Vastaška desnica potpuno podivljala
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Vastaška desnica potpuno podivljala
Vasi novi klinci su kurac od ovce kao i svi drugi danasnji klinci. Aj ne seri majke ti.pizzon wrote:najebali biste !michaellcmacha wrote:e baš ste našli koje ćete u prvi ešalon.... pa ti da su htjeli ratovat onda bi bar onomad pružili malo žešći otpor, a ne ko zadnje pičke gibaos gazeći žive ljude....pizzon wrote:michaellcmacha wrote:ja bih najiskrenije volio da se ta igranka odigra, pa baš da vidimo kako prco džango veli kak to bude ispalo jedan na jedan... npr na neutralnom polju.... u vojvodini... ;)))))))))))))
strasno, bolje da ne znas kako biste najebali
u prve rodove idu ove sto ste najurili, i svi njihovi
mi cemo samo da ih usemravano i dodajemo opremu i sl )
vojovdina, tamo biste tek najebali
rekli bi nam da se sklonimo, da im ne smetamo )
ovi, novi klinci, nisu bolecevi prema vama kao mi
mnogo ste ih najedili i navredjali
bolje da se ne sretnete
I ne prijeti, ne plasi vas se niko.
Ne nadajte se, nece ni Trump ni Putin ni bilo ko da ih naslijedi voditi ponovo za vas srpske osvajacke ratove.
Sad slusam na TV BN interview Ratka Dmitrovica ako neko zna ko je to. To je nekakav bivsi urednik i novinar a Srbin porijeklom iz Hrvatske.
Ovoliku gomilu cetnicke i velikosrpske propagande nisam odavno cuo. Objasnjavam sinu da je to politika koja je dosla na vlast sa Milosevicem i koja je razorila bivsu drzavu.
Sve se mijenja ali vase velikosrprstvo nikada.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pročita.asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-matici-hrvatskoj-ljudi-su-frustrirani-srbi-se-naoruzavaju-zapocinjemo-samoorganiziranje-porucili-na-tajnoj-tribini/931336.aspx
Ma.
Imam pametnijeg posla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dolaskom Trumpa na vlast smanjit će se tenzije i komlikacije između Rusije i SAD-a.
To je već potpuno sigurno.
A samim tim popustit će i neke tenzije na Balkanu.
Da je na vlast došla Killerica,to bi bila sasvim drugačija stvar.
Vidim da desnohrvati baš i nisu zadovoljni pobjedom Donalda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako si mislio na grupaciju koja je bliska ustaškim idejama ....pa naravno da nisu al nisu ni oni bitni pa ....fifity fifty.jastreb wrote:
2014-04-11
RayMabus wrote:A gdje se puca ???!!!???jastreb wrote:To sam i ja rekao. Budete li se igrali...Mi i Istra idemo svojim putem. To je izvjesno.Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
Ne moramo pucati, dosta je da vam iskopčamo el. struju iz TE Plomin i vi imate totalni raspad mreže, još kad vam zavrnemo špinu plinovoda Ivana-Pula-Karlovac vi ste u totalnom elektro-energetskom kolapsu.
Guest- Guest
https://hr.wikipedia.org/wiki/Hidroelektrana_Zaku%C4%8DacGnječ wrote:RayMabus wrote:A gdje se puca ???!!!???jastreb wrote:To sam i ja rekao. Budete li se igrali...Mi i Istra idemo svojim putem. To je izvjesno.Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
Ne moramo pucati, dosta je da vam iskopčamo el. struju iz TE Plomin i vi imate totalni raspad mreže, još kad vam zavrnemo špinu plinovoda Ivana-Pula-Karlovac vi ste u totalnom elektro-energetskom kolapsu.
2014-04-11
Treba biti oprezan i sacekati.jastreb wrote:Dolaskom Trumpa na vlast smanjit će se tenzije i komlikacije između Rusije i SAD-a.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa već se naveliko piše kako će se pogoršati odnosi između SAD-a i ovih naftaša dolje.Ringo10 wrote:Treba biti oprezan i sacekati.jastreb wrote:Dolaskom Trumpa na vlast smanjit će se tenzije i komlikacije između Rusije i SAD-a.
