Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Žena s Prokletija, a mislila sam da ne voliš Desimirke
Guest- Guest
Text ponudi Pizzonu da proda u Grand produkciju.
Guest- Guest
Tekst je odavno distribuiran i otpjevan,ali u produkciji "JV".Eva wrote:Text ponudi Pizzonu da proda u Grand produkciju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ni na nebu ni na zemljijastreb wrote:Ni na nebu ni na zemlji
Bez tebe sam ja
Na čardaku tebe drugi ljubi
Ženo prokleta
već na krovu sam ja
brže dodaj ovaj crijep
jer je kiša počela
majstor do mene hoće pivu
ne dam mu ja to
ja ga ne napojim ja se konja bojim
i visine od metara šest i po
Fakat ima takva pjesma? Nikad čula.jastreb wrote:Tekst je odavno distribuiran i otpjevan,ali u produkciji "JV".Eva wrote:Text ponudi Pizzonu da proda u Grand produkciju.
Guest- Guest
Eva wrote:Sam se nemrem setit, ipak sam ga davno čitala, jel mu to govori Taro ili Paneloux? Šapni
Grand, činovnik... ima izvrsnu prvu rečenicu romana od koje nikako da se makne... puknem od smijeha kad god je se sjetim...
Guest- Guest
Odličan roman, baš si me podsjetila da ga ponovno pročitam. Imam ju doma u ZG. Thx
Guest- Guest
Eva wrote:Fakat ima takva pjesma? Nikad čula.jastreb wrote:Tekst je odavno distribuiran i otpjevan,ali u produkciji "JV".Eva wrote:Text ponudi Pizzonu da proda u Grand produkciju.
2014-04-22
Noor wrote:ma nisam kvazi, recimo...smatram da i pedere i lezbe treba pustit da uživaju u svojim strastima, nek se i žene ako im drago. što ti o tome misliš?metilda wrote:Noor wrote:
hehe, ma pusti nek cvili...fino za čitat
ha.. javila se i kvaziliberalna licemjerna spodoba...
vidiš kako si se prepoznala, a znaš i razlog zbog kojeg si prozvana pa me nisi ni napala zbog naziva... znaš sa onog foruma što mislim o tome i zato me i podbodeš kad ti se pruži prilika.. no stvar je u tome što TI misliš da bih se JA trebala stidjeti .. no ja kao svako slobodno biće imam pravo na svoje mišljenje bez obzira na datosti... koje se mijenjaju jer ništa u našoj slobodnoj volji nije zacementirano ukoliko mi to sami ne učinimo...
Guest- Guest
metilda wrote:Premijer Andrej Plenković, boraveći u Bruxellesu, izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu HDZ-ovih birača koji javno poručuju da se osjećaju izdanima zbog toga što Zlatko Hasanbegović nije izabran za člana nove Vlade.
“Vrlo sam jasno rekao da je na mandataru da izabere ministre. Kolega Hasanbegović je zastupnik u Hrvatskom saboru, ostvario je respektabilan rezultat i imat će svoj prostor za djelovanje. Ja u biti ne vidim nikakav problem u tome”, komentirao je Andrej Planković nakon prvog dana sastanka Europskog vijeća.
http://narod.hr/eu/plenkovic-komentirao-nezadovoljstvo-biraca-hasanbegovic-nije-ostao-ministar-evo-sto-rekao
HDZ - to sam ja... obit će mu se o glavu... ako ne upotrijebi i.
Jebe vas Plenky u sve rupe.
Guest- Guest
udba wrote:Ni na nebu ni na zemljijastreb wrote:Ni na nebu ni na zemlji
Bez tebe sam ja
Ženo prokleta
već na krovu sam ja
brže dodaj ovaj crijep
jer je kiša počela
2014-04-22
Eva wrote:Odličan roman, baš si me podsjetila da ga ponovno pročitam. Imam ju doma u ZG. Thx
taman za ovu našu političku situaciju koja traje već .. koliko... stoljeće.. stoljeće i pol??
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:Premijer Andrej Plenković, boraveći u Bruxellesu, izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu HDZ-ovih birača koji javno poručuju da se osjećaju izdanima zbog toga što Zlatko Hasanbegović nije izabran za člana nove Vlade.
“Vrlo sam jasno rekao da je na mandataru da izabere ministre. Kolega Hasanbegović je zastupnik u Hrvatskom saboru, ostvario je respektabilan rezultat i imat će svoj prostor za djelovanje. Ja u biti ne vidim nikakav problem u tome”, komentirao je Andrej Planković nakon prvog dana sastanka Europskog vijeća.
http://narod.hr/eu/plenkovic-komentirao-nezadovoljstvo-biraca-hasanbegovic-nije-ostao-ministar-evo-sto-rekao
tko se zadnji smije... ne raduj se unaprijed...
Guest- Guest
muk!?!Noor wrote:ma nisam kvazi, recimo...smatram da i pedere i lezbe treba pustit da uživaju u svojim strastima, nek se i žene ako im drago. što ti o tome misliš?metilda wrote:Noor wrote:
hehe, ma pusti nek cvili...fino za čitat
ha.. javila se i kvaziliberalna licemjerna spodoba...
hm, nekak neobično za tebe, inače si ko strojnica
Guest- Guest
I ti bi da se Hase vrati. Hasanbegović je prošlost, pomirite se s tim. Osim toga nije Plenki kriv za njegov odlazak.Gnječ wrote:
A tko bi štel živet u raju, budimo iskreni? Sluišat harfe, molit se i hodat u togama. Dosadno.metilda wrote:Eva wrote:Odličan roman, baš si me podsjetila da ga ponovno pročitam. Imam ju doma u ZG. Thx
taman za ovu našu političku situaciju koja traje već .. koliko... stoljeće.. stoljeće i pol??
Sad sam guglala ove"Jastrebove" stihove i našla još jedno s nebom i zemljom. Baš je za petak i veselicu
Guest- Guest
udba wrote:Ni na nebu ni na zemljijastreb wrote:Ni na nebu ni na zemlji
Bez tebe sam ja
Ženo prokleta
već na krovu sam ja
brže dodaj ovaj crijep
jer je kiša počela
majstor do mene hoće pivu
ne dam mu ja to
ja ga ne napojim ja se konja bojim
i visine od metara šest i po
Ovaj je luđi od Crvenkastog.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma taj Enes Begović je papak. U originalu pjesmu pjeva Kemal Malovčić i već sam ga okačio gore.
2014-04-22
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:Premijer Andrej Plenković, boraveći u Bruxellesu, izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu HDZ-ovih birača koji javno poručuju da se osjećaju izdanima zbog toga što Zlatko Hasanbegović nije izabran za člana nove Vlade.
Vi ste svoje odsmijali.
Guest- Guest
A meni google ponudili ovo pod broj 1 Čardak. Valjda na svakom PC drugačije ispadnejastreb wrote:Ma taj Enes Begović je papak. U originalu pjesmu pjeva Kemal Malovčić i već sam ga okačio gore.
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:Premijer Andrej Plenković, boraveći u Bruxellesu, izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu HDZ-ovih birača koji javno poručuju da se osjećaju izdanima zbog toga što Zlatko Hasanbegović nije izabran za člana nove Vlade.
Vi ste svoje odsmijali.
esko, mi imamo svoje uspone i padove, ali otkad te čitam ti se nisi maknuo dalje od ove rečenice: "Lijepoga jednog jutra u mjesecu svibnju elegantna je amazonka kasala na divnoj alazanskoj kobili cvjetnim alejama Bulonjske šumice."
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji