Vastaška desnica potpuno podivljala
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Vastaška desnica potpuno podivljala
To sam i ja rekao. Budete li se igrali...Mi i Istra idemo svojim putem. To je izvjesno.Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....mi se samo branimo vi napadatejastreb wrote:To sam i ja rekao. Budete li se igrali...Mi i Istra idemo svojim putem. To je izvjesno.Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa mi ne vjerujemo ni vama. Kako kaže Gnječ ,budete li nas naljutili,imate mahanje.vuksadinare wrote:samo ti vjeruj...ne znas onu ispod stolajastreb wrote:Jastreb je upravo na TV sluša kako RS nije podigla nikakve optužnice. RS je izjavila kako ne stoji iza podizanja optužnica protiv Hrvata,već da je samo podnesen izvještaj o ratnim zločinima nad Srbima.vuksadinare wrote:...jastreb pili piku naopako da se ne zamjeri dijelu rodbine
Eto...
Već su neki i Rusiju počeli kriviti.
Baj,baj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jes ti siguran da se radi o hr medijima.... ono mislim naši jesu u kurcu, ali ovo baš i nema neke veze sa hr medijom....pizzon wrote:ja samo komentarisem hr medije
2015-08-08
sto ti nisi vise hrvat..sto si sad?jastreb wrote:Pa mi ne vjerujemo ni vama. Kako kaže Gnječ ,budete li nas naljutili,imate mahanje.vuksadinare wrote:samo ti vjeruj...ne znas onu ispod stolajastreb wrote:Jastreb je upravo na TV sluša kako RS nije podigla nikakve optužnice. RS je izjavila kako ne stoji iza podizanja optužnica protiv Hrvata,već da je samo podnesen izvještaj o ratnim zločinima nad Srbima.vuksadinare wrote:...jastreb pili piku naopako da se ne zamjeri dijelu rodbine
Eto...
Baj,baj.
2015-09-08
tebe ajkule drže na piku, tak da ti jedino moš bajbajbat u neki prekooceanski kontejner....;))))jastreb wrote:Pa mi ne vjerujemo ni vama. Kako kaže Gnječ ,budete li nas naljutili,imate mahanje.vuksadinare wrote:samo ti vjeruj...ne znas onu ispod stolajastreb wrote:Jastreb je upravo na TV sluša kako RS nije podigla nikakve optužnice. RS je izjavila kako ne stoji iza podizanja optužnica protiv Hrvata,već da je samo podnesen izvještaj o ratnim zločinima nad Srbima.vuksadinare wrote:...jastreb pili piku naopako da se ne zamjeri dijelu rodbine
Eto...
Baj,baj.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ja bih najiskrenije volio da se ta igranka odigra, pa baš da vidimo kako prco džango veli kak to bude ispalo jedan na jedan... npr na neutralnom polju.... u vojvodini... ;)))))))))))))
strasno, bolje da ne znas kako biste najebali
u prve rodove idu ove sto ste najurili, i svi njihovi
mi cemo samo da ih usemravano i dodajemo opremu i sl )
vojovdina, tamo biste tek najebali
rekli bi nam da se sklonimo, da im ne smetamo )
Guest- Guest
niosam siguran, to mi izbacilomichaellcmacha wrote:jes ti siguran da se radi o hr medijima.... ono mislim naši jesu u kurcu, ali ovo baš i nema neke veze sa hr medijom....pizzon wrote:ja samo komentarisem hr medije
Guest- Guest
e baš ste našli koje ćete u prvi ešalon.... pa ti da su htjeli ratovat onda bi bar onomad pružili malo žešći otpor, a ne ko zadnje pičke gibaos gazeći žive ljude....pizzon wrote:michaellcmacha wrote:ja bih najiskrenije volio da se ta igranka odigra, pa baš da vidimo kako prco džango veli kak to bude ispalo jedan na jedan... npr na neutralnom polju.... u vojvodini... ;)))))))))))))
2015-08-08
mi isturimo one koje ste vi protjerali...a tek ljute vukovarce koji jos osvetu ne docekasepizzon wrote:michaellcmacha wrote:ja bih najiskrenije volio da se ta igranka odigra, pa baš da vidimo kako prco džango veli kak to bude ispalo jedan na jedan... npr na neutralnom polju.... u vojvodini... ;)))))))))))))
2015-09-08
kad nemaju druge..onaj sminker iz beograda nije htio ratovat 91 a ne da ce sadmichaellcmacha wrote:e baš ste našli koje ćete u prvi ešalon.... pa ti da su htjeli ratovat onda bi bar onomad pružili malo žešći otpor, a ne ko zadnje pičke gibaos gazeći žive ljude....pizzon wrote:michaellcmacha wrote:ja bih najiskrenije volio da se ta igranka odigra, pa baš da vidimo kako prco džango veli kak to bude ispalo jedan na jedan... npr na neutralnom polju.... u vojvodini... ;)))))))))))))
2015-09-08
najebali biste !michaellcmacha wrote:e baš ste našli koje ćete u prvi ešalon.... pa ti da su htjeli ratovat onda bi bar onomad pružili malo žešći otpor, a ne ko zadnje pičke gibaos gazeći žive ljude....pizzon wrote:michaellcmacha wrote:ja bih najiskrenije volio da se ta igranka odigra, pa baš da vidimo kako prco džango veli kak to bude ispalo jedan na jedan... npr na neutralnom polju.... u vojvodini... ;)))))))))))))
ovi, novi klinci, nisu bolecevi prema vama kao mi
mnogo ste ih najedili i navredjali
bolje da se ne sretnete
Guest- Guest
a nasi kao nisu...sto ga ti lupetas...oni iz srebrenice,vukovara ima da vas pojedu na tananepizzon wrote:najebali biste !michaellcmacha wrote:e baš ste našli koje ćete u prvi ešalon.... pa ti da su htjeli ratovat onda bi bar onomad pružili malo žešći otpor, a ne ko zadnje pičke gibaos gazeći žive ljude....pizzon wrote:michaellcmacha wrote:ja bih najiskrenije volio da se ta igranka odigra, pa baš da vidimo kako prco džango veli kak to bude ispalo jedan na jedan... npr na neutralnom polju.... u vojvodini... ;)))))))))))))
bolje da se ne sretnete
2015-09-08
vuksadinare wrote:a nasi kao nisu...sto ga ti lupetas...oni iz srebrenice,vukovara ima da vas pojedu na tananepizzon wrote:najebali biste !michaellcmacha wrote:e baš ste našli koje ćete u prvi ešalon.... pa ti da su htjeli ratovat onda bi bar onomad pružili malo žešći otpor, a ne ko zadnje pičke gibaos gazeći žive ljude....pizzon wrote:michaellcmacha wrote:ja bih najiskrenije volio da se ta igranka odigra, pa baš da vidimo kako prco džango veli kak to bude ispalo jedan na jedan... npr na neutralnom polju.... u vojvodini... ;)))))))))))))
bolje da se ne sretnete
ja lupetam, ok
ali mi smo pod osmeh
a svi ostali kenjaju
Guest- Guest
tulipane mi imamo namjeru ako i kad to bude aktualno da vas bombamo u vašem dvorištu.... znači vatrene kočije u sklopu golubice zavuku klinove tamo sve do stare pazove, onda dovedemo haubice i opletemo po begešu.... da vidiš kako bi ste vi najebali.... :))))))))))
2015-08-08
zezamo se vise nego ikada za zadnjih 30 godina
sve nam smesno
sve nam smesno
Guest- Guest
evo, recimo, šiptari -muk !
balije, pokusavaju da glume kako je sve isto.
hrvati, oni sad igraju na kratu da je sve ok :)
balije, pokusavaju da glume kako je sve isto.
hrvati, oni sad igraju na kratu da je sve ok :)
Last edited by pizzon on Fri 11 Nov - 14:45; edited 1 time in total
Guest- Guest
ti si blentav... to čak tvrde i ovi tvoji pravi srbijanci... čak i medolinu nikako da sjedneš....pizzon wrote:vuksadinare wrote:a nasi kao nisu...sto ga ti lupetas...oni iz srebrenice,vukovara ima da vas pojedu na tananepizzon wrote:najebali biste !michaellcmacha wrote:e baš ste našli koje ćete u prvi ešalon.... pa ti da su htjeli ratovat onda bi bar onomad pružili malo žešći otpor, a ne ko zadnje pičke gibaos gazeći žive ljude....pizzon wrote:
bolje da se ne sretnete
ja lupetam, ok
ali mi smo pod osmeh
a svi ostali kenjaju
2015-08-08
A gdje se puca ???!!!???jastreb wrote:To sam i ja rekao. Budete li se igrali...Mi i Istra idemo svojim putem. To je izvjesno.Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vase negativni komentari, to su meni komplimentimichaellcmacha wrote:ti si blentav... to čak tvrde i ovi tvoji pravi srbijanci... čak i medolinu nikako da sjedneš....pizzon wrote:vuksadinare wrote:a nasi kao nisu...sto ga ti lupetas...oni iz srebrenice,vukovara ima da vas pojedu na tananepizzon wrote:najebali biste !michaellcmacha wrote:
e baš ste našli koje ćete u prvi ešalon.... pa ti da su htjeli ratovat onda bi bar onomad pružili malo žešći otpor, a ne ko zadnje pičke gibaos gazeći žive ljude....
bolje da se ne sretnete
ja lupetam, ok
ali mi smo pod osmeh
a svi ostali kenjaju
Guest- Guest
Vasi novi klinci su kurac od ovce kao i svi drugi danasnji klinci. Aj ne seri majke ti.pizzon wrote:najebali biste !michaellcmacha wrote:e baš ste našli koje ćete u prvi ešalon.... pa ti da su htjeli ratovat onda bi bar onomad pružili malo žešći otpor, a ne ko zadnje pičke gibaos gazeći žive ljude....pizzon wrote:michaellcmacha wrote:ja bih najiskrenije volio da se ta igranka odigra, pa baš da vidimo kako prco džango veli kak to bude ispalo jedan na jedan... npr na neutralnom polju.... u vojvodini... ;)))))))))))))
bolje da se ne sretnete
I ne prijeti, ne plasi vas se niko.
Ne nadajte se, nece ni Trump ni Putin ni bilo ko da ih naslijedi voditi ponovo za vas srpske osvajacke ratove.
Sad slusam na TV BN interview Ratka Dmitrovica ako neko zna ko je to. To je nekakav bivsi urednik i novinar a Srbin porijeklom iz Hrvatske.
Ovoliku gomilu cetnicke i velikosrpske propagande nisam odavno cuo. Objasnjavam sinu da je to politika koja je dosla na vlast sa Milosevicem i koja je razorila bivsu drzavu.
Sve se mijenja ali vase velikosrprstvo nikada.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vastaška policija nije htjela pustiti Srbe da slave vaskrs van Srbije
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» Francuska desnica
» Trgovci vs ekstremna desnica
» desnica podize zicu , vol. 2
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» Francuska desnica
» Trgovci vs ekstremna desnica