Djeca i unuci jednostavno imaju druge interese..
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by debotoijusto 12/11/2016, 10:06

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:

a jebote desetak ljudi pozvalo na otpor i panika...koliko vidim to je vise ucinjeno iz gorcine...a neka mi netko nabroji razloge da ne budu ogorceni i ovako sto ne izgovaraju

ispravak netocnog navoda
nije panika , humor grohotni
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Back to top

- Similar topics