Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Kad je on san svake sponzoruse i eskort damefridrih_niche wrote:Ona ne moze prežalit Todorica nikako...muckodjubre wrote:Posto joj je halil ostario,mozda se lana bacila na corica!?fridrih_niche wrote:S kojom je mali Coric?
:D
:(
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
muckodjubre wrote:Kad je on san svake sponzoruse i eskort damefridrih_niche wrote:Ona ne moze prežalit Todorica nikako...muckodjubre wrote:Posto joj je halil ostario,mozda se lana bacila na corica!?fridrih_niche wrote:S kojom je mali Coric?
:(
Guest- Guest
Bezobrazni ste, a nečije srce krvari...
darth_vader-
2014-04-17
Sve te zvijezde, zvjezdice triba poslati u 3pm, u neko krumpirište na posudbu nek se prvo dokažu. Modrić je tek nakon dokazivanja tamo u divljini Zrinskom i Zaprešiću uopće dobija priliku u Dinamu, Eduardo da Sivla se dokaziva također u Zaprešiću u drugoj ligi, Mandžukić je preko Marsonije i Zagreba zaslužija priliku u Dinamu, a jedan Nikola Kalinić je ko največi talent tada u Hajduku mora u Pulu i Šibenik sna dokazivanje. I ti svi igrači nisu se žalili nego su se dokazivali u tim manjim sredinama. A danas ove umišljenje zvijezdice misle da na račun talenta tribaju igrati, tipa Halilović, Balić ili Čorić. S tim da je Halilović s 17 godine nezasluženo bija u A reprezentacije pa za njega nije ni čudo, tu je kriv klub i njihov HNS. A istu grešku rade s malim Čorićem kojeg se gura u reprezentaciju, a zašto to iz Dinama rade zna se. Bitno je nabiti cijenu i prodati... A ostalo ko jebe...muckodjubre wrote:Posto joj je halil ostario,mozda se lana bacila na corica!?fridrih_niche wrote:S kojom je mali Coric?
Guest- Guest
Strina je sad bez poziva...fridrih_niche wrote:
Daleko je on i od U21 repke, a kamoli A selekcije...
A Pivaric je stvarno los, Strina, koji nema pojma, je Roberto Carlos za njega...
;)
Guest- Guest
A wrote:Kakav je onaj milić?
Mea culpa!muckodjubre wrote:A wrote:Kakav je onaj milić?
Igra u prvoj Fiorentine i to vrlo dobro!
Triba ga se isprobat u službenoj utakmici...
;)
Guest- Guest
Treba ga zvati posebno ako nije zvao strinica
A zašto ga isprobati kad je to misto rezervirano? Pa da se pokaže?muckodjubre wrote:Treba ga zvati posebno ako nije zvao strinica
Kad se priča da je ovaj izbornik sramota i reprezentacija sramota, onda si orjunaš...
No on je tu ionako u službi Mamića i Dinama, spašavanja kluba od strože kazne FFP-a, a i pomoć pri rješavanju kredita. Samo tako ja mogu obrazložiti poziv jednom Čoriću, guranje jednog pivarića...
Guest- Guest
Ovaj Dinamo, u ovom trenutku ,ni fizički, ni mentalno, a ni igrački, nije spreman biti ni blizu Lige prvaka. Zato sam, kad su prošli onog jadnog Salzburga i napisao da je ovaj ulazak Dinama u LP sigurno najslučajniji ulazak nekog kluba u grupnu fazu tog natjecanja. Dinamo je ekipa, kako je i Jeličić jučer rekao, koja je zalutala u ovo natjecanje. Ovaj Stojanovič, osim kaj je glupo k'o kurac, stvarno blage veze o nogometu nema, on Pintu nije ni do gležnja. Pivarić je bio na vrhuncu do ozljede, a vratio se je gori nego je bio na početku kad su mu se svi smijali, a sad sam 100 % siguran da on nikada više neće doći ni blizu igrama netom prije ozljede i zvati njega u reprezentaciju uvreda je za reprezentaciju, uostalom tu, koga god pozoveš, uvreda je za reprezentaciju još od Jarnija. Od stopera se nezna koji bolje zuji, kao i u veznom redu, dok u napadu i Soudani i Fernandes bljesnu tu i tamo i to je to. Ja razumijem da su ti 3-4 igrača van forme, ali da ti je van forme cijela ekipa to nije normalno. Cicek je ekipu pogurnuo u takvo stanje, kod bugara se ne vidi ni milimetar napretka, on se samo zabunkerira i čeka kaj se bude dogodilo. Sve to traje do prvog gola kojeg primiš, a primiti ga, jednostavno, moraš ako ti protivnik ima posjed lopte od 70-80%, nakon toga reakcije prema napred nemaš uopće. Pa mi Sevilli u 2 utakmice nismo šansu za gol napravili, jebote a Realu smo zabili 2 gola i imali zicer Rukavine za 1-1 protiv njih u Zagrebu. Arsenal smo pobijedili, a u toj je utakmici toliko opjevani Rog igrao zadnjih 7-8 minuta, protiv Olympiacosa smo bili daleko bolja ekipa u 3 od 4 poluvremena, tu se je pak "proslavio" toliko opjevani golman Eduardo. I o čemu mi sad pričamo ? O 80 % istih igrača od lani, koji sad igraju za kurac ? Lani su znali a sad su zaboravili igrati nogomet ? I onda mi bude netko rekao da Zoki nije trenerčina za ove šarlatane kaj se motaju oko Dinama nakon njega i motali su se prije njega ?
Zeko-
2015-08-26
Zanima me ima li neki stručnjak ovdje, koji bi mi objasnio zašto se dinamovi igrači odbijaju od protivničkih iako su naoko podjednake veličine? :-)
Ima li ovdje upućenih u stanje u Dinamu pa da nam kaže tko sada kolo vodi u klubu? Zašto se brod koji je pun toliko naginje?
Ima li ovdje upućenih u stanje u Dinamu pa da nam kaže tko sada kolo vodi u klubu? Zašto se brod koji je pun toliko naginje?
sat2-
2015-09-28
na ova pitanja ti ne bi odgovorili niti krešo niti kotigasat2 wrote:Zanima me ima li neki stručnjak ovdje, koji bi mi objasnio zašto se dinamovi igrači odbijaju od protivničkih iako su naoko podjednake veličine? :-)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
samo jedno pitanjce. jel ZM imalo kriv za to?Zeko wrote:Ovaj Dinamo, u ovom trenutku ,ni fizički, ni mentalno, a ni igrački, nije spreman biti ni blizu Lige prvaka. Zato sam, kad su prošli onog jadnog Salzburga i napisao da je ovaj ulazak Dinama u LP sigurno najslučajniji ulazak nekog kluba u grupnu fazu tog natjecanja. Dinamo je ekipa, kako je i Jeličić jučer rekao, koja je zalutala u ovo natjecanje. Ovaj Stojanovič, osim kaj je glupo k'o kurac, stvarno blage veze o nogometu nema, on Pintu nije ni do gležnja. Pivarić je bio na vrhuncu do ozljede, a vratio se je gori nego je bio na početku kad su mu se svi smijali, a sad sam 100 % siguran da on nikada više neće doći ni blizu igrama netom prije ozljede i zvati njega u reprezentaciju uvreda je za reprezentaciju, uostalom tu, koga god pozoveš, uvreda je za reprezentaciju još od Jarnija. Od stopera se nezna koji bolje zuji, kao i u veznom redu, dok u napadu i Soudani i Fernandes bljesnu tu i tamo i to je to. Ja razumijem da su ti 3-4 igrača van forme, ali da ti je van forme cijela ekipa to nije normalno. Cicek je ekipu pogurnuo u takvo stanje, kod bugara se ne vidi ni milimetar napretka, on se samo zabunkerira i čeka kaj se bude dogodilo. Sve to traje do prvog gola kojeg primiš, a primiti ga, jednostavno, moraš ako ti protivnik ima posjed lopte od 70-80%, nakon toga reakcije prema napred nemaš uopće. Pa mi Sevilli u 2 utakmice nismo šansu za gol napravili, jebote a Realu smo zabili 2 gola i imali zicer Rukavine za 1-1 protiv njih u Zagrebu. Arsenal smo pobijedili, a u toj je utakmici toliko opjevani Rog igrao zadnjih 7-8 minuta, protiv Olympiacosa smo bili daleko bolja ekipa u 3 od 4 poluvremena, tu se je pak "proslavio" toliko opjevani golman Eduardo. I o čemu mi sad pričamo ? O 80 % istih igrača od lani, koji sad igraju za kurac ? Lani su znali a sad su zaboravili igrati nogomet ? I onda mi bude netko rekao da Zoki nije trenerčina za ove šarlatane kaj se motaju oko Dinama nakon njega i motali su se prije njega ?
2015-08-19
kak je to moguće da je tamo dobar a u hajduku je bio užasan.fridrih_niche wrote:Mea culpa!muckodjubre wrote:A wrote:Kakav je onaj milić?
;)
2015-08-19
To san već negdi napisa...kuracodigraca wrote:kak je to moguće da je tamo dobar a u hajduku je bio užasan.fridrih_niche wrote:Mea culpa!muckodjubre wrote:A wrote:Kakav je onaj milić?
;)
Hajduk je uklet klub, demoralizirajuća sredina za igrače...
Tragedija...
;)
Last edited by fridrih_niche on 3/11/2016, 18:37; edited 1 time in total (Reason for editing : Ghj)
Guest- Guest
a jebat ga, možda si i u pravufridrih_niche wrote:To san već negdi napisa...kuracodigraca wrote:kak je to moguće da je tamo dobar a u hajduku je bio užasan.fridrih_niche wrote:Mea culpa!muckodjubre wrote:A wrote:Kakav je onaj milić?
;)
Hajduk je uklet klub, demoralizirajuća sredina za igrače...
Tragedija...
;)
2015-08-19
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50