Vastaška desnica potpuno podivljala
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Vastaška desnica potpuno podivljala
vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
Pa i ja sam se malo cimnuo, mislio sam nabavit nešto legalno, za slučaj najnužnije opasnosti kad idem kući kroz pothodnik u jedan sat noću za slučaj da me napadnu narkići. Nešto s papirima da nemoram drhtat jer ne mislim pljačkat kladionice, možda u nekom drugom gradu, ali ne kod sebe u svom dvorištu i imam dojam da se jako teško dobivaju dozvole.
Mislio sam da su ljudi sve to vratili, sjećam se 98, kad je Šuker zabio Francuzima da se to tuklo samo 7,62 i 7,9 nešto 5,56 ali petardi skoro da nije bilo. Za novu godinu svjetleći letili ko krijesnice. Sada ne vidim to, pa mislio da su vratili.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
boli me kurac za njih oni vrlo dobro znaju ukoliko zagusti i ako se zakrvi da ćemo biti smrtni neprijatelji... mada ok sad se možemo i zajebavati.. ali kad i ako puška pukne njih smatram petom kolonom koju se ne smije ostavljati iza leđa.... a budi uvjeren da ih takvima smatraju i njihovi domaći maramihi...vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
2015-08-08
Nemir se ponovo uvukao u mirna i pitoma sela podno Petrove gore. Hoćemo li ponovo u zbjegove pitaju se vremešni Simo i Bogdan.vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pazi malo likova...ono ovi iz srpske dizu optuznice a njima krivi zbog toga jasari ili ne znam alijamichaellcmacha wrote:boli me kurac za njih oni vrlo dobro znaju ukoliko zagusti i ako se zakrvi da ćemo biti smrtni neprijatelji... mada ok sad se možemo i zajebavati.. ali kad i ako puška pukne njih smatram petom kolonom koju se ne smije ostavljati iza leđa.... a budi uvjeren da ih takvima smatraju i njihovi domaći maramihi...vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
pa reko si da oni nisu tvojijastreb wrote:Nemir se ponovo uvukao u mirna i pitoma sela podno Petrove gore. Hoćemo li ponovo u zbjegove pitaju se vremešni Simo i Bogdan.vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
2015-09-08
Ajmeeee.vuksadinare wrote:pa reko si da oni nisu tvojijastreb wrote:Nemir se ponovo uvukao u mirna i pitoma sela podno Petrove gore. Hoćemo li ponovo u zbjegove pitaju se vremešni Simo i Bogdan.vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
2014-04-22
Četničke podrepine, dat će im Dodo Treći. Hoće, treći metak u zatiljak.vuksadinare wrote:pazi malo likova...ono ovi iz srpske dizu optuznice a njima krivi zbog toga jasari ili ne znam alijamichaellcmacha wrote:boli me kurac za njih oni vrlo dobro znaju ukoliko zagusti i ako se zakrvi da ćemo biti smrtni neprijatelji... mada ok sad se možemo i zajebavati.. ali kad i ako puška pukne njih smatram petom kolonom koju se ne smije ostavljati iza leđa.... a budi uvjeren da ih takvima smatraju i njihovi domaći maramihi...vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
Odlicno kretenu. Ekipa koja vlada RS-om oduvijek kaze da ne priznaje taj SUd za ratne zlocine i uvijek su sabotirali njegov rad.vuksadinare wrote:ne krele...nego je danas tiziteljstvo srpske podnjelo zahtjev tuziteljstvu bh-a da podignu optuznice protiv gotovine..citaj i prati dolje..smrt izdajicamaRingo10 wrote:Da i sta onda. To je podignuto prije 20 i vise godina a sad su vam Muje uvalile kajlu sa tim optuznicama pa pravite budale od sebe.vuksadinare wrote:eno tvoji iz srpske podignuli optuznice protiv gotovine,krsticevica i predali tuziteljstvu bh-a..koje sludjen?...ti si moj brajo najebo spomenes li dodu i srpsku i to u zadrutepikur37 wrote:Desnica, napose ova sludjena pravaska je najveca opasnost za drzavu.
Podignemo i mi 20 na njihovih 20 i gotovo.
E sad Tuziteljstvo Srpske aktivira te optuznice prema tuziteljstvu BiH i samim time pokazuje da PRIZNAJU taj SUD.
Sad kad im Bakir i ekipa uvale karinu i podignu nekih 40 ili 50 optuznica protiv Srba e pa onda izvoli pa reci da ne priznajes taj sud i institucije te drzave pod kontrolom muslimana. A Dodo im je odavno na tapetu, samo traze i cekaju priliku.
Mora se priznati da su muslimani ovo odigrali maestralno. Uvalili ga Srbima za onaj referendum a Hrvatima za Stolac i trazenje TRECEGA.
Sad uzivaju i gledaju kako su se Hrvati i Srbi u BiH pohvatali za vratove valjajuci se po prasini. Svaka im cast.
Last edited by Ringo10 on 11/11/2016, 14:40; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ne, sad se to ne vidi jer većina ne želi dovoditi svoje obitelji u neugodne situacije i svak si je onako za sebe odredio da je tomu mjesto u zemlji ili već gdje i da miruje dok ne bude zaozbiljno zatrebalo..... a svadbe i fešte mogu proći i sa pokojom petardom II klase... ovo što se mo frendu dogodilo je glupa osveta i cinkanje bivšeg stranačkog kolege... a lijepo sam mu govorio mani se tih klipana koji su se naknadno domoljubno uskurčili....udba wrote:vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
Pa i ja sam se malo cimnuo, mislio sam nabavit nešto legalno, za slučaj najnužnije opasnosti kad idem kući kroz pothodnik u jedan sat noću za slučaj da me napadnu narkići. Nešto s papirima da nemoram drhtat jer ne mislim pljačkat kladionice, možda u nekom drugom gradu, ali ne kod sebe u svom dvorištu i imam dojam da se jako teško dobivaju dozvole.
Mislio sam da su ljudi sve to vratili, sjećam se 98, kad je Šuker zabio Francuzima da se to tuklo samo 7,62 i 7,9 nešto 5,56 ali petardi skoro da nije bilo. Za novu godinu svjetleći letili ko krijesnice. Sada ne vidim to, pa mislio da su vratili.
2015-08-08
jastreb wrote:Ajmeeee.vuksadinare wrote:pa reko si da oni nisu tvojijastreb wrote:Nemir se ponovo uvukao u mirna i pitoma sela podno Petrove gore. Hoćemo li ponovo u zbjegove pitaju se vremešni Simo i Bogdan.vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
:D vucko je agilan
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prosjek starosti Srba u Hrvatskoj je 60 godina. Ima ih oko 3%.michaellcmacha wrote:boli me kurac za njih oni vrlo dobro znaju ukoliko zagusti i ako se zakrvi da ćemo biti smrtni neprijatelji... mada ok sad se možemo i zajebavati.. ali kad i ako puška pukne njih smatram petom kolonom koju se ne smije ostavljati iza leđa.... a budi uvjeren da ih takvima smatraju i njihovi domaći maramihi...vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
I pricate o nekakvm ratu prtoiv njih. E jadi moji.
2015-09-24
Nitko ne govori o Srbima kao takvima, već o četnicima.
Kriza srednjih godina. On bi opet u neke fajtove,e ne bi li ga to vratilo u mlade dane,pače pomladilo.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ajmeeee.vuksadinare wrote:pa reko si da oni nisu tvojijastreb wrote:Nemir se ponovo uvukao u mirna i pitoma sela podno Petrove gore. Hoćemo li ponovo u zbjegove pitaju se vremešni Simo i Bogdan.vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
2014-04-22
to si ti pobrkao lončiće.... neki ovdje podrepi likovi su se slijedom najnovijih globalnih događanja, a konkretno slijedom rezultata predsjedičkih izbora u USA ponadali kako bi se kotač sreće konačno mogao okrenuti i na njihovu stranu, pa su zazvali nekakve četničke horde da se opet uzdignu i krenu put zadanih krajnjih zapadnih srpskih granica.... samo i jedinmo u tom kontekstu i u toj prilici žemo da ratujemo sa srbima... i eventualno ukoliko nam amerikanci narede s obzirom da vam je De Niro napravio medvjeđu uslugu.....;))))Ringo10 wrote:Prosjek starosti Srba u Hrvatskoj je 60 godina. Ima ih oko 3%.michaellcmacha wrote:boli me kurac za njih oni vrlo dobro znaju ukoliko zagusti i ako se zakrvi da ćemo biti smrtni neprijatelji... mada ok sad se možemo i zajebavati.. ali kad i ako puška pukne njih smatram petom kolonom koju se ne smije ostavljati iza leđa.... a budi uvjeren da ih takvima smatraju i njihovi domaći maramihi...vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
2015-08-08
Ma on se moze mlatiti samo sa svojom zenom a i tu uvijek dobije batina.jastreb wrote:Kriza srednjih godina. On bi opet u neke fajtove,e ne bi li ga to vratilo u mlade dane,pače pomladilo.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ajmeeee.vuksadinare wrote:pa reko si da oni nisu tvojijastreb wrote:
Nemir se ponovo uvukao u mirna i pitoma sela podno Petrove gore. Hoćemo li ponovo u zbjegove pitaju se vremešni Simo i Bogdan.
2015-09-24
pobrkao je al nije mu za zamjeriti... ovih par dana kako ga tu itamo pročitam vidim da mu se skroz pomantalo................Regoč wrote:Nitko ne govori o Srbima kao takvima, već o četnicima.
2015-08-08
pa rekose da dodika nitko ne moze nadjebati..ocito moze...no ako govoris o pecanju srbi su se upecali tri puta naivnije od nas..umjesto da se prave blesavi i puste da se koljemo sa sarajevom oni pati ovo podignuse optuznice protiv gotovine i krsticevica..ono bas gedzovanski...das srbinu batinu on mislio da je tenk....koji dibiduziRingo10 wrote:Odlicno kretenu. Ekipa koja vlada RS-om oduvijek kaze da ne priznaje taj SUd za ratne zlocine i uvijek su sabotirali njegov rad.vuksadinare wrote:ne krele...nego je danas tiziteljstvo srpske podnjelo zahtjev tuziteljstvu bh-a da podignu optuznice protiv gotovine..citaj i prati dolje..smrt izdajicamaRingo10 wrote:Da i sta onda. To je podignuto prije 20 i vise godina a sad su vam Muje uvalile kajlu sa tim optuznicama pa pravite budale od sebe.vuksadinare wrote:eno tvoji iz srpske podignuli optuznice protiv gotovine,krsticevica i predali tuziteljstvu bh-a..koje sludjen?...ti si moj brajo najebo spomenes li dodu i srpsku i to u zadrutepikur37 wrote:Desnica, napose ova sludjena pravaska je najveca opasnost za drzavu.
E sad Tuziteljstvo Srpske aktivira te optuznice prema tuziteljstvu BiH i samim time pokazuje da PRIZNAJU taj SUD.
Sad kad im Bakir i ekipa uvale karinu i podignu nekih 40 ili 50 optuznica protiv Srba e pa onda izvoli pa reci da ne priznajes taj sud i institucije te drzave pod kontrolom muslimana. A Dodo im je odavno na tapetu, samo traze i cekaju priliku.
Mora se priznati da su muslimani ovo odigrali maestralno. Uvalili ga Srbima za onaj referendum a Hrvatima za Stolac i trazenje TRECEGA.
Sad uzivaju i gledaju kako su se Hrvati i Srbi u BiH pohvatali za vratove valjajuci se po prasini. Svaka im cast.
