Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Premijer Andrej Plenković, boraveći u Bruxellesu, izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu HDZ-ovih birača koji javno poručuju da se osjećaju izdanima zbog toga što Zlatko Hasanbegović nije izabran za člana nove Vlade.
“Vrlo sam jasno rekao da je na mandataru da izabere ministre. Kolega Hasanbegović je zastupnik u Hrvatskom saboru, ostvario je respektabilan rezultat i imat će svoj prostor za djelovanje. Ja u biti ne vidim nikakav problem u tome”, komentirao je Andrej Planković nakon prvog dana sastanka Europskog vijeća.
http://narod.hr/eu/plenkovic-komentirao-nezadovoljstvo-biraca-hasanbegovic-nije-ostao-ministar-evo-sto-rekao
HDZ - to sam ja... obit će mu se o glavu... ako ne upotrijebi i.
“Vrlo sam jasno rekao da je na mandataru da izabere ministre. Kolega Hasanbegović je zastupnik u Hrvatskom saboru, ostvario je respektabilan rezultat i imat će svoj prostor za djelovanje. Ja u biti ne vidim nikakav problem u tome”, komentirao je Andrej Planković nakon prvog dana sastanka Europskog vijeća.
http://narod.hr/eu/plenkovic-komentirao-nezadovoljstvo-biraca-hasanbegovic-nije-ostao-ministar-evo-sto-rekao
HDZ - to sam ja... obit će mu se o glavu... ako ne upotrijebi i.
Guest- Guest
“Služi li vam na čast, izabrani zastupnici svoga naroda, zvati se uopće članovima HDZ-a? Mislite da ste izvukli svoje guzice svojom šutnjom, niste, samo ste izvukli svoje plaće i blagomilni pogled svog stranačkog šefa koji više voli i cijeni one koji sudjeluju u ponižavanju i pljuvanju svojeg naroda nego one koji su stavili svom narodu na raspolaganje svoje poštenje, znanje, svoju odanost i ono što je najvažnije – bezuvjetnu ljubav.
Izgubili ste obraz i ono što je još vrjednije, našu pažnju i poštovanje, a niste dobili zauzvrat ništa. Vidite, Judini sinovi Isusa su pljuvali, tukli i razapeli, a on je ipak ostao Bog, tako ćemo i mi ostati hrvatski narod i tako će i dr. Zlatko Hasanbegović ostati još bolji i veći hrvatski muž. Hrvatski narod pamti i nagrađuje svoje istinske sinove, za razliku od Hrvatske koja uvijek više voli one koji je izdaju, ruše, pale i prodaju”, navode iz Udruge Žene u Domovinskom ratu – Zadar te zaključuju:
“Gori od onih koji ga napadaju samo su oni koji ga nisu branili!”
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hrvatske-braniteljice-za-hasanbegovica-gori-od-onih-koji-ga-napadaju-samo-su-oni-koji-ga-ne-brane-965290
Guest- Guest
Vid, vid...ovdje se dijele deklaracije, a na drugoj temi ti to nikad ne bi...metilda wrote:Eva wrote:
Zoki nije bil moj izbor, ali sam to podnijela muški, nisam naricala kao ustašija kak sad dela. Plenky mi se dopadal oduvijek.
kvaziliberalne nakazne spodobe i psihopate uvijek sam u stanju ignorirati, ali ti si mi srcu prirasla, tebi je pri srcu most pa plenky, to ti je u opisu radnog mjesta.. ti si izabrala takav način privređivanja za obitelj, ali žao mi je što nikako ne možeš biti iskrena makar sama prema sebi pa priznati da je zorangutan tvoj jedini izbor.. ali nadoći ćeš.. potiskivanje osjećaja dovede do ozbiljnih psihičkih poremećaja.. ne želim da ti se to dogodi..
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Vid, vid...ovdje se dijele deklaracije, a na drugoj temi ti to nikad ne bi...metilda wrote:Eva wrote:
Zoki nije bil moj izbor, ali sam to podnijela muški, nisam naricala kao ustašija kak sad dela. Plenky mi se dopadal oduvijek.
kvaziliberalne nakazne spodobe i psihopate uvijek sam u stanju ignorirati, ali ti si mi srcu prirasla, tebi je pri srcu most pa plenky, to ti je u opisu radnog mjesta.. ti si izabrala takav način privređivanja za obitelj, ali žao mi je što nikako ne možeš biti iskrena makar sama prema sebi pa priznati da je zorangutan tvoj jedini izbor.. ali nadoći ćeš.. potiskivanje osjećaja dovede do ozbiljnih psihičkih poremećaja.. ne želim da ti se to dogodi..
Bi, bi, al još nije naišla prigoda... da si pročitala NZ znala bi čak i o čemu se radi..
Guest- Guest
Eva wrote:Meni nemre odolit:)
ah, evička... sviđa li ti se moj novi potpis? znaš li oklen je?
Guest- Guest
E moj narode, cvilite i plačite jude, kad je trebalo glasati za HSP onda ste se pravili Proeski i okretali glave na drugu stranu i spremo na listiću zaokružili "Šeks" i HDZ koji je najstrože zabranio izvršenje bilo kakve lustracije nad svojim vlastitim članstvom. Prvo glasate za komuniste, a onda plač, a ima stranaka koje su za lustraciju, jedina mana im je što ne plivaju u parama ko ovi nelustrirani za koje vi glasate.metilda wrote:“Služi li vam na čast, izabrani zastupnici svoga naroda, zvati se uopće članovima HDZ-a? Mislite da ste izvukli svoje guzice svojom šutnjom, niste, samo ste izvukli svoje plaće i blagomilni pogled svog stranačkog šefa koji više voli i cijeni one koji sudjeluju u ponižavanju i pljuvanju svojeg naroda nego one koji su stavili svom narodu na raspolaganje svoje poštenje, znanje, svoju odanost i ono što je najvažnije – bezuvjetnu ljubav.
Izgubili ste obraz i ono što je još vrjednije, našu pažnju i poštovanje, a niste dobili zauzvrat ništa. Vidite, Judini sinovi Isusa su pljuvali, tukli i razapeli, a on je ipak ostao Bog, tako ćemo i mi ostati hrvatski narod i tako će i dr. Zlatko Hasanbegović ostati još bolji i veći hrvatski muž. Hrvatski narod pamti i nagrađuje svoje istinske sinove, za razliku od Hrvatske koja uvijek više voli one koji je izdaju, ruše, pale i prodaju”, navode iz Udruge Žene u Domovinskom ratu – Zadar te zaključuju:
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hrvatske-braniteljice-za-hasanbegovica-gori-od-onih-koji-ga-napadaju-samo-su-oni-koji-ga-ne-brane-965290
hehe, ma pusti nek cvili...fino za čitatudba wrote:E moj narode, cvilite i plačite jude, kad je trebalo glasati za HSP onda ste se pravili Proeski i okretali glave na drugu stranu i spremo na listiću zaokružili "Šeks" i HDZ koji je najstrože zabranio izvršenje bilo kakve lustracije nad svojim vlastitim članstvom. Prvo glasate za komuniste, a onda plač, a ima stranaka koje su za lustraciju, jedina mana im je što ne plivaju u parama ko ovi nelustrirani za koje vi glasate.metilda wrote:“Služi li vam na čast, izabrani zastupnici svoga naroda, zvati se uopće članovima HDZ-a? Mislite da ste izvukli svoje guzice svojom šutnjom, niste, samo ste izvukli svoje plaće i blagomilni pogled svog stranačkog šefa koji više voli i cijeni one koji sudjeluju u ponižavanju i pljuvanju svojeg naroda nego one koji su stavili svom narodu na raspolaganje svoje poštenje, znanje, svoju odanost i ono što je najvažnije – bezuvjetnu ljubav.
Guest- Guest
Ništa mi se na da pisati.
crvenkasti-
2014-04-17
Žao mi je ljudi, mislio sam, evo bit će sretni što je Milanović uništen, a ono muke po Mateju.. želim pomoći, a kako kad oni na svakom listiću traže gdje piše "Šeks - UDBA (i još neka tri slova) i onda brže bolje to zaokružuju i čude se kad to isto pobijedi.Noor wrote:
hehe, ma pusti nek cvili...fino za čitat
Noor wrote:
ha.. javila se i kvaziliberalna licemjerna spodoba...
Guest- Guest
udba wrote:Žao mi je ljudi, mislio sam, evo bit će sretni što je Milanović uništen, a ono muke po Mateju.. želim pomoći, a kako kad oni na svakom listiću traže gdje piše "Šeks - UDBA (i još neka tri slova) i onda brže bolje to zaokružuju i čude se kad to isto pobijedi.Noor wrote:
nema ti što biti žao.. ja ovo između kolača, ručka, čišćenja, branja mandarina, maslina, fejsa i maila.. nije mi lako ali trudim se naći vremena i za forum.. da vas oplemenim..
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Ništa mi se na da pisati.
kako si ti pametan.
Guest- Guest
U ponovljenom suđenju za Fimi mediu USKOK tereti Sanadera i druge optuženike za izvlačenje novca iz državnih poduzeća kako bi se financirali crni fondovi HDZ-a. Prvu osuđujuću presudu ukinuo je Vrhovni sud.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ivo-sanader-tesko-bolestan-ima-karcinom-sudenje-bivsem-premijeru-odgodeno-na-duze-vrijeme/5151248/
mislite li da teške bolesti mogu doći od stalne izloženosti stresu i nepravednih optužbi?
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ivo-sanader-tesko-bolestan-ima-karcinom-sudenje-bivsem-premijeru-odgodeno-na-duze-vrijeme/5151248/
mislite li da teške bolesti mogu doći od stalne izloženosti stresu i nepravednih optužbi?
Guest- Guest
a dobro hvala, tko nije znao sada zna kako narikati zbog vlastite gluposti, a to dobro dođe. Ništa, pozdravi tamo ekipu u narod.hr-u od Plenkovića, Šeksa i vlade HDZ-a, tamo smo u prostorijama Vlade, bićemo nekih 4 ako ne i 8 godina.metilda wrote:udba wrote:Žao mi je ljudi, mislio sam, evo bit će sretni što je Milanović uništen, a ono muke po Mateju.. želim pomoći, a kako kad oni na svakom listiću traže gdje piše "Šeks - UDBA (i još neka tri slova) i onda brže bolje to zaokružuju i čude se kad to isto pobijedi.Noor wrote:
nema ti što biti žao.. ja ovo između kolača, ručka, čišćenja, branja mandarina, maslina, fejsa i maila.. nije mi lako ali trudim se naći vremena i za forum.. da vas oplemenim..
apsolutno mogu, bojim se samo da neće tako i Plenki proći ako ova bjesomučna haranga nastavi.metilda wrote:U ponovljenom suđenju za Fimi mediu USKOK tereti Sanadera i druge optuženike za izvlačenje novca iz državnih poduzeća kako bi se financirali crni fondovi HDZ-a. Prvu osuđujuću presudu ukinuo je Vrhovni sud.
ma nisam kvazi, recimo...smatram da i pedere i lezbe treba pustit da uživaju u svojim strastima, nek se i žene ako im drago. što ti o tome misliš?metilda wrote:Noor wrote:
ha.. javila se i kvaziliberalna licemjerna spodoba...
Guest- Guest
Znam, to mi bila lektira. Kuga u Alžiru i dr. Bernard. Odličan roman.metilda wrote:Eva wrote:Meni nemre odolit:)
ah, evička... sviđa li ti se moj novi potpis? znaš li oklen je?
Guest- Guest
Sam se nemrem setit, ipak sam ga davno čitala, jel mu to govori Taro ili Paneloux? Šapni
Guest- Guest
Ni na nebu ni na zemlji
Bez tebe sam ja
Na čardaku tebe drugi ljubi
Ženo prokleta
Bez tebe sam ja
Na čardaku tebe drugi ljubi
Ženo prokleta
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22