2014-04-22
krivo vidiš.... hrvati su itekako zadovoljni pobjedom Donalda.... kud ćeš bolje neg da predsjednik bude netko ko vrlo lako može razumjet srž problema i bez jebem ti odalamit prznicu po pički.... s obzirom da je De Niro jedan od najglasnijih i najiskrenijih prijatelja srba i srbije, ne treba puno zbrajati da bi se zbrojilo kog će donald registrirati kao prznicu....jastreb wrote:Dolaskom Trumpa na vlast smanjit će se tenzije i komlikacije između Rusije i SAD-a.
2015-08-08
ma i to što veliš, nemojte ni raditi ono što ne znate... vi zavrćite i i skopčavajte, a mi ćemo pucati.... da se ne bi samoozljedili....Gnječ wrote:RayMabus wrote:A gdje se puca ???!!!???jastreb wrote:To sam i ja rekao. Budete li se igrali...Mi i Istra idemo svojim putem. To je izvjesno.Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
Last edited by michaellcmacha on Fri 11 Nov - 16:01; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mico se opet razmavomichaellcmacha wrote:budeš ti još klečo i molio da ti se dopusti da promijeniš stav... moguće i vjeru.... :))))))))Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
Guest- Guest
poljaci zasigurno..osobito ljubav poraste kad vide koliko su opsjednuti rusima :Djastreb wrote:Desnica kakva polako cvijeta u Evropi nema sa zaostalom hrvatskom desnicom nikakvih dodirnih točaka.vuksadinare wrote:pa tak svijet tone u desni extremizam pa ce to bit poruka istrijanima il se prikloni il se ukloni sami nece moc bit ce okruzeni
Niti jedna desnica na zapadu ne bavi se Srbima. A ako se i bavi doživljava ih pozitivno. (Poljaci,Francuzi,Rusi,Česi...)
2014-04-12
Trump se bavi ozbiljnim stvarima,a ne Srbima.michaellcmacha wrote:krivo vidiš.... hrvati su itekako zadovoljni pobjedom Donalda.... kud ćeš bolje neg da predsjednik bude netko ko vrlo lako može razumjet srž problema i bez jebem ti odalamit prznicu po pički.... s obzirom da je De Niro jedan od najglasnijih i najiskrenijih prijatelja srba i srbije, ne treba puno zbrajati da bi se zbrojilo kog će donald registrirati kao prznicu....jastreb wrote:Dolaskom Trumpa na vlast smanjit će se tenzije i komlikacije između Rusije i SAD-a.
Arapi su već u panici koliko vidim.
Nije im ovo Osama,niti onaj pokvareni Klinkton.
2014-04-22
micane, jesi spremijo ampulu?michaellcmacha wrote:ma i to što veliš, nemojte ni raditi ono što ne znate... vi zavrćite i i skopčavajte, a mi ćemo pucati.... da se ne bi samoozljedili....Gnječ wrote:RayMabus wrote:A gdje se puca ???!!!???jastreb wrote:To sam i ja rekao. Budete li se igrali...Mi i Istra idemo svojim putem. To je izvjesno.Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
Guest- Guest
a ti čamiš u prikrajku i sliniš....dudette wrote:mico se opet razmavomichaellcmacha wrote:budeš ti još klečo i molio da ti se dopusti da promijeniš stav... moguće i vjeru.... :))))))))Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
2015-08-08
Ma priča gluposti.michaellcmacha wrote:ma i to što veliš, nemojte ni raditi ono što ne znate... vi zavrćite i i skopčavajte, a mi ćemo pucati.... da se ne bi samoozljedili....Gnječ wrote:RayMabus wrote:A gdje se puca ???!!!???jastreb wrote:To sam i ja rekao. Budete li se igrali...Mi i Istra idemo svojim putem. To je izvjesno.Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
2014-04-11
pa to onda objašnjavaj svojim drugovima srbima za koje drukaš od rana jutra.... ;):))jastreb wrote:Trump se bavi ozbiljnim stvarima,a ne Srbima.michaellcmacha wrote:krivo vidiš.... hrvati su itekako zadovoljni pobjedom Donalda.... kud ćeš bolje neg da predsjednik bude netko ko vrlo lako može razumjet srž problema i bez jebem ti odalamit prznicu po pički.... s obzirom da je De Niro jedan od najglasnijih i najiskrenijih prijatelja srba i srbije, ne treba puno zbrajati da bi se zbrojilo kog će donald registrirati kao prznicu....jastreb wrote:Dolaskom Trumpa na vlast smanjit će se tenzije i komlikacije između Rusije i SAD-a.
Arapi su već u panici koliko vidim.
Nije im ovo Osama,niti onaj pokvareni Klinkton.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pogledaj malo poljske nacionalističke portale.maggie13 wrote:poljaci zasigurno..osobito ljubav poraste kad vide koliko su opsjednuti rusima :Djastreb wrote:Desnica kakva polako cvijeta u Evropi nema sa zaostalom hrvatskom desnicom nikakvih dodirnih točaka.vuksadinare wrote:pa tak svijet tone u desni extremizam pa ce to bit poruka istrijanima il se prikloni il se ukloni sami nece moc bit ce okruzeni
Niti jedna desnica na zapadu ne bavi se Srbima. A ako se i bavi doživljava ih pozitivno. (Poljaci,Francuzi,Rusi,Česi...)
Ili poljske desničarske povorke prilikom davanja podrške Srbiji radi Kosova.
http://www.opustise.rs/vesti/svet/poljski-i-ceski-nacionalisti-uz-srbiju/
Jedina europska desnica koja podržava kosovo je hrvatska desnica,koja se uopće i ne smatra za desnicu.
2014-04-22
Hrvati generalno da mada je moje iskreno mišljenje da vecini puca kuraz tko je presjednik Amerike ....al Jastreb je mislio na ove desničare iz prošlog stolječa.....i pri tom nemislim na domovinski rat nego na drugi svijetski rat.michaellcmacha wrote:krivo vidiš.... hrvati su itekako zadovoljni pobjedom Donalda.... kud ćeš bolje neg da predsjednik bude netko ko vrlo lako može razumjet srž problema i bez jebem ti odalamit prznicu po pički.... s obzirom da je De Niro jedan od najglasnijih i najiskrenijih prijatelja srba i srbije, ne treba puno zbrajati da bi se zbrojilo kog će donald registrirati kao prznicu....jastreb wrote:Dolaskom Trumpa na vlast smanjit će se tenzije i komlikacije između Rusije i SAD-a.
2014-04-11
Je al zato pušu na Ruse ...svatko se svrbi tamo gdje ga češe.jastreb wrote:Pogledaj malo poljske nacionalističke portale.maggie13 wrote:poljaci zasigurno..osobito ljubav poraste kad vide koliko su opsjednuti rusima :Djastreb wrote:Desnica kakva polako cvijeta u Evropi nema sa zaostalom hrvatskom desnicom nikakvih dodirnih točaka.vuksadinare wrote:pa tak svijet tone u desni extremizam pa ce to bit poruka istrijanima il se prikloni il se ukloni sami nece moc bit ce okruzeni
Ili poljske desničarske povorke prilikom davanja podrške Srbiji radi Kosova.
http://www.opustise.rs/vesti/svet/poljski-i-ceski-nacionalisti-uz-srbiju/
Jedina europska desnica koja podržava kosovo je hrvatska desnica,koja se uopće i ne smatra za desnicu.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:ma i to što veliš, nemojte ni raditi ono što ne znate... vi zavrćite i i skopčavajte, a mi ćemo pucati.... da se ne bi samoozljedili....Gnječ wrote:RayMabus wrote:A gdje se puca ???!!!???jastreb wrote:To sam i ja rekao. Budete li se igrali...Mi i Istra idemo svojim putem. To je izvjesno.Gnječ wrote:U svakoj varijanti Istra vam kaže zbogom i nikad više.
Nije da neznamo pucati ali što bi se mi s vama ustaškim debilima zajebavali kad za to postoji Aeronautica Militare.
Guest- Guest
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vastaška policija nije htjela pustiti Srbe da slave vaskrs van Srbije
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» Francuska desnica
» Trgovci vs ekstremna desnica
» desnica podize zicu , vol. 2
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» Francuska desnica
» Trgovci vs ekstremna desnica
» desnica podize zicu , vol. 2