2015-09-08
Samo neka se Hrvatska ne uplice u eventualnu agresiju Zapada na Rusiju i ne treba da se boji nicega.michaellcmacha wrote:to si ti pobrkao lončiće.... neki ovdje podrepi likovi su se slijedom najnovijih globalnih događanja, a konkretno slijedom rezultata predsjedičkih izbora u USA ponadali kako bi se kotač sreće konačno mogao okrenuti i na njihovu stranu, pa su zazvali nekakve četničke horde da se opet uzdignu i krenu put zadanih krajnjih zapadnih srpskih granica.... samo i jedinmo u tom kontekstu i u toj prilici žemo da ratujemo sa srbima... i eventualno ukoliko nam amerikanci narede s obzirom da vam je De Niro napravio medvjeđu uslugu.....;))))Ringo10 wrote:Prosjek starosti Srba u Hrvatskoj je 60 godina. Ima ih oko 3%.michaellcmacha wrote:boli me kurac za njih oni vrlo dobro znaju ukoliko zagusti i ako se zakrvi da ćemo biti smrtni neprijatelji... mada ok sad se možemo i zajebavati.. ali kad i ako puška pukne njih smatram petom kolonom koju se ne smije ostavljati iza leđa.... a budi uvjeren da ih takvima smatraju i njihovi domaći maramihi...vuksadinare wrote:sad si uplasio epikura,crvenog,jastreba
Mene je sramota kad citam i slusam koliko se vi u Kifli bojite Srba i koliko serete u gace u strahu od njih.
Nisu nam mogli nista ni kad su bili u najjacoj poziciji a mi u najslabijoj. Kakva Srbija crna
A tek Rep. Srpska, onaj smijesni profil koji nema vojske koja to moze obraniti.
HAjde bjezi.
2015-09-24
...sto je?...dodo kvari planove...ali nes priznat..nije mu trebalo ovo sa gotovinom i krsticevicem...umislio da je putin..a batina ima dva krajajastreb wrote:Kriza srednjih godina. On bi opet u neke fajtove,e ne bi li ga to vratilo u mlade dane,pače pomladilo.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ajmeeee.vuksadinare wrote:pa reko si da oni nisu tvojijastreb wrote:
Nemir se ponovo uvukao u mirna i pitoma sela podno Petrove gore. Hoćemo li ponovo u zbjegove pitaju se vremešni Simo i Bogdan.
2015-09-08
oni su totalni kreteni... većinu gospodarske aktivnosti generiraju kroz poslovne veze sa hrvatskim firmama ili namiču kroz prekograničnu trgovinu, plus što ne mogu nikuda nego preko hrvatske ukoliko ih je volja u europu.... znači njihovo prcanje u konačnici može samo njih koštati.... a i hoće...vuksadinare wrote:pa rekose da dodika nitko ne moze nadjebati..ocito moze...no ako govoris o pecanju srbi su se upecali tri puta naivnije od nas..umjesto da se prave blesavi i puste da se koljemo sa sarajevom oni pati ovo podignuse optuznice protiv gotovine i krsticevica..ono bas gedzovanski...das srbinu batinu on mislio da je tenk....koji dibiduziRingo10 wrote:Odlicno kretenu. Ekipa koja vlada RS-om oduvijek kaze da ne priznaje taj SUd za ratne zlocine i uvijek su sabotirali njegov rad.vuksadinare wrote:ne krele...nego je danas tiziteljstvo srpske podnjelo zahtjev tuziteljstvu bh-a da podignu optuznice protiv gotovine..citaj i prati dolje..smrt izdajicamaRingo10 wrote:Da i sta onda. To je podignuto prije 20 i vise godina a sad su vam Muje uvalile kajlu sa tim optuznicama pa pravite budale od sebe.vuksadinare wrote:
eno tvoji iz srpske podignuli optuznice protiv gotovine,krsticevica i predali tuziteljstvu bh-a..koje sludjen?...ti si moj brajo najebo spomenes li dodu i srpsku i to u zadrut
2015-08-08
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vastaška policija nije htjela pustiti Srbe da slave vaskrs van Srbije
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» Francuska desnica
» Trgovci vs ekstremna desnica
» desnica podize zicu , vol. 2
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» Francuska desnica
» Trgovci vs ekstremna desnica
» desnica podize zicu , vol. 2