Caffe Venus :P
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Caffe Venus :P
a, jesi vidjela?mativka wrote:
Složila bih se! Pa ti si se preporodio preko vikenda!
Slobodno preuzmi moju funkciju, ja sam totalno zakazala
bum ti dao terapiju, gratis. altruističan sam :D
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber_1 wrote:
bum ti dao terapiju, gratis. altruističan sam :D
Počnimo s tvojim autom. Daj mi koji krug, to mi je terapija. Jako volim voziti...Ali sama. Jel imaš dobre zvučnike?
Guest- Guest
osiguranje je preko 30k kn, pazi kaj radiš. nemam pojma za zvučnike. V8 je pod haubom. dovoljno. ne treba ti muzika.mativka wrote:
Počnimo s tvojim autom. Daj mi koji krug, to mi je terapija. Jako volim voziti...Ali sama. Jel imaš dobre zvučnike?
i sama plaćaš benzin. 20l u gradu. 30 na otvorenoj cesti.
veber-
2014-12-30
Ma bez zvučnika mi nije to to...Kada središ zvučnike, dogovorimo se. Kakva je to vožnja bez tona ?!
Guest- Guest
ima neki radio i zvučnike. slikam.
inače auto je poprilični šrot. elf mi je draži.
inače auto je poprilični šrot. elf mi je draži.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:btw.
cajke zabranjene u mojim vozilima i prostorima.
Naravno!
Guest- Guest
tražim sliku elfa. kći mi je imala 3-4 godine. neka druga vremena.mativka wrote:veber_1 wrote:btw.
cajke zabranjene u mojim vozilima i prostorima.
Naravno!
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:osiguranje je preko 30k kn, pazi kaj radiš. nemam pojma za zvučnike. V8 je pod haubom. dovoljno. ne treba ti muzika.mativka wrote:
i sama plaćaš benzin. 20l u gradu. 30 na otvorenoj cesti.
V8
Usisavač za novčanik...
Guest- Guest
četverosjed mi troši 12-14, ovisi o tome koliko mi je noga "teška".dzepna_venera wrote:
V8
Usisavač za novčanik...
ono što mogu servisirat to i vozim.
da nemam para vozio bi corsu, fićeka, što god da me preveze iz točke A u točku B.
ne patim na vozila, a vozio sam od peglice pa do S-a.
bitno da vozi, jebe mi se kako izgleda. uopće ne pazim na vozila.
ja sam kupio njih, ne oni mene. tako ih i tretiram.
veber-
2014-12-30
Zagy wrote:Ajd pogledaj jos jednom...i ti mati,pa možemo razglabati....po meni kao da pričamo o različitim filmovima...
Pogledala sam ga. Česta ljubavna priča...Pa, čak i danas većinom prisutna ali u drugačijem obliku. Napravili su najbolje što su mogli, s obzirom na tadašnje uvjete, pravila, položaje, financiranja, itd.
Ona je u svakom slučaju na kraju bila glas razuma. Postupila je najbolje što je mogla i time spasila druge živote. Jer njena žrtva je bila na korist više osoba, pa čak i cijele obitelji.
Neimaština ubija ljubav....
Ono pismo što je sudac dobio, dalo im je vremena da razmisle. Isto tako, ona je sretna jer je imala zaštitu obitelji što je za ono vrijeme rijetkost. Uglavnom, ona se ostvarila...što je za ono doba veliki uspjeh...
Guest- Guest
Pogledala sam ponovo, ovaj put sa titlovima. Promijenila sam pogled malo u onom dijelu kad su bježali gdje ona njemu kaže da ga voli, a ne vjeruje u njega.
Zbog njegovog prešućivanja pravog stanja stvari, mi je taj trenutak njegovih suznih očiju i njegove iskrene želje da uspije s njom malo bio umanjen..
Mat, ti kažeš da su postupili najbolje u skladu sa vremenom. Sjeti se crvenokosog koji u ključnom trenu postaje muško i odježi staru manipulatoricu na finjaka riskirajući takvim stavom da ga stara liši nasljedstva. Tu imaš primjer kontra ovog što govoriš da je to tada tako bilo eto zbog društvenih normi. Tom se oženio "društveno prikladnom" ženom koja mu je rodila djecu, stvorio je vrhunsku karijeru, potajno voleći Jane. Jane je ostala sama, nije radila takve kompromise, ostala je vjerna svojim uvjerenjima. Način na koji sklapa ruke zatvarajući knjigu je odraz njene čistoće. Svako je izabrao ono što mu je odgovaralo.
Zbog njegovog prešućivanja pravog stanja stvari, mi je taj trenutak njegovih suznih očiju i njegove iskrene želje da uspije s njom malo bio umanjen..
Mat, ti kažeš da su postupili najbolje u skladu sa vremenom. Sjeti se crvenokosog koji u ključnom trenu postaje muško i odježi staru manipulatoricu na finjaka riskirajući takvim stavom da ga stara liši nasljedstva. Tu imaš primjer kontra ovog što govoriš da je to tada tako bilo eto zbog društvenih normi. Tom se oženio "društveno prikladnom" ženom koja mu je rodila djecu, stvorio je vrhunsku karijeru, potajno voleći Jane. Jane je ostala sama, nije radila takve kompromise, ostala je vjerna svojim uvjerenjima. Način na koji sklapa ruke zatvarajući knjigu je odraz njene čistoće. Svako je izabrao ono što mu je odgovaralo.
Guest- Guest
Po tvome je on trebao čekati bolju situaciju? Da su oboje slobodni i neovisni?
Guest- Guest
mativka wrote:Zagy wrote:Ajd pogledaj jos jednom...i ti mati,pa možemo razglabati....po meni kao da pričamo o različitim filmovima...
Napravili su najbolje što su mogli, s obzirom na tadašnje uvjete, pravila, položaje, financiranja, itd.
i jedino moguće a da što manje ljudi strada... njena žrtva i iskonska potreba za, tkz., ispravnošću je prevagnula.
lijepo je i romantično razmišljati kako su mogli izabrati ljubav i siromaštvo na uštrb sigurnosti, i karijere. no, stvarnost je vjerojatno bila puno surovija nego što se to iz današnje prespektive može i zamisliti.
što me podsjeti na sestričnu (čini mi se,) e.bennet i udaju za čovjeka kojeg pomalo i prezire, ali je dobila dom, kuću i materijalno osiguran život, a njega je s vremenom potjerala u vrt :D, da joj ne bi bio na stalnoj smetnji, nek se bavi cvijećem. a da njen lik nikako nije u negativnom kontekstu ispričan... žene su jako dugo bile tretirane kao predmet, nešto o čem se cjenkalo, bez sigurne budućnosti i prepuštene dobroj volji obitelji tj. muškaraca- otac, suprug, rođak etc., pa je i takva odluka bila,recimo, opravdana jer izbor je bio njen.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
dzepna_venera wrote:Pogledala sam ponovo, ovaj put sa titlovima. Promijenila sam pogled malo u onom dijelu kad su bježali gdje ona njemu kaže da ga voli, a ne vjeruje u njega.
mislim da je nekakav urođeni pesimizam presudio. jednostavno je odustala. presenzibilna, tankoćudna i osjetljiva duša okrenula se sebi i tamo ostala.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
Zagy wrote:Po tvome je on trebao čekati bolju situaciju? Da su oboje slobodni i neovisni?
Po meni je ključ moment u kojem ona njemu kaže da uvijek postoje opcije, a on njoj odgovara da ne jer u njegovoj glavi postoji samo jedna a to je da ostane kod ujaka radi karijere novca i nasljedstva (da moze osigurati sestre i bracu).
U tom momentu ona vidi da u njegovoj glavi ne postoji opcija koja bi uključivala nju, to je povređuje i odlazi.
Slijedeći put voljni moment kod njega postoji, istina. Ali se njegova pat pozicija nije promijenila.
U tom smislu moj odgovor je da su se mogli dogovoriti da si daju vremena da si poslože drugačije, a da rješenja budu takva da njihova zajednica ne oštećuje nikog nego kad stanu na noge da pomažu svoje koliko mogu odvjetništvom i pisanjem.
Ali je to sad bzvz uopće razglabati. Još uvijek je fensi biti depresivan :P nego strpljivo razvijati winwin pravce :P
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50