Obračun s ostavštinom Clintonovih
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Obračun s ostavštinom Clintonovih
Jbt .. ja sam bas imala nesreću da sam pokušavala skuhati ove ko Miha u maloljetnosti :) pa su me odjebali.michaellcmacha wrote:je al kad smo imali 17 ili uvrh glave ulazili u 18-tu... mešutim kako je sazrijevala svijest o punoljetnosti stvarao se i distanc prema mlađima i ta se granica itekao poštivala... ja naravno govorim u svoje ime.... ne kažem bilo je i nekih rubnih situacija kojima sam bio svjedokom... npr da mi frend koji ima 19 bude s klinkom od 16, ali umjeri koliko sam mogao utjecati na prijateljskoj osnovi sam mu znao reć da se ne igra i da dobro pazi šta radi... a sve dalje nije dolazilo u obzir bilo kakav kontakt ni pod RAZNO... i nema tu nikakve ljubomore... ti jednostavno ne razumiješ o čemu se tu radi....
Šalim se, al to je to. Ako se ti osjećaš kao frajer glupo ti je balavit po nekom od 16 i makneš se , ne da ti moral.
A kako vidimo nekima i da štoviše .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to je vrijeme kad preko noći nadođeš.... ili ostaneš nedoranjen do dana današnjeg ko u svetozarevom slučaju..... ovog yehudija pak nema smisla komentirati, on je podao i bezlik po defaultu... vrlo vjerojatno i traumatiziran u djetinjstvu.... bar tako djeluje kroz upise... oduvijek....kic wrote:mislim, "gade", hoću reć: nezanimljive su..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kic wrote: zapravo je prirodno, da ti se mlađe gade.. baš s tih 18-19g se to učvrsti, i odtad pa nadalje bi trebalo i ostati tako..
2015-08-15
POP..!!POK..!! POK..!! e-bote,ne bih te volio za zenu,samo grintas..Priznaj imas osjecaja kao onaj vrh na pneupatskom cekicu koji lomi asfalt..sve pokusavas znanstveno i hladno objasniti,ali Miha to ne ide..čovjek je emocionalno bitje,a sto se tice dohranjenosti,mogu te uciti o ljuckosti..Kad si stavi ona Forum ijednom JEDAN jebeni video klip sa muzikom,rok,romatika,ovo ili ono..nIKAD..Miha,ti si emocionalno mrtav..a emocije znaju ljude malo usositi,ali i izvuci iz ghovana.,emocije odlikuju ljcko stvorenje..ti se ponasas kao robot..michaellcmacha wrote:to je vrijeme kad preko noći nadođeš.... ili ostaneš nedoranjen do dana današnjeg ko u svetozarevom slučaju..... ovog yehudija pak nema smisla komentirati, on je podao i bezlik po defaultu... vrlo vjerojatno i traumatiziran u djetinjstvu.... bar tako djeluje kroz upise... oduvijek....kic wrote:mislim, "gade", hoću reć: nezanimljive su..
Guest- Guest
Ne razumije. Takav je jedan moj poznanik, zanese se pa priča o guzama nekih 15 godišnjakinja na treningu, kad shvati da ga nas 5 blijedo gleda promjeni brzo priču i opravdava se da nije to mislio nego tralala nešto drugo, djeca, ovo ono.michaellcmacha wrote:maok to se vidi... ali s druge strane vidiš da on uopće ne razumije neke relacije... ja kažem da mi takve stvari ni u snu nisu padale na pamet i objasnim iz kojih razloga i na temelju kojih načela, a on se na to referira kako sam u stvari ljubomoran i to ni manje ni više nego na njegove pritajene želje koje je s mukom sputavao u sebi.... cccc... jbg teško je s takvim likovima razgovarati na bilo kakvoj egal osnovi.... on jednostavno ne razumije....kaja wrote:S malom razlikom, svetku moral to dopusta ali društvene norme ga ipak koće.michaellcmacha wrote:redak ispod sam baš to malo prispodobio.... obojica su ktstrf od ljudi.... točno mi dođe drago što takvi likovi nisu u mojoj blizini...kaja wrote:Tebe nije ni sram vidim. Ovog svetka nekako mi se čini barem malo je..Yehudi wrote:
ieben ja takvu " civilizaciju"
Ovog prvog ni to. Jbt. Jos se ponosi.
2015-08-15
a dobro, ovo nije tema gdje ćemo se svađati.... ja kažem što mislim, i naravno da kad su takve relacije u pitanju da su emocije odsutne.... nema se šta prepuštat emocijama ako za tobom slini klinka od 16 godina.... ti si taj koji moraš u startu biti svjestan da se tu nema šta niti dogoditi niti odigrati... ali istina je da ja baš i nisam neki emotivac....bogomdani wrote:POP..!!POK..!! POK..!! e-bote,ne bih te volio za zenu,samo grintas..Priznaj imas osjecaja kao onaj vrh na pneupatskom cekicu koji lomi asfalt..sve pokusavas znanstveno i hladno objasniti,ali Miha to ne ide..čovjek je emocionalno bitje,a sto se tice dohranjenosti,mogu te uciti o ljuckosti..Kad si stavi ona Forum ijednom JEDAN jebeni video klip sa muzikom,rok,romatika,ovo ili ono..nIKAD..Miha,ti si emocionalno mrtav..a emocije znaju ljude malo usositi,ali i izvuci iz ghovana.,emocije odlikuju ljcko stvorenje..ti se ponasas kao robot..michaellcmacha wrote:to je vrijeme kad preko noći nadođeš.... ili ostaneš nedoranjen do dana današnjeg ko u svetozarevom slučaju..... ovog yehudija pak nema smisla komentirati, on je podao i bezlik po defaultu... vrlo vjerojatno i traumatiziran u djetinjstvu.... bar tako djeluje kroz upise... oduvijek....kic wrote:mislim, "gade", hoću reć: nezanimljive su..
2015-08-08
dobro lik je poznat jel pa se poklopi ušima po tikvi... ali svetozar teše li ga teše jer kako rekoh on stvarno ne razumije, evo i u ovom zadnjem upisu gdje spominje emocije... i tu se vidi da mu zaludu ispjeskarilo 55 i kusur godina života... jer eto on možebitne nenormalne veze između srednje starih i starijih muškaraca i cura od 15-16 mada bi ih se moglo tretirat i curicama, podvodi pod nekakve emotivne dekompresije... jbg njemu bi bilo bolje da stalno tepa i prenemaže se onda bar ne otkriva kolika je sirovina.... i eto sad će se garant naljutiti i uvrijedit a ja sam uvjerenja da ovaj moj stav dijeli tu većina sugovornika.... pa on se ljutio koliko god....kaja wrote:Ne razumije. Takav je jedan moj poznanik, zanese se pa priča o guzama nekih 15 godišnjakinja na treningu, kad shvati da ga nas 5 blijedo gleda promjeni brzo priču i opravdava se da nije to mislio nego tralala nešto drugo, djeca, ovo ono.michaellcmacha wrote:maok to se vidi... ali s druge strane vidiš da on uopće ne razumije neke relacije... ja kažem da mi takve stvari ni u snu nisu padale na pamet i objasnim iz kojih razloga i na temelju kojih načela, a on se na to referira kako sam u stvari ljubomoran i to ni manje ni više nego na njegove pritajene želje koje je s mukom sputavao u sebi.... cccc... jbg teško je s takvim likovima razgovarati na bilo kakvoj egal osnovi.... on jednostavno ne razumije....kaja wrote:S malom razlikom, svetku moral to dopusta ali društvene norme ga ipak koće.michaellcmacha wrote:redak ispod sam baš to malo prispodobio.... obojica su ktstrf od ljudi.... točno mi dođe drago što takvi likovi nisu u mojoj blizini...kaja wrote:
Tebe nije ni sram vidim. Ovog svetka nekako mi se čini barem malo je..
Ovog prvog ni to. Jbt. Jos se ponosi.
2015-08-08
bogomdani wrote:Ljubomorko jedan... sVI smo mi ucili na 16to godisnjakinjama,a to nije bio prvenstveno seks u pitanju nego najzesci i naiskreniji osjecaji..hodalo se za rucice i po godinu dana da nisi pici primirisao,ludio si na pomisao o curi,ali i dalje je drzao stidljivo za ruke..veze su trajale dugo,voljelo se srcem,seks je bio ono,samo ti i nijedna vise...michaellcmacha wrote:u stvari svetac je katastrofa od čovjeka... za moj pojam.... doslovno traži bilo kakvo opravdanje i potvrdu svojih, bez pretjerivanja ću ustvrditi, pedofilskih primisli... i to opetovano u svakoj pa i najmanjoj prilici koja mu se pruži u ovom kakti polujavnom prostoru... ono njegovo objavljivanje slika klinki u stvari je s ciljemm da mu bar netko kroz odobravanje da legitimitet u njegovim snatrenjima.... nadam se da je samo to mada ga čak niti to ne oslobađa odgovornosti.... i onda mu ovaj kliker od yehudija sjedne ko kec na asa... cccckic wrote:bogomdani wrote:aha,reci slobodno,zjalio si u njegu guzicu i sise.a i ponasanje...kic wrote:
da cura s 14? tako izgleda i ponaša se..
ebi ga,to je prvi refleks mladoh Moškije,bio u redu ili ne..oprosteno ti je..
ma nisam ja papa, ljubio sam se na groblju i svašta nešto oskvrnuo, ali neki red nisam nikad ni pomislio uništiti i nekog izmanipulirati jer mogu i jer sam u poziciji, stariji sam il pametniji, kao što se nadam se i vidi po administriranju ovom mom..
Miha,ne shvatjas ti to..tebi je tata platio neku Kurwu,da ne odes kao djevac u JNA...
Zasto danas o tome pricam..Jer se sjecam jednog lijepog emotivnog i cistog perioda i odnosa bez fige iza ledja..ali dis ti to razumijeti..ne moš..jednostavno..treba za to fillinaga imati..
Groblja i zatvori su puni 30-ogodisnjaka koji su imali iskrene,ciste i emotivne osjecaje za djevojke od 15-16 godina
Guest- Guest
tog je i on svjestan pa zato i snatri poskrivećki....MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Ljubomorko jedan... sVI smo mi ucili na 16to godisnjakinjama,a to nije bio prvenstveno seks u pitanju nego najzesci i naiskreniji osjecaji..hodalo se za rucice i po godinu dana da nisi pici primirisao,ludio si na pomisao o curi,ali i dalje je drzao stidljivo za ruke..veze su trajale dugo,voljelo se srcem,seks je bio ono,samo ti i nijedna vise...michaellcmacha wrote:u stvari svetac je katastrofa od čovjeka... za moj pojam.... doslovno traži bilo kakvo opravdanje i potvrdu svojih, bez pretjerivanja ću ustvrditi, pedofilskih primisli... i to opetovano u svakoj pa i najmanjoj prilici koja mu se pruži u ovom kakti polujavnom prostoru... ono njegovo objavljivanje slika klinki u stvari je s ciljemm da mu bar netko kroz odobravanje da legitimitet u njegovim snatrenjima.... nadam se da je samo to mada ga čak niti to ne oslobađa odgovornosti.... i onda mu ovaj kliker od yehudija sjedne ko kec na asa... cccckic wrote:bogomdani wrote:
aha,reci slobodno,zjalio si u njegu guzicu i sise.a i ponasanje...
ebi ga,to je prvi refleks mladoh Moškije,bio u redu ili ne..oprosteno ti je..
ma nisam ja papa, ljubio sam se na groblju i svašta nešto oskvrnuo, ali neki red nisam nikad ni pomislio uništiti i nekog izmanipulirati jer mogu i jer sam u poziciji, stariji sam il pametniji, kao što se nadam se i vidi po administriranju ovom mom..
Miha,ne shvatjas ti to..tebi je tata platio neku Kurwu,da ne odes kao djevac u JNA...
Zasto danas o tome pricam..Jer se sjecam jednog lijepog emotivnog i cistog perioda i odnosa bez fige iza ledja..ali dis ti to razumijeti..ne moš..jednostavno..treba za to fillinaga imati..
Groblja i zatvori su puni 30-ogodisnjaka koji su imali iskrene,ciste i emotivne osjecaje za djevojke od 15-16 godina
2015-08-08
PUTINOV GLASNOGOVORNIK NAKON TRUMPOVE POBJEDE DOPUTOVAO U NEW YORK 'Fenomenalno je koliko njih dvojica misle jednako o vanjskoj politici'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putinov-glasnogovornik-nakon-trumpove-pobjede-doputovao-u-new-york-fenomenalno-je-koliko-njih-dvojica-misle-jednako-o-vanjskoj-politici/5248739/
....................
Liiiiipo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
na radiju slobodna europa muk....:)
deutsche welle na aparatima :D
deutsche welle na aparatima :D
2015-08-06
u kojem si ti filmu...ulazis na bijelom konju u tuzlu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:u kojem si ti filmu...ulazis na bijelom konju u tuzlu..
Glupost, čestitat ću bošnjacima uspostavu nacionalne države u kojoj će tuzla biti drugi grad po snazi i veličini :)
2015-08-06
aha.....to zahvali titu i jugi...i sto kaze provo zasto se bosnjaci do groba kunu u tita...zajebo vas zagorec..jebote za vas u bosni bas pogubni zagorci...bolje da od njih bjezite ko vrag od tamjana..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:u kojem si ti filmu...ulazis na bijelom konju u tuzlu..
Glupost, čestitat ću bošnjacima uspostavu nacionalne države u kojoj će tuzla biti drugi grad po snazi i veličini :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:aha.....to zahvali titu i jugi...i sto kaze provo zasto se bosnjaci do groba kunu u tita...zajebo vas zagorec..jebote za vas u bosni bas pogubni zagorci...bolje da od njih bjezite ko vrag od tamjana..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:u kojem si ti filmu...ulazis na bijelom konju u tuzlu..
Tebi očito nikako ne ide u tikvu da ja podržavam stvaranje bošnjačke države i mislim da je to ok.
Razumiješ, ne ljutim se nego podržavam :D
2015-08-06
mi ćemo čestitat svima ljubiteljima De Nirovog opusa, i izrazit vam saučešće....
2015-08-08
Tuzla je treci grad, ide..sarajevo, zenica, tuzla pa mostarepikur37 wrote:vuksadinare wrote:u kojem si ti filmu...ulazis na bijelom konju u tuzlu..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:Tuzla je treci grad, ide..sarajevo, zenica, tuzla pa mostarepikur37 wrote:vuksadinare wrote:u kojem si ti filmu...ulazis na bijelom konju u tuzlu..
Msm da je Tuzla sad veća od zenice...razvijenija svakako.
Mostar nije dio Bošnjakistana, to je najveći grad u HercegBosni :)
2015-08-06
Tuzla je kasaba za zenicu, nikad nije bila nit vece nit razvijenija a nikad nece ni bit.epikur37 wrote:prckov wrote:Tuzla je treci grad, ide..sarajevo, zenica, tuzla pa mostarepikur37 wrote:vuksadinare wrote:u kojem si ti filmu...ulazis na bijelom konju u tuzlu..
Msm da je Tuzla sad veća od zenice...razvijenija svakako.
Mostar nije dio Bošnjakistana, to je najveći grad u HercegBosni :)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Obračun kod ok korala
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Obračun migranata u Bihaću
» Kastela obracun Longie
» Konačni obračun sa Srbima iz Hrvatske
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Obračun migranata u Bihaću
» Kastela obracun Longie