ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 7 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest 21/10/2016, 13:05

Gnječ wrote:
metilda wrote:
Gnječ wrote:
metilda wrote:Premijer Andrej Plenković, boraveći u Bruxellesu, izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu HDZ-ovih birača koji javno poručuju da se osjećaju izdanima zbog toga što Zlatko Hasanbegović nije izabran za člana nove Vlade.
“Vrlo sam jasno rekao da je na mandataru da izabere ministre. Kolega Hasanbegović je zastupnik u Hrvatskom saboru, ostvario je respektabilan rezultat i imat će svoj prostor za djelovanje. Ja u biti ne vidim nikakav problem u tome”, komentirao je Andrej Planković nakon prvog dana sastanka Europskog vijeća.

http://narod.hr/eu/plenkovic-komentirao-nezadovoljstvo-biraca-hasanbegovic-nije-ostao-ministar-evo-sto-rekao
HDZ - to sam ja... obit će mu se o glavu... ako ne upotrijebi i.

Jebe vas Plenky u sve rupe.

tko se zadnji smije... ne raduj se unaprijed...

Vi ste svoje odsmijali.

esko, mi imamo svoje uspone i padove, ali otkad te čitam ti se nisi maknuo dalje od ove rečenice: "Lijepoga jednog jutra u mjesecu svibnju elegantna je amazonka kasala na divnoj alazanskoj kobili cvjetnim alejama Bulonjske šumice."  jocolor

Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 7 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest 21/10/2016, 13:06

crvenkasti wrote:
udba wrote:
jastreb wrote:Ni na nebu ni na zemlji
Bez tebe sam ja
Na čardaku tebe drugi ljubi
Ženo prokleta
Ni na nebu ni na zemlji
već na krovu sam ja
brže dodaj ovaj crijep
jer je kiša počela

majstor do mene hoće pivu
ne dam mu ja to
ja ga ne napojim ja se konja bojim
i visine od metara šest i po

Ovaj je luđi od Crvenkastog. :)
 jesi vidio kako su mi unakazili blog?  :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 21/10/2016, 13:06

metilda wrote:
"Lijepoga jednog jutra u mjesecu svibnju elegantna je amazonka kasala na divnoj alazanskoj kobili cvjetnim alejama Bulonjske šumice."  jocolor
Ovo mi je poznato.  To je početak jednog romana. Pomozi?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 13:10

metilda wrote:
crvenkasti wrote:
udba wrote:
jastreb wrote:Ni na nebu ni na zemlji
Bez tebe sam ja
Na čardaku tebe drugi ljubi
Ženo prokleta
Ni na nebu ni na zemlji
već na krovu sam ja
brže dodaj ovaj crijep
jer je kiša počela

majstor do mene hoće pivu
ne dam mu ja to
ja ga ne napojim ja se konja bojim
i visine od metara šest i po

Ovaj je luđi od Crvenkastog. :)
 jesi vidio kako su mi unakazili blog?  :x
Nek se piše, pa makar i dobro.

Idem, meni je vikend počel, a vama želim dobru zabavu!

Za Metildu pa-pa uz poruku, vratit će svi jarani:))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 13:12

metilda wrote:
Gnječ wrote:
metilda wrote:
Gnječ wrote:
metilda wrote:Premijer Andrej Plenković, boraveći u Bruxellesu, izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu HDZ-ovih birača koji javno poručuju da se osjećaju izdanima zbog toga što Zlatko Hasanbegović nije izabran za člana nove Vlade.
“Vrlo sam jasno rekao da je na mandataru da izabere ministre. Kolega Hasanbegović je zastupnik u Hrvatskom saboru, ostvario je respektabilan rezultat i imat će svoj prostor za djelovanje. Ja u biti ne vidim nikakav problem u tome”, komentirao je Andrej Planković nakon prvog dana sastanka Europskog vijeća.

http://narod.hr/eu/plenkovic-komentirao-nezadovoljstvo-biraca-hasanbegovic-nije-ostao-ministar-evo-sto-rekao
HDZ - to sam ja... obit će mu se o glavu... ako ne upotrijebi i.

Jebe vas Plenky u sve rupe.

tko se zadnji smije... ne raduj se unaprijed...

Vi ste svoje odsmijali.

esko, mi imamo svoje uspone i padove, ali otkad te čitam ti se nisi maknuo dalje od ove rečenice: "Lijepoga jednog jutra u mjesecu svibnju elegantna je amazonka kasala na divnoj alazanskoj kobili cvjetnim alejama Bulonjske šumice."  jocolor

wtf? jebote vi se niste makli dalje od 1941 i NDH i ustaškog terorističkog pokreta i klerofašizma kojeg vam u glave ulijevaju vaši ustašoidni fratri hercegovački franjevci šizmatici pa u svakoj sakristiji je pavelićeva slija na zidu uz raspelo.

treba vas hercegovce izudarati turskim kurcem po čelu da se resetirate. a još i ti sa tvojom Opus Dei nazi sektom došla ovdje nama propovijedati neznanje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 13:17

ne znaš ti šta znači u obitelji imat pedera, ne budi grub.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 13:17

jastreb wrote:
metilda wrote:
"Lijepoga jednog jutra u mjesecu svibnju elegantna je amazonka kasala na divnoj alazanskoj kobili cvjetnim alejama Bulonjske šumice."  jocolor
Ovo mi je poznato.  To je početak jednog romana. Pomozi?

to je također iz Camusove Kuge.. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 13:18

Eva wrote:

Nek se piše, pa makar i dobro.

Idem, meni je vikend počel, a vama želim dobru zabavu!

Za Metildu pa-pa uz poruku, vratit će svi jarani:))

o ljubica  :x ugodan ti vikend  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 13:19

Noor wrote:

ipak ne možeš izdržati, kvazileberalna licemjerna spodobo  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 13:21

metilda wrote:
Noor wrote:

nemam nikakvih tereta na duši...mogu šta hoću :x

btw, kaće svadba?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 13:28

Noor wrote:
metilda wrote:
Noor wrote:

btw, kaće svadba?

imaš imaš, semantika te odaje, a i semiotika također...  nisam tek tako stavila ovaj potpis, čitam vas ko otvorene knjige..  cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 13:39

metilda wrote:
Noor wrote:
metilda wrote:
Noor wrote:

btw, kaće svadba?

imaš imaš, semantika te odaje, a i semiotika također...  nisam tek tako stavila ovaj potpis, čitam vas ko otvorene knjige..  cheers

slabo ti ide, al mlada si...naučit ćeš B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 15:26

dobro, svatko o onome što mu leži na srcu.. ovo nije blog zatvoren za drugačija mišljenja, a nećemo brisati ni broj lajkova  king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 15:28

I ja sam, dragi domoljubi, razočaran kao i vi. Zapravo sam više zabrinut nego razočaran: ako je g. Plenković mogao napraviti takve pogrješke, onda on, na žalost, nije toliko dobar koliko sam ga bio do danas cijenio. To me brine, a detalji – u usporedbi s brigom o njegovoj ukupnoj kvaliteti, manje su važni.

Namjerno ne ću govoriti pojedinačno o ministrima, nego o pitanju ukupne slike. Ukupna slika uopće nije loša, ali ima nekoliko pogrješaka za koje osobno znam da su pogrješke, i to ne samo pogrješke krive procjene, nego i pogrješke krive strateške procjene. Pogrješke neznanja, pogrješke nekompetentnosti. Žao mi je i teško mi je to reći, ali – znam. Ponavljam, ne sve, ne puno, ali što znam siguran sam.
Paceraj je toliki da se ne radi o tome jesu li to „naređenja iz Bruxellesa ili Buzina“, jer nisu; ona bi drukčije izgledala, bila bi – drukčije pogrješke. Ovdje se ne radi o uroti, nego o nekompetentnosti procjene, promišljanja, a ponajprije, čini mi se – o popuštanju pritiscima, nagovaranjima, neprovjeravanju laži i hvalisanja, ukratko – o profesionalnoj pogrješci.

Nisam imao dvojbe, a nemam je ni sada, da je Hrvatska trebala zaokrenuti na jasan i nedvojben europski put, jednostavno zato jer je ona Europa i jer je to za nju najbolje. Bilo mi je sasvim jasno da će taj put odabrati g. Plenković, i da na tom putu treba platiti neke cijene. Život me naučio da se iznenađujuće često moraju plaćati visoke cijene i to me također nije previše uzbudilo. No, u slučaju ukupne slike nove vlade, uzbudila me jasnoća nekoliko čistih amaterskih pogrješaka.

Za to će i Vlada, i Hrvatska i Plenković platiti odgovarajuće cijene. Zbog toga ne će nastati nikakva tragedija, ali šteta je da nismo dobri koliko sam mislio da jesmo. Bilo mi je jasno da naš mili Hasanbegović ne će biti ministar kad su, odmah na početku pregovora, Pupovac i Radin prestali prijetiti da ne će podržati vladu u kojoj je g. Hasanbegović. Uvjeren sam da im je tada obećano da g. Hasanbegović ne će biti ministar, a oni su onda potpuno i zauvijek prestali prijetiti na osnovi svoje mržnje prema njemu, a Plenkovića i pregovore, hvalili su toliko da im je pošten čovjek povjeruje, ma čak do razine hvaljenja i samoga mrskoga HDZ-a. Dobili su velike koncesije, prikrivene odustajanjem od jako vidljivih pozicija, a to dokazuje današnji (19. listopada) saborski govor g. Radina, koji je težište pritiska prenio na Most: boji se da će Most ometati njegov slastan dogovor s HDZ-om

http://narod.hr/hrvatska/prof-dr-sc-matko-marusic-sastavu-nove-vlade-oj-hrvatska-mati-nemoj-tugovati

Napomenut ću da ni izbor gđe Obuljen Koržinek (kad već nema g. Hasanbegovića) ne treba gledati kao na tragediju. To može biti jako pozitivno: Hasanbegović je zacrtao put i mi ćemo znati slijedi li ga ona; HAVC ima službene ocjene svojega rada i mi ćemo znati djeluje li ona, pa i g. Plenković, u skladu sa zakonom i hrvatskim interesima ili ne djeluju. Procjenjujem da će ona biti dobra ministrica i predlažem da je se pusti na miru, ali da se otvore četvere oči na njezina djela i put jačanja hrvatske kulture koji će odabrati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 20:13

Neki Plenkovićevi potezi navode na zaključak kako će on biti vjerodostojno nevjerodostojan, jer je povukao niz centremističkih poteza u vrlo kratkom vremenu, čime je šokirao hrvatsku javnost, ali i pokupio pljesak u Bruxellesu, HDZ-u, Mostu i oporbi. Svojim potezima je potaknuo lijevi ekstremizam, kako bi lijevo loženje pakla dobilo novo gorivo u spaljivanju vještica „konzervativne revolucije“ i ostataka državotvorne „opasne namjere“ u HDZ-u.

Izbor slogana „vjerodostojno“ nije slučajan, već pomno biran, kao i izborne liste. Sastoji se od spoja vjere i dostojanstva. S percepcijom oba ova pojma većina hrvatskoga naroda nema nikakvoga problema. Prepoznaju ih kao svoje, mogu se s njima identificirati i dati mu povjerenje. Vjerodostojno je bio dobar mamac za tuđmaniste, starčevićance, demokršćane i hrvatske branitelje. Oni su biračko tijelo koje je zagrizlo udicu. Predstavnici drugog dijela biračkoga tijela, znali su o čemu se radi. Nijedan Partijaš nije zagrizao u „vjerodostojno“.

Plenković se vjerodostojno i beskrupulozno, u „pravnom okviru“, odrekao svojih birača. I to tako temeljito da je očito kako na iduće državne izbore ili ne namjerava izaći, ili ako izađe namjerava stranku gurnuti u izborni poraz. A zašto se odlučio na ekstremni centremistički harakiri vidjet ćemo po učincima vlade, ako opstane.

http://www.hkv.hr/izdvojeno/komentari/nenad-piskac/25126-n-piskac-vjerodostojna-nevjerodostojnost-andreja-plenkovica.html
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/10/2016, 23:47

metilda wrote:ANTE TOMIĆ O JEDNOJ KASNOJ I BEZUMNOJ LJUBAVI Imao sam skoro trideset kad sam zapravo otkrio Dylana, ploča iz 1997. mi je raznijela glavu sačmaricom

"Kao sasvim neovisan i nezainteresiran, opušteni promatrač hadezeovske makljaže za ministarsko mjesto, kazao bih samo kako mi Hasanbegović djeluje ubogo u usporedbi sa svojom nasljednicom." 

http://www.jutarnji.hr/komentari/ante-tomic-premda-se-inace-ne-obazirem-na-slaboumna-i-somnabulna-desnicarska-buncanja-sada-moram-reagirati.../5162460/  ???

Na ovo pitanje je teško odgovoriti, ali dvije su solucije. Nedavno je zasut fekalijama. Možda su se one zadržale u lubanji pa cure van. Druga je solucija da Tomić u nedostatku sačmaricom raznesene glave piše dupetom. Da, to bi mogao biti odgovor.... Ante Tomić piše dupetom.

uz to je Ante Tomić notorni lažljivac... na gornjem linku u tekstu izjavljuje:

"Dakle, ja nemam nikakve veze ni s njom ni sa svim drugim, prošlim ili budućim osobama na vrhu Ministarstva kulture. Čija god da je vlast, hadezeovska ili esdepeovska, od ove cijenjene institucije ne očekujem baš ništa. Nisam se kao pisac nijednom natjecao za potpore i stipendije, niti tražio da mi pomognu naći inozemnog izdavača, niti sam se ikad, u skoro dva desetljeća otkako sam objavio prvu knjigu, gurao da predstavljam našu domovinu na uglednim međunarodnim književnim festivalima i sajmovima."

Sljedeći tekst ga demantira kao sasvim ovisnog i zainteresiranog tko sjedi u ministarstvu kulture:

Što se između ostaloga financiralo našim novcem?

* Dodjeljeno je 540.000,00 kuna filmskim projektima (Bulajić, Škorić, Sviličić, Matanić) koji nisu prošli na natječaju na koji su se prijavili, pa je HAVC dao navedena javna novčana sredstva u ime drugog natječaja, iz 2010., na koji se čak nisu ni prijavili.

* Kontroverznom piscu, kolumnistu, novinaru i scenaristu, Anti Tomiću, koji sirovim provokacijama iritira veći dio hrvatskih građana, HAVC za pisanje scenarija odobrava nemala sredstva. Ante Tomić dosad je pisao scenarije koji su ”subvencionirani” i to za filmove ”Što je muškarac bez brkova”(2005.), ”Karaula”(2006.), ” ”Neka ostane među nama” (2010.), ”Horvatovi”(2014.), da ne spominjemo TV serije. Iznosi odobrenih sredstava za pisanje scenarija kreću se u rasponu od 35.000 pa do čak 100.000 kuna. Tako je Tomić, zajedno s Rajkom Grlićem, za poticaj pisanja scenarija za dugometražni igrani film koji trenutačno igra u kinima ”Ustav Republike Hrvatske” dobio 100.000 kuna. Film, kojim je navodno oduševljena publika u Srbiji, agitpropovski je angažirana umjetnost na strani promocije “ustavna kaosa”. Nadahnuta neskrivenim rasizmom “praxis-filozofije” (npr. “Hasanbegović je greška društva i prirode”), kojoj je strana svaka ideja opisane hrvatske države-nacije (ista je sama po sebi fašistička), temeljna je, upravo, zastrašujuća poruka ovoga filma, ističe dr. Ivo Biondić. "

http://narod.hr/kultura/sto-havc-financirao-hrvatskim-novcem
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/10/2016, 09:24

Tri Hasanbegovićeve "mane"

Može li narod opstati na lažnim idolima i mitovima, na temeljima lažnih antifašističkih ideologija? Može li narod bez slobode duhovnog stvaralaštva pro aktivno sudjelovati u prosperitetu i napretku društva u svakom pogledu, pa tako i ekonomskom? Naravno da ne može i baš to je idealistički prepoznao Zlatko Hasanbegović!

Zlatko Hasanbegović imao je tri mane.

Muslimanska vjeroispovijest, otvaranje svih arhiva i besprijekorno poštenje. Ni jedna od ove tri ljudske karakteristike jednostavno se ne uklapaju u pokvarenjaštvo hrvatskih politika i usuđujem se tvrditi da su ga sve tri navedene karakteristike koštale glave. Kada je u pitanju vjeroispovijest, postavlja se pitanje šta bi se dogodilo da je slučajno Milorad Pupavac na ovakav način, bez suvislog objašnjenja smijenjen s položaja ministra bilo kojeg resora? Kompletan domaći i strani medijski prostor bio bi zatrovan novim pogromom Srba u ustaškoj Hrvatskoj, genocidnim hrvatskim narodom koji ponovo gazi Srbe na nacionalnoj i vjerskoj osnovi!? Hoće li u kontekstu smjene Hasanbegovića bilo tko primijetiti i dovesti to u svezu sa muslimanskom vjeroispoviješću Hasanbegovića, pa makar i islamska zajednica u Hrvatskoj u ovim osjetljivim vremenima glede turbulencija u islamskom svijetu? Hoće li netko primijetiti da je u ovom trenutku za Hrvatsku štetan takav bezrazložan potez? Hoće li netko primijetiti da su smjenom Hasanbegovića narušeni temeljni principi vjerske i međunacionalne tolerancije, principi multikulturalnost na koju se toliko zaklinjemo? Hoće li netko primijetiti da su inicijatori Hasanbegovićeve smjene bili predstavnici srpske i talijanske manjine u eklatantnom ucjenjivačkom maniru, ne dozvoljavajući drugom da bude ono što beskrupulozno zahtijevaju za sebe i za svoje manjine? Ne samo da zahtijevaju nego će očito i dobiti!?

http://www.hkv.hr/izdvojeno/vai-prilozi/ostalo/prilozi-graana/25129-k-mikasek-zasto-je-plenkovic-smijenio-ministra-hasanbegovica-i-imenovao-ninu-obuljen.html
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/10/2016, 09:48

Drugi krimen Hasanbegovića, otvaranje svih arhiva propale Jugoslavije i komunističke partije još je znakovitiji.
 Otvaranjem arhiva, iznošenjem istine na svijetlo dana, bili bi srušeni svi mitovi o Titu, NOB-u, zločinačkom komunističkom režimu, isplivala bi istina o pljački i pljačkašima Hrvatske i bili bi srušeni ideološki temelji na kojima počiva jedna partija, bila bi srušena ideja velike Srbije koja je pupčanom vrpcom vezana za ideju treće Jugoslavije s kontinuiranim nastavkom velikosrpske dominacije na ovim prostorima. Arhive se ne može otvoriti parcijalno ni selektivno. Ili sve ili ništa.
I umjesto da Plenković kao prvi zadatak Nini Obuljen odredi otvaranje arhiva radi istine, on joj zapovijeda istragu kriminala u HAVC-u u kojemu je i ona sama navodnosudjelovala u najvažnijim upravljačkim strukturama dobivajući ordenje za antihrvatske projekte. Koji paradoks!? Plenković valjda misli da će Nina Obuljen samu sebe prijaviti državnom odvjetniku Cvitanu!?

Treći Hasanbegovićev krimen je besprijekorno poštenje, skromnost i radišnost. Ni s jednom od ovih osobina Hasanbegović se ne uklapa u političke pljačkaške strukture koje dominantno utječu na društveno politička zbivanja u klasičnom, mafijaškom korupcionaškom kartelu na hrvatski način.

I kada se čini da su tri navedena razloga prilično precizna, kirurška dijagnoza smjene Hasanbegovića, stvari poprimaju sasvim drugu dimenziju, ako radikalnije zakopamo u dubinsku analizu cijelog slučaja. Zapravo nije pitanje zašto je smijenjen Hasanbegović?
Pravo pitanje je zašto je imenovana Nina Obuljen, kandidatkinja mentalno komunističke ljevice?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 22/10/2016, 11:54

metilda wrote:
Eva wrote:
Zoki nije bil moj izbor, ali sam to podnijela muški, nisam naricala kao ustašija kak sad dela. Plenky mi se dopadal oduvijek.

kvaziliberalne nakazne spodobe i psihopate uvijek sam u stanju ignorirati, ali ti si mi srcu prirasla, tebi je pri srcu most pa plenky, to ti je u opisu radnog mjesta.. ti si izabrala takav način privređivanja za obitelj, ali žao mi je što nikako ne možeš biti iskrena makar sama prema sebi pa priznati da je zorangutan tvoj jedini izbor.. ali nadoći ćeš.. potiskivanje osjećaja dovede do ozbiljnih psihičkih poremećaja.. ne želim da ti se to dogodi.. :x  

ne želiš ni ti da ti se tvoja tema zatvori pretpostavljam? tako da, smanji s ovakvim komentarima forumaša..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 22/10/2016, 12:06

a vidim i da noorku blatiš, tako da, wtf?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 22/10/2016, 12:38

kic wrote:a vidim i da noorku blatiš, tako da, wtf?
Pretpostavljam ( a što bih drugo) da si dobio pritužbu na pp. Noor je moju kvalifikaciju zaslužila provociranjem na osobnoj razini saznanjem koje je donijela sa Kultnixa da je moj sin homoseksualac. Ja se toga ne stidim, dapače, da se stidim o tome ne bih ni sada pisala. E sad, ti kao liberalan tip razmisli čiji je prijestup veći. Nije li kvaziliberalizam zastupati prava homoseksualaca a onda se rugati nekome čiji sin to jest?
Što se mog cinizma tiče, pojasnit ću ti i zašto na to imam teološko pravo:

Lk 13,31-33

31U taj čas pristupe neki farizeji i reknu mu: "Otiđi, otputuj odavde jer te Herod hoće ubiti." 32A on će njima: "Idite i kažite toj lisici: 'Evo, izgonim đavle i liječim danas i sutra, a treći dan dovršujem. 33Ali danas, sutra i prekosutra moram nastaviti put jer ne priliči da prorok pogine izvan Jeruzalema.'

U ovom slučaju Isusov odgovor Herodu nije nimalo simpatičan. Ima tu nešto prezrivo, cinično. U Isusovim je on očima lukav, ali krajnje beznačajni lik i pojava. Nimalo lijepe riječi o zemaljskom poglavaru.  ‘Idite, javite toj lisici’ - ni onodobno lisica nije posebno respektabilna životinja, nikakav junak među divljom zvjeradi. Nije ona lav ni vuk, nego lukava, prepredena, podmukla.  Herod - lukavac i prepredanac, slabić, nečovjek, nekarakter. Isus odgovara kako danas i sutra mora činiti čudesa, izgoniti zle duhove, ljude liječiti. To mu Herod ne može spriječiti. Ne može mu uskratiti