Caffe Venus :P
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Caffe Venus :P
veber_1 wrote:odlično, 98%
kako tvoja koljena ;)
Drago mi je za čuti. Evo, u zadnje vrijeme bolje. Ali prije neki dan sam pomislila opet ići liječniku. Zaspem jutrom oko 5. Onda dileme dal da uopće spavam ili ne. Nitko nema pojma što je...Fizički sve u redu...Bit će da sam teška Lujka..
Guest- Guest
veber_1 wrote:ps. hvala na pitanju i brizi.
Pa red je pitati ako se netko požali, zar ne?!
Guest- Guest
veber_1 wrote:dođi kod mene na terapiju.
Može, ali ništa sexualno. Više onako, nabaviš meni auto jednako jak kao tvoj, ravna cesta i udri. Volim taj adrenalin, takmičarski duh. Driftati ne volim
Guest- Guest
ti bi i birala.
drift nije obavezan.
auto je u biti, puno para, malo muzike. elf je zakon. ili subaru.
po ravnoj cesti i kći mi zna vozit, a još nije ni blizu da bi sjela za volan, zakonski.
drift nije obavezan.
po ravnoj cesti i kći mi zna vozit, a još nije ni blizu da bi sjela za volan, zakonski.
2014-12-30
veber_1 wrote:ti bi i birala.
drift nije obavezan.
Inače ne volim niske aute. Više volim fine sportske limuzine. Osobno si nikada ne bih uzela takav auto. Ali volim sve iskušati. Zbilja sam svašta vozila. Par puta skoro bila na rubu. Al eto Bog čuva budale :)
Gotovo uvijek, nađem nekog na cesti s kim se onako "zezam". Znati će dijagram cestu na kojoj sam skoro nadrapala. Cesta između Ivankova i Mikanovaca...Ravna, čistina...ti se trkaš, i odjenom ti traktor izleti....
Guest- Guest
Ajme, crna rupa,pogotovo ivankovo.mativka wrote:veber_1 wrote:ti bi i birala.
drift nije obavezan.
Inače ne volim niske aute. Više volim fine sportske limuzine. Osobno si nikada ne bih uzela takav auto. Ali volim sve iskušati. Zbilja sam svašta vozila. Par puta skoro bila na rubu. Al eto Bog čuva budale :)
Gotovo uvijek, nađem nekog na cesti s kim se onako "zezam". Znati će dijagram cestu na kojoj sam skoro nadrapala. Cesta između Ivankova i Mikanovaca...Ravna, čistina...ti se trkaš, i odjenom ti traktor izleti....
Tijekom rata i koju godinu iza selo je bilo relativno lose osvjetljeno.
U vrijeme zetve,berbe kukuruza sila traktora s ogromnim prikolicama naravno sve bez ikakvog osvjetljenja gmizala bi cestom i sto je jos gore stali bi sa strane ,parkirali i lokali u trgovinama i kavanama.
Zbilja je bilo opasno tada proci, pijanih i blentavih ljudi kolko oces.
dijagram-
2015-08-09
ja razmišljam uplatiti A kategoriju nekako, se isplati veberu? da preskočim ove manje?
dijagram wrote:Zbilja je bilo opasno tada proci, pijanih i blentavih ljudi kolko oces.
I nakon, i nakon :)
Guest- Guest
Sad kad ova kaze da je bas iz ivankova, tamo s pickovca:) tako se zove dio ivankova.mativka wrote:dijagram wrote:Zbilja je bilo opasno tada proci, pijanih i blentavih ljudi kolko oces.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Sad kad ova kaze da je bas iz ivankova, tamo s pickovca:) tako se zove dio ivankova.mativka wrote:dijagram wrote:Zbilja je bilo opasno tada proci, pijanih i blentavih ljudi kolko oces.
Ne brini, nisam iz Vk, ali sam jedno vrijeme radila tamo :) I uvjerena sam da se znamo Ivankovo su uvijek zvali selom pedera, ne znam zašto...
Guest- Guest
Znam da ti nisi,al ova zagy kaze jest. A ti mislis da me znas,pa ne znam bas, ako si mlada onda tesko.mativka wrote:dijagram wrote:Sad kad ova kaze da je bas iz ivankova, tamo s pickovca:) tako se zove dio ivankova.mativka wrote:dijagram wrote:Zbilja je bilo opasno tada proci, pijanih i blentavih ljudi kolko oces.
Ne brini, nisam iz Vk, ali sam jedno vrijeme radila tamo :) I uvjerena sam da se znamo Ivankovo su uvijek zvali selom pedera, ne znam zašto...
dijagram-
2015-08-09
ova, gore , zagzca, na nju sam mislio i nagadjao iz kojeg je selamativka wrote:dijagram wrote:
Sad kad ova kaze
I nemoj ti meni: ova....grrrrrrrrrr
dijagram-
2015-08-09
Vinkovacka kultura..:Dmativka wrote:dijagram wrote:
Sad kad ova kaze
Guest- Guest
Zagy wrote:Vinkovacka kultura..:Dmativka wrote:dijagram wrote:
Sad kad ova kaze
I sav šarm u sekundi padne u vodu...
Guest- Guest
a bog te al slabo lovite, pa zar ni ti ne kuzis da sam mislio na tebe zbog prethodnog razgovora? e sunce li vam vase.Zagy wrote:Vinkovacka kultura..:Dmativka wrote:dijagram wrote:
Sad kad ova kaze
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:a bog te al slabo lovite, pa zar ni ti ne kuzis da sam mislio na tebe zbog prethodnog razgovora? e sunce li vam vase.
Sunce li ti tvoje! Žene mrze kada ih netko naziva ova ili ona...Kako žene uopće padaju na tebe ako ne znaš osnove?!
Guest- Guest
dijagram wrote:Sad kad ova kaze da je bas iz ivankova, tamo s pickovca:) tako se zove dio ivankova.mativka wrote:dijagram wrote:Zbilja je bilo opasno tada proci, pijanih i blentavih ljudi kolko oces.
Guest- Guest
Bit ce da su im bitnije neke druge stvari, sto ces kad eto niste principijelne:)mativka wrote:dijagram wrote:a bog te al slabo lovite, pa zar ni ti ne kuzis da sam mislio na tebe zbog prethodnog razgovora? e sunce li vam vase.
Sunce li ti tvoje! Žene mrze kada ih netko naziva ova ili ona...Kako žene uopće padaju na tebe ako ne znaš osnove?!
dijagram-
2015-08-09
ajde bogati, mrsko mi bilo pisati ime, ovako krace,pragmaticno:)Zagy wrote:dijagram wrote:Sad kad ova kaze da je bas iz ivankova, tamo s pickovca:) tako se zove dio ivankova.mativka wrote:dijagram wrote:Zbilja je bilo opasno tada proci, pijanih i blentavih ljudi kolko oces.
dijagram-
2015-08-09
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50