Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
kolerik wrote:Kako bi bilo kad bi svatko od nas otvorio svoju temu i pisao sam sebi? I sto se cudis kad ti dodju ostali i pisu svoje, na sto ti, nicim pozvana, iznosis detalje iz privatnog i obiteljskog zivota i svadjas se sa onima koji ti kvare idilu.
Velim ti - blog, mozes ga linkati i ovdje, a tamo ces imati i sukno i skare. A ovdje rasprava moze otici u bilo kojem smjeru, narocito ak navrati Eva...otvrdni kozu. ;)
bravo mali, meni se ne da pisati kuham :^^ kao
Kaj?kic wrote:kolerik wrote:Kako bi bilo kad bi svatko od nas otvorio svoju temu i pisao sam sebi? I sto se cudis kad ti dodju ostali i pisu svoje, na sto ti, nicim pozvana, iznosis detalje iz privatnog i obiteljskog zivota i svadjas se sa onima koji ti kvare idilu.
Velim ti - blog, mozes ga linkati i ovdje, a tamo ces imati i sukno i skare. A ovdje rasprava moze otici u bilo kojem smjeru, narocito ak navrati Eva...otvrdni kozu. ;)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Kaj?kic wrote:kolerik wrote:Kako bi bilo kad bi svatko od nas otvorio svoju temu i pisao sam sebi? I sto se cudis kad ti dodju ostali i pisu svoje, na sto ti, nicim pozvana, iznosis detalje iz privatnog i obiteljskog zivota i svadjas se sa onima koji ti kvare idilu.
rižoto s piletinom, ispast će ni na nebu ni na zemlji, nego u stomaku :^^
kaja_333 wrote:Al za tu šugu od vlade su ti digli ruku i branitelji i Bruna i Glasnović mislim...
I Haso, svih 91. To je ono sto ja ne razumijem, kajo, kako sad netko moze bit ljut i prosvjedovati zbog Hase, a Haso glasao za tu Vladu, docekao Obuljen sa cvijecem, itd.?
Da se meni nije nesto svidjelo, dosao bi na govornicu i rekao: ''Druze buduci premijeru, bio sam vam dobar na izbornoj listi, i bilo vam je drago kad su ljudi glasovali zbog moje politike u Ministarstvu kulture. Sad vam ne trebam ni ja ni moji biraci, a mene cete zamijeniti jer vam vladu sastavljaju ljevicari iz Le Mondea, Pupovac i Vucic. Evo ja mogu samo napraviti ono sto su mnogi iskreni domoljubi koji nisu bili u adezeju zbog uhljebljivanja napravili zbog mene...'' (prereze clansku iskaznicu za saborskom govornicom) ''...moj glas nemate, i sad mozete ici se maziti i guziti i u Brisel i u Beograd, bez da se crvenite nad nama kamenjarcima, ognjistarcima i domoljubima. Poseban pozdrav mami JNA lekarki.''
Guest- Guest
kic wrote:kolerik wrote:Kako bi bilo kad bi svatko od nas otvorio svoju temu i pisao sam sebi? I sto se cudis kad ti dodju ostali i pisu svoje, na sto ti, nicim pozvana, iznosis detalje iz privatnog i obiteljskog zivota i svadjas se sa onima koji ti kvare idilu.
kic administrira:
Guest- Guest
Točno.kolerik wrote:kaja_333 wrote:Al za tu šugu od vlade su ti digli ruku i branitelji i Bruna i Glasnović mislim...
I Haso, svih 91. To je ono sto ja ne razumijem, kajo, kako sad netko moze bit ljut i prosvjedovati zbog Hase, a Haso glasao za tu Vladu, docekao Obuljen sa cvijecem, itd.?
Da se meni nije nesto svidjelo, dosao bi na govornicu i rekao: ''Druze buduci premijeru, bio sam vam dobar na izbornoj listi, i bilo vam je drago kad su ljudi glasovali zbog moje politike u Ministarstvu kulture. Sad vam ne trebam ni ja ni moji biraci, a mene cete zamijeniti jer vam vladu sastavljaju ljevicari iz Le Mondea, Pupovac i Vucic. Evo ja mogu samo napraviti ono sto su mnogi iskreni domoljubi koji nisu bili u adezeju zbog uhljebljivanja napravili zbog mene...'' (prereze clansku iskaznicu za saborskom govornicom) ''...moj glas nemate, i sad mozete ici se maziti i guziti i u Brisel i u Beograd, bez da se crvenite nad nama kamenjarcima, ognjistarcima i domoljubima. Poseban pozdrav mami JNA lekarki.''
2015-08-15
:). Pa to je fino.kic wrote:kaja_333 wrote:Kaj?kic wrote:kolerik wrote:Kako bi bilo kad bi svatko od nas otvorio svoju temu i pisao sam sebi? I sto se cudis kad ti dodju ostali i pisu svoje, na sto ti, nicim pozvana, iznosis detalje iz privatnog i obiteljskog zivota i svadjas se sa onima koji ti kvare idilu.
2015-08-15
Ehhh...ovo me podsjeća na Patriota, grmio je i prijetio ognjem i paklem svima, a doma...metilda wrote:Pretpostavljam ( a što bih drugo) da si dobio pritužbu na pp. Noor je moju kvalifikaciju zaslužila provociranjem na osobnoj razini saznanjem koje je donijela sa Kultnixa da je moj sin homoseksualac. Ja se toga ne stidim, dapače, da se stidim o tome ne bih ni sada pisala. E sad, ti kao liberalan tip razmisli čiji je prijestup veći. Nije li kvaziliberalizam zastupati prava homoseksualaca a onda se rugati nekome čiji sin to jest?kic wrote:a vidim i da noorku blatiš, tako da, wtf?
Što se mog cinizma tiče, pojasnit ću ti i zašto na to imam teološko pravo:
Trinity-
2014-04-17
kaja_333 wrote::). Pa to je fino.kic wrote:kaja_333 wrote:Kaj?kic wrote:kolerik wrote:Kako bi bilo kad bi svatko od nas otvorio svoju temu i pisao sam sebi? I sto se cudis kad ti dodju ostali i pisu svoje, na sto ti, nicim pozvana, iznosis detalje iz privatnog i obiteljskog zivota i svadjas se sa onima koji ti kvare idilu.
Vraga je fino. Kic ti spada u onu posebnu sortu kuhara....uz čija jela ljudi umjesto "dobar tek" jedni drugima kažu "sretno"
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote::). Pa to je fino.kic wrote:kaja_333 wrote:Kaj?kic wrote:kolerik wrote:Kako bi bilo kad bi svatko od nas otvorio svoju temu i pisao sam sebi? I sto se cudis kad ti dodju ostali i pisu svoje, na sto ti, nicim pozvana, iznosis detalje iz privatnog i obiteljskog zivota i svadjas se sa onima koji ti kvare idilu.
Vraga je fino. Kic ti spada u onu posebnu sortu kuhara....uz čija jela ljudi umjesto "dobar tek" jedni drugima kažu "sretno"
uvijek se džentlmenski pozdravimo, bilo mi je drago poznavati vas..
kic wrote:metilda wrote:Pretpostavljam ( a što bih drugo) da si dobio pritužbu na pp. Noor je moju kvalifikaciju zaslužila provociranjem na osobnoj razini saznanjem koje je donijela sa Kultnixa da je moj sin homoseksualac. Ja se toga ne stidim, dapače, da se stidim o tome ne bih ni sada pisala. E sad, ti kao liberalan tip razmisli čiji je prijestup veći. Nije li kvaziliberalizam zastupati prava homoseksualaca a onda se rugati nekome čiji sin to jest?kic wrote:a vidim i da noorku blatiš, tako da, wtf?
Što se mog cinizma tiče, pojasnit ću ti i zašto na to imam teološko pravo:
A sad ti slobodno zaključaj moj topic, zaboli me kic za ovaj forum i ovu temu... ona je ostvarila svrhu koju sam joj namijenila.
ti si lisica ili Isus? :^^
look, eva voli fightove i ona nikad nikog nije prijavila, a noorku su već više puta napadali pa se boji išta reći protiv ikog, čak i kad stvarno nešto štetno radite, tema je ostvarila svoju namjenu? namjena je bila provokacija? wtf
kico...da ti rečem iskreno, ne bojim se ja nikoga ovdje, metiLJdu nisam prijavila ni na PP ni javno..a znaš zašto?
jer mi puca ona stvar kaj ova prolupala i osobnim problemima isfrustrirana babetina misli o meni
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Da. Jer dopuštaš da objavljuju slike onog odvratnog premijera !kic wrote:kaja_333 wrote:Mene.kic wrote:metilda wrote:
a ti kao admin uzimaš sebi pravo za vrijeđanje ili si fakat nepismen?
koga sam ja sad uvrijedio?
sorrkač? :^^
daj, pa bar mu je zurka postojana.
Guest- Guest
Noor wrote:
kico...da ti rečem iskreno, ne bojim se ja nikoga ovdje, metiLJdu nisam prijavila ni na PP ni javno..a znaš zašto?
jer mi puca ona stvar kaj ova prolupala i osobnim problemima isfrustrirana babetina misli o meni
nabijem te na kica i idem dalje čim se pojavi kakav zanimljiv članak
Guest- Guest
kic wrote:
kic je zanimljiva riječ.. baš kao što piše u mom potpisu i je vrlo važno slovo... radi se o tome staviti ga ili izostaviti..
Guest- Guest
kic -> k.ckic wrote:tu nema dileme, uvijek staviti ga xD
Guest- Guest
kic wrote:pa ti znaš i sigile praviti, a witch!
Noor -> nor
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji