Obračun s ostavštinom Clintonovih
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Obračun s ostavštinom Clintonovih
pa sumnjam da su bas svi , mene je vodio par puta van jedan sa 26 dok sam imala 16 pa nakon sto je saznao da imam 16 bilo mu je vidno glupo, prošetao me malo jos i ispričao da je prestar za mene .bogomdani wrote:..ja ne placam...a na maloljetnicama smo svi ucili,kako rekoh uz pristanak prije svega njihovih mama,tate su nes grintali i ignorirali situaciju.. ..znaju mame,i one su tako pocele,pa i ćerima nek bude lijepo...kaja wrote:Zatvorio je temu jer mu je dosadilo citati o dva vremešna muškarca koja plaćaju usluge moguće maloljetnicama , pretpostavljam.
Drugi pokušaj u tim godinama da sam upecala nekog učitelja plivanja kojem sam izmislila ponovo da imam 20 međutim bratić mu je za par dana objasnio pa je i taj pobjegao..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:A s cim bi se ti nama osvetio bogati, niste se mogli s JNA . Ajde gledaj svoja posla jer ce ti i šljiva postati velika da se pod nju skloniš.crvenkasti wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:jesi smiješan s tim obračunom , mislim da im je to zadnje na pameti, balkan...toga će se sjetiti za 5 godina, možda...a možda ni tada..
Mislim da ste krivo skontali shemu. Svakako mu puca qrac za Hrvatskom i balkanom kao takvim. U tome mozda i lezi smjer u kojem je tema postavljena. Dakle...u slucaju da se pocne nesto opet dogadjati na Balkanu, po dosadasnjem nacinu na koji se Trump postavio prema svijetu kao takvome, cinjenica da je on predsjednik mozda predstavlja mogucnost neaktivnosti amerikanaca za slucaj da se na balkanu pocne nesto dogadjati.
Budući Trumpa boli kurac za Hrvatsku i Kosovo, sve će ostati onako kako je i sad, i Srbi nam se neće moći osvetiti.
Trump ne da zaštitu badava, mi Hrvati i mi Šiptari nemamo s čim plaćati. A Rusi jedva čekaju da uđu. A Rusi su Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
Trump zbario Avu, ostavlja Melaniju.
:D
:D
2014-04-12
Ima svega Kayo...doista...ipak,ja sam imao 20-21 godinu,i to je bila istinska veza,ljubav,ono,bas lijepa stvar,a znao sam i njene starce,mamu pogotovo..kaja wrote:pa sumnjam da su bas svi , mene je vodio par puta van jedan sa 26 dok sam imala 16 pa nakon sto je saznao da imam 16 bilo mu je vidno glupo, prošetao me malo jos i ispričao da je prestar za mene .bogomdani wrote:..ja ne placam...a na maloljetnicama smo svi ucili,kako rekoh uz pristanak prije svega njihovih mama,tate su nes grintali i ignorirali situaciju.. ..znaju mame,i one su tako pocele,pa i ćerima nek bude lijepo...kaja wrote:Zatvorio je temu jer mu je dosadilo citati o dva vremešna muškarca koja plaćaju usluge moguće maloljetnicama , pretpostavljam.
Drugi pokušaj u tim godinama da sam upecala nekog učitelja plivanja kojem sam izmislila ponovo da imam 20 međutim bratić mu je za par dana objasnio pa je i taj pobjegao..
E sad,imao sam priliku kad sam imao 25 osinuti jednu razocaranu u zivot 16togodisnjakinju i to mi je bilo nekako..aghhh..!!nisam na kraju...
Ucitelj plivanja??? Kayo,znas gdje treba gledati..
a..ti decki su na ebenoj kushnji..plivacice imaju prejebena tijela,cvrsta,pa ti sad NEMOJ...
Guest- Guest
Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.
Ja cak i kad se trudim izgledam kao da me Picasso iz zajebancije nacrtao
Guest- Guest
@ Kic
Pa vidi se ..i previse SF-a,kad ti je reala rtako grozna a guze cura,nekako uvijek velike...
Pa vidi se ..i previse SF-a,kad ti je reala rtako grozna a guze cura,nekako uvijek velike...
Last edited by bogomdani on 10/11/2016, 20:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Boli te qrc,ti si inteligentan i skolovan...sine,ozenit ces se jednog dana..MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.
Guest- Guest
Ne volim plivace.Prejak torzo, u nesrazmjeru. :P
2014-04-12
Ja znam jednog trenera plivanja, sitan, mali...MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.
Trinity-
2014-04-17
bogomdani wrote:@ Kic
grozna? a ono, samo kažem da je lako imat velik truck.. ali sportski je sportski..
uvukoše me u raspru
:)MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.
Kad je čuo tip koliko imam godina gledala sam mu u leđa
- slatka si al zurim !
A dala sam sve od sebe da ga uvjerim da sam starija, čak sam izmislila i da sam na faksu . I obećavalo je u prvih par susreta al ga je bratić vidio sa mnom a pozna ga ..to je bio krah romanse
2015-08-15
Ajd stavi jednu onako po svom ukusu...kic wrote:bogomdani wrote:@ Kic
grozna? a ono, samo kažem da je lako imat velik truck.. ali sportski je sportski..
uvukoše me u raspru
Guest- Guest
wtf, lijepo smo pričali o starom dobrom Rimu i masakriranju barbara, i sad slike i maloljetnice.. uh..
U biti,stariji decki i zreliji muskarci bolje znaju cijeniti mladju curu,nego oni dripci istih godina ili malo stariji,koji se poslije naokolo hvale kao su curu poe-bali,a e-b traja u biti tri uboda,i onda se malac sam isspricao po hoznama..kaja wrote::)MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.
- slatka si al zurim !
A dala sam sve od sebe da ga uvjerim da sam starija, čak sam izmislila i da sam na faksu . I obećavalo je u prvih par susreta al ga je bratić vidio sa mnom a pozna ga ..to je bio krah romanse
Guest- Guest
U biti stariji dečki pod tim mislim na one oko 28,29,30 zapale kad shvate da netko ima 16. Iz mog iskustva. E sada , svatko ima svoja iskustva.bogomdani wrote:U biti,stariji decki i zreliji muskarci bolje znaju cijeniti mladju curu,nego oni dripci istih godina ili malo stariji,koji se poslije naokolo hvale kao su curu poe-bali,a e-b traja u biti tri uboda,i onda se malac sam isspricao po hoznama..kaja wrote::)MaximusDecimusMiridije wrote:Kaja znala gdje gledati :D i ti vrazji plivaci svi izgledaju extra....mater im hebem.
- slatka si al zurim !
2015-08-15
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Obračun kod ok korala
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Obračun migranata u Bihaću
» Kastela obracun Longie
» Konačni obračun sa Srbima iz Hrvatske
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Obračun migranata u Bihaću
» Kastela obracun Longie