ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Obračun s ostavštinom Clintonovih

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Obračun s ostavštinom Clintonovih - Page 4 Empty Re: Obračun s ostavštinom Clintonovih

Post by kic 10/11/2016, 20:26

:doh

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Obračun s ostavštinom Clintonovih - Page 4 Empty Re: Obračun s ostavštinom Clintonovih

Post by Guest 10/11/2016, 20:29

Kicuš,sto ti znas sto je Ljubav..??

Obračun s ostavštinom Clintonovih - Page 4 2118d23120b1e665eea4523627712f9f
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 10/11/2016, 20:30

bogomdani wrote:
kaja wrote:Zatvorio je temu jer mu je dosadilo citati o dva vremešna muškarca koja plaćaju usluge moguće maloljetnicama , pretpostavljam.
king king king ..ja ne placam...a na maloljetnicama smo svi ucili,kako rekoh uz pristanak prije svega njihovih mama,tate su nes grintali i ignorirali situaciju.. king ..znaju mame,i one su tako pocele,pa i ćerima nek bude lijepo... king
pa sumnjam da su bas svi , mene je vodio par puta van jedan sa 26 dok sam imala 16 pa nakon sto je saznao da imam 16 bilo mu je vidno glupo, prošetao me malo jos i ispričao da je prestar za mene B-) . 
Drugi pokušaj u tim godinama da sam upecala nekog učitelja plivanja kojem sam izmislila ponovo da imam 20 međutim bratić mu je za par dana objasnio pa je i taj pobjegao..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by crvenkasti 10/11/2016, 20:31

kaja wrote:
crvenkasti wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
kaja wrote:jesi smiješan s tim obračunom , mislim da im je to zadnje na pameti, balkan...toga će se sjetiti za 5 godina, možda...a možda ni tada..

Mislim da ste krivo skontali shemu. Svakako mu puca qrac za Hrvatskom i balkanom kao takvim. U tome mozda i lezi smjer u kojem je tema postavljena. Dakle...u slucaju da se pocne nesto opet dogadjati na Balkanu, po dosadasnjem nacinu na koji se Trump postavio prema svijetu kao takvome, cinjenica da je on predsjednik mozda predstavlja mogucnost neaktivnosti amerikanaca za slucaj da se na balkanu pocne nesto dogadjati.

Budući Trumpa boli kurac za Hrvatsku i Kosovo, sve će ostati onako kako je i sad, i Srbi nam se neće moći osvetiti.
A s cim bi se ti nama osvetio bogati, niste se mogli s JNA . Ajde gledaj svoja posla jer ce ti i šljiva postati velika da se pod nju skloniš.

Trump ne da zaštitu badava, mi Hrvati i mi Šiptari nemamo s čim plaćati. A Rusi jedva čekaju da uđu. A Rusi su Srbi.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 20:31

:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 10/11/2016, 20:32

Trump zbario Avu, ostavlja Melaniju.
:D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 20:35

kaja wrote:
bogomdani wrote:
kaja wrote:Zatvorio je temu jer mu je dosadilo citati o dva vremešna muškarca koja plaćaju usluge moguće maloljetnicama , pretpostavljam.
king king king ..ja ne placam...a na maloljetnicama smo svi ucili,kako rekoh uz pristanak prije svega njihovih mama,tate su nes grintali i ignorirali situaciju.. king ..znaju mame,i one su tako pocele,pa i ćerima nek bude lijepo... king
pa sumnjam da su bas svi , mene je vodio par puta van jedan sa 26 dok sam imala 16 pa nakon sto je saznao da imam 16 bilo mu je vidno glupo, prošetao me malo jos i ispričao da je prestar za mene B-) . 
Drugi pokušaj u tim godinama da sam upecala nekog učitelja plivanja kojem sam izmislila ponovo da imam 20 međutim bratić mu je za par dana objasnio pa je i taj pobjegao..
Ima svega Kayo...doista...ipak,ja sam imao 20-21 godinu,i to je bila istinska veza,ljubav,ono,bas lijepa stvar,a znao sam i njene starce,mamu pogotovo..
E sad,imao sam priliku kad sam imao 25 osinuti jednu razocaranu u zivot 16togodisnjakinju i to mi je bilo nekako..aghhh..!!nisam na kraju...

Ucitelj plivanja??? :evilgrin :evilgrin :evilgrin Kayo,znas gdje treba gledati.. :beer

a..ti decki su na ebenoj kushnji..plivacice imaju prejebena tijela,cvrsta,pa ti sad NEMOJ... Suspect Suspect Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 10/11/2016, 20:36

ja ovo stvarno ne mogu čitati, a gutam SF :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 20:37

Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.

Ja cak i kad se trudim izgledam kao da me Picasso iz zajebancije nacrtao  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 20:37

@ Kic

Pa vidi se ..i previse SF-a,kad ti je reala rtako grozna a guze cura,nekako uvijek velike... lol! lol! lol!

Last edited by bogomdani on 10/11/2016, 20:38; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 20:38

MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.

Boli te qrc,ti si inteligentan i skolovan...sine,ozenit ces se jednog dana..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 10/11/2016, 20:38

Ne volim plivace.Prejak torzo, u nesrazmjeru. :P

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Trinity 10/11/2016, 20:38

MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.

Ja znam jednog trenera plivanja, sitan, mali... No
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 10/11/2016, 20:39

bogomdani wrote:@ Kic

Pa vidi se ..i previse SF-a,kad ti je reala rtako grozna a guze cura,nekako uvijek velike... lol! lol! lol!

grozna? a ono, samo kažem da je lako imat velik truck.. ali sportski je sportski..

uvukoše me u raspru :facepalm
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kaya 10/11/2016, 20:40

:)
Kad je čuo tip koliko imam godina gledala sam mu u leđa :)
- slatka si al zurim !
A dala sam sve od sebe da ga uvjerim da sam starija, čak sam izmislila i da sam na faksu . I obećavalo je u prvih par susreta al ga je bratić vidio sa mnom a pozna ga ..to je bio krah romanse afro
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 20:43

kic wrote:
bogomdani wrote:@ Kic

grozna? a ono, samo kažem da je lako imat velik truck.. ali sportski je sportski..

uvukoše me u raspru :facepalm
Ajd stavi jednu onako po svom ukusu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 20:48

(Kic birka..) ..cekamo... :}
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 10/11/2016, 20:49

wtf, lijepo smo pričali o starom dobrom Rimu i masakriranju barbara, i sad slike i maloljetnice.. uh..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 20:49

kaja wrote:

- slatka si al zurim !
A dala sam sve od sebe da ga uvjerim da sam starija, čak sam izmislila i da sam na faksu . I obećavalo je u prvih par susreta al ga je bratić vidio sa mnom a pozna ga ..to je bio krah romanse afro
U biti,stariji decki i zreliji muskarci bolje znaju cijeniti mladju curu,nego oni dripci istih godina ili malo stariji,koji se poslije naokolo hvale kao su curu poe-bali,a e-b traja u biti tri uboda,i onda se malac sam isspricao po hoznama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 20:50

Slutim lockanje i ove teme..odoh zderati...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 10/11/2016, 20:52

bogomdani wrote:
kaja wrote:

- slatka si al zurim !
U biti,stariji decki i zreliji muskarci bolje znaju cijeniti mladju curu,nego oni dripci istih godina ili malo stariji,koji se poslije naokolo hvale kao su curu poe-bali,a e-b traja u biti tri uboda,i onda se malac sam isspricao po hoznama..
U biti stariji dečki pod tim mislim na one oko 28,29,30 zapale kad shvate da netko ima 16. Iz mog iskustva. E sada , svatko ima svoja iskustva.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics