Caffe Venus :P
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Možda ovo od mene djeluje ne znam kakvo. Samo znam, da osoba u dilemi, nikada ne smije ostati sama...Evo divan link:
Guest- Guest
Zagy wrote:
Becoming jane je film o životu jane austine i kako je na vlastitom iskustvu crpila inspiraciju...isto jak i dramatičan film...;)
Pogledala, vrtila sam ključne momente nekoliko puta :)
Jane je crpila je inspiraciju iz boli i odbačenosti, umrla je u 42-oj godini.
Nema gore vrste od muškarca kukavice..
Guest- Guest
Evo tebi moj najomiljeniji film, draga moja. Crni labud....No, ipak i nije tako kako se čini, sve je na osobi...
Guest- Guest
mativka wrote:Ajmo se solidizirati s DV, u njenim osjećajima. Tek toliko da zna da nije sama.... Tko zna, nedaj Bože, trebati će svima nama...
Aiii, ti si tako jedno divno biće ne brini se ;)
Guest- Guest
mativka wrote:A joj!, koji ti klinac trebaju takvi filmovi?!
Pa i nije baš da ih često gledam, zaintrigirala me priča..
Guest- Guest
ali njen muskarac nije kukavica,one je odzustala jer je skuzila koju on zrtvu cini i da nisu ipak u pitanju samo njihovi zivoti....
Ja volim drame i tu se procistim.....ako hoces teske zivotne drame,pogledaj 7 pounds i The pursuit of Happyness
Ja volim drame i tu se procistim.....ako hoces teske zivotne drame,pogledaj 7 pounds i The pursuit of Happyness
Guest- Guest
Zagy wrote:ali njen muskarac nije kukavica,one je odzustala jer je skuzila koju on zrtvu cini i da nisu ipak u pitanju samo njihovi zivoti....
Nepripremljen je došao po nju, prešutio joj pozadinu i onda je ispalo da je ona odustala. Nije. Pametnica je shvatila da ljubav treba biti na čistom terenu. Stavljao je stalno druge ispred nje. Zadnji put kad su se vidjeli predstavio je kćer koju je nazvao po njoj nije se ta kćer sama napravila i nazvala. Ona je njega čekala cijeli život, da bi relativno mlada i umrla. Ebala ga pravnička karijera u Irskoj koju je postigao
Muškarcu je najvažnije voli li ga žena i vjeruje li u njega, a ženi je najvažnije da muškarac svojim djelom pokaže da mu je stalo. Ova rečenica mi zvuči ko da ju je skovala Žuži J.
Simpa mi je moment kad onaj njen crvenokosi prosac postane muško i s*ebe staru manipulatoricu koja ga drži za muda imanjem od omraženog lika mi je u momentu postao faca. Ugl. gledala sam ovaj put bez titlova, a kitnjasti engleski onog doba me moguće ostavio bez nekih vrijednih momenata razumijevanja. Pa ću biti vrijedna, skinuti titlove i pogledati ga ponovo. Hvala ti na preporuci, baš, baš sam sretna da sam ga pogledala. My kind of muuuvie
Guest- Guest
Zagy wrote:A ja odoh uživati u ponosu i predrasudama
Uf! Mogu ga gledati x puta...ko da nema drugih filmova :P
Guest- Guest
mativka wrote:Drage dame, kako ste danas?
Pročišćenog uma, natečenih okica, trenutno raščupano Emotivno mirno, dobro i stabilno.
Kako si ti, ljepoto?
Guest- Guest
Otežem kavu od ranog jutra. Sinoć sam zaspala jako rano. Pozvana sam na ručak, a nakon njega na kratki putić
Zaintrigirale ste me za film. Sutra ću ga pogledati pa iznijeti i svoje mišljenje. Dugo nisam pogledala dobru dramu.
Lijep dan danas, treba ga pametno iskoristiti
Zaintrigirale ste me za film. Sutra ću ga pogledati pa iznijeti i svoje mišljenje. Dugo nisam pogledala dobru dramu.
Lijep dan danas, treba ga pametno iskoristiti
Guest- Guest
Odoh i ja na plac, ručak, i tako to dupe je vrlo v...poslije bi mogla stvarno malo u prirodu
Guest- Guest
Ajd pogledaj jos jednom...i ti mati,pa možemo razglabati....po meni kao da pričamo o različitim filmovima...
Guest- Guest
Hoću :) pogotovo zato jer se temelji na stvarnim događajima.
Ispravna i nježna Jane je moja muza
Ispravna i nježna Jane je moja muza
Guest- Guest
Zbog stresa... A meni se noćas dogodilo nešto jako čudno, nešto što nikada nisam doživjela. Nisam sanjala nikakve slike ali mi se cijelu noć vrtila pjesma u glavi. Kao da mi ju je netko puštao, i samo to. Ova:
Guest- Guest
6×2 terapija. ujutro i navečer. sedmi dan 3×dnevno. ujutro, u podne i navečer.
kakve noćne more, pjesme i sl u snu.
terapiju najmanje provoditi 24 dana, nakon sedam dana ponoviti kuru.
2014-12-30
veber_1 wrote:6×2 terapija. ujutro i navečer. sedmi dan 3×dnevno. ujutro, u podne i navečer.
Složila bih se! Pa ti si se preporodio preko vikenda! Slobodno preuzmi moju funkciju, ja sam totalno zakazala
Guest- Guest
a, jesi vidjela?mativka wrote:
Složila bih se! Pa ti si se preporodio preko vikenda!
Slobodno preuzmi moju funkciju, ja sam totalno zakazala
bum ti dao terapiju, gratis. altruističan sam :D
veber-
2014-12-30
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50