Caffe Venus :P
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Caffe Venus :P
veber_1 wrote:voliš ex-a?dzepna_venera wrote:Daje tako moj ex izjavu za novine kako se razišao sa curom i da je njihova ljubav umrla Životami, zar ljubav može umrijet,nestat?
Zaljubljenost i hormonalna zablesanost je već druga priča, to ode.
Ja volim svoje ex u ljudskom smislu jer su dio mog života, ali s razlogom ne bi više bila ni s jednim od njih.
Juha nije dobra podgrijana :P
Guest- Guest
mativka wrote:DV, jesi li dobro u posljednje vrijeme?! (čudno mi zboriš)
Ma da ...kako to misliš?
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:mativka wrote:DV, jesi li dobro u posljednje vrijeme?! (čudno mi zboriš)
Ma da ...kako to misliš?
Ludi snovi, pa potrgana...pa dekica,..hm, hm Sjetno mi djeluješ...
Guest- Guest
mativka wrote:dzepna_venera wrote:mativka wrote:DV, jesi li dobro u posljednje vrijeme?! (čudno mi zboriš)
Ma da ...kako to misliš?
Ludi snovi, pa potrgana...pa dekica,..hm, hm Sjetno mi djeluješ...
Malo jesam...proći će.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Malo jesam...proći će.
Sve je to lijepo, zapravo. Da nema toliko raznolikih osjećaja, ne bi znali prepoznati trenutak
Guest- Guest
mativka wrote:dzepna_venera wrote:Malo jesam...proći će.
Sve je to lijepo, zapravo. Da nema toliko raznolikih osjećaja, ne bi znali prepoznati trenutak
Ah...nisu samo osjećaji koliko smisao svega što i koga i koliko i zbog čega vučem...should I stay or should I go
Guest- Guest
U tim slučajevima, najbolje je prespavati, barem dvije noći... Teške odluke...Al znaj, kako god, nećeš biti sama
Guest- Guest
mativka wrote:U tim slučajevima, najbolje je prespavati, barem dvije noći... Teške odluke...Al znaj, kako god, nećeš biti sama
ljepoto!
Evo jedna za tebe:
Guest- Guest
Zagy wrote:Kad si u da-ne situacijama pričekaj dok ne dodje neka potvrda....;)
Jesi li bila u takvim situacijama?
Guest- Guest
Djeluješ mi kao osoba s dosta životnog iskustva. Može li se od silnog mulja dobro vidjeti?
Guest- Guest
Kažem,dok se malo slegne....ja jako vjerujem svojoj intuiciji i vecinom se stvari poslože same,a za vece odluke cekam da jednostavno dodje vrijeme kad ZNAM da cu donijeti pravu odluku....
Sve nagle odluke u afektu sam požalila...prije sam ih često pravila...temperament!
Imam dosta iskustva da...
Sve nagle odluke u afektu sam požalila...prije sam ih često pravila...temperament!
Imam dosta iskustva da...
Guest- Guest
Da, istina. Često puta reagiramo impulzivno. Vjerojatno je i za to potrebna vještina koja se stječe iskustvom. To se zove mudrost...
No, instinkt....treba li ga slušati?
Čula sam davno jednu mudru u smislu: nitko tebi ne treba govoriti da ti u kući nešto nije u redu. Ti sama bez drugih, najbolje znaš....
No, što je to ono što koči instinkt?
No, instinkt....treba li ga slušati?
Čula sam davno jednu mudru u smislu: nitko tebi ne treba govoriti da ti u kući nešto nije u redu. Ti sama bez drugih, najbolje znaš....
No, što je to ono što koči instinkt?
Guest- Guest
Strah
Ja svom osjećaju vjerujem...al kažem,ne vjerujem mu odmah nego pustim da se uvjerim
Ja svom osjećaju vjerujem...al kažem,ne vjerujem mu odmah nego pustim da se uvjerim
Guest- Guest
Ajmo se solidizirati s DV, u njenim osjećajima. Tek toliko da zna da nije sama.... Tko zna, nedaj Bože, trebati će svima nama...
Guest- Guest
Možda ovo od mene djeluje ne znam kakvo. Samo znam, da osoba u dilemi, nikada ne smije ostati sama...Evo divan link:
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50