Obračun s ostavštinom Clintonovih
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Obračun s ostavštinom Clintonovih
michaellcmacha wrote:senat 51-46 u korist republikanacakic wrote:a čekaj, republikanci su opet uzeli Kongres ?
kongres 238-193 u korist republikanaca
ti boga
MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:jesi smiješan s tim obračunom , mislim da im je to zadnje na pameti, balkan...toga će se sjetiti za 5 godina, možda...a možda ni tada..
Mislim da ste krivo skontali shemu. Svakako mu puca qrac za Hrvatskom i balkanom kao takvim. U tome mozda i lezi smjer u kojem je tema postavljena. Dakle...u slucaju da se pocne nesto opet dogadjati na Balkanu, po dosadasnjem nacinu na koji se Trump postavio prema svijetu kao takvome, cinjenica da je on predsjednik mozda predstavlja mogucnost neaktivnosti amerikanaca za slucaj da se na balkanu pocne nesto dogadjati.
Budući Trumpa boli kurac za Hrvatsku i Kosovo, sve će ostati onako kako je i sad, i Srbi nam se neće moći osvetiti.
crvenkasti-
2014-04-17
nećete... bar ne tvoja generacija... jbg ostavi unucima u amanet.... možda oni budu u prilici....;)crvenkasti wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:jesi smiješan s tim obračunom , mislim da im je to zadnje na pameti, balkan...toga će se sjetiti za 5 godina, možda...a možda ni tada..
Mislim da ste krivo skontali shemu. Svakako mu puca qrac za Hrvatskom i balkanom kao takvim. U tome mozda i lezi smjer u kojem je tema postavljena. Dakle...u slucaju da se pocne nesto opet dogadjati na Balkanu, po dosadasnjem nacinu na koji se Trump postavio prema svijetu kao takvome, cinjenica da je on predsjednik mozda predstavlja mogucnost neaktivnosti amerikanaca za slucaj da se na balkanu pocne nesto dogadjati.
Budući Trumpa boli kurac za Hrvatsku i Kosovo, sve će ostati onako kako je i sad, i Srbi nam se neće moći osvetiti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Bilo kako bilo ali poslije Billy-ja su se desila dva mandata sina retarda, i dva mandata kmice. Sto se bitno promijenilo????Mijenja se , na izgled se mijenja ali to je par % . Bitni su baloncici, secerni sok i glasna glazba i djeca su sretna. Poslije dodje i mamurni madjionicar, pony star 102 godine ili napuseni klovn. Neka djeca sretna neka u soku i strahu. Bilo kako bilo ali globalno se nista ne mijenja od prvog svjetskog. Bitno je samo znati pravila igre i to je to.
2014-04-14
A s cim bi se ti nama osvetio bogati, niste se mogli s JNA . Ajde gledaj svoja posla jer ce ti i šljiva postati velika da se pod nju skloniš.crvenkasti wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:jesi smiješan s tim obračunom , mislim da im je to zadnje na pameti, balkan...toga će se sjetiti za 5 godina, možda...a možda ni tada..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A temu - šok soba - koja je bez linka ne zatvaraš.........
......koji kurac glumiš, šta te smeta, šta ti je ?????????????????????????????????
......koji kurac glumiš, šta te smeta, šta ti je ?????????????????????????????????
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nesluša mu se tvoje i svečevo napaljivanje o seks plus moje taktike na imperia online ....inače nisam ja napa Rusa nego je samo doletija i zaheba se i on jer sam cijelu tvrđavu ispraznija tako da đabe je krečio.Yehudi wrote:Zašto si ti zatvorio temu gori ?
Tako da su ustaše opet zahebale Ruse ....đabe je krečio ....i izgubija vojsku za kurac.
Last edited by RayMabus on Thu 10 Nov - 20:15; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Aha ...ima već 20-ak dana je igram.....doduše obrambena igra cijelo vrijeme ....tu i tamo kojeg barbara naklepam i to je to.kic wrote:imperia online?
2014-04-11
Yehudi wrote:PS - Gledajući zadnje upise ...........eto pitam se jeste li svjesni da je
Julije Cezar pobio više od Milijun Gala
a Germana nešto manje.
Jedna od najpoznatijih epizoda mu je doduse borba s Helvetima. Preplavio Rim robljem doslovno....do te mjere da je odlucio osloboditi pola zarobljenika i sve vojnike te ih uposliti kao vazale da stite prolaze kroz planine. I ostadose tamo do dan danas. Lik je bio profesionalni ubojica. Inace on je dosao na vlast isto na slican nacin....ljudima je dopizdila vladajuca kasta koja je bila izrazito korumpirana.
Lik je uzimao doslovno ogromne zajmove i financirao s time izgradnju infrastrukture po gradu, ljudi su ga zavolili...kreditori mu nisu mogli nista jer bi ih narod razapeo. I bili su prisiljeni financirati njegove ekspedicije u Galiju jer su jedino tako vidili mogucnost da vide svoje pare. :)
Guest- Guest
A ono malo da ubije vrijeme ....dok ne počme ww3.kic wrote:a to je online neš, meh..
2014-04-11
ja sam se isto nakacio na tu igricu. Browser based strategija. Interesantna je sve u svemu. Isto 20-ak dana igram. Ima svoj sarm neki iako je jednostavno sve :)
Guest- Guest
Julije Cezar , Vlad Tepeš i Jessi James su ti isti lik.MaximusDecimusMiridije wrote:Yehudi wrote:PS - Gledajući zadnje upise ...........eto pitam se jeste li svjesni da je
Julije Cezar pobio više od Milijun Gala
a Germana nešto manje.
Jedna od najpoznatijih epizoda mu je doduse borba s Helvetima. Preplavio Rim robljem doslovno....do te mjere da je odlucio osloboditi pola zarobljenika i sve vojnike te ih uposliti kao vazale da stite prolaze kroz planine. I ostadose tamo do dan danas. Lik je bio profesionalni ubojica. Inace on je dosao na vlast isto na slican nacin....ljudima je dopizdila vladajuca kasta koja je bila izrazito korumpirana.
Lik je uzimao doslovno ogromne zajmove i financirao s time izgradnju infrastrukture po gradu, ljudi su ga zavolili...kreditori mu nisu mogli nista jer bi ih narod razapeo. I bili su prisiljeni financirati njegove ekspedicije u Galiju jer su jedino tako vidili mogucnost da vide svoje pare. :)
TIjelo je vozilo za dušu a duša je besmrtna.
Ista osoba.
2014-04-11
Zatvorio je temu jer mu je dosadilo citati o dva vremešna muškarca koja plaćaju usluge moguće maloljetnicama , pretpostavljam.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..ja ne placam...a na maloljetnicama smo svi ucili,kako rekoh uz pristanak prije svega njihovih mama,tate su nes grintali i ignorirali situaciju.. ..znaju mame,i one su tako pocele,pa i ćerima nek bude lijepo...kaja wrote:Zatvorio je temu jer mu je dosadilo citati o dva vremešna muškarca koja plaćaju usluge moguće maloljetnicama , pretpostavljam.
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Obračun kod ok korala
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Obračun migranata u Bihaću
» Kastela obracun Longie
» Konačni obračun sa Srbima iz Hrvatske
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Obračun migranata u Bihaću
» Kastela obracun Longie
» Konačni obračun sa Srbima iz Hrvatske