Caffe Venus :P
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Nisam...dobar?
Becoming jane je film o životu jane austine i kako je na vlastitom iskustvu crpila inspiraciju...isto jak i dramatičan film...;)
Inace volim sve filmove o srednjem vijeku...
Ah Morat cu skoro pogledat....
Ponos & predrasude
Becoming jane je film o životu jane austine i kako je na vlastitom iskustvu crpila inspiraciju...isto jak i dramatičan film...;)
Ponos & predrasude
Guest- Guest
Zagy wrote:Nisam...dobar?
Ponos & predrasude
Uf...i ja volim filmove iz tog doba. Becoming Jane gledam umotana ko sarmica u crvenu mekanu dekicu prvom prilikom
Guest- Guest
Prvo sam pročitala novelu koju je napisao Steve Martin i bila iznenađena kako je uspio ući u ženski mozak. Baš topla životna priča :)
Guest- Guest
Pa ne bi se baš nazvala filmofilom. Moja Duša bira film. Pogledam trailer, ili pročitam sadržaj, i ako me zaintrigira pogledati ću jer znam da ću biti zadovoljna. Nisam često pred tv-om.
Guest- Guest
bogomdani wrote:E upravo to..posto ostavim sirom otvorene prozore,i bude prilicno frisko,nabijem na glavu kukuljicu...night sky wrote:bit će da je noćna kapica
izjutra bude 7-8 stupnjeva..
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
dzepna_venera wrote:Pdf 'Ljubav&sex' se pretvorio u 'Ponos&predrasude' :P
prije na sense and sensibility, haha... :p
2015-08-16
za ljubiteljice, nije j.austin već njena kolegica nešto mračnijih pogleda na život, e.gaskell. možda nešto realističnije ali definitivno ne nedostaje drame, strasti i tipično engleske suzdržanosti.
:)
:)
2015-08-16
Daje tako moj ex izjavu za novine kako se razišao sa curom i da je njihova ljubav umrla Životami, zar ljubav može umrijet,nestat?
Zaljubljenost i hormonalna zablesanost je već druga priča, to ode.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ajoj...zar je tako sladunjav..?
ha ha vidim i ja da lupa patetika, malo sam bila zatečena, mora da ga peru hormoni.
Guest- Guest
bogomdani wrote:pa to je na nivou holivudskih primadona..ali hajde,dobro..
Pa i je holivudski tip..ni joggirat ne smije bez kukuljice. Napasne su žene danas :P
Guest- Guest
hahahaha..a dobro..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:pa to je na nivou holivudskih primadona..ali hajde,dobro..
Pa i je holivudski tip..ni joggirat ne smije bez kukuljice. Napasne su žene danas :P
Guest- Guest
voliš ex-a?dzepna_venera wrote:Daje tako moj ex izjavu za novine kako se razišao sa curom i da je njihova ljubav umrla Životami, zar ljubav može umrijet,nestat?
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:voliš ex-a?dzepna_venera wrote:Daje tako moj ex izjavu za novine kako se razišao sa curom i da je njihova ljubav umrla Životami, zar ljubav može umrijet,nestat?
Ja volim svoje ex u ljudskom smislu jer su dio mog života, ali s razlogom ne bi više bila ni s jednim od njih.
Juha nije dobra podgrijana :P
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Page 19 of 50