Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Dinamo Zagreb
jebeš te prijateljske tekme. Mađari su igrali kao da su u finalu ep-a a slavili su 1:1 kao da su ga osvojili. jedan od najšugavijih naroda
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: Dinamo Zagreb
I ovo je Kalinićev gol. Njegov dio gola kod slobodnjaka, jebiga stajal je iza živog zida k'o i Eduardo kaj stoji i pogađa kud bude ne'ko slobodnjak puknul. To su selski golmani. kaj vrijedi kaliniću kaj je prije toga obranil onaj šuber kaj je išo u sam ćošak, kad si onda sam zabije gol radi krivog postavljanja.kuracodigraca wrote:da je eduardo branio onda bi to bio njegov gol.Tommy Ramone wrote:Nije to golmanov gol.
Zeko-
2015-08-26
brijem da sport ima neko neugodno iskustvo sa golmanima
2015-08-19
Nemam. Ali jebat mu mater, golmanova osnovna zadaća je da se zna postaviti, jer ako to nezna i to nakon 10 i više godina provedenih na golu onda jebeš takvog golmana. Kalinić je još mlad i ako je pametan učil bude na svojim greškama, jer ima sve predispozicije za jako dobrog golmana. Nagledal sam se ja u Dinamu pravih golmana od Stinčića, Vlaka, Šarovića, Stojić kaj je došel iz Partizana bil je jako dobar golman pa Ladića koji je bil i zadnji dinamov pravi golman, mislim tu na konstantu, a ne k'o Koch koji je bil tu prekratko za neku pravu ocjenu ili Kelava koji je imal jednu pravu sezonu. Oni koje sam nabrojil nikada nisu primali golove kakve ovi danas primaju. Branili su ono kaj moraju braniti, skinuli i poneki zicer i to je sve kaj se od golmana i traži. Ovaj Eduardo je cirkusant, a izvrsno ga je i Ladić nedavno opisao kad je rekel da on baš ničim nije zaslužio toliki kredit koji ima u Dinamu i da nema teorije da bi bilo kojeg domaćeg dečka toliko trpili. Mali Zelenika je izvisil radi jednog jedinog primljenog gola protiv bečke Austrije u Zagrebu, a ovaj ih je dobil već bar 10 takvih, a i puno blesavijih. Sve u svemu, apsolutno ništa Dinamu donio nije i ne sjećam se nijedne bitne utakmice a da ju je on izvukao.kuracodigraca wrote:brijem da sport ima neko neugodno iskustvo sa golmanima
Zeko-
2015-08-26
zato ga Portugalci zovu jer vole poraze.Zeko wrote:Sve u svemu, apsolutno ništa Dinamu donio nije i ne sjećam se nijedne bitne utakmice a da ju je on izvukao.kuracodigraca wrote:brijem da sport ima neko neugodno iskustvo sa golmanima
2015-08-19
Kalinić je loše pokrio taj kut, nema sumnje...lik je pucao na jedino logično mjesto i Kale je tu definitivmo bio prekratak...srećom prijateljska pa tko ga jebe...barem ne prima Pletikosine golove s centra i inače sve što ide pola metra uz vratnicu...
darth_vader-
2014-04-17
Ja bih bio mirniji sa Kalinićem na golu nego "Koljenom"! Iako je i Kaletova igra nogom strava ...jasambrend wrote:Kalinić je loše pokrio taj kut, nema sumnje...lik je pucao na jedino logično mjesto i Kale je tu definitivmo bio prekratak...srećom prijateljska pa tko ga jebe...barem ne prima Pletikosine golove s centra i inače sve što ide pola metra uz vratnicu...
sat2-
2015-09-28
valjda ga zovu zato jer nemaju koga drugoga zvati, a mora ih zvati trojicu. I mi stalno zovemo Vargića, a to je isto kurac od golmana k'o i Eduardo.kuracodigraca wrote:zato ga Portugalci zovu jer vole poraze.Zeko wrote:Sve u svemu, apsolutno ništa Dinamu donio nije i ne sjećam se nijedne bitne utakmice a da ju je on izvukao.kuracodigraca wrote:brijem da sport ima neko neugodno iskustvo sa golmanima
Zeko-
2015-08-26
aj ne jebi po tavanu s tim golmanima. imaš tam pitanje o amperu pa mi odgovori
2015-08-19
sport ga sabotiraoTommy Ramone wrote:Eduardo nije dobio ni minute.
2015-08-19
Bio na zapadu onaj koji puši u redakciji ispod stola
2015-08-19
Tam i idu pravi navijači.Tommy Ramone wrote:Rajko kaj ti ideš na zapad?
,
Zeko-
2015-08-26
da već 3 sezoneTommy Ramone wrote:Rajko kaj ti ideš na zapad?
,
2015-08-19
Taticar...a poslije tekme party u Antunoviću....
Last edited by jasambrend on 4/3/2016, 22:34; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
s kličkom :Djasambrend wrote:Taticar...a poslije tekme party u Antunovića...
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50