Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Dinamo Zagreb
u salzburgu 2:2 i idemo dalje, salzburga prati peh i nikad nije ušao u ligu prvaka isto ko dinamo što nikako da prezimi u europi
skripar-
2015-08-09
Re: Dinamo Zagreb
Braćala wrote:tolike pare i dinamo opet u minusu..
A tko puši te spike ima laganih problema s percepcijom stvarnosti...
darth_vader-
2014-04-17
Ako prodaju Roga nek se ubiju svi kolektivno tamo...koja gamad pa to nisu istine...i još za 16 milijuna....pa barem se trideset drvosjeća za skuplje novce godišnje proda...
darth_vader-
2014-04-17
po meni je bolja europa liga i makar na papiru borba za proljeće nego novi šamari u lp..
Slabiji smo nego prošle sezone i to je činjenica. Ne previše igrački koliko slabije igramo. Jedino kaj sad imamo boljeg golmana nego prošle sezone.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Slabiji smo nego prošle sezone i to je činjenica. Ne previše igrački koliko slabije igramo. Jedino kaj sad imamo boljeg golmana nego prošle sezone.
eh, samo kada bi zoki bio tu...
Guest- Guest
rekao bi da je i do protivnika jer nije isto igrati protiv makedonaca i albanaca ili red bulla
Rog je dogovorio transfer u Napoli, to je odavno gotova stvar, na odlasku su i Eduardo i Soudani, blizu odlasku Schildenfeld i Ćorić, spominje se i Stojanović...
Braćala wrote:Zeko wrote:Slabiji smo nego prošle sezone i to je činjenica. Ne previše igrački koliko slabije igramo. Jedino kaj sad imamo boljeg golmana nego prošle sezone.
eh, samo kada bi zoki bio tu...
Pa nije. Ali isto tako prošle sezone smo napravili više šansi protiv Arsenala nego sad protiv salzburga kad smo imali jednu jedinu (Ćorić) u cijeloj utakmici. A Arsenal je ipak 3 puta jači od Salzburga. Ne kažem ja da šansa za prolaz ne postoji, jer Dinamo i Salzburg su ekipe tu negdje, ali i da prođemo, Rog odlazi sigurno, Soudani 90 %, Eduardo isto tako, Ćorić je pola/pola, kaj budemo uopće radili u LP ? Pa to bude smijurija veća nego je bila one 2 sezone kad smo osvojili 1 bod i imali gol razliku 2-300.muckodjubre wrote:rekao bi da je i do protivnika jer nije isto igrati protiv makedonaca i albanaca ili red bulla
Zeko-
2015-08-26
Cico Kranjčar: Eduardo odlazi u veliki Chelsea nakon Salzburga
istina,samo simptomatično je to da dinamo uglavnom ispada kada su ekipe tu negdjeZeko wrote:Pa nije. Ali isto tako prošle sezone smo napravili više šansi protiv Arsenala nego sad protiv salzburga kad smo imali jednu jedinu (Ćorić) u cijeloj utakmici. A Arsenal je ipak 3 puta jači od Salzburga. Ne kažem ja da šansa za prolaz ne postoji, jer Dinamo i Salzburg su ekipe tu negdje, ali i da prođemo, Rog odlazi sigurno, Soudani 90 %, Eduardo isto tako, Ćorić je pola/pola, kaj budemo uopće radili u LP ? Pa to bude smijurija veća nego je bila one 2 sezone kad smo osvojili 1 bod i imali gol razliku 2-300.muckodjubre wrote:rekao bi da je i do protivnika jer nije isto igrati protiv makedonaca i albanaca ili red bulla
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ovo kaj smo jučer od Dinama gledali je otprilike to kaj nas čeka ove sezone, još iz te ekipe treba Roga izbaciti van i onda to pošalji u LP ako Salzburg prođemo kojim slučajem. To bude horor samo takav. A najžalosnije bude ako to bude dovoljno za osvojiti HNL. Onda su ostali stvarno u totalnom kurcu.
Zeko-
2015-08-26
Ante Ćorić će već ovog vikenda, pišu engleski mediji biti osmo pojačanje Manchester Cityja otkako je klub preuzeo Josep Guardiola, a odšteta za transfer kako ga Englezi zovu "Hrvatskog Messija", bit će oko 10 milijuna funti, čime će Pep premašiti 160 milijuna troška na nove igrače.
Stvarno nebude ostal nitko. navijam da im Salzburg uvali 5 komada i spusti ih na zemlju. Ovi klinci jesu talentirani igrači, za godinu-dvije budu to mahom pravi igrači, ali trenutno su za Europu prezeleni. Treba imati na umu i činjenicu da publiku u maksimir može vratiti isključivo europski rezultat, jer ova domaća natjecanja i osvajanje istih dođe pod normalno.
Zeko-
2015-08-26
ovo treba još jednom citirat.muckodjubre wrote:Cico Kranjčar: Eduardo odlazi u veliki Chelsea nakon Salzburga
kakve igrače dinamo ima u svojim redovima. maminjo.
Guest- Guest
DINAMO u srijedu u Salzburgu igra uzvratnu utakmicu za ulazak u Ligu prvaka, a to bi trebale biti posljednje utakmice u Dinamovom dresu za Marka Roga i Eduarda.
Naime, Rog je sve dogovorio s Napolijem, a portugalski vratar sa Chelseajem. Njihove odlaske na pressici u Salzburgu potvrdio je i Dinamov trener Zlatko Kranjčar, a hrvatski prvak trebao bi na njima zaraditi više od 15 milijuna eura.
"Eduardo i Rog su pred izlaznim vratima, to je odlučeno prije ove utakmice i spremni smo na takve situacije, to je dio tržišta", rekao je Kranjčar.
Naime, Rog je sve dogovorio s Napolijem, a portugalski vratar sa Chelseajem. Njihove odlaske na pressici u Salzburgu potvrdio je i Dinamov trener Zlatko Kranjčar, a hrvatski prvak trebao bi na njima zaraditi više od 15 milijuna eura.
"Eduardo i Rog su pred izlaznim vratima, to je odlučeno prije ove utakmice i spremni smo na takve situacije, to je dio tržišta", rekao je Kranjčar.
zdravko se povlači i kešira sve što može da ima za platit odvjetnicima
Ništa neočekivano. Dinamo nakon Mamića.
Zeko-
2015-08-26
bafalo wrote:zdravko se povlači i kešira sve što može da ima za platit odvjetnicima
Zeko-
2015-08-26
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50