ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 30 of 50 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 30 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by sat2 22/11/2016, 23:00

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Dobili ste VELIKIH 3 milijuna od Dinama,
Kad dokažeš da je Dinamo to uplatija, prićat ćemo...  ;)
Da ne bi bilo sumnji o malverzacijama Dinamo je to obavio preko UEFA-e ..., ako ti je tako lakše ...

sat2

2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 22/11/2016, 23:00

muckodjubre wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Da .... da .... od brendinga 4 milijuna ...
Pričamo o marketingu, ja sam naveja službenu brojku, nisam neozbiljan da se vodim člancima koji demantiraju sami sebe...  ;)
Čovjek ti je rekao da je Hajduk od Dinama dobio više nego od prodje piva i japanki ... i bio je u pravu ... ma koliko ti to izvrtao. Kad dodaš sve proizvode opet je 3 mil. velik novac.
jogurta i japanki
Hvala ... sad će se on zalijepiti ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by muckodjubre 22/11/2016, 23:02

sat2 wrote:
muckodjubre wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Da .... da .... od brendinga 4 milijuna ...
Pričamo o marketingu, ja sam naveja službenu brojku, nisam neozbiljan da se vodim člancima koji demantiraju sami sebe...  ;)
Čovjek ti je rekao da je Hajduk od Dinama dobio više nego od prodje piva i japanki ... i bio je u pravu ... ma koliko ti to izvrtao. Kad dodaš sve proizvode opet je 3 mil. velik novac.
jogurta i japanki
ne sumnjam

Dinamo Zagreb - Page 30 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 30 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 30 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by sat2 22/11/2016, 23:04

muckodjubre wrote:
sat2 wrote:
muckodjubre wrote:
sat2 wrote:
amper1950 wrote:
jogurta i japanki
ne sumnjam
Čmrljica ... :-)
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 22/11/2016, 23:07

sat2 wrote:
Nije bitno šta si falija za "pivo i japanki" ne tribam naglašavati koliko je glupo selektivno izdvajati pojedine proizvode. Hajduk je od marketinga u 2014-oj zaradija odprilike 17 miljuna kuna, to je točan podatak koji piše u financijskom izvješću kluba. A vi lipite članak koji btw. demantira sam sebe.

Na kraju, navodite 2014-u godinu, a Hajduk sigurno od Uefe 2014-e nije dobio 3 miljune kuna na račun podjele novca prvoligašima klubova koji su se plasirali u LP, iz vrlo jednostavnog razloga jer Dinamo 2014-e LP nije ni igrao...  lol! Pametni ste...  ;) Toliko o vama i čmrljici...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 22/11/2016, 23:16

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Nije bitno šta si falija za "pivo i japanki" ne tribam naglašavati koliko je glupo selektivno izdvajati pojedine proizvode. Hajduk je od marketinga u 2014-oj zaradija odprilike 17 miljuna kuna, to je točan podatak koji piše u financijskom izvješću kluba. A vi lipite članak koji btw. demantira sam sebe.

Na kraju, navodite 2014-u godinu, a Hajduk sigurno od Uefe 2014-e nije dobio 3 miljune kuna na račun podjele novca prvoligašima klubova koji su se plasirali u LP, iz vrlo jednostavnog razloga jer Dinamo 2014-e LP nije ni igrao...  lol! Pametni ste...  ;) Toliko o vama i čmrljici...  ;)
Samo ti trkeljaj ... Demo ti je lijepo rekao da trebate biti pristojni i zahvaliti, jer vam je Dinamo priskrbio za vas veliki novac ... to je sva mudrost!!!
I u pravu je!
Laku noć ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by muckodjubre 22/11/2016, 23:17

Dinamova dica u lp...kova i luka vode igru najtrofejnijeg i najveceg kluba europe,mandzo gol za juve,jedvaj igra beka u nesretnom remiju u moskvi

Dinamo Zagreb - Page 30 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 30 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 30 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 22/11/2016, 23:32

sat2 wrote:
muckodjubre wrote:
sat2 wrote:
muckodjubre wrote:
sat2 wrote:
jogurta i japanki
ne sumnjam

Čmrljica ... :-)

Kako bi rekli stari ljudi kod nas: Lako vama bedaka zajebavati!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2016, 00:13

Tommy Ramone wrote:

Jak si,močan, skoro za Pernara prebiti...  :lol:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2016, 05:11

Amper izdominira sve!
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2016, 07:17

amper1950 wrote:
Tommy Ramone wrote:

To je zajebancija, a ne pokazivanje moći. Ali ti ionako ne znaš što je to. Pravi marksist i lenjinist, uvijek na zacrtanoj liniji, a neistomišljenike u gulag.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 23/11/2016, 07:49

fridrih_niche wrote:Amper izdominira sve!
Ko dinamo lp

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2016, 08:00

gotovo je vise sa mamicevom prodajom igraca za velike pare...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2016, 08:08

Rad'iša Trajković wrote:gotovo je vise sa mamicevom prodajom igraca za velike pare...

S njegovom je gotovo, ali s Dinamovom nije. Više će dobit Dinamo za Benkovića jednog dana nego Hajduk i Rijeka zajedno za sve svoje mlade igrače.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2016, 08:09

Tommy Ramone wrote:
Rad'iša Trajković wrote:gotovo je vise sa mamicevom prodajom igraca za velike pare...

S njegovom je gotovo, ali s Dinamovom nije. Više će dobit Dinamo za Benkovića jednog dana nego Hajduk i Rijeka zajedno za sve svoje mlade igrače.

ako rijeka pocne da uzima titule, tesko...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2016, 08:14

Uzet će titulu ove sezone i onda ih opet neće biti nigdje. Prije 11 godina je Dinamo završio u liginza ostanak i nakon toga je krenula rekonstrukcija momčadi i 11 godina dominacije. Igrat ćemo Europa ligu i presložit ekipu, ne možemo vječno biti prvaci.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2016, 08:23

Inače, mislim da je Petev jučer sjebao. Taktika mu je bila da Pivarić u fazi obrane ulazi u sredinu, a vezni da zatvara Rafaela što je bilo potpuno krivo. Sve opasnosti su išle preko Rafaela, stalno je bio sam jer su vezni kasnili u zatvaranju te strane i na kraju smo i gol tako dobili, ko na malom nogometu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 23/11/2016, 08:38

Ovo jučer je bilo čak i podnošljivo. Pokazali smo u prvih 30 minuta više nego u prethodne 4 utakmice zajedno.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sat2 23/11/2016, 08:55

muckodjubre wrote:
fridrih_niche wrote:Amper izdominira sve!
Ko dinamo lp
:cru
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2016, 09:46

Tommy Ramone wrote:
amper1950 wrote:
Tommy Ramone wrote:

To je zajebancija, a ne pokazivanje moći. Ali ti ionako ne znaš što je to. Pravi marksist i lenjinist, uvijek na zacrtanoj liniji, a neistomišljenike u gulag.
A ja se nisam zajebava u odgovoru tebi?  :)
Ne možeš upadati ko padobranac i komentirati, a da nisi ni pročita raspravu. To si napravija sad, ali i prije par dana na temi o Hajduku s vukom... Mislim, samo ispadaš........ smiješan...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 23/11/2016, 11:07

Tommy Ramone wrote:Inače, mislim da je Petev jučer sjebao. Taktika mu je bila da Pivarić u fazi obrane ulazi u sredinu, a vezni da zatvara Rafaela što je bilo potpuno krivo. Sve opasnosti su išle preko Rafaela, stalno je bio sam jer su vezni kasnili u zatvaranju te strane i na kraju smo i gol tako dobili, ko na malom nogometu.

nije petev sjebao, nego je lyon ciljano pojačao pritisak s desne strane.
isto što je s Englezima napravio capello pritiskom na pranjića.
greška je što junior nije ostao na toj strani pomagati pivariću, nego je to trebao raditi sporiji čorić koji niti fizički nije bio dorastao u duelima. poslije je petev tamo poslao gojaka i onda je bilo bolje, ali je opet pivarić prečesto ostajao jedan na jedan...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 30 of 50 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics