Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
a jebat ga, možda si i u pravufridrih_niche wrote:To san već negdi napisa...kuracodigraca wrote:kak je to moguće da je tamo dobar a u hajduku je bio užasan.fridrih_niche wrote:Mea culpa!muckodjubre wrote:A wrote:Kakav je onaj milić?
Igra u prvoj Fiorentine i to vrlo dobro!
Triba ga se isprobat u službenoj utakmici...
;)
Hajduk je uklet klub, demoralizirajuća sredina za igrače...
Tragedija...
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Vidi ovu koloniju u Rijeci + Tomasov...
Svi proigraju kad nisu kod nas...
;)
;)
Guest- Guest
a neki i kad ih mi poklonimo njimafridrih_niche wrote:Vidi ovu koloniju u Rijeci + Tomasov...
;)
2015-08-19
kuracodigraca wrote:a neki i kad ih mi poklonimo njimafridrih_niche wrote:Vidi ovu koloniju u Rijeci + Tomasov...
;)
Guest- Guest
Nastavite poklanjat, a kek ce ih sve pretvorit u igracine, kaze misko da ako coricu ne pase u dinamu da slobodno u rijeku dodje
nowitzki-
2014-04-27
Onako iz iskustva, rekao bih da je stvar u voljnom momentu. Aki ti uđeš u duel s igračem slične građe ili slabijim, a on te izgura ramenom ili tijelom znači da nisi sto posto u igri i malodušan si, već si se unaprijed predao, ali ako si nabrijan i željan pobjede onda nosiš i jače od sebe. To Dinamu fali. A u Dinamu sad miševi kolo vode dok mačak stoji vani i pazi svaki njihov korak. Nije stvar u novcima nego u potpuno krivim procjenama struke.sat2 wrote:Zanima me ima li neki stručnjak ovdje, koji bi mi objasnio zašto se dinamovi igrači odbijaju od protivničkih iako su naoko podjednake veličine? :-)
Ima li ovdje upućenih u stanje u Dinamu pa da nam kaže tko sada kolo vodi u klubu? Zašto se brod koji je pun toliko naginje?
Guest- Guest
Ovo s voljnim momentom si u pravu...
Dok san bija mladji i željniji natjecanja, bija san moćniji sa 80 kg, nego sad sa 93-94...
Neman volje za ulazit u neke jače duele sa momcima kojima bi skoro moga bit otac...
:D
Dok san bija mladji i željniji natjecanja, bija san moćniji sa 80 kg, nego sad sa 93-94...
Neman volje za ulazit u neke jače duele sa momcima kojima bi skoro moga bit otac...
:D
Guest- Guest
Ak' misliš na Zokija rek'o sam čim je otišao da se budemo plakali za njim. On je napravio fantastičan odnos sa igračima, slušali su ga i bio im je autoritet i sve je štimalo. Pa Dinamo lani, pod njegovim vodstvom, u nijednoj utakmici nije u LP bio smiješan kao u 4 ovogodišnje, a nemožeš reći da su imali lakšu grupu, naprotiv. I pun mi je više kurac tog veličanja Roga i Pjace kojih sada nema, jer oni lani u LP nisu imali gotovo pa nikakvog učinka, a Rog je u jedinoj pobjedi igrao 10-ak minuta. Eduardo je isto tako u LP branio za kurac tak' da ni tu ne vidim preveliki hendikep, pogotovo kaj nas je mali Livaković spasio da protiv Seville u ove 2 utakmice ne dobijemo 15 komada, a ne "samo" 5. Problem je u tome kaj su isti ovi igrači odigrali prošlu sezonu jako dobro (Pivarić, Sigali, Antolić, Machado, Benković, Soudani, Fernandes, pa i mali Ćorić kad je igrao), a ove sezone igraju užasno. Zašto, treba pitati "stručnjake" Ciceka i bugara. Ovo kaj bugar igra sa Dinamom u ove 2 utakmice LP je smiješno. Jebote, pa takav bunker ne igra ni protiv Dinama nitko u HNL-u. Pa nemre Dinamo tak' igrati. Kome ćeš ti zabiti gol ako imaš posjed lopte od 20 % ? Igraj otvoreno, pokaži muda, opet budeš vjerojatno dobio 5 komada, ali budeš i ličio na nogometnu ekipu, a ne na ovo kaj gledamo.kuracodigraca wrote:samo jedno pitanjce. jel ZM imalo kriv za to?Zeko wrote:Ovaj Dinamo, u ovom trenutku ,ni fizički, ni mentalno, a ni igrački, nije spreman biti ni blizu Lige prvaka. Zato sam, kad su prošli onog jadnog Salzburga i napisao da je ovaj ulazak Dinama u LP sigurno najslučajniji ulazak nekog kluba u grupnu fazu tog natjecanja. Dinamo je ekipa, kako je i Jeličić jučer rekao, koja je zalutala u ovo natjecanje. Ovaj Stojanovič, osim kaj je glupo k'o kurac, stvarno blage veze o nogometu nema, on Pintu nije ni do gležnja. Pivarić je bio na vrhuncu do ozljede, a vratio se je gori nego je bio na početku kad su mu se svi smijali, a sad sam 100 % siguran da on nikada više neće doći ni blizu igrama netom prije ozljede i zvati njega u reprezentaciju uvreda je za reprezentaciju, uostalom tu, koga god pozoveš, uvreda je za reprezentaciju još od Jarnija. Od stopera se nezna koji bolje zuji, kao i u veznom redu, dok u napadu i Soudani i Fernandes bljesnu tu i tamo i to je to. Ja razumijem da su ti 3-4 igrača van forme, ali da ti je van forme cijela ekipa to nije normalno. Cicek je ekipu pogurnuo u takvo stanje, kod bugara se ne vidi ni milimetar napretka, on se samo zabunkerira i čeka kaj se bude dogodilo. Sve to traje do prvog gola kojeg primiš, a primiti ga, jednostavno, moraš ako ti protivnik ima posjed lopte od 70-80%, nakon toga reakcije prema napred nemaš uopće. Pa mi Sevilli u 2 utakmice nismo šansu za gol napravili, jebote a Realu smo zabili 2 gola i imali zicer Rukavine za 1-1 protiv njih u Zagrebu. Arsenal smo pobijedili, a u toj je utakmici toliko opjevani Rog igrao zadnjih 7-8 minuta, protiv Olympiacosa smo bili daleko bolja ekipa u 3 od 4 poluvremena, tu se je pak "proslavio" toliko opjevani golman Eduardo. I o čemu mi sad pričamo ? O 80 % istih igrača od lani, koji sad igraju za kurac ? Lani su znali a sad su zaboravili igrati nogomet ? I onda mi bude netko rekao da Zoki nije trenerčina za ove šarlatane kaj se motaju oko Dinama nakon njega i motali su se prije njega ?
Ak' misliš na Zdravkeca, što je vjerojatno, apsolutno stoji tvrdnja da je on u dobrom dijelu kriv za ovo kaj se u Dinamu događa. Nema više, kak' bi rekli, uzde u rukama i to je to. Nije po cijele dane u klubu, jer ni nesmije biti (odredbe kojih se mora pridržavati kad je uz jamčevinu pušten), uzeo si je tu nekakvu savjetničku ulogu koja vrijedi goli kurac i ništa drugo ni nemožeš očekivati. Po meni, trebao je nakon puštanja uz jamčevinu odmah odstupiti (bez ikakve savjetničke uloge) i nakon suđenja, ako mu se dokaže krivnja ide u zatvor, a ako ne, vrati se u klub na svoju funkciju koju je i obnašao. Ovako je to samo cijela zbrka, ovi kaj su ostali mogli bi sve odluke donositi sami, ali neće već pitaju savjetnika kojeg u klubu nema. Pa jel' ima veće gluposti od toga ? Ima tu i dobra doza inata. Ovi transferi Pjace i Roga napravljeni su uz Zdravkecov blagoslov. Zdrav razum govori da ako su prodali Pjacu, prodaja Roga nije bila nikakva sila, pogotovo nakon ulaska u LP i pogotovo kaj ni sam Rog nije previše inzistirao na odlasku i pogotovo kaj bi za njega u budućnosti mogao dobiti samo još veću lovu. I zato govorim da ima tu i dobra doza inata ili drugim riječima, evo vam sad Dinamo nakon Zdravka Mamića.
Zeko-
2015-08-26
sad je i bugar postao isključivi krivac.
nema veze kaj od prošle godine NEMA ademija, roga, antolić mu se ozljedio još u prvoj tekmi protiv seville u 15. minuti a machado ima 5 kila viška. znači od 4 vezna igrača od prošle godine trenutno ima pola. zaboravih i pinta koji je za ovog srbina dr. znanosti.
nema veze kaj od prošle godine NEMA ademija, roga, antolić mu se ozljedio još u prvoj tekmi protiv seville u 15. minuti a machado ima 5 kila viška. znači od 4 vezna igrača od prošle godine trenutno ima pola. zaboravih i pinta koji je za ovog srbina dr. znanosti.
Last edited by kuracodigraca on 4/11/2016, 23:57; edited 1 time in total
2015-08-19
ZM inkasira 30 miceka eura a najveće pojačanje nam je fiolić. boli me kurac jel se on inati ili i dalje krade novce ili nema pojma al nek ide u 3 pičke materine skupa sa svojim bratom koji je ajde i otišao. GDJE SU PARE? ILI AKO SU PARE NA RAČUNU ZAŠTO NEMA POJAČANJA? PA JEBO MU BOG, ISUS KRVAVU MATER PA NAMA U LP-U VEZNOG IGRAČA IGRA JEBNI DINO PERIĆ KOJI JE STOPER. PA JEL TO JEBENO NORMALNO?????
2015-08-19
Eduardo - Pinto, Sigali, Taravel, Pivarić - Antolić, Ademi, Machado - Soudani, Pjaca Fernandes
ovo je momčad protiv arsenala 2:1 a nama sada u sevilli od tih 11 igraju 5, ustvari 4 i pol sa debelim machadom.
DI JE ZAPELO?
ovo je momčad protiv arsenala 2:1 a nama sada u sevilli od tih 11 igraju 5, ustvari 4 i pol sa debelim machadom.
DI JE ZAPELO?
2015-08-19
Ja sam još na starom forumu pisa kako će Dinamo morati uskoro prodati najbolje igrače i skresati rashode (a to su napravili tako da nisu doveli ni platili ni jedno ozbiljno pojačanje, a prodali su 3 jako važna igrača+ostali bez Ademija. To se mora osjetiti) i onda sam ja bija jalni tovar koji priča bez veze. A trebalo je samo pogledati financijsko izvješće kluba, podizanje kredita, i negativno poslovanje - stigla kazna od Uefe zbog kršenja FFP što sam također najavija.kuracodigraca wrote:ZM inkasira 30 miceka eura a najveće pojačanje nam je fiolić. boli me kurac jel se on inati ili i dalje krade novce ili nema pojma al nek ide u 3 pičke materine skupa sa svojim bratom koji je ajde i otišao. GDJE SU PARE? ILI AKO SU PARE NA RAČUNU ZAŠTO NEMA POJAČANJA? PA JEBO MU BOG, ISUS KRVAVU MATER PA NAMA U LP-U VEZNOG IGRAČA IGRA JEBNI DINO PERIĆ KOJI JE STOPER. PA JEL TO JEBENO NORMALNO?????
I nema tu veze što je Zdravko Mamić na papiru otišao (a u stvarnosti je još tu) kao što se piskara, nego su to jednostavno morlali tako napraviti, a to je kriva njihova politika dugi niz godina (priča sam o broju igrača pod ugovorom, velikim troškovima). A brat Zoran je sve to dobro zna, zato je i otiša. On sebi dok je bio sportski direktor/trener nikad nije priuštio ovakav prijelazni rok, da je ovako rasprodao, a takoreći nikog vrijednog spomena nije doveo. I sad nešto pričati o njemu ko velikom treneru za kojim triba plakati može samo neko ko priča bez veze. A jasno je tko je to...
Guest- Guest
Ima veze sve pomalo. Pa Dinamo je tukao misliim 3 godine minus u poslovanju i dobio je kaznu od Uefe zbog kršenja FFP-a. Ta kazna nije bila tako drastična (novčana i mislim manje registriranih igrača za europske utakmice). No to je prva kazna, ako nastaviš tako i ne središ poslovanje sljede puno drastičnije kazne, od miljunskih iznosa od izbacivanja iz Europe. Na kraju ni ne možeš vječno raditi minus, i dizati kredite, treba to i vratiti. Tako da sve to skupa itekako ima veze, iako nije jedini razlog.kuracodigraca wrote:99% sam siguran da FFP nema veze s ovim.
Guest- Guest
"UEFA je napravila detaljan uvid u poslovanje Dinama gdje je kao olakšavajuću okolnost navela da je Dinamo izvršio sve obaveze prema igračima, trenerima, stranim klubovima i agentima. Klub je predao detaljan plan poslovanja za 2016. u kojoj je planirano da se navedeni minus stavi u granice financijskog fair playja. Na osnovu tog plana odobrena nam je licenca za europska natjecanja u sezoni 2016./2017.", objasnio je detaljnije financijski direktor Modrih Matej Škegro."
Ne treba zaboraviti da je klub u 2014-oj završija s 90 miljuna kuna minusa. Ove godine će sigurno biti u plusu, vidit ćemo kolikom, no prodaja igrača i ne ulaganje puno u zamjene je bila nužnost. S tim da je uvelike pomogao i ulazak u LP što nek zahvale isključivom krivcu Cici Kranjčaru...
Ne treba zaboraviti da je klub u 2014-oj završija s 90 miljuna kuna minusa. Ove godine će sigurno biti u plusu, vidit ćemo kolikom, no prodaja igrača i ne ulaganje puno u zamjene je bila nužnost. S tim da je uvelike pomogao i ulazak u LP što nek zahvale isključivom krivcu Cici Kranjčaru...
Guest- Guest
koliko znam iz pouzdanih izvora, ne tvrdim da sam u pravu, to nije glavni razlog ali i da jest boli me kurac. tvrdio je čitavo vrijeme da smo puni ko brod. ali glavni razlog je nešto drugo, vezano za malo ozbiljnije stvari
2015-08-19
nema to veze s financijama i tvojim konstrukcijama.amper1950 wrote:Ja sam još na starom forumu pisa kako će Dinamo morati uskoro prodati najbolje igrače i skresati rashode (a to su napravili tako da nisu doveli ni platili ni jedno ozbiljno pojačanje, a prodali su 3 jako važna igrača+ostali bez Ademija. To se mora osjetiti) i onda sam ja bija jalni tovar koji priča bez veze. A trebalo je samo pogledati financijsko izvješće kluba, podizanje kredita, i negativno poslovanje - stigla kazna od Uefe zbog kršenja FFP što sam također najavija.kuracodigraca wrote:ZM inkasira 30 miceka eura a najveće pojačanje nam je fiolić. boli me kurac jel se on inati ili i dalje krade novce ili nema pojma al nek ide u 3 pičke materine skupa sa svojim bratom koji je ajde i otišao. GDJE SU PARE? ILI AKO SU PARE NA RAČUNU ZAŠTO NEMA POJAČANJA? PA JEBO MU BOG, ISUS KRVAVU MATER PA NAMA U LP-U VEZNOG IGRAČA IGRA JEBNI DINO PERIĆ KOJI JE STOPER. PA JEL TO JEBENO NORMALNO?????
I nema tu veze što je Zdravko Mamić na papiru otišao (a u stvarnosti je još tu) kao što se piskara, nego su to jednostavno morlali tako napraviti, a to je kriva njihova politika dugi niz godina (priča sam o broju igrača pod ugovorom, velikim troškovima). A brat Zoran je sve to dobro zna, zato je i otiša. On sebi dok je bio sportski direktor/trener nikad nije priuštio ovakav prijelazni rok, da je ovako rasprodao, a takoreći nikog vrijednog spomena nije doveo. I sad nešto pričati o njemu ko velikom treneru za kojim triba plakati može samo neko ko priča bez veze. A jasno je tko je to... :):
problem je što se odlaskom zorana mamića, a posebice nakon salzburga ekipa opustila ii na terenu jebe mačku mater čemu je dosta pridonio i cico ispuštanjem uzdi.
laprdanja o nekakvom moranju u trenutku kad se za pjacu , roga i od prošle lp dobilo gotovo 60 milijuna eura su tvoja tovarska fikcija na dinamovu lovu, što se donekle može i razumjeti obzirom na financije hajduka...
sitting_bull-
2015-09-28
Šta tu svega ima ne znam, jedan od razloga sigurno je Uefa nakon kazne prati klub i gleda jeli što napravio. Sigurno je da će Dinamo ovu sezonu biti u plusu, viditi ćemo kolikom.kuracodigraca wrote:koliko znam iz pouzdanih izvora, ne tvrdim da sam u pravu, to nije glavni razlog ali i da jest boli me kurac. tvrdio je čitavo vrijeme da smo puni ko brod. ali glavni razlog je nešto drugo, vezano za malo ozbiljnije stvari
Guest- Guest
Ništa bez Hajduka...sitting_bull wrote:
laprdanja o nekakvom moranju u trenutku kad se za pjacu , roga i od prošle lp dobilo gotovo 60 milijuna eura su tvoja tovarska fikcija na dinamovu lovu, što se donekle može i razumjeti obzirom na financije hajduka...
Činjenica je da je Dinamo prekršio FFP i da je mora urediti poslovanje, za što je napravio i plan da bi dobio licencu. A ovo 60 milja eura ti si preglup da ti ja sad idem pisati kako je to glupost, da ti idem pisati o poslovanju unutar jedne godine i tako to...
Guest- Guest
ti si se isto uhvatio jednog članka iz nogometa +. da su bar stvari tako jednostavne
2015-08-19
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50