Caffe Venus :P
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Caffe Venus :P
bogomdani wrote:ja uglavnom kad sam naletao na hormons issues kod cura i zena,bio je uglavnom fajt...
bog blagodario zene poput Zagy..
Bilo pa prošlo, takve si ti birao prije...sad imaš milu ženu pms horny koja dobro kuha i dobro jaše konja kojeg ćeš ti poslije pojest
Guest- Guest
Zagy wrote:
Često da...uopce sam poznata kao perverzna...i jako volim pričati dvosmisleno...muški ostanu bez rijeci....:D
A žene?
Guest- Guest
volio bi te imat za najbolju frendicu al pod uvjetom da ne izgledaš kao Roby..Zagy wrote:
Često da...uopce sam poznata kao perverzna...i jako volim pričati dvosmisleno...muški ostanu bez rijeci....:D
jack_reacher-
2014-04-14
Pravo ti i budi naslov teme...zenski hormoni mirisu u zraku..odoh si smejkati kofi..e nema vise mliiiko u kofi,samo malo smedjeg zuckera i malo soka od limete...nesto prehebeno dobro..
Guest- Guest
lone_gunman wrote:volio bi te imat za najbolju frendicu al pod uvjetom da ne izgledaš kao Roby..Zagy wrote:
Koji Roby?
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pravo ti i budi naslov teme...zenski hormoni mirisu u zraku..odoh si smejkati kofi..e nema vise mliiiko u kofi,samo malo smedjeg zuckera i malo soka od limete...nesto prehebeno dobro..
Zašto ne više mliko :)
Guest- Guest
http://www.imdb.com/name/nm0000375/dzepna_venera wrote:
Koji Roby?
jack_reacher-
2014-04-14
Roby je horoskopski ovan?? Uuu...lone_gunman wrote:http://www.imdb.com/name/nm0000375/dzepna_venera wrote:
Koji Roby?
Guest- Guest
tja..poslije me nekako siba kiselina u zelucu...oke je dok pijem,no posli,a posto cesto ne doruckujem,ispadne kako ispadne..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Pravo ti i budi naslov teme...zenski hormoni mirisu u zraku..odoh si smejkati kofi..e nema vise mliiiko u kofi,samo malo smedjeg zuckera i malo soka od limete...nesto prehebeno dobro..
Guest- Guest
mlijeko u kofiju stvara neku emulziju koja prekriva stijenke zeluca i otezava mu funkciju..
Guest- Guest
Pametno ja si vec godinu dana stavljam rizino i fino mi je tako. Imam dokazanu intoleranciju na kravlje. Ako "zgrijesim" organizam mi se pobuni...bogomdani wrote:tja..poslije me nekako siba kiselina u zelucu...oke je dok pijem,no posli,a posto cesto ne doruckujem,ispadne kako ispadne..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Pravo ti i budi naslov teme...zenski hormoni mirisu u zraku..odoh si smejkati kofi..e nema vise mliiiko u kofi,samo malo smedjeg zuckera i malo soka od limete...nesto prehebeno dobro..
Guest- Guest
Odnosno,napuhnes se,sto je curama nelagdno reci,jel??dzepna_venera wrote:Pametno ja si vec godinu dana stavljam rizino i fino mi je tako. Imam dokazanu intoleranciju na kravlje. Ako "zgrijesim" organizam mi se pobuni...bogomdani wrote:tja..poslije me nekako siba kiselina u zelucu...oke je dok pijem,no posli,a posto cesto ne doruckujem,ispadne kako ispadne..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Pravo ti i budi naslov teme...zenski hormoni mirisu u zraku..odoh si smejkati kofi..e nema vise mliiiko u kofi,samo malo smedjeg zuckera i malo soka od limete...nesto prehebeno dobro..
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:brojke su nes za ne pobiliviti...
Inace lik je facer zesci..
Guest- Guest
Ne, nego imam žgaravicu i osjećaj peckanja u želucu...bogomdani wrote:Odnosno,napuhnes se,sto je curama nelagdno reci,jel??dzepna_venera wrote:Pametno ja si vec godinu dana stavljam rizino i fino mi je tako. Imam dokazanu intoleranciju na kravlje. Ako "zgrijesim" organizam mi se pobuni...bogomdani wrote:tja..poslije me nekako siba kiselina u zelucu...oke je dok pijem,no posli,a posto cesto ne doruckujem,ispadne kako ispadne..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Pravo ti i budi naslov teme...zenski hormoni mirisu u zraku..odoh si smejkati kofi..e nema vise mliiiko u kofi,samo malo smedjeg zuckera i malo soka od limete...nesto prehebeno dobro..
Guest- Guest
ista stvar i kod mene..probaj jos dok je vruce,malo secera u instandusu,i toga smedjeg, i malo limetinog soka..svejedno sto je vruca,jako osvjezava..dzepna_venera wrote:Ne, nego imam žgaravicu i osjećaj peckanja u želucu...bogomdani wrote:Odnosno,napuhnes se,sto je curama nelagdno reci,jel??dzepna_venera wrote:Pametno ja si vec godinu dana stavljam rizino i fino mi je tako. Imam dokazanu intoleranciju na kravlje. Ako "zgrijesim" organizam mi se pobuni...bogomdani wrote:tja..poslije me nekako siba kiselina u zelucu...oke je dok pijem,no posli,a posto cesto ne doruckujem,ispadne kako ispadne..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Pravo ti i budi naslov teme...zenski hormoni mirisu u zraku..odoh si smejkati kofi..e nema vise mliiiko u kofi,samo malo smedjeg zuckera i malo soka od limete...nesto prehebeno dobro..
Guest- Guest
bogomdani wrote:dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:brojke su nes za ne pobiliviti...
Inace lik je facer zesci..
Da, baš pravi predstavnik svog horoskopskog znaka :)
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50