ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Obračun s ostavštinom Clintonovih

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Obračun s ostavštinom Clintonovih - Page 2 Empty Re: Obračun s ostavštinom Clintonovih

Post by epikur37 10/11/2016, 18:41

kaja wrote:
epikur37 wrote:Mislim da se varate kaja i nihiliuse....povlačenje amerike, makar i djelomično, iz agresivne globalne startegije, detant s rusijom i okretanje sebi svakako će se odraziti na BiH.

Ne mora on nista raditio niti uopće saznati o bih bit će dovoljnbo da se amerikanci općenito povuku pa tako i iz bih.
Je, evo sad ce se povuci i gledati samo svoja posla .. daj budi ozbiljan

a baš im treba Bih, jebe se trumpu za nju i tako će biti baš dobro

aj vidjet ćemo, ja recimo očekujem promjenu...a i važno je da se škart iza klintona dovede u red na balkanu

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Obračun s ostavštinom Clintonovih - Page 2 Empty Re: Obračun s ostavštinom Clintonovih

Post by Guest 10/11/2016, 18:41

dva brata wrote:
kaja wrote:
dva brata wrote:
kaja wrote:jesi smiješan s tim obračunom , mislim da im je to zadnje na pameti, balkan...toga će se sjetiti za 5 godina, možda...a možda ni tada..
da , sve trumpa boli kurac sa bosnom.

bog te hebo, otvorim forum,- prošli izbori ,opet 50% tema o bosni, kao da je centar svijeta
Ma smiješno. Jebe mu se za Bosnu a ako bas budu pitali njegove savjetnike jel , u vezi nečega s Bosnom , isti smjer.
točno to. 
ova laprdanja "internet stručnjaka sa advance.hr , blitz.rs, kurir.rs, avaz.ba, islambosna.ba, poskok.info , lazanski.rs, sve je to zakurac.

boli kurac trumpa za bosnu, - točno to, pitat će savjetnike ako baš šta bude morao odlučivati, a ovi će biti zainteresirani za status quo..

Glavna savjetnica opcenito za balkan. A moguce i zena koju ce postaviti opcenito za ministra vanjskih poslova jel...je zena koja je bila zaduzena za ovo podrucje 5 proslih mandata neovisno od toga tko je bio predsjednik.

Ali ono....stvar je toga da ukoliko covjek promatra vanjsku politiku dosadasnju kao problem, te kao uzrok nekakvog eventualnog unutrasnjeg propadanja vlastite zemlje, nije pogresno zakljuciti da lika jednostavno ne interesira ovaj dio svijeta, ili mu puca ona stvar za nekakvu siru sliku. Inace dosta se u medijima spominje da je rekao da ce izaci iz natoa i da nece braniti neke zemlje.....potpuno zanemarujuci sto je tocno rekao. Lik je doslovno rekao da gomila zemalja koje su u NATO savezu imaju smjesno mala vojna izdavanja i da mu ne pada na pamet slati ljude da ginu za zemlje koje se ne zele same braniti :) . To se inace i nas dotice. Jerbo ni mi nemamo 2% sto je pravilo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 18:42

kaja wrote:
dva brata wrote:
epikur37 wrote:Mislim da se varate kaja i nihiliuse....povlačenje amerike, makar i djelomično, iz agresivne globalne startegije, detant s rusijom i okretanje sebi svakako će se odraziti na BiH.

Ne mora on nista raditio niti uopće saznati o bih bit će dovoljnbo da se amerikanci općenito povuku pa tako i iz bih.

kako nesvaćaš, da mene, kaju , i 90% forumaša i stanovnika RH, doslovno boli kurac šta će biti sa bosnom.
hoće li se USA povuć ili neće, hoće li RS uteć - neće- ovo ono.

b.o.l.i   n.a.s   kita :D 

ono bosanska posla, ne zanimaju nas,
A i to, između ostaloga.
a ono što se dešava, - kako si sama rekla - neće se ništa promjeniti , barem ne značajno i barem ne brzo. bez obzira bio Obama Hussein ili Trump. 

Bzvz spamaju forum sa bosanskim temama, ono ujutro kako se dodik posra u wc-u, popodne šta je bakir izabegović jeo za ručak
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 10/11/2016, 18:42

dva brata wrote:

kako nesvaćaš, da mene, kaju , i 90% forumaša i stanovnika RH, doslovno boli kurac šta će biti sa bosnom.
hoće li se USA povuć ili neće, hoće li RS uteć - neće- ovo ono.

b.o.l.i   n.a.s   kita :D 

ono bosanska posla, ne zanimaju nas,

ne slažem se a i pričaš gluposti...prvi se zalijepite za dotične teme...ajmo onda odjeb s teme :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 18:43

dva brata wrote:
a ono što se dešava, - kako si sama rekla - neće se ništa promjeniti , barem ne značajno i barem ne brzo. bez obzira bio Obama Hussein ili Trump. 

Bzvz spamaju forum sa bosanskim temama, ono ujutro kako se dodik posra u wc-u, popodne šta je bakir izabegović jeo za ručak

Ja nebih rekao da se nece nista promjeniti. Jebote pa citav svijet se mjenja zaboga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 18:43

MaximusDecimusMiridije wrote:
dva brata wrote:
kaja wrote:
dva brata wrote:
kaja wrote:jesi smiješan s tim obračunom , mislim da im je to zadnje na pameti, balkan...toga će se sjetiti za 5 godina, možda...a možda ni tada..
da , sve trumpa boli kurac sa bosnom.

bog te hebo, otvorim forum,- prošli izbori ,opet 50% tema o bosni, kao da je centar svijeta
Ma smiješno. Jebe mu se za Bosnu a ako bas budu pitali njegove savjetnike jel , u vezi nečega s Bosnom , isti smjer.
točno to. 
ova laprdanja "internet stručnjaka sa advance.hr , blitz.rs, kurir.rs, avaz.ba, islambosna.ba, poskok.info , lazanski.rs, sve je to zakurac.

boli kurac trumpa za bosnu, - točno to, pitat će savjetnike ako baš šta bude morao odlučivati, a ovi će biti zainteresirani za status quo..

Glavna savjetnica opcenito za balkan. A moguce i zena koju ce postaviti opcenito za ministra vanjskih poslova jel...je zena koja je bila zaduzena za ovo podrucje 5 proslih mandata neovisno od toga tko je bio predsjednik.

Ali ono....stvar je toga da ukoliko covjek promatra vanjsku politiku dosadasnju kao problem, te kao uzrok nekakvog eventualnog unutrasnjeg propadanja vlastite zemlje, nije pogresno zakljuciti da lika jednostavno ne interesira ovaj dio svijeta, ili mu puca ona stvar za nekakvu siru sliku. Inace dosta se u medijima spominje da je rekao da ce izaci iz natoa i da nece braniti neke zemlje.....potpuno zanemarujuci sto je tocno rekao. Lik je doslovno rekao da gomila zemalja koje su u NATO savezu imaju smjesno mala vojna izdavanja i da mu ne pada na pamet slati ljude da ginu za zemlje koje se ne zele same braniti :) . To se inace i nas dotice. Jerbo ni mi nemamo 2% sto je pravilo.
i to je odlično rekao. 
to za 2%.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 18:44

epikur37 wrote:

ne slažem se a i pričaš gluposti...prvi se zalijepite za dotične teme...ajmo onda odjeb s teme :)
evo.. zadnji moj komentar :D

bosanska posla

iden :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 10/11/2016, 18:45

I dalje ova krmad svinjska sa HRT -a  serenda protiv Trumpa.................nevjerojatno

i čudno da - stoka sitnozuba - ne slini za novim vodjom  Obračun s ostavštinom Clintonovih - Page 2 1f602
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by kic 10/11/2016, 18:45

bratska posla
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 18:48

Yehudi wrote:I dalje ova krmad svinjska sa HRT -a  serenda protiv Trumpa.................nevjerojatno

i čudno da - stoka sitnozuba - ne slini za novim vodjom  Obračun s ostavštinom Clintonovih - Page 2 1f602

Za manje od 6 mjeseci ces proklinjati Trumpa na sva zvona, i smijati se sam istome,isticuci konstantno njegove karakterne mane i gafove i pricati kako je ovakav ili onakav i kako s takvim likom nemogu nista postici itd...lol u svakoj drugoj recenici i tako.

Evo zivi bili pa vidili :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/11/2016, 18:59

ma on će ga hvalit.. pa taman ako i posije koju gljivu tu uokolo... :)))

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 19:02

Ne treba nikome zamjerati to. Ali ne treba ni romane pricati. Ja sam razocaran inace iskreno s oboje njih. I Trump i Hillary. Ali ono nema sumnje pogotovo ovo pred kraj sto se pocelo dogadjati i nacin na koji su se obrusili njezini na njega. Odabrao bi lika svaki puta. Za njega covjek nezna sto ce napraviti u odredenoj situaciji....i to je u kurcu. Ali za nju znas sto ce napraviti...i to je tri puta vise u kurcu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/11/2016, 19:06

pa neće on ništa posebno niti krucijalno napraviti kao što to nitko nakon cezara i oktavijana nije napravio.... od potonjeg pa do dana današnjeg sve je to u granicama normale jedino su njih dvojica i isus svijet malo zadrmali.... sve ovo ostalo je luk i voda, i biti će do daljnjega.... to što se neke pičkice boje za svoju "prevrijednu" mizeriju od života koji će ionako usahnuti nije razlog da se trumpu pridaje neku posebnu važnost....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 19:11

Au dje ces to reci....Vespazijan,Hadrijan,Marko Aurelije,Trajan.....sve redom carevi sa brutalnom ostavstinom :) . Cezar je vise ono bio.....a revolucija odredena. Covjek sa potporom masa da radi apsolutno sto god zeli :) . Ali svi ovi nabrojani su bili veliki carevi. Po kolicini postignutom u liniji sa ono dvoje. Po pitanju drustvenog napretka svakako. Po pitanju Infrastrukture.....Trajan i Vespazijan idu barem u podjednakoj liniji s Augustom :) .
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/11/2016, 19:20

MaximusDecimusMiridije wrote:Au dje ces to reci....Vespazijan,Hadrijan,Marko Aurelije,Trajan.....sve redom carevi sa brutalnom ostavstinom :) . Cezar je vise ono bio.....a revolucija odredena. Covjek sa potporom masa da radi apsolutno sto god zeli :) . Ali svi ovi nabrojani su bili veliki carevi. Po kolicini postignutom u liniji sa ono dvoje. Po pitanju drustvenog napretka svakako. Po pitanju Infrastrukture.....Trajan i Vespazijan idu barem u podjednakoj liniji s Augustom :) .
nisi ti iako ti je to materija s kojom si na ti, razumio poantu... zadnja trojica koji su mijenjali svijet u TEMELJU su njih trojica i tu je točka svi ostali uključujući i pobrojane su ličili fasade.... a ovi svi mudonje modernog doba od francuske revolucije pa na ovamo su pokušali cijeđenjem enormnih količina krvi ostaviti trag iza sebe, ali to je kurac u svakom ranijem vremenu već viđeno i već odrađeno.... navedi mi još jednog cara koji je prilagodio vremenski kontinuum samom sebi osim cara julija i cara augusta, i navedi mi još jednu božansku osobu koja je odredila točku uporišta nečeg što je bilo prije njega i što teče poslije njega do konca konaca.... nema maxo... samo julije i august i BogoČovjek.... sve ostalo je piškilo i kakilo, ili ajmo reć zapišalo i zasralo i šefa i stanicu i pružne pragove.... ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Yehudi 10/11/2016, 19:22

MaximusDecimusMiridije wrote:
Yehudi wrote:I dalje ova krmad svinjska sa HRT -a  serenda protiv Trumpa.................nevjerojatno

Za manje od 6 mjeseci ces proklinjati Trumpa na sva zvona, i smijati se sam istome,isticuci konstantno njegove karakterne mane i gafove i pricati kako je ovakav ili onakav i kako s takvim likom nemogu nista postici itd...lol u svakoj drugoj recenici i tako.

Evo zivi bili pa vidili :)

Jasno mi je da ste još  u šoku nakon poraza - hitlerije-

( i ja bih bio da je ona dobila )

no sigurno je da sam sada sritan jer neću strahovati  bi li  sado-mazo krmača 

išla  na rat ili samo na masakre.

Nakon - husejina ubame - uzaludnog, taj mi se Trump čini kao mirotvorac ( posebno  u odnoeu  na hitllery )

SVE su mu prebacivali, počevši od mizogonije preko šovinizma do svega i svačega.

STVARNO, ALI  - STVARNO - SAM ZADOVOLJAN i SRITAN  -  da ona bolesna sadistica nije na čeu SAD
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 10/11/2016, 19:28

PS - Gledajući zadnje upise ...........eto pitam se jeste li svjesni da je 

Julije Cezar pobio više od Milijun Gala  

a  Germana  nešto manje.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/11/2016, 19:30

Yehudi wrote:PS - Gledajući zadnje upise ...........eto pitam se jeste li svjesni da je 

Julije Cezar pobio više od Milijun Gala  

a  Germana  nešto manje.
pa gledano u reciprocitetima cezar je bio kasapin kakvog svijet nikad ni prije ni poslije nije vidio, samo što je on to već tada lijepo znao upakirati....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kic 10/11/2016, 19:34

a čekaj, republikanci su opet uzeli Kongres ?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/11/2016, 19:41

kic wrote:a čekaj, republikanci su opet uzeli Kongres ?
senat 51-46 u korist republikanaca
kongres 238-193 u korist republikanaca
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kic 10/11/2016, 19:46

michaellcmacha wrote:
kic wrote:a čekaj, republikanci su opet uzeli Kongres ?
senat 51-46 u korist republikanaca
kongres 238-193 u korist republikanaca

ti boga
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics