ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 11 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by jalnirajko 3/11/2016, 19:38

fridrih_niche wrote:
kuracodigraca wrote:
fridrih_niche wrote:
muckodjubre wrote:
A wrote:Kakav je onaj milić?
Mea culpa!
Igra u prvoj Fiorentine i to vrlo dobro!
Triba ga se isprobat u službenoj utakmici...
;)
kak je to moguće da je tamo dobar a u hajduku je bio užasan.
To san već negdi napisa...
Hajduk je uklet klub, demoralizirajuća sredina za igrače...
Tragedija...
;)
a jebat ga, možda si i u pravu :)

jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 3/11/2016, 19:40

Vidi ovu koloniju u Rijeci + Tomasov...
Svi proigraju kad nisu kod nas...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 3/11/2016, 20:54

fridrih_niche wrote:Vidi ovu koloniju u Rijeci + Tomasov...
;)
a neki i kad ih mi poklonimo njima  ;)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 3/11/2016, 21:03

kuracodigraca wrote:
fridrih_niche wrote:Vidi ovu koloniju u Rijeci + Tomasov...
;)
a neki i kad ih mi poklonimo njima  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 3/11/2016, 23:55

Nastavite poklanjat, a kek ce ih sve pretvorit u igracine, kaze misko da ako coricu ne pase u dinamu da slobodno u rijeku dodje
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2016, 07:18

sat2 wrote:Zanima me ima li neki stručnjak ovdje, koji bi mi objasnio zašto se dinamovi igrači odbijaju od protivničkih iako su naoko podjednake veličine? :-)
Ima li ovdje upućenih u stanje u Dinamu pa da nam kaže tko sada kolo vodi u klubu? Zašto se brod koji je pun toliko naginje?
Onako iz iskustva, rekao bih da je stvar u voljnom momentu. Aki ti uđeš u duel s igračem slične građe ili slabijim, a on te izgura ramenom ili tijelom znači da nisi sto posto u igri i malodušan si, već si se unaprijed predao, ali ako si nabrijan i željan pobjede onda nosiš i jače od sebe. To Dinamu fali. A u Dinamu sad miševi kolo vode dok mačak stoji vani i pazi svaki njihov korak. Nije stvar u novcima nego u potpuno krivim procjenama struke.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2016, 07:24

Ovo s voljnim momentom si u pravu...
Dok san bija mladji i željniji natjecanja, bija san moćniji sa 80 kg, nego sad sa 93-94... 
Neman volje za ulazit u neke jače duele sa momcima kojima bi skoro moga bit otac...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 4/11/2016, 15:21

kuracodigraca wrote:
Zeko wrote:Ovaj Dinamo, u ovom trenutku ,ni fizički, ni mentalno, a ni igrački, nije spreman biti ni blizu Lige prvaka. Zato sam, kad su prošli onog jadnog Salzburga i napisao da je ovaj ulazak Dinama u LP sigurno najslučajniji ulazak nekog kluba u grupnu fazu tog natjecanja. Dinamo je ekipa, kako je i Jeličić jučer rekao, koja je zalutala u ovo natjecanje. Ovaj Stojanovič, osim kaj je glupo k'o kurac, stvarno blage veze o nogometu nema, on Pintu nije ni do gležnja. Pivarić je bio na vrhuncu do ozljede, a vratio se je gori nego je bio na početku kad su mu se svi smijali, a sad sam 100 % siguran da on nikada više neće doći ni blizu igrama netom prije ozljede i zvati njega u reprezentaciju uvreda je za reprezentaciju, uostalom tu, koga god pozoveš, uvreda je za reprezentaciju još od Jarnija. Od stopera se nezna koji bolje zuji, kao i u veznom redu, dok u napadu i Soudani i Fernandes bljesnu tu i tamo i to je to. Ja razumijem da su ti 3-4 igrača van forme, ali da ti je van forme cijela ekipa to nije normalno. Cicek je ekipu pogurnuo u takvo stanje, kod bugara se ne vidi ni milimetar napretka, on se samo zabunkerira i čeka kaj se bude dogodilo. Sve to traje do prvog gola kojeg primiš, a primiti ga, jednostavno, moraš ako ti protivnik ima posjed lopte od 70-80%, nakon toga reakcije prema napred nemaš uopće. Pa mi Sevilli u 2 utakmice nismo šansu za gol napravili, jebote a Realu smo zabili 2 gola i imali zicer Rukavine za 1-1 protiv njih u Zagrebu. Arsenal smo pobijedili, a u toj je utakmici toliko opjevani Rog igrao zadnjih 7-8 minuta, protiv Olympiacosa smo bili daleko bolja ekipa u 3 od 4 poluvremena, tu se je pak "proslavio" toliko opjevani golman Eduardo. I o čemu mi sad pričamo ? O 80 % istih igrača od lani, koji sad igraju za kurac ? Lani su znali a sad su zaboravili igrati nogomet ? I onda mi bude netko rekao da Zoki nije trenerčina za ove šarlatane kaj se motaju oko Dinama nakon njega i motali su se prije njega ?
samo jedno pitanjce. jel ZM imalo kriv za to? :coffee
Ak' misliš na Zokija rek'o sam čim je otišao da se budemo plakali za njim. On je napravio fantastičan odnos sa igračima, slušali su ga i bio im je autoritet i sve je štimalo. Pa Dinamo lani, pod njegovim vodstvom, u nijednoj utakmici nije u LP bio smiješan kao u 4 ovogodišnje, a nemožeš reći da su imali lakšu grupu, naprotiv. I pun mi je više kurac tog veličanja Roga i Pjace kojih sada nema, jer oni lani u LP nisu imali gotovo pa nikakvog učinka, a Rog je u jedinoj pobjedi igrao 10-ak minuta. Eduardo je isto tako u LP branio za kurac tak' da ni tu ne vidim preveliki hendikep, pogotovo kaj nas je mali Livaković spasio da protiv Seville u ove 2 utakmice ne dobijemo 15 komada, a ne "samo" 5. Problem je u tome kaj su isti ovi igrači odigrali prošlu sezonu jako dobro (Pivarić, Sigali, Antolić, Machado, Benković, Soudani, Fernandes, pa i mali Ćorić kad je igrao), a ove sezone igraju užasno. Zašto, treba pitati "stručnjake" Ciceka i bugara. Ovo kaj bugar igra sa Dinamom u ove 2 utakmice LP je smiješno. Jebote, pa takav bunker ne igra ni protiv Dinama nitko u HNL-u. Pa nemre Dinamo tak' igrati. Kome ćeš ti zabiti gol ako imaš posjed lopte od 20 % ? Igraj otvoreno, pokaži muda, opet budeš vjerojatno dobio 5 komada, ali budeš i ličio na nogometnu ekipu, a ne na ovo kaj gledamo.
Ak' misliš na Zdravkeca, što je vjerojatno, apsolutno stoji tvrdnja da je on u dobrom dijelu kriv za ovo kaj se u Dinamu događa. Nema više, kak' bi rekli, uzde u rukama i to je to. Nije po cijele dane u klubu, jer ni nesmije biti (odredbe kojih se mora pridržavati kad je uz jamčevinu pušten), uzeo si je tu nekakvu savjetničku ulogu koja vrijedi goli kurac i ništa drugo ni nemožeš očekivati. Po meni, trebao je nakon puštanja uz jamčevinu odmah odstupiti (bez ikakve savjetničke uloge) i nakon suđenja, ako mu se dokaže krivnja ide u zatvor, a ako ne, vrati se u klub na svoju funkciju koju je i obnašao. Ovako je to samo cijela zbrka, ovi kaj su ostali mogli bi sve odluke donositi sami, ali neće već pitaju savjetnika kojeg u klubu nema. Pa jel' ima veće gluposti od toga ? Ima tu i dobra doza inata. Ovi transferi Pjace i Roga napravljeni su uz Zdravkecov blagoslov. Zdrav razum govori da ako su prodali Pjacu, prodaja Roga nije bila nikakva sila, pogotovo nakon ulaska u LP i pogotovo kaj ni sam Rog nije previše inzistirao na odlasku i pogotovo kaj bi za njega u budućnosti mogao dobiti samo još veću lovu. I zato govorim da ima tu i dobra doza inata ili drugim riječima, evo vam sad Dinamo nakon Zdravka Mamića.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 4/11/2016, 23:57

sad je i bugar postao isključivi krivac. :coffee
nema veze kaj od prošle godine NEMA ademija, roga, antolić mu se ozljedio još u prvoj tekmi protiv seville u 15. minuti a machado ima 5 kila viška. znači od 4 vezna igrača od prošle godine trenutno ima pola. zaboravih i pinta koji je za ovog srbina dr. znanosti.

Last edited by kuracodigraca on 4/11/2016, 23:57; edited 1 time in total
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2016, 23:57

kuracodigraca wrote:sad je i bugar postao isključivi krivac. :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 5/11/2016, 00:00

ZM inkasira 30 miceka eura a najveće pojačanje nam je fiolić. boli me kurac jel se on inati ili i dalje krade novce ili nema pojma al nek ide u 3 pičke materine skupa sa svojim bratom koji je ajde i otišao. GDJE SU PARE? ILI AKO SU PARE NA RAČUNU ZAŠTO NEMA POJAČANJA? PA JEBO MU BOG, ISUS KRVAVU MATER PA NAMA U LP-U VEZNOG IGRAČA IGRA JEBNI DINO PERIĆ KOJI JE STOPER. PA JEL TO JEBENO NORMALNO?????
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 5/11/2016, 00:05

Eduardo - Pinto, Sigali, Taravel, Pivarić - Antolić, Ademi, Machado - Soudani, Pjaca  Fernandes 

ovo je momčad protiv arsenala 2:1 a nama sada u sevilli od tih 11 igraju 5, ustvari 4 i pol sa debelim machadom.
DI JE ZAPELO?
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 00:11

kuracodigraca wrote:ZM inkasira 30 miceka eura a najveće pojačanje nam je fiolić. boli me kurac jel se on inati ili i dalje krade novce ili nema pojma al nek ide u 3 pičke materine skupa sa svojim bratom koji je ajde i otišao. GDJE SU PARE? ILI AKO SU PARE NA RAČUNU ZAŠTO NEMA POJAČANJA? PA JEBO MU BOG, ISUS KRVAVU MATER PA NAMA U LP-U VEZNOG IGRAČA IGRA JEBNI DINO PERIĆ KOJI JE STOPER. PA JEL TO JEBENO NORMALNO?????
Ja sam još na starom forumu pisa kako će Dinamo morati uskoro prodati najbolje igrače i skresati rashode (a to su napravili tako da nisu doveli ni platili ni jedno ozbiljno pojačanje, a prodali su 3 jako važna igrača+ostali bez Ademija. To se mora osjetiti) i onda sam ja bija jalni tovar koji priča bez veze. A trebalo je samo pogledati financijsko izvješće kluba, podizanje kredita, i negativno poslovanje - stigla kazna od Uefe zbog kršenja FFP što sam također najavija.

I nema tu veze što je Zdravko Mamić na papiru otišao (a u stvarnosti je još tu) kao što se piskara, nego su to jednostavno morlali tako napraviti, a to je kriva njihova politika dugi niz godina (priča sam o broju igrača pod ugovorom, velikim troškovima). A brat Zoran je sve to dobro zna, zato je i otiša. On sebi dok je bio sportski direktor/trener nikad nije priuštio ovakav prijelazni rok, da je ovako rasprodao, a takoreći nikog vrijednog spomena nije doveo. I sad nešto pričati o njemu ko velikom treneru za kojim triba plakati može samo neko ko priča bez veze. A jasno je tko je to...  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 5/11/2016, 00:13

99% sam siguran da FFP nema veze s ovim.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 00:18

kuracodigraca wrote:99% sam siguran da FFP nema veze s ovim.
Ima veze sve pomalo. Pa Dinamo je tukao misliim 3 godine minus u poslovanju i dobio je kaznu od Uefe zbog kršenja FFP-a. Ta kazna nije bila tako drastična (novčana i mislim manje registriranih igrača za europske utakmice). No to je prva kazna, ako nastaviš tako i ne središ poslovanje sljede puno drastičnije kazne, od miljunskih iznosa od izbacivanja iz Europe. Na kraju ni ne možeš vječno raditi minus, i dizati kredite, treba to i vratiti. Tako da sve to skupa itekako ima veze, iako nije jedini razlog.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 00:23

"UEFA je napravila detaljan uvid u poslovanje Dinama gdje je kao olakšavajuću okolnost navela da je Dinamo izvršio sve obaveze prema igračima, trenerima, stranim klubovima i agentima. Klub je predao detaljan plan poslovanja za 2016. u kojoj je planirano da se navedeni minus stavi u granice financijskog fair playja. Na osnovu tog plana odobrena nam je licenca za europska natjecanja u sezoni 2016./2017.", objasnio je detaljnije financijski direktor Modrih Matej Škegro."

Ne treba zaboraviti da je klub u 2014-oj završija s 90 miljuna kuna minusa. Ove godine će sigurno biti u plusu, vidit ćemo kolikom, no prodaja igrača i ne ulaganje puno u zamjene je bila nužnost. S tim da je uvelike pomogao i ulazak u LP što nek zahvale isključivom krivcu Cici Kranjčaru...  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 5/11/2016, 00:24

koliko znam iz pouzdanih izvora, ne tvrdim da sam u pravu, to nije glavni razlog ali i da jest boli me kurac. tvrdio je čitavo vrijeme da smo puni ko brod. ali glavni razlog je nešto drugo, vezano za malo ozbiljnije stvari
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sitting_bull 5/11/2016, 00:24

amper1950 wrote:
kuracodigraca wrote:ZM inkasira 30 miceka eura a najveće pojačanje nam je fiolić. boli me kurac jel se on inati ili i dalje krade novce ili nema pojma al nek ide u 3 pičke materine skupa sa svojim bratom koji je ajde i otišao. GDJE SU PARE? ILI AKO SU PARE NA RAČUNU ZAŠTO NEMA POJAČANJA? PA JEBO MU BOG, ISUS KRVAVU MATER PA NAMA U LP-U VEZNOG IGRAČA IGRA JEBNI DINO PERIĆ KOJI JE STOPER. PA JEL TO JEBENO NORMALNO?????
Ja sam još na starom forumu pisa kako će Dinamo morati uskoro prodati najbolje igrače i skresati rashode (a to su napravili tako da nisu doveli ni platili ni jedno ozbiljno pojačanje, a prodali su 3 jako važna igrača+ostali bez Ademija. To se mora osjetiti) i onda sam ja bija jalni tovar koji priča bez veze. A trebalo je samo pogledati financijsko izvješće kluba, podizanje kredita, i negativno poslovanje - stigla kazna od Uefe zbog kršenja FFP što sam također najavija.

I nema tu veze što je Zdravko Mamić na papiru otišao (a u stvarnosti je još tu) kao što se piskara, nego su to jednostavno morlali tako napraviti, a to je kriva njihova politika dugi niz godina (priča sam o broju igrača pod ugovorom, velikim troškovima). A brat Zoran je sve to dobro zna, zato je i otiša. On sebi dok je bio sportski direktor/trener nikad nije priuštio ovakav prijelazni rok, da je ovako rasprodao, a takoreći nikog vrijednog spomena nije doveo. I sad nešto pričati o njemu ko velikom treneru za kojim triba plakati može samo neko ko priča bez veze. A jasno je tko je to...  :):
nema to veze s financijama i tvojim konstrukcijama.

problem je što se odlaskom zorana mamića, a posebice nakon salzburga  ekipa opustila ii na terenu jebe mačku mater čemu je dosta pridonio i cico ispuštanjem uzdi.

laprdanja o nekakvom moranju u trenutku kad se za pjacu , roga i od prošle lp dobilo gotovo 60 milijuna eura su tvoja tovarska fikcija na dinamovu lovu, što se donekle može i razumjeti obzirom na financije hajduka...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 00:28

kuracodigraca wrote:koliko znam iz pouzdanih izvora, ne tvrdim da sam u pravu, to nije glavni razlog ali i da jest boli me kurac. tvrdio je čitavo vrijeme da smo puni ko brod. ali glavni razlog je nešto drugo, vezano za malo ozbiljnije stvari
Šta tu svega ima ne znam, jedan od razloga sigurno je Uefa nakon kazne prati klub i gleda jeli što napravio. Sigurno je da će Dinamo ovu sezonu biti u plusu, viditi ćemo kolikom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 00:30

sitting_bull wrote:

laprdanja o nekakvom moranju u trenutku kad se za pjacu , roga i od prošle lp dobilo gotovo 60 milijuna eura su tvoja tovarska fikcija na dinamovu lovu, što se donekle može i razumjeti obzirom na financije hajduka...
:rofl :rofl  Ništa bez Hajduka...

Činjenica je da je Dinamo prekršio FFP i da je mora urediti poslovanje, za što je napravio i plan da bi dobio licencu. A ovo 60 milja eura ti si preglup da ti ja sad idem pisati kako je to glupost, da ti idem pisati o poslovanju unutar jedne godine i tako to...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 5/11/2016, 00:32

ti si se isto uhvatio jednog članka iz nogometa +. da su bar stvari tako jednostavne :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics