Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
kuracodigraca wrote:ona me fakat živcira s tom preobrazbrom. možda si ti spoznala jesusa ali si i dalje kurvetinafridrih_niche wrote:Pametnije bi im bilo da su na dopu, al nisu, nažalost...
I Simonu si zaboravija...
;)
Guest- Guest
jasambrend wrote:Ween znači pobijediti... nije joj preobracenje nadodalo koji bod IQ-a na žalost...
Guest- Guest
imali ste i jedno i drugo no onda se prodala momčad a onda za nagradu i trener koji je bez momčadi ugurao dinamo u lpkuracodigraca wrote:samo 1 bod, pa to bi bila još mila majka.
da imamo prošlogodišnji kadar i normalnog trenera odpočetka možda bi osvojili koju mrvicu. inače smo dobili strašnu skupinu, najjaču dosada
Premda neman vrimena pratiti ove sezone jer sam uvik zauzet kad su utakmice, ne znam čemu takva takva paljba po malome Vlašiću. Previše je očekivanje od njega, zaboravalja se da je propustija finiš prošle sezone zbog ozljede, mislim da nije proša ni večinu pripreme. Opet, s druge strane neke je utakmice odigra dobro, primjerice protiv Cibalije u prvom kolu kad je dva puta asistira ili protiv Splita to sam vidija u sažetcima. Zaboravljate da mali ima 19 godina, ja virujem u njega. I ja se slažem da je on čisto za veznog igrača jer ima tu motoriku i zna povuči kako bi se reklo, zna i dobro dodati...fridrih_niche wrote:Trenutno mi najviše živaca ode na malog Vlašića...
Kako je propa ovu sezonu, ajme...
Guest- Guest
Ma sve 5 da je ric o ozljedi ili o procesu vraćanja nakon ozljede...
Al meni se čini da mu ja glava malo sjebana...
;)
Al meni se čini da mu ja glava malo sjebana...
;)
Guest- Guest
[size=45]EDUARDO DA SILVA prije devet godina napustio je Dinamo, a ove zime mogao bi se vratiti na Maksimir.[/size]
[size=45]Eduardo ugovor sa Šahtarom ima do kraja godine i ako ga ne produži onda bi se u Dinamo mogao vratiti kao slobodan igrač.[/size]
[size=45]"Razgovarat ću svakako sa čelnicima Šahtara, a odgovorni ljudi iz Dinama znaju da sam spreman za razgovor i imaju zeleno svjetlo", rekao je bivši hrvatski reprezentativac za Večernji list.[/size]
[size=45]Proteklih godina najviše se pričalo o njegovom sukobu sa Zdravkom Mamićem, s kojim je bio na sudu. Tvrdi da je situacija s Mamićem, koji je u međuvremenu postao "savjetnik kluba", riješena i da to nije prepreka da se vrati na Maksimir iako je još prošle godine govorio kako ga sud nije zaštitio od ropstva.[/size]
[size=45]Eduardo ugovor sa Šahtarom ima do kraja godine i ako ga ne produži onda bi se u Dinamo mogao vratiti kao slobodan igrač.[/size]
[size=45]"Razgovarat ću svakako sa čelnicima Šahtara, a odgovorni ljudi iz Dinama znaju da sam spreman za razgovor i imaju zeleno svjetlo", rekao je bivši hrvatski reprezentativac za Večernji list.[/size]
[size=45]Proteklih godina najviše se pričalo o njegovom sukobu sa Zdravkom Mamićem, s kojim je bio na sudu. Tvrdi da je situacija s Mamićem, koji je u međuvremenu postao "savjetnik kluba", riješena i da to nije prepreka da se vrati na Maksimir iako je još prošle godine govorio kako ga sud nije zaštitio od ropstva.[/size]
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Veliko pojacanje,to je igrac kakav treba dinamu. Igrac koji zna zabiti
- Dinamo je moj klub, Dinamo me stvorio i ta vrata o povratku nikad nisam zatvorio. Na Maksimiru znaju da sam spreman na razgovore o povratku. Siguran sam da na ovom nivou mogu igrati do 35. - rekao je Eduardo za Večernji list.
Pročitajte više na: http://m.24sata.hr/sport/modra-bomba-dudu-spreman-sam-za-razgovore-o-povratku-497464 - 24sata.hr
Pročitajte više na: http://m.24sata.hr/sport/modra-bomba-dudu-spreman-sam-za-razgovore-o-povratku-497464 - 24sata.hr
fridrih_niche wrote:Eduardo klasa!
Nas najbolji napadač jos od Sukera i Bokšića...
;)
2014-04-15
Sad ces moci imati i dinama :)
muckodjubre wrote:Veliko pojacanje,to je igrac kakav treba dinamu. Igrac koji zna zabiti
ali sa jednom nogom...
Guest- Guest
I s1 nogom je za klasu jaci od cijeloga hnl-aRad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:Veliko pojacanje,to je igrac kakav treba dinamu. Igrac koji zna zabiti
ali sa jednom nogom...
2014-04-15
Rad'iša Trajković wrote:jos jedan koji je doktor fudbala za nosatu neznalicu...
darth_vader-
2014-04-17
Pa nije kale bas neznalica,ali ajde to je vase misljenjejasambrend wrote:Rad'iša Trajković wrote:jos jedan koji je doktor fudbala za nosatu neznalicu...
2014-04-15
muckodjubre wrote:Pa nije kale bas neznalica,ali ajde to je vase misljenjejasambrend wrote:Rad'iša Trajković wrote:jos jedan koji je doktor fudbala za nosatu neznalicu...
zna se ko nosi naziv nosata neznalica, onaj koji ,,nije u formi'' vec 3 godine...
taj levo sa tvog ava, da ti bolje pojasnim.
Guest- Guest
Kme kme...kako je mocna zvijer utišala marakanu...da nije đoa to bi bio potez godineRad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:Pa nije kale bas neznalica,ali ajde to je vase misljenjejasambrend wrote:Rad'iša Trajković wrote:jos jedan koji je doktor fudbala za nosatu neznalicu...
zna se ko nosi naziv nosata neznalica, onaj koji ,,nije u formi'' vec 3 godine...
taj levo sa tvog ava, da ti bolje pojasnim.
2014-04-15
jako je lako protiv sake jada od srbije, kosova i finske. kada se igra sa ravnima od sebe i jacima, ,,mocna zver'' postaje mali mis...
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50