Obračun s ostavštinom Clintonovih
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Obračun s ostavštinom Clintonovih
U biti stariji dečki pod tim mislim na one oko 28,29,30 zapale kad shvate da netko ima 16. Iz mog iskustva. E sada , svatko ima svoja iskustva.bogomdani wrote:U biti,stariji decki i zreliji muskarci bolje znaju cijeniti mladju curu,nego oni dripci istih godina ili malo stariji,koji se poslije naokolo hvale kao su curu poe-bali,a e-b traja u biti tri uboda,i onda se malac sam isspricao po hoznama..kaja wrote::)MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.
Ja cak i kad se trudim izgledam kao da me Picasso iz zajebancije nacrtao
Kad je čuo tip koliko imam godina gledala sam mu u leđa
- slatka si al zurim !
A dala sam sve od sebe da ga uvjerim da sam starija, čak sam izmislila i da sam na faksu . I obećavalo je u prvih par susreta al ga je bratić vidio sa mnom a pozna ga ..to je bio krah romanse
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa počisti to... ionak nije u redu da se raspravlja o curama od 15-16... tu netko zasigurno ima kćeri te dobi.... a ova dvojica pedofilovića bi se mogli iskorigirati.... po tom pitanju....kic wrote:wtf, lijepo smo pričali o starom dobrom Rimu i masakriranju barbara, i sad slike i maloljetnice.. uh..
2015-08-08
pa naravno nitko normalan nije htio imat posla s djecom, makar djeca mislila da su odrasla.... u moje vrijeme se to udaljavalo iz društva pod mus....kaja wrote:U biti stariji dečki pod tim mislim na one oko 28,29,30 zapale kad shvate da netko ima 16. Iz mog iskustva. E sada , svatko ima svoja iskustva.bogomdani wrote:U biti,stariji decki i zreliji muskarci bolje znaju cijeniti mladju curu,nego oni dripci istih godina ili malo stariji,koji se poslije naokolo hvale kao su curu poe-bali,a e-b traja u biti tri uboda,i onda se malac sam isspricao po hoznama..kaja wrote::)MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.
- slatka si al zurim !
A dala sam sve od sebe da ga uvjerim da sam starija, čak sam izmislila i da sam na faksu . I obećavalo je u prvih par susreta al ga je bratić vidio sa mnom a pozna ga ..to je bio krah romanse
2015-08-08
Bas o tome govorim..to su vec formirani muskarci naspram onih od 16-20 godina,mislim na formiranost u glavi,shvatanju i tako,a da ih takve mlade cure napaljujete,a bogati, gdje nece,jos posto si sva Medenka,i zgodna...bed je sto vec tada,lagano razmisljaju o reakciji okoline...baš falš..ja u tim godinama sam isto pogledjivao malo razvijenije cure tih godina,i htio bih u neku i vezu,ali okolina,ebi ga,i onda suti...nisi vise za diskoteku,ne bi se zenio,i onda lovis nes slicno sebi...kaja wrote:U biti stariji dečki pod tim mislim na one oko 28,29,30 zapale kad shvate da netko ima 16. Iz mog iskustva. E sada , svatko ima svoja iskustva.bogomdani wrote:U biti,stariji decki i zreliji muskarci bolje znaju cijeniti mladju curu,nego oni dripci istih godina ili malo stariji,koji se poslije naokolo hvale kao su curu poe-bali,a e-b traja u biti tri uboda,i onda se malac sam isspricao po hoznama..kaja wrote::)MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.
- slatka si al zurim !
Guest- Guest
ja se sjećam kad smo jednom pili u kafiću, mi 18-19g svi, i neka fina cura ušla u naše kolo, kad ono 8. razred, nisam mogao vjerovati, aj kući mala čitat Anu Karenjinu..
Triny wrote:Ja znam jednog trenera plivanja, sitan, mali...MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.
Jebiga.....svaki Baywatch svoga Newmana ima
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa počisti to... ionak nije u redu da se raspravlja o curama od 15-16... tu netko zasigurno ima kćeri te dobi.... a ova dvojica pedofilovića bi se mogli iskorigirati.... po tom pitanju....kic wrote:wtf, lijepo smo pričali o starom dobrom Rimu i masakriranju barbara, i sad slike i maloljetnice.. uh..
samo se presele na drugu temu onda, ma nek izmišljaju ali..
ehhh..komentari Moškije uhvacenog u mrezu Braka..BRRRRRRR..!!!!
Guest- Guest
pod tim mislis???kic wrote:ja se sjećam kad smo jednom pili u kafiću, mi 18-19g svi, i neka fina cura ušla u naše kolo, kad ono 8. razred, nisam mogao vjerovati, aj kući mala čitat Anu Karenjinu..
Guest- Guest
bogomdani wrote:ehhh..komentari Moškije uhvacenog u mrezu Braka..BRRRRRRR..!!!!
dok je ovakvih ko mihe, i dopustit ću si reć - mene, bit će i civilizacije..
bila je ona shema...... jel ti daju starci da si do tako kasno vani... ma znaju, smijem ja biti s vama... ma ok što znaju, ali mi ti ne damo, aj vozi doma.....odma... a jeste takvi.... jesmo, aj sad gibaj....kic wrote:ja se sjećam kad smo jednom pili u kafiću, mi 18-19g svi, i neka fina cura ušla u naše kolo, kad ono 8. razred, nisam mogao vjerovati, aj kući mala čitat Anu Karenjinu..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bogomdani wrote:Boli te qrc,ti si inteligentan i skolovan...sine,ozenit ces se jednog dana..MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.
Guest- Guest
bogomdani wrote:pod tim mislis???kic wrote:ja se sjećam kad smo jednom pili u kafiću, mi 18-19g svi, i neka fina cura ušla u naše kolo, kad ono 8. razred, nisam mogao vjerovati, aj kući mala čitat Anu Karenjinu..
da cura s 14? tako izgleda i ponaša se..
kic wrote:bogomdani wrote:ehhh..komentari Moškije uhvacenog u mrezu Braka..BRRRRRRR..!!!!
miha je garancija opstanka Hrvata na ovim prostorima
crvenkasti-
2014-04-17
Mozem ose mi zaebavati oko ove teme i nasmijati,ali u svabiji,i mladje curke,ono7-8 razred,utegnu dupenceta u vrutje hlacice i neki top nategnuti,a onda ulete u copor mladih Khozoepa,ovi occima ne mogu vjerovati...michaellcmacha wrote:bila je ona shema...... jel ti daju starci da si do tako kasno vani... ma znaju, smijem ja biti s vama... ma ok što znaju, ali mi ti ne damo, aj vozi doma.....odma... a jeste takvi.... jesmo, aj sad gibaj....kic wrote:ja se sjećam kad smo jednom pili u kafiću, mi 18-19g svi, i neka fina cura ušla u naše kolo, kad ono 8. razred, nisam mogao vjerovati, aj kući mala čitat Anu Karenjinu..
E kad je siluju,onda je kasno...Drustvo i roditelji zakazali..
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:bila je ona shema...... jel ti daju starci da si do tako kasno vani... ma znaju, smijem ja biti s vama... ma ok što znaju, ali mi ti ne damo, aj vozi doma.....odma... a jeste takvi.... jesmo, aj sad gibaj....kic wrote:ja se sjećam kad smo jednom pili u kafiću, mi 18-19g svi, i neka fina cura ušla u naše kolo, kad ono 8. razred, nisam mogao vjerovati, aj kući mala čitat Anu Karenjinu..
pa u tim godinama i postoji neki elitizam, ako si i godinu mlađi, privilegija ti je unić u samo zeru starije društvo.. tako da, aj doma mala..
postoje situacije i to podosta njih, gdje se red mora znati i nikad ne dovoditi u pitanje raspored..... nema tu opcija za odstupanje ni milimetra.... niti ikakvog opravdanja....kic wrote:bogomdani wrote:ehhh..komentari Moškije uhvacenog u mrezu Braka..BRRRRRRR..!!!!
2015-08-08
aha,reci slobodno,zjalio si u njegu guzicu i sise.a i ponasanje...kic wrote:bogomdani wrote:pod tim mislis???kic wrote:ja se sjećam kad smo jednom pili u kafiću, mi 18-19g svi, i neka fina cura ušla u naše kolo, kad ono 8. razred, nisam mogao vjerovati, aj kući mala čitat Anu Karenjinu..
da cura s 14? tako izgleda i ponaša se..
ebi ga,to je prvi refleks mladoh Moškije,bio u redu ili ne..oprosteno ti je..
Guest- Guest
A čuj.. ja nisam "razvijenija" ni sad, a kamoli tad...bogomdani wrote:Bas o tome govorim..to su vec formirani muskarci naspram onih od 16-20 godina,mislim na formiranost u glavi,shvatanju i tako,a da ih takve mlade cure napaljujete,a bogati, gdje nece,jos posto si sva Medenka,i zgodna...bed je sto vec tada,lagano razmisljaju o reakciji okoline...baš falš..ja u tim godinama sam isto pogledjivao malo razvijenije cure tih godina,i htio bih u neku i vezu,ali okolina,ebi ga,i onda suti...nisi vise za diskoteku,ne bi se zenio,i onda lovis nes slicno sebi...kaja wrote:U biti stariji dečki pod tim mislim na one oko 28,29,30 zapale kad shvate da netko ima 16. Iz mog iskustva. E sada , svatko ima svoja iskustva.bogomdani wrote:U biti,stariji decki i zreliji muskarci bolje znaju cijeniti mladju curu,nego oni dripci istih godina ili malo stariji,koji se poslije naokolo hvale kao su curu poe-bali,a e-b traja u biti tri uboda,i onda se malac sam isspricao po hoznama..kaja wrote::)MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.
- slatka si al zurim !
Slomili su mi srce prije nego smo prohodali .
A sad za ozbiljno , normalna reakcija je da netko zapali kad čuje da imas 16 pod pretpostavkom da taj netko ima jedno 28. Bez obzira sto mu se netko dopao, jer ne bi došao da mu se ne dopadne .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Zatvorio je temu jer mu je dosadilo citati o dva vremešna muškarca koja plaćaju usluge moguće maloljetnicama , pretpostavljam.
Mladji sam od tebe baba
a to šta si navela nije razlog za zatvoriti temu
na način da je rekao ...........Ma..........i zaključao.............radi čega
a ostaviti otvorenima glupe teme bez linka i bilo kakve ideje ili spike.
Uostalom bio bi red navesti razlog zatvaranja / ključanja teme na kojoj nizko nije nikoga
psovao ili vridjao a tvoje fantazije od objašnjenja, to mačku o rep.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Obračun kod ok korala
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Obračun migranata u Bihaću
» Kastela obracun Longie
» Konačni obračun sa Srbima iz Hrvatske
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Obračun migranata u Bihaću
» Kastela obracun Longie