ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 12 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by jalnirajko 5/11/2016, 00:32

ti si se isto uhvatio jednog članka iz nogometa +. da su bar stvari tako jednostavne :coffee

jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 00:37

kuracodigraca wrote:ti si se isto uhvatio jednog članka iz nogometa +. da su bar stvari tako jednostavne :coffee
???
Ja sam se uhvatio kazne od Uefe, što nema veze s n+ i bilo kojim portalom. Uefa to objavila na svojim službenim stranicama.

Ja sam i prije godinu, godinu ipo dana priča da Dinamo, ako nešto ne promini, čeka kazna od Uefe zbog kršenja FFP-a, pa su se neki smijali. Na kraju se ta kazna dogodila, 200 tisuća eura i 2 igrača manje za prijaviti za Europu, no to je prva i blaga kazna, ako ne popraviš poslovanje idu puno strože kazne. 
Tako da to itekako ima veze, a ovi su odlučili za privatizaciju pa kao privatni klub možeš biti više u minusu, ali zašto se odustalo i zašto više nitko ništa o tome ne govoriti to pitajte svoje u klubu... Očito nije išlo kako su zamislili... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 5/11/2016, 00:40

očito je jedino da tvoja teorija pada u vodu pošto smo odustali od privatizacije :coffee
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 00:46

kuracodigraca wrote:očito je jedino da tvoja teorija pada u vodu pošto smo odustali od privatizacije :coffee
A što je to moja teorija? :)  Zašto se odlučilo otići u privatizaciju pa odustalo ja mogu nagađati. No ja sam priča da: Dinamo ovako neće više moći. Previše je trošio, radio minus. I to nije moja teorije, nego gola činjenica

Pošto nisu proveli privatizaciju, ovo što se dogodilo na ljeto je bilo drugo rješenje. I Dinamo, sljedečih godinu dana vrlo izvjesno neće imati probleme kod Uefe u vezi FFP , ali ima drugi problem- blamira se u LP, i u HNL-u nije više suveren... Mislim, nije ta prodaja svih igrača jedni krivac, ali uvelike jest...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 5/11/2016, 00:47

Sleep
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 00:48

kuracodigraca wrote:Sleep
A dobro, koja je tvoja "teorija" i zašto je klub odustao od privatizacije? :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 5/11/2016, 00:50

amper1950 wrote:
sitting_bull wrote:

laprdanja o nekakvom moranju u trenutku kad se za pjacu , roga i od prošle lp dobilo gotovo 60 milijuna eura su tvoja tovarska fikcija na dinamovu lovu, što se donekle može i razumjeti obzirom na financije hajduka...
:rofl: :rofl:  Ništa bez Hajduka...

Činjenica je da je Dinamo prekršio FFP i da je mora urediti poslovanje, za što je napravio i plan da bi dobio licencu. A ovo 60 milja eura ti si preglup da ti ja sad idem pisati kako je to glupost, da ti idem pisati o poslovanju unutar jedne godine i tako to...  :;):
budala.
kao što i hajduk ne dobiva sve novce za transfer tako i dinamo dobiva lovu na rate koje se knjže kad sjednu na račun i zato je zbog privremenog deficita koji se mogao pokriti kreditom samo što bi kamata bila veća od kazne.
o financijama piše lik koji tvrdi kako je Chelsea platio pašalića prije nego je dinamo platio Andrijaševića...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 01:03

sitting_bull wrote:
budala.
kao što i hajduk ne dobiva sve novce za transfer tako i dinamo dobiva lovu na rate koje se knjže kad sjednu na račun i zato je zbog privremenog deficita koji se mogao pokriti kreditom samo što bi kamata bila veća od kazne.
o financijama piše lik koji tvrdi kako je Chelsea platio pašalića prije nego je dinamo platio Andrijaševića...
Ne moraš se truditi, reka sam ti lipo da si ti preglup...  ;)

A nećeš me navuči, jednog dana kad evoluiraš do te razine da možeš o nečem raspravljati a da odma ne okrićeš i prevrčeš sto drugih tema i pitanja, i da redovito ne spominješ Hajduk,možda samo možda se upustim... Ovako sigurno neću...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 5/11/2016, 01:14

amper1950 wrote:
kuracodigraca wrote:očito je jedino da tvoja teorija pada u vodu pošto smo odustali od privatizacije :coffee:
A što je to moja teorija? :):  Zašto se odlučilo otići u privatizaciju pa odustalo ja mogu nagađati. No ja sam priča da: Dinamo ovako neće više moći. Previše je trošio, radio minus. I to nije moja teorije, nego gola činjenica

Pošto nisu proveli privatizaciju, ovo što se dogodilo na ljeto je bilo drugo rješenje. I Dinamo, sljedečih godinu dana vrlo izvjesno neće imati probleme kod Uefe u vezi FFP , ali ima drugi problem- blamira se u LP, i u HNL-u nije više suveren... Mislim, nije ta prodaja svih igrača jedni krivac, ali uvelike jest...
sve tvoje teorije su utopija, ili besmislica.

uvijek glede dinama polaziš od premise kako je mamić maznuo lovu od transfera što nema veze s mozgom jer je sva lova iz transfera uredno sjedala i knjižena na dinamov račun. mamić je lovu za koju ga terete vjerojatno dobivao od igrača temeljem njegovih sporazuma s igračima i tu dinamo sigurno nije oštećen, posebice jer si i klubovi kojima je dinamo prodavao igrače ne bi dopustili muljažu s lovom.

kad bi samo dio tvojih besmislica bio istina dinamo bi već bankrotirao, a umjesto toga u dinamu igrači nemaju nikakvih problema s plaćanjem po ugovorima i to uvijek redovno i na vrijeme.

trenutačno dinamo ima dovoljno love za sljedeće dvije godine, bilo na računu, bilo kroz rate koje če dobivati za obavljene transfere, a što će biti za dvije godine vidjeti ćemo.

blamiranje u lp je stjecaj okolnosti: prošli su salzburg (koji u grupi ima tek jednu pobjedu), a mogli su i ispasti i igrati euro ligu. izvjesno je kako je dinamo, kakav god da je, prejak za ostale prvake  izvan liga petice, a preslab za vrhunske klubove tipa juventus i sevilla. ako pogledaš kako u europskim takmičenjima prolazi United s pogbom i ibrahimovićem, inter pa i liberec koji ima 1 bod iz 4 tekme, a vas je glatko izbacio prošle godine razvidno je kako su očekivanja prevelika obzirom na igrački i stručni kadar te događanja vezana uz mamića koja se prilično reflektiraju na igrače i struku.

u ovom trenutku petevu dajem kredit, a ako i na proljeće budu igrali kao kontra seville onda bratko neće dugo trajati...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 5/11/2016, 01:19

amper1950 wrote:
sitting_bull wrote:
budala.
Ne moraš se truditi, reka sam ti lipo da si ti preglup...  :;):

A nećeš me navuči, jednog dana kad evoluiraš do te razine da možeš o nečem raspravljati a da odma ne okrićeš i prevrčeš sto drugih tema i pitanja, i da redovito ne spominješ Hajduk,možda samo možda se upustim... Ovako sigurno neću...  :;):
je, je.
kad god si inferioran, a to je svaki put, nabacuješ se općenitim frazama i opravdanjima ili zoveš mentora da te pomiluje po kockastoj glavi...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 5/11/2016, 01:24

Budala laprda o nekakvih 90 mil. kuna minusa, a samo ove godine na transferima Pjacei Roga te Lige prvaka prihodovano je preko 400 mil. kuna.Naravno da sva ta lova neće sjesti na račun ove godine, jer bi to bilo i blesavo zbog poreza na dobit. U svakom slučaju činjenica je da se kredit može vratiti "lijevom rukom" i Dinamu za kredit nije potreban nikakav jamac, jer Dinamo je imao vrijednost u igračkom pogonu sa kojim sam može garantirati povrat kredita. Apsolutno nikakve veze sa ovom situacijom u Dinamu nemaju financije, jer samo sa ova 2 transfera i ovogodišnjom LP one su osigurane i za ovu i za iduće dvije godine što je i razlog zašto najavljena privatizacija još nije započela.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 05:21

amper1950 wrote:
kuracodigraca wrote:sad je i bugar postao isključivi krivac. :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 05:21

kuracodigraca wrote:koliko znam iz pouzdanih izvora, ne tvrdim da sam u pravu, to nije glavni razlog ali i da jest boli me kurac. tvrdio je čitavo vrijeme da smo puni ko brod. ali glavni razlog je nešto drugo, vezano za malo ozbiljnije stvari
Kredit?
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 5/11/2016, 10:41

kuracodigraca wrote:sad je i bugar postao isključivi krivac. :coffee
nema veze kaj od prošle godine NEMA ademija, roga, antolić mu se ozljedio još u prvoj tekmi protiv seville u 15. minuti a machado ima 5 kila viška. znači od 4 vezna igrača od prošle godine trenutno ima pola. zaboravih i pinta koji je za ovog srbina dr. znanosti.
Rajkane, nije bugar isključivi krivac. Isključivi krivac može biti samo jedan, ako govorimo o struki, a to i sama riječ "isključivi" govori. Bugar je našao stanje u ekipi kakvo je našao nakon onog pijanca, ali je isto tako činjenica da se nakon dolaska bugara ne vidi ni milimetar napretka. On čak sa Dinamom u Europi igra nešto što nikada nijedan trener sa Dinamom nije igrao. Zabunkerira se i valjda samo čeka kol'ko će golova primiti, a sa takvom igrom u kojoj imaš posjed lopte od 20 % i nije previše teško primiti golove. Pa i malom je djetetu jasno da je nemoguće da jedna ekipa tako drastično promijeni sustav igre od onoga što inače igra za ovih par utakmica u LP. Evo ti sad Legije koja odigra egal protiv Reala, evo ti Kopenhagen koji je u igri čak i za prolaz grupe. Nisu prijateljske utakmice mjerilo, ali taj smo Kopenhagen nedavno u prijateljskoj pobijedili i to bez Pjace, za kojim se toliko plače, ali i bez Soudanija. Ponavljam,nije bugar isključivi krivac, ali nije ništa ni napravio da se stanje promijeni na bolje. I da, Ademi ne igra već više od godinu dana, dakle i Zoki je gotovo cijelu sezonu igrao bez njega, Rog je Zokiju protiv Arsenala igrao 10-ak minuta, a i inače proigrao je u posljednja 2 mjeseca prošlog prvenstva, Antoliča nema tek 2-3 utakmice, a Dinamo je i sa njim igrao užasno kao što igra i bez njega, tak da tu sigurno nije problem.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 11:37

fridrih_niche wrote:
kuracodigraca wrote:koliko znam iz pouzdanih izvora, ne tvrdim da sam u pravu, to nije glavni razlog ali i da jest boli me kurac. tvrdio je čitavo vrijeme da smo puni ko brod. ali glavni razlog je nešto drugo, vezano za malo ozbiljnije stvari
Kredit?
;)
Da su se svi ovi navijači i simpatizeri Dinama kroz sve ove protekle godine zalagali za transparentno poslovanje (naravno ne uključujem tu mamićev isprdak ovog senilnog pedofila) nego navijače tipa rajko, danas bi manje razbijali glavu. Danas rajko priča o tome kako je mamić priča da je pun ko brod i slično. Jebiga, godinama je bilo jedino bitno to što su prvi, što dobro prodaju igrači, što je Hajduk u kurcu a Rijeka nije ni postojala.

A s idiotima o tome koliko Dinamo ima love je nepotrebno pričati. Nije stvar samo koliko ima love, koliko treba naplatiti, bitne su i obaveze i krediti,a  najbitnije je poslovanje kluba. Mamićev isprdak tu prodaje priču koliko je love Dinamo ove godine prihodovao i navodi Roga koji je danas igrač na posudbi, a igrač Napolija će postati sljedeće godine. No nek se samo smiju na moje upise, smijali su se kad sam im pisao da će ih Uefa kazniti zbog kršenja FFP-a, pa se to ipak dogodilo. I najjače je kad pričaju koliko Dinamo ima naplatiti i koliko love ima sjesti na račun, a ne pričaju obavezama kluba u tom periodu dok se to sve ne dogodi, točnije dok se sve ne naplati. A Dinamo je probleme s FFP ušao upravo zbog prevelikih troškova, prevelikih rashoda kluba koji danas vrlo izvjesno nisu ništa bitno smanjeni.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 5/11/2016, 11:44

Pedofil ti jebe mater, pička ti materina balava.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 11:45

A sve ce se prije ili posli lipo vidit...
I ja mislin da su financijski sjebaniji i od nas, jer puno, puno vise troše od nas...
Iako im je sila lipa lova, daleko su oni od 'pun ka brod' sintagme...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 5/11/2016, 11:55

I glupane, troškovi Dinama ne da nisu bitno smanjeni, već su povećani. Samo plaća Soudanija ti je za cca pola milje eura veča nego je bila, što samo znači da se ima i da tvoj opjevani FFP nije ni najmanji problem, uostalom njega više ni nema jer je ovim transferima riješeno to sitno prekoračenje o kojemu trabunjaš već 6 mjeseci i o kazni UEFA-e za to prekoračenje koja je, za Hajduk, ogromna lova jer za 200 tisuča eura Hajduk mora prodati 2 igrača, dok je to za Dinamo sića jer sad za ulazak u LP nebude dobio 15 milja eura već 14,8 milja.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 11:56

fridrih_niche wrote:A sve ce se prije ili posli lipo vidit...
I ja mislin da su financijski sjebaniji i od nas, jer puno, puno vise troše od nas...
Iako im je sila lipa lova, daleko su oni od 'pun ka brod' sintagme...
;)
Glupo je uspoređivati njih i nas po tom pitanju, Hajduk je tu gdje je s proračunom koji ima, ali je bar uredio svoje poslovanje i uređuje još i uvik. No neću to o Hajduku.

Dinamo jednostavno ima previše rashoda, previše igrača pod ugovorom (jebiga, projekt Lokomotivica je uzela dosta toga) i ponašali su se bahato kad su imali love, trošili sve više, a onda su počeli raditi minus u poslovanju što je rezultiralo kaznom od Uefa. Sad su prodali ove igrače, nisu nešto potrošili za pojačanja i s ovom godinom će vjerovatno popraviti stvari, ali zato im je kadar osiromašen, a i to nije dugoročno rješenje. Jednostavno treba dovesti poslovanje u neke normalnije okvire, manje trošiti i razumnije (ono prije 2-3 godine kad je potrošeno cca 10 miljuna eura na 10-ak novih igrača od koji večina nisu ispunili očekivanja, i o tome sam bija priča). A kad ideš o ovome pričati s kvazi znalcima, njihov odgovor je da Dinamo treba nplaiti toliko i toliko, da nema nikih problema. A opet ću ponoviti, to što će Dinamo naplaiti ne znači da nema novih troškova koji svaki mjesec iznose toliko i toliko.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 5/11/2016, 12:01

Tak je, jedino kaj si u pravu je ovo zadnje kaj si napisao, a to je da troškovi u Dinamu svaki mjesec iznose toliko i toliko.   Basketball
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 5/11/2016, 14:40

fridrih_niche wrote:
Kredit?
;)
sprega gradske i državne politike sa interesno kriminalnim krugovima. jednom riječju pere se lova. tu je ZM samo jedan u nizu. kao što je bio canjuga, kao što će biti svetina itd. što misliš zašto se nije napravio stadion. koliko se love utuklo u maksimir. pa nije to mogao raditi samo jedan čovjek tj. ZM. i MB čitaj milan bamdić je samo jedan u nizu.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics