Obračun s ostavštinom Clintonovih
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Obračun s ostavštinom Clintonovih
kaja wrote:Zatvorio je temu jer mu je dosadilo citati o dva vremešna muškarca koja plaćaju usluge moguće maloljetnicama , pretpostavljam.
Mladji sam od tebe baba
a to šta si navela nije razlog za zatvoriti temu
na način da je rekao ...........Ma..........i zaključao.............radi čega
a ostaviti otvorenima glupe teme bez linka i bilo kakve ideje ili spike.
Uostalom bio bi red navesti razlog zatvaranja / ključanja teme na kojoj nizko nije nikoga
psovao ili vridjao a tvoje fantazije od objašnjenja, to mačku o rep.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
zato i postoje stariji da im daju do znanja da još nije njihovo vrijeme... i tako da ide to kak ti veliš... mala odi doma, i to mam i odma...kic wrote:michaellcmacha wrote:bila je ona shema...... jel ti daju starci da si do tako kasno vani... ma znaju, smijem ja biti s vama... ma ok što znaju, ali mi ti ne damo, aj vozi doma.....odma... a jeste takvi.... jesmo, aj sad gibaj....kic wrote:ja se sjećam kad smo jednom pili u kafiću, mi 18-19g svi, i neka fina cura ušla u naše kolo, kad ono 8. razred, nisam mogao vjerovati, aj kući mala čitat Anu Karenjinu..
pa u tim godinama i postoji neki elitizam, ako si i godinu mlađi, privilegija ti je unić u samo zeru starije društvo.. tako da, aj doma mala..
2015-08-08
ebi ga,simbol nekih cistih godina,zdrave duse i osjetjaja..kaja wrote:A čuj.. ja nisam "razvijenija" ni sad, a kamoli tad...bogomdani wrote:Bas o tome govorim..to su vec formirani muskarci naspram onih od 16-20 godina,mislim na formiranost u glavi,shvatanju i tako,a da ih takve mlade cure napaljujete,a bogati, gdje nece,jos posto si sva Medenka,i zgodna...bed je sto vec tada,lagano razmisljaju o reakciji okoline...baš falš..ja u tim godinama sam isto pogledjivao malo razvijenije cure tih godina,i htio bih u neku i vezu,ali okolina,ebi ga,i onda suti...nisi vise za diskoteku,ne bi se zenio,i onda lovis nes slicno sebi...kaja wrote:U biti stariji dečki pod tim mislim na one oko 28,29,30 zapale kad shvate da netko ima 16. Iz mog iskustva. E sada , svatko ima svoja iskustva.bogomdani wrote:U biti,stariji decki i zreliji muskarci bolje znaju cijeniti mladju curu,nego oni dripci istih godina ili malo stariji,koji se poslije naokolo hvale kao su curu poe-bali,a e-b traja u biti tri uboda,i onda se malac sam isspricao po hoznama..kaja wrote:
:)
Kad je čuo tip koliko imam godina gledala sam mu u leđa
- slatka si al zurim !
A dala sam sve od sebe da ga uvjerim da sam starija, čak sam izmislila i da sam na faksu . I obećavalo je u prvih par susreta al ga je bratić vidio sa mnom a pozna ga ..to je bio krah romanse
Slomili su mi srce prije nego smo prohodali .
A sad za ozbiljno , normalna reakcija je da netko zapali kad čuje da imas 16 pod pretpostavkom da taj netko ima jedno 28. Bez obzira sto mu se netko dopao, jer ne bi došao da mu se ne dopadne .
Guest- Guest
bogomdani wrote:aha,reci slobodno,zjalio si u njegu guzicu i sise.a i ponasanje...kic wrote:bogomdani wrote:pod tim mislis???kic wrote:ja se sjećam kad smo jednom pili u kafiću, mi 18-19g svi, i neka fina cura ušla u naše kolo, kad ono 8. razred, nisam mogao vjerovati, aj kući mala čitat Anu Karenjinu..
da cura s 14? tako izgleda i ponaša se..
ebi ga,to je prvi refleks mladoh Moškije,bio u redu ili ne..oprosteno ti je..
ma nisam ja papa, ljubio sam se na groblju i svašta nešto oskvrnuo, ali neki red nisam nikad ni pomislio uništiti i nekog izmanipulirati jer mogu i jer sam u poziciji, stariji sam il pametniji, kao što se nadam se i vidi po administriranju ovom mom..
šta ti sad opravdavaš... i u čije ime....bogomdani wrote:Mozem ose mi zaebavati oko ove teme i nasmijati,ali u svabiji,i mladje curke,ono7-8 razred,utegnu dupenceta u vrutje hlacice i neki top nategnuti,a onda ulete u copor mladih Khozoepa,ovi occima ne mogu vjerovati...michaellcmacha wrote:bila je ona shema...... jel ti daju starci da si do tako kasno vani... ma znaju, smijem ja biti s vama... ma ok što znaju, ali mi ti ne damo, aj vozi doma.....odma... a jeste takvi.... jesmo, aj sad gibaj....kic wrote:ja se sjećam kad smo jednom pili u kafiću, mi 18-19g svi, i neka fina cura ušla u naše kolo, kad ono 8. razred, nisam mogao vjerovati, aj kući mala čitat Anu Karenjinu..
E kad je siluju,onda je kasno...Drustvo i roditelji zakazali..
2015-08-08
slazem se treba biti jak i odoliti tom prvom refleksu,ne samo po pitanju ovog o cemu razgovaramo...kic wrote:bogomdani wrote:aha,reci slobodno,zjalio si u njegu guzicu i sise.a i ponasanje...kic wrote:bogomdani wrote:pod tim mislis???kic wrote:ja se sjećam kad smo jednom pili u kafiću, mi 18-19g svi, i neka fina cura ušla u naše kolo, kad ono 8. razred, nisam mogao vjerovati, aj kući mala čitat Anu Karenjinu..
ma nisam ja papa, ljubio sam se na groblju i svašta nešto oskvrnuo, ali neki red nisam nikad ni pomislio uništiti i nekog izmanipulirati jer mogu i jer sam u poziciji, stariji sam il pametniji, kao što se nadam se i vidi po administriranju ovom mom..
sad su neke druge stvar izazovne,a tu se vise ne gledaju cure ispod 30
Guest- Guest
kic wrote:bogomdani wrote:ehhh..komentari Moškije uhvacenog u mrezu Braka..BRRRRRRR..!!!!
dok je ovakvih ko mihe, i dopustit ću si reć - mene, bit će i civilizacije..
ieben ja takvu " civilizaciju"
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Tebe nije ni sram vidim. Ovog svetka nekako mi se čini barem malo je..Yehudi wrote:kic wrote:bogomdani wrote:ehhh..komentari Moškije uhvacenog u mrezu Braka..BRRRRRRR..!!!!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Tebe nije ni sram vidim. Ovog svetka nekako mi se čini barem malo je..Yehudi wrote:kic wrote:bogomdani wrote:ehhh..komentari Moškije uhvacenog u mrezu Braka..BRRRRRRR..!!!!
Guest- Guest
u stvari svetac je katastrofa od čovjeka... za moj pojam.... doslovno traži bilo kakvo opravdanje i potvrdu svojih, bez pretjerivanja ću ustvrditi, pedofilskih primisli... i to opetovano u svakoj pa i najmanjoj prilici koja mu se pruži u ovom kakti polujavnom prostoru... ono njegovo objavljivanje slika klinki u stvari je s ciljemm da mu bar netko kroz odobravanje da legitimitet u njegovim snatrenjima.... nadam se da je samo to mada ga čak niti to ne oslobađa odgovornosti.... i onda mu ovaj kliker od yehudija sjedne ko kec na asa... cccckic wrote:bogomdani wrote:aha,reci slobodno,zjalio si u njegu guzicu i sise.a i ponasanje...kic wrote:bogomdani wrote:pod tim mislis???kic wrote:ja se sjećam kad smo jednom pili u kafiću, mi 18-19g svi, i neka fina cura ušla u naše kolo, kad ono 8. razred, nisam mogao vjerovati, aj kući mala čitat Anu Karenjinu..
2015-08-08
redak ispod sam baš to malo prispodobio.... obojica su ktstrf od ljudi.... točno mi dođe drago što takvi likovi nisu u mojoj blizini...kaja wrote:Tebe nije ni sram vidim. Ovog svetka nekako mi se čini barem malo je..Yehudi wrote:kic wrote:bogomdani wrote:ehhh..komentari Moškije uhvacenog u mrezu Braka..BRRRRRRR..!!!!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ljubomorko jedan... sVI smo mi ucili na 16to godisnjakinjama,a to nije bio prvenstveno seks u pitanju nego najzesci i naiskreniji osjecaji..hodalo se za rucice i po godinu dana da nisi pici primirisao,ludio si na pomisao o curi,ali i dalje je drzao stidljivo za ruke..veze su trajale dugo,voljelo se srcem,seks je bio ono,samo ti i nijedna vise...michaellcmacha wrote:u stvari svetac je katastrofa od čovjeka... za moj pojam.... doslovno traži bilo kakvo opravdanje i potvrdu svojih, bez pretjerivanja ću ustvrditi, pedofilskih primisli... i to opetovano u svakoj pa i najmanjoj prilici koja mu se pruži u ovom kakti polujavnom prostoru... ono njegovo objavljivanje slika klinki u stvari je s ciljemm da mu bar netko kroz odobravanje da legitimitet u njegovim snatrenjima.... nadam se da je samo to mada ga čak niti to ne oslobađa odgovornosti.... i onda mu ovaj kliker od yehudija sjedne ko kec na asa... cccckic wrote:bogomdani wrote:aha,reci slobodno,zjalio si u njegu guzicu i sise.a i ponasanje...kic wrote:bogomdani wrote:
pod tim mislis???
Miha,ne shvatjas ti to..tebi je tata platio neku Kurwu,da ne odes kao djevac u JNA...
Zasto danas o tome pricam..Jer se sjecam jednog lijepog emotivnog i cistog perioda i odnosa bez fige iza ledja..ali dis ti to razumijeti..ne moš..jednostavno..treba za to fillinaga imati..
Guest- Guest
S malom razlikom, svetku moral to dopusta ali društvene norme ga ipak koće.michaellcmacha wrote:redak ispod sam baš to malo prispodobio.... obojica su ktstrf od ljudi.... točno mi dođe drago što takvi likovi nisu u mojoj blizini...kaja wrote:Tebe nije ni sram vidim. Ovog svetka nekako mi se čini barem malo je..Yehudi wrote:kic wrote:bogomdani wrote:ehhh..komentari Moškije uhvacenog u mrezu Braka..BRRRRRRR..!!!!
Ovog prvog ni to. Jbt. Jos se ponosi.
2015-08-15
bogomdani wrote:Ljubomorko jedan... sVI smo mi ucili na 16to godisnjakinjama,a to nije bio prvenstveno seks u pitanju nego najzesci i naiskreniji osjecaji..hodalo se za rucice i po godinu dana da nisi pici primirisao,ludio si na pomisao o curi,ali i dalje je drzao stidljivo za ruke..veze su trajale dugo,voljelo se srcem,seks je bio ono,samo ti i nijedna vise...michaellcmacha wrote:u stvari svetac je katastrofa od čovjeka... za moj pojam.... doslovno traži bilo kakvo opravdanje i potvrdu svojih, bez pretjerivanja ću ustvrditi, pedofilskih primisli... i to opetovano u svakoj pa i najmanjoj prilici koja mu se pruži u ovom kakti polujavnom prostoru... ono njegovo objavljivanje slika klinki u stvari je s ciljemm da mu bar netko kroz odobravanje da legitimitet u njegovim snatrenjima.... nadam se da je samo to mada ga čak niti to ne oslobađa odgovornosti.... i onda mu ovaj kliker od yehudija sjedne ko kec na asa... cccckic wrote:bogomdani wrote:aha,reci slobodno,zjalio si u njegu guzicu i sise.a i ponasanje...kic wrote:
Miha,ne shvatjas ti to..tebi je tata platio neku Kurwu,da ne odes kao djevac u JNA...
Zasto danas o tome pricam..Jer se sjecam jednog lijepog emotivnog i cistog perioda i odnosa bez fige iza ledja..ali dis ti to razumijeti..ne moš..jednostavno..treba za to fillinaga imati..
Guest- Guest
je al kad smo imali 17 ili uvrh glave ulazili u 18-tu... mešutim kako je sazrijevala svijest o punoljetnosti stvarao se i distanc prema mlađima i ta se granica itekao poštivala... ja naravno govorim u svoje ime.... ne kažem bilo je i nekih rubnih situacija kojima sam bio svjedokom... npr da mi frend koji ima 19 bude s klinkom od 16, ali umjeri koliko sam mogao utjecati na prijateljskoj osnovi sam mu znao reć da se ne igra i da dobro pazi šta radi... a sve dalje nije dolazilo u obzir bilo kakav kontakt ni pod RAZNO... i nema tu nikakve ljubomore... ti jednostavno ne razumiješ o čemu se tu radi....
2015-08-08
sve ovo sam i ja rekao..u cemu je onda bed??..Nes pogledati,jedino ako si mrtav u dusi i srcu..naravno da ces gledati pristalo sebi..michaellcmacha wrote:je al kad smo imali 17 ili uvrh glave ulazili u 18-tu... mešutim kako je sazrijevala svijest o punoljetnosti stvarao se i distanc prema mlađima i ta se granica itekao poštivala... ja naravno govorim u svoje ime.... ne kažem bilo je i nekih rubnih situacija kojima sam bio svjedokom... npr da mi frend koji ima 19 bude s klinkom od 16, ali umjeri koliko sam mogao utjecati na prijateljskoj osnovi sam mu znao reć da se ne igra i da dobro pazi šta radi... a sve dalje nije dolazilo u obzir bilo kakav kontakt ni pod RAZNO... i nema tu nikakve ljubomore... ti jednostavno ne razumiješ o čemu se tu radi....
Guest- Guest
zapravo je prirodno, da ti se mlađe gade.. baš s tih 18-19g se to učvrsti, i odtad pa nadalje bi trebalo i ostati tako..
maok to se vidi... ali s druge strane vidiš da on uopće ne razumije neke relacije... ja kažem da mi takve stvari ni u snu nisu padale na pamet i objasnim iz kojih razloga i na temelju kojih načela, a on se na to referira kako sam u stvari ljubomoran i to ni manje ni više nego na njegove pritajene želje koje je s mukom sputavao u sebi.... cccc... jbg teško je s takvim likovima razgovarati na bilo kakvoj egal osnovi.... on jednostavno ne razumije....kaja wrote:S malom razlikom, svetku moral to dopusta ali društvene norme ga ipak koće.michaellcmacha wrote:redak ispod sam baš to malo prispodobio.... obojica su ktstrf od ljudi.... točno mi dođe drago što takvi likovi nisu u mojoj blizini...kaja wrote:Tebe nije ni sram vidim. Ovog svetka nekako mi se čini barem malo je..Yehudi wrote:kic wrote:
Ovog prvog ni to. Jbt. Jos se ponosi.
2015-08-08
Jbt .. ja sam bas imala nesreću da sam pokušavala skuhati ove ko Miha u maloljetnosti :) pa su me odjebali.michaellcmacha wrote:je al kad smo imali 17 ili uvrh glave ulazili u 18-tu... mešutim kako je sazrijevala svijest o punoljetnosti stvarao se i distanc prema mlađima i ta se granica itekao poštivala... ja naravno govorim u svoje ime.... ne kažem bilo je i nekih rubnih situacija kojima sam bio svjedokom... npr da mi frend koji ima 19 bude s klinkom od 16, ali umjeri koliko sam mogao utjecati na prijateljskoj osnovi sam mu znao reć da se ne igra i da dobro pazi šta radi... a sve dalje nije dolazilo u obzir bilo kakav kontakt ni pod RAZNO... i nema tu nikakve ljubomore... ti jednostavno ne razumiješ o čemu se tu radi....
Šalim se, al to je to. Ako se ti osjećaš kao frajer glupo ti je balavit po nekom od 16 i makneš se , ne da ti moral.
A kako vidimo nekima i da štoviše .
2015-08-15
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Obračun kod ok korala
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Obračun migranata u Bihaću
» Kastela obracun Longie
» Konačni obračun sa Srbima iz Hrvatske
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Obračun migranata u Bihaću