ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Obračun s ostavštinom Clintonovih

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Obračun s ostavštinom Clintonovih - Page 7 Empty Re: Obračun s ostavštinom Clintonovih

Post by kaya 10/11/2016, 21:25

michaellcmacha wrote:je al kad smo imali 17 ili uvrh glave ulazili u 18-tu... mešutim kako je sazrijevala svijest o punoljetnosti stvarao se i distanc prema mlađima i ta se granica itekao poštivala... ja naravno govorim u svoje ime.... ne kažem bilo je i nekih rubnih situacija kojima sam bio svjedokom... npr da mi frend koji ima 19 bude s klinkom od 16, ali umjeri koliko sam mogao utjecati na prijateljskoj osnovi sam mu znao reć da se ne igra i da dobro pazi šta radi... a sve dalje nije dolazilo u obzir bilo kakav kontakt ni pod RAZNO...  i nema tu nikakve ljubomore... ti jednostavno ne razumiješ o čemu se tu radi....
Jbt .. ja sam bas imala nesreću da sam pokušavala skuhati ove ko Miha u maloljetnosti :) pa su me odjebali. 
Šalim se, al to je to. Ako se ti osjećaš kao frajer glupo ti je balavit po nekom  od 16 i makneš se , ne da ti moral. 
A kako vidimo nekima i da :D štoviše .

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Obračun s ostavštinom Clintonovih - Page 7 Empty Re: Obračun s ostavštinom Clintonovih

Post by kic 10/11/2016, 21:26

mislim, "gade", hoću reć: nezanimljive su..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/11/2016, 21:29

kic wrote:mislim, "gade", hoću reć: nezanimljive su..
to je vrijeme kad preko noći nadođeš.... ili ostaneš nedoranjen do dana današnjeg ko u svetozarevom slučaju..... ovog yehudija pak nema smisla komentirati, on je podao i bezlik po defaultu... vrlo vjerojatno i traumatiziran u djetinjstvu.... bar tako djeluje kroz upise... oduvijek....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kaya 10/11/2016, 21:30

kic wrote: zapravo je prirodno, da ti se mlađe gade.. baš s tih 18-19g se to učvrsti, i odtad pa nadalje bi trebalo i ostati tako..
:D :tu
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 21:34

michaellcmacha wrote:
to je vrijeme kad preko noći nadođeš.... ili ostaneš nedoranjen do dana današnjeg ko u svetozarevom slučaju..... ovog yehudija pak nema smisla komentirati, on je podao i bezlik po defaultu... vrlo vjerojatno i traumatiziran u djetinjstvu.... bar tako djeluje kroz upise... oduvijek....
POP..!!POK..!! POK..!! e-bote,ne bih te volio za zenu,samo grintas..Priznaj imas osjecaja kao onaj vrh na pneupatskom cekicu koji lomi asfalt..sve pokusavas znanstveno i hladno objasniti,ali Miha to ne ide..čovjek je emocionalno bitje,a sto se tice dohranjenosti,mogu te uciti o ljuckosti..Kad si stavi ona Forum ijednom JEDAN jebeni video klip sa muzikom,rok,romatika,ovo ili ono..nIKAD..Miha,ti si emocionalno mrtav..a emocije znaju ljude malo usositi,ali i izvuci iz ghovana.,emocije odlikuju ljcko stvorenje..ti se ponasas kao robot..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 10/11/2016, 21:37

michaellcmacha wrote:
kaja wrote:
michaellcmacha wrote:
kaja wrote:
Yehudi wrote:
:aw

ieben ja takvu " civilizaciju"
Tebe nije ni sram vidim. Ovog svetka nekako mi se čini barem malo je..
redak ispod sam baš to malo prispodobio.... obojica su ktstrf od ljudi.... točno mi dođe drago što takvi likovi nisu u mojoj blizini...
S malom razlikom, svetku moral to dopusta ali društvene norme ga ipak koće. 
Ovog prvog ni to. Jbt. Jos se ponosi.
maok to se vidi... ali s druge strane vidiš da on uopće ne razumije neke relacije... ja kažem da mi takve stvari ni u snu nisu padale na pamet i objasnim iz kojih razloga i na temelju kojih načela, a on se na to referira kako sam u stvari ljubomoran i to ni manje ni više nego na njegove pritajene želje koje je s mukom sputavao u sebi.... cccc... jbg teško je s takvim likovima razgovarati na bilo kakvoj egal osnovi.... on jednostavno ne razumije....
Ne razumije. Takav je jedan moj poznanik, zanese se pa priča o guzama nekih 15 godišnjakinja na treningu, kad shvati da ga nas 5 blijedo gleda promjeni brzo priču i opravdava  se da nije to mislio nego tralala nešto drugo, djeca, ovo ono.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/11/2016, 21:37

bogomdani wrote:
michaellcmacha wrote:
POP..!!POK..!! POK..!! e-bote,ne bih te volio za zenu,samo grintas..Priznaj imas osjecaja kao onaj vrh na pneupatskom cekicu koji lomi asfalt..sve pokusavas znanstveno i hladno objasniti,ali Miha to ne ide..čovjek je emocionalno bitje,a sto se tice dohranjenosti,mogu te uciti o ljuckosti..Kad si stavi ona Forum ijednom JEDAN jebeni video klip sa muzikom,rok,romatika,ovo ili ono..nIKAD..Miha,ti si emocionalno mrtav..a emocije znaju ljude malo usositi,ali i izvuci iz ghovana.,emocije odlikuju ljcko stvorenje..ti se ponasas kao robot..
a dobro, ovo nije tema gdje ćemo se svađati.... ja kažem što mislim, i naravno da kad su takve relacije u pitanju da su emocije odsutne.... nema se šta prepuštat emocijama ako za tobom slini klinka od 16 godina.... ti si taj koji moraš u startu biti svjestan da se tu nema šta niti dogoditi niti odigrati... ali istina je da ja baš i nisam neki emotivac....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/11/2016, 21:43

kaja wrote:
michaellcmacha wrote:
kaja wrote:
michaellcmacha wrote:
kaja wrote:
Tebe nije ni sram vidim. Ovog svetka nekako mi se čini barem malo je..
redak ispod sam baš to malo prispodobio.... obojica su ktstrf od ljudi.... točno mi dođe drago što takvi likovi nisu u mojoj blizini...
S malom razlikom, svetku moral to dopusta ali društvene norme ga ipak koće. 
Ovog prvog ni to. Jbt. Jos se ponosi.
maok to se vidi... ali s druge strane vidiš da on uopće ne razumije neke relacije... ja kažem da mi takve stvari ni u snu nisu padale na pamet i objasnim iz kojih razloga i na temelju kojih načela, a on se na to referira kako sam u stvari ljubomoran i to ni manje ni više nego na njegove pritajene želje koje je s mukom sputavao u sebi.... cccc... jbg teško je s takvim likovima razgovarati na bilo kakvoj egal osnovi.... on jednostavno ne razumije....
Ne razumije. Takav je jedan moj poznanik, zanese se pa priča o guzama nekih 15 godišnjakinja na treningu, kad shvati da ga nas 5 blijedo gleda promjeni brzo priču i opravdava  se da nije to mislio nego tralala nešto drugo, djeca, ovo ono.
dobro lik je poznat jel pa se poklopi ušima po tikvi... ali svetozar teše li ga teše jer kako rekoh on stvarno ne razumije, evo i u ovom zadnjem upisu gdje spominje emocije... i tu se vidi da mu zaludu ispjeskarilo 55 i kusur godina života... jer eto on možebitne nenormalne veze između srednje starih i starijih muškaraca i cura od 15-16 mada bi ih se moglo tretirat i curicama, podvodi pod nekakve emotivne dekompresije... jbg njemu bi bilo bolje da stalno tepa i prenemaže se onda bar ne otkriva kolika je sirovina.... i eto sad će se garant naljutiti i uvrijedit a ja sam uvjerenja da ovaj moj stav dijeli tu većina sugovornika.... pa on se ljutio koliko god....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2016, 21:55

bogomdani wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
bogomdani wrote:
kic wrote:

da cura s 14? tako izgleda i ponaša se..
aha,reci slobodno,zjalio si u njegu guzicu i sise.a i ponasanje... lol!
ebi ga,to je prvi refleks mladoh Moškije,bio u redu ili ne..oprosteno ti je.. jocolor

ma nisam ja papa, ljubio sam se na groblju i svašta nešto oskvrnuo, ali neki red nisam nikad ni pomislio uništiti i nekog izmanipulirati jer mogu i jer sam u poziciji, stariji sam il pametniji, kao što se nadam se i vidi po administriranju ovom mom..
u stvari svetac je katastrofa od čovjeka... za moj pojam.... doslovno traži bilo kakvo opravdanje i potvrdu svojih, bez pretjerivanja ću ustvrditi, pedofilskih primisli... i to opetovano u svakoj pa i najmanjoj prilici koja mu se pruži u ovom kakti polujavnom prostoru... ono njegovo objavljivanje slika klinki u stvari je s ciljemm da mu bar netko kroz odobravanje da legitimitet u njegovim snatrenjima.... nadam se da je samo to mada ga čak niti to ne oslobađa odgovornosti.... i onda mu ovaj kliker od yehudija sjedne ko kec na asa... cccc
Ljubomorko jedan... jocolor  sVI smo mi ucili na 16to godisnjakinjama,a to nije bio prvenstveno seks u pitanju nego najzesci i naiskreniji osjecaji..hodalo se za rucice i po godinu dana da nisi pici primirisao,ludio si na pomisao o curi,ali i dalje je drzao stidljivo za ruke..veze su trajale dugo,voljelo se srcem,seks je bio ono,samo ti i nijedna vise...
Miha,ne shvatjas ti to..tebi je tata platio neku Kurwu,da ne odes kao djevac u JNA...
Zasto danas o tome pricam..Jer se sjecam jednog lijepog emotivnog i cistog perioda i odnosa bez fige iza ledja..ali dis ti to razumijeti..ne moš..jednostavno..treba za to fillinaga imati.. king king king

Groblja i zatvori su puni 30-ogodisnjaka koji su imali iskrene,ciste i emotivne osjecaje za djevojke od 15-16 godina  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/11/2016, 22:01

MaximusDecimusMiridije wrote:
bogomdani wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
bogomdani wrote:
aha,reci slobodno,zjalio si u njegu guzicu i sise.a i ponasanje... lol!
ebi ga,to je prvi refleks mladoh Moškije,bio u redu ili ne..oprosteno ti je.. jocolor

ma nisam ja papa, ljubio sam se na groblju i svašta nešto oskvrnuo, ali neki red nisam nikad ni pomislio uništiti i nekog izmanipulirati jer mogu i jer sam u poziciji, stariji sam il pametniji, kao što se nadam se i vidi po administriranju ovom mom..
u stvari svetac je katastrofa od čovjeka... za moj pojam.... doslovno traži bilo kakvo opravdanje i potvrdu svojih, bez pretjerivanja ću ustvrditi, pedofilskih primisli... i to opetovano u svakoj pa i najmanjoj prilici koja mu se pruži u ovom kakti polujavnom prostoru... ono njegovo objavljivanje slika klinki u stvari je s ciljemm da mu bar netko kroz odobravanje da legitimitet u njegovim snatrenjima.... nadam se da je samo to mada ga čak niti to ne oslobađa odgovornosti.... i onda mu ovaj kliker od yehudija sjedne ko kec na asa... cccc
Ljubomorko jedan... jocolor  sVI smo mi ucili na 16to godisnjakinjama,a to nije bio prvenstveno seks u pitanju nego najzesci i naiskreniji osjecaji..hodalo se za rucice i po godinu dana da nisi pici primirisao,ludio si na pomisao o curi,ali i dalje je drzao stidljivo za ruke..veze su trajale dugo,voljelo se srcem,seks je bio ono,samo ti i nijedna vise...
Miha,ne shvatjas ti to..tebi je tata platio neku Kurwu,da ne odes kao djevac u JNA...
Zasto danas o tome pricam..Jer se sjecam jednog lijepog emotivnog i cistog perioda i odnosa bez fige iza ledja..ali dis ti to razumijeti..ne moš..jednostavno..treba za to fillinaga imati.. king king king

Groblja i zatvori su puni 30-ogodisnjaka koji su imali iskrene,ciste i emotivne osjecaje za djevojke od 15-16 godina  :)
tog je i on svjestan pa zato i snatri poskrivećki....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by epikur37 11/11/2016, 04:09

PUTINOV GLASNOGOVORNIK NAKON TRUMPOVE POBJEDE DOPUTOVAO U NEW YORK 'Fenomenalno je koliko njih dvojica misle jednako o vanjskoj politici'

http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putinov-glasnogovornik-nakon-trumpove-pobjede-doputovao-u-new-york-fenomenalno-je-koliko-njih-dvojica-misle-jednako-o-vanjskoj-politici/5248739/
....................

Liiiiipo :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 11/11/2016, 04:25

na radiju slobodna europa muk....:)

deutsche welle na aparatima :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/11/2016, 05:43

u kojem si ti filmu...ulazis na bijelom konju u tuzlu..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 11/11/2016, 06:01

vuksadinare wrote:u kojem si ti filmu...ulazis na bijelom konju u tuzlu..

Glupost, čestitat ću bošnjacima uspostavu nacionalne države u kojoj će tuzla biti drugi grad po snazi i veličini :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/11/2016, 06:48

epikur37 wrote:

Glupost, čestitat ću bošnjacima uspostavu nacionalne države u kojoj će tuzla biti drugi grad po snazi i veličini :)
aha.....to zahvali titu i jugi...i sto kaze provo zasto se bosnjaci do groba kunu u tita...zajebo vas zagorec..jebote za vas u bosni bas pogubni zagorci...bolje da od njih bjezite ko vrag od tamjana..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 11/11/2016, 06:49

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:

aha.....to zahvali titu i jugi...i sto kaze provo zasto se bosnjaci do groba kunu u tita...zajebo vas zagorec..jebote za vas u bosni bas pogubni zagorci...bolje da od njih bjezite ko vrag od tamjana..

Tebi očito nikako ne ide u tikvu da ja podržavam stvaranje bošnjačke države i mislim da je to ok.

Razumiješ, ne ljutim se nego podržavam :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/11/2016, 06:50

mi ćemo čestitat svima ljubiteljima De Nirovog opusa, i izrazit vam saučešće....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by prckov 11/11/2016, 07:51

epikur37 wrote:

Tuzla je treci grad, ide..sarajevo, zenica, tuzla pa mostar
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by epikur37 11/11/2016, 08:11

prckov wrote:
epikur37 wrote:

Msm da je Tuzla sad veća od zenice...razvijenija svakako.

Mostar nije dio Bošnjakistana, to je najveći grad u HercegBosni :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by prckov 11/11/2016, 08:52

epikur37 wrote:
prckov wrote:
epikur37 wrote:

Msm da je Tuzla sad veća od zenice...razvijenija svakako.

Mostar nije dio Bošnjakistana, to je najveći grad u HercegBosni :)
Tuzla je kasaba za zenicu, nikad nije bila nit vece nit razvijenija a nikad nece ni bit. ;)
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics