ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 8 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest Sat 22 Oct - 12:38

kic wrote:a vidim i da noorku blatiš, tako da, wtf?
Pretpostavljam ( a što bih drugo) da si dobio pritužbu na pp. Noor je moju kvalifikaciju zaslužila provociranjem na osobnoj razini saznanjem koje je donijela sa Kultnixa da je moj sin homoseksualac. Ja se toga ne stidim, dapače, da se stidim o tome ne bih ni sada pisala. E sad, ti kao liberalan tip razmisli čiji je prijestup veći. Nije li kvaziliberalizam zastupati prava homoseksualaca a onda se rugati nekome čiji sin to jest?
Što se mog cinizma tiče, pojasnit ću ti i zašto na to imam teološko pravo:

Lk 13,31-33

31U taj čas pristupe neki farizeji i reknu mu: "Otiđi, otputuj odavde jer te Herod hoće ubiti." 32A on će njima: "Idite i kažite toj lisici: 'Evo, izgonim đavle i liječim danas i sutra, a treći dan dovršujem. 33Ali danas, sutra i prekosutra moram nastaviti put jer ne priliči da prorok pogine izvan Jeruzalema.'

U ovom slučaju Isusov odgovor Herodu nije nimalo simpatičan. Ima tu nešto prezrivo, cinično. U Isusovim je on očima lukav, ali krajnje beznačajni lik i pojava. Nimalo lijepe riječi o zemaljskom poglavaru.  ‘Idite, javite toj lisici’ - ni onodobno lisica nije posebno respektabilna životinja, nikakav junak među divljom zvjeradi. Nije ona lav ni vuk, nego lukava, prepredena, podmukla.  Herod - lukavac i prepredanac, slabić, nečovjek, nekarakter. Isus odgovara kako danas i sutra mora činiti čudesa, izgoniti zle duhove, ljude liječiti. To mu Herod ne može spriječiti. Ne može mu uskratiti pravo boravka na njegovu teritoriju. On nije podložan ljudskoj volji ili samovolji, nego Božjem planu. On slijedi Očev plan - on je na putu (teologija puta!) prema Jeruzalemu. Plan je Božji za njega jasan: danas - sutra - prekosutra. (fra Tomislav Pervan)

A sad ti slobodno zaključaj moj topic, zaboli me kic za ovaj forum i ovu temu... ona je ostvarila svrhu koju sam joj namijenila.

Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 8 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest Sat 22 Oct - 13:24

Kakva i koja je svrha tvoje teme? Ja tu ništa ne razumijem...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 22 Oct - 14:41

metilda wrote:
Drugi krimen Hasanbegovića, otvaranje svih arhiva propale Jugoslavije i komunističke partije još je znakovitiji.
 Otvaranjem arhiva, iznošenjem istine na svijetlo dana, bili bi srušeni svi mitovi o Titu, NOB-u, zločinačkom komunističkom režimu, isplivala bi istina o pljački i pljačkašima Hrvatske i bili bi srušeni ideološki temelji na kojima počiva jedna partija, bila bi srušena ideja velike Srbije koja je pupčanom vrpcom vezana za ideju treće Jugoslavije s kontinuiranim nastavkom velikosrpske dominacije na ovim prostorima. Arhive se ne može otvoriti parcijalno ni selektivno. Ili sve ili ništa.
I umjesto da Plenković kao prvi zadatak Nini Obuljen odredi otvaranje arhiva radi istine, on joj zapovijeda istragu kriminala u HAVC-u u kojemu je i ona sama navodnosudjelovala u najvažnijim upravljačkim strukturama dobivajući ordenje za antihrvatske projekte. Koji paradoks!? Plenković valjda misli da će Nina Obuljen samu sebe prijaviti državnom odvjetniku Cvitanu!?
Treći Hasanbegovićev krimen je besprijekorno poštenje, skromnost i radišnost. Ni s jednom od ovih osobina Hasanbegović se ne uklapa u političke pljačkaške strukture koje dominantno utječu na društveno politička zbivanja u klasičnom, mafijaškom korupcionaškom kartelu na hrvatski način.

I kada se čini da su tri navedena razloga prilično precizna, kirurška dijagnoza smjene Hasanbegovića, stvari poprimaju sasvim drugu dimenziju, ako radikalnije zakopamo u dubinsku analizu cijelog slučaja. Zapravo nije pitanje zašto je smijenjen Hasanbegović?
Pravo pitanje je zašto je imenovana Nina Obuljen, kandidatkinja mentalno komunističke ljevice?

Tu si nalupetala svega i svačega. Kakve veze ima ministar kulture sa pravosuđem jer dosije UDBE, SDB i ostalih opskurnih agentura i arhiva istih spada u domenu pravosuđa a ne kulture. Ja bih prvi htio da se ta arhiva i mikrofilmovi obznane i da budu javno dostupni jer sam 100% siguran da bi najmanje 2,5 milijuna hrvata završilo u zatvor. Eto pa čak bi se u tom zatvoru našli i tvoji klerofašistički popovi a vrlo vjerojatno i sam kardinal Bozanić a da ne pričam o HDZ-u iSDP-u i ostalim opskurnim rvackim strankama i političko klerikalnim sektama. Tedeski, Todorić i sva ostala ekipa da ih sve ne nabrajam našli bi se iza brave. Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 22 Oct - 16:49

kic wrote:
metilda wrote:
Eva wrote:
Zoki nije bil moj izbor, ali sam to podnijela muški, nisam naricala kao ustašija kak sad dela. Plenky mi se dopadal oduvijek.

kvaziliberalne nakazne spodobe i psihopate uvijek sam u stanju ignorirati, ali ti si mi srcu prirasla, tebi je pri srcu most pa plenky, to ti je u opisu radnog mjesta.. ti si izabrala takav način privređivanja za obitelj, ali žao mi je što nikako ne možeš biti iskrena makar sama prema sebi pa priznati da je zorangutan tvoj jedini izbor.. ali nadoći ćeš.. potiskivanje osjećaja dovede do ozbiljnih psihičkih poremećaja.. ne želim da ti se to dogodi.. :x  

ne želiš ni ti da ti se tvoja tema zatvori pretpostavljam? tako da, smanji s ovakvim komentarima forumaša..

šta si ti nepismen post'o? eva mene nazove ustašijom i to može proć' bez opomene?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sat 22 Oct - 16:51

Hrvatska - kurac na biciklu.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kic Sat 22 Oct - 17:19

metilda wrote:
kic wrote:a vidim i da noorku blatiš, tako da, wtf?
Pretpostavljam ( a što bih drugo) da si dobio pritužbu na pp. Noor je moju kvalifikaciju zaslužila provociranjem na osobnoj razini saznanjem koje je donijela sa Kultnixa da je moj sin homoseksualac. Ja se toga ne stidim, dapače, da se stidim o tome ne bih ni sada pisala. E sad, ti kao liberalan tip razmisli čiji je prijestup veći. Nije li kvaziliberalizam zastupati prava homoseksualaca a onda se rugati nekome čiji sin to jest?
Što se mog cinizma tiče, pojasnit ću ti i zašto na to imam teološko pravo:

A sad ti slobodno zaključaj moj topic, zaboli me kic za ovaj forum i ovu temu... ona je ostvarila svrhu koju sam joj namijenila.

ti si lisica ili Isus? :^^

look, eva voli fightove i ona nikad nikog nije prijavila, a noorku su već više puta napadali pa se boji išta reći protiv ikog, čak i kad stvarno nešto štetno radite, tema je ostvarila svoju namjenu? namjena je bila provokacija? wtf
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sat 22 Oct - 17:22

kic wrote:

a ti kao admin uzimaš sebi pravo za vrijeđanje ili si fakat nepismen?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 22 Oct - 17:24

metilda, ja isto moram priznati da sam zbunjola nad ovom temom.

Kaj je pisac htel rec? Ak ti se otvara blog, imas besplatnih obrazaca, HTML napravis ali odma, i otvori temu, stavi link i sve pet.

Ovak si si zacatala sama svoju temu, a sad ja jos citam stvari o tvom klincu, ne znam zakaj ti to treba. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sat 22 Oct - 17:25

metilda wrote:
kic wrote:

koga sam ja sad uvrijedio?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kaya Sat 22 Oct - 17:26

Metilda, koji si ti imala nick na starom forumu?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Sat 22 Oct - 17:27

kic wrote:
metilda wrote:
kic wrote:

Mene.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kic Sat 22 Oct - 17:27

kaja_333 wrote:
kic wrote:
metilda wrote:
kic wrote:

Mene.

sorrkač? :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sat 22 Oct - 17:28

kaja_333 wrote:Metilda, koji si ti imala nick na starom forumu?

imala sam ih nekoliko, ali zadnji mi je bio metilda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sat 22 Oct - 17:28

kic wrote:
kaja_333 wrote:
kic wrote:
metilda wrote:
kic wrote:

Mene.

Da. Jer dopuštaš da objavljuju slike onog odvratnog premijera !
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Sat 22 Oct - 17:29

metilda wrote:

kaja_333 wrote:Metilda, koji si ti imala nick na starom forumu?

imala sam ih nekoliko, ali zadnji mi je bio metilda.
Ne sjećam se tog Nicka..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kic Sat 22 Oct - 17:30

kaja_333 wrote:
kic wrote:
kaja_333 wrote:
kic wrote:
metilda wrote:
kic wrote:

Mene.

Da. Jer dopuštaš da objavljuju slike onog odvratnog premijera !

ma di, šta? :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sat 22 Oct - 17:31

da koja je svrha teme? cijelu sam je ispisala nezadovoljstvom zbog izbacivanja Hasanbegovića iz vlade i oni se pitaju koja je svrha teme.. moj bijes i ljutnja zbog Plenkovićeve izdajničke politike.. ja nemam vremena za pisanje po različitim temama pa sam otvorila jednu na kojoj neću tražiti gdje sam što napisala.. jasnije?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sat 22 Oct - 17:32

metilda wrote:da koja je svrha teme? cijelu sam je ispisala nezadovoljstvom zbog izbacivanja Hasanbegovića iz vlade i oni se pitaju koja je svrha teme.. moj bijes i ljutnja zbog Plenkovićeve izdajničke politike.. ja nemam vremena za pisanje po različitim temama pa sam otvorila jednu na kojoj neću tražiti gdje sam što napisala.. jasnije?
Ja te kužim evo.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Sat 22 Oct - 17:33

Al za tu šugu od vlade su ti digli ruku i branitelji i Bruna i Glasnović mislim...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sat 22 Oct - 17:36

metilda wrote:da koja je svrha teme? cijelu sam je ispisala nezadovoljstvom zbog izbacivanja Hasanbegovića iz vlade i oni se pitaju koja je svrha teme.. moj bijes i ljutnja zbog Plenkovićeve izdajničke politike.. ja nemam vremena za pisanje po različitim temama pa sam otvorila jednu na kojoj neću tražiti gdje sam što napisala.. jasnije?

Ne. Odnosno, jasno mi je bilo sto i zasto radis u startu, samo mi nije jasno zasto na ovaj nacin.

Kako bi bilo kad bi svatko od nas otvorio svoju temu i pisao sam sebi? I sto se cudis kad ti dodju ostali i pisu svoje, na sto ti, nicim pozvana, iznosis detalje iz privatnog i obiteljskog zivota i svadjas se sa onima koji ti kvare idilu.

Velim ti - blog, mozes ga linkati i ovdje, a tamo ces imati i sukno i skare. A ovdje rasprava moze otici u bilo kojem smjeru, narocito ak navrati Eva...otvrdni kozu. ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sat 22 Oct - 17:41

kolerik wrote:Kako bi bilo kad bi svatko od nas otvorio svoju temu i pisao sam sebi? I sto se cudis kad ti dodju ostali i pisu svoje, na sto ti, nicim pozvana, iznosis detalje iz privatnog i obiteljskog zivota i svadjas se sa onima koji ti kvare idilu.

Velim ti - blog, mozes ga linkati i ovdje, a tamo ces imati i sukno i skare. A ovdje rasprava moze otici u bilo kojem smjeru, narocito ak navrati Eva...otvrdni kozu. ;)

bravo mali, meni se ne da pisati kuham :^^ kao
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics