Caffe Venus :P
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Caffe Venus :P
bogomdani wrote:dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:brojke su nes za ne pobiliviti...
Inace lik je facer zesci..
Da, baš pravi predstavnik svog horoskopskog znaka :)
Guest- Guest
Ima nasa Zagy ukusa..nece valjda nekog dripca sa srednjoskolskom filozofijom kojeg jos mama i tata hrane...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:brojke su nes za ne pobiliviti...
Guest- Guest
Probati ću jer limetu volim, općenito sve citruse obožavam..tu kombinaciju bi inače pila da sam se opila ali kako ne pijem..:Dbogomdani wrote:ista stvar i kod mene..probaj jos dok je vruce,malo secera u instandusu,i toga smedjeg, i malo limetinog soka..svejedno sto je vruca,jako osvjezava..dzepna_venera wrote:Ne, nego imam žgaravicu i osjećaj peckanja u želucu...bogomdani wrote:Odnosno,napuhnes se,sto je curama nelagdno reci,jel??dzepna_venera wrote:Pametno ja si vec godinu dana stavljam rizino i fino mi je tako. Imam dokazanu intoleranciju na kravlje. Ako "zgrijesim" organizam mi se pobuni...bogomdani wrote:tja..poslije me nekako siba kiselina u zelucu...oke je dok pijem,no posli,a posto cesto ne doruckujem,ispadne kako ispadne..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Pravo ti i budi naslov teme...zenski hormoni mirisu u zraku..odoh si smejkati kofi..e nema vise mliiiko u kofi,samo malo smedjeg zuckera i malo soka od limete...nesto prehebeno dobro..
Zašto ne više mliko :)
Ajd probati ću, iz čiste radoznalosti.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ima nasa Zagy ukusa..nece valjda nekog dripca sa srednjoskolskom filozofijom kojeg jos mama i tata hrane...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:brojke su nes za ne pobiliviti...
Zagy je mrak ženac :)
Guest- Guest
citrusi su mi obljubljeni..obozavam ih..to dobro dodje i kad te glave iz bilo kojeg razloga boli,ali to sigurno znas...svidjet ce ti sedzepna_venera wrote:Probati ću jer limetu volim, općenito sve citruse obožavam..tu kombinaciju bi inače pila da sam se opila ali kako ne pijem..:Dbogomdani wrote:ista stvar i kod mene..probaj jos dok je vruce,malo secera u instandusu,i toga smedjeg, i malo limetinog soka..svejedno sto je vruca,jako osvjezava..dzepna_venera wrote:Ne, nego imam žgaravicu i osjećaj peckanja u želucu...bogomdani wrote:Odnosno,napuhnes se,sto je curama nelagdno reci,jel??dzepna_venera wrote:Pametno ja si vec godinu dana stavljam rizino i fino mi je tako. Imam dokazanu intoleranciju na kravlje. Ako "zgrijesim" organizam mi se pobuni...bogomdani wrote:tja..poslije me nekako siba kiselina u zelucu...oke je dok pijem,no posli,a posto cesto ne doruckujem,ispadne kako ispadne..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Pravo ti i budi naslov teme...zenski hormoni mirisu u zraku..odoh si smejkati kofi..e nema vise mliiiko u kofi,samo malo smedjeg zuckera i malo soka od limete...nesto prehebeno dobro..
Zašto ne više mliko :)
Ajd probati ću, iz čiste radoznalosti.
Guest- Guest
Roby mi je strašno privlačan ali ruku na srce jako je problematičan,meni treba netko da me smiruje...moj rak to dobro čini...
Nisam kao roby,ja sam ko Indira...ok malo sam ženstvenija od nje...:D
Žene se indirektno ispričavaju u moje ime....:D
Guest- Guest
Ehhh,ofnovi su posebna sorta ljudi...jednostavno neukrotivi..jako u dusi dobri,zele pomoci,ali ponekad i u konfliktu sa samima sobom..nisu bas materijal za graditi obitelj ili dugotrajnu vezu...
Guest- Guest
Zagy wrote:Roby mi je strašno privlačan ali ruku na srce jako je problematičan,meni treba netko da me smiruje...moj rak to dobro čini...
Ajooooj...prekrasno!
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ehhh,ofnovi su posebna sorta ljudi...jednostavno neukrotivi..jako u dusi dobri,zele pomoci,ali ponekad i u konfliktu sa samima sobom..nisu bas materijal za graditi obitelj ili dugotrajnu vezu...
Poslije 35-e vladar je ascendent meni vaga, zato sam si lijepa
Guest- Guest
Jucer mi jedan Poljak rece da nemam vise od 35 godina..e bas sam se slatko nasmijao.. ...bogumdani geni...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Jucer mi jedan Poljak rece da nemam vise od 35 godina..e bas sam se slatko nasmijao.. ...bogumdani geni...
Očuvani smo, možda jer smo predugo bili garažirani
Guest- Guest
a moguce...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Jucer mi jedan Poljak rece da nemam vise od 35 godina..e bas sam se slatko nasmijao.. ...bogumdani geni...
Očuvani smo, možda jer smo predugo bili garažirani
Guest- Guest
Sve mi zene tragamo za takvom osobom :)dzepna_venera wrote:Zagy wrote:Roby mi je strašno privlačan ali ruku na srce jako je problematičan,meni treba netko da me smiruje...moj rak to dobro čini...
Ajooooj...prekrasno!
Blago se tebi Zagicka. :) Bas ste mi super vas dvoje. Ne znam vas, njega jos manje, ali se vidi da se nadopunjujete ;)
Guest- Guest
tipicno subotski...jucer odradio shoping za kuhinju,danas ce cijeli dan vucem po stanu..mozda malo kasnije izidjem,ima neka Poljska diskoteka,pa imaju neki veci zajednicki tulum,a ovi moji poljski dripci me nagovorili...
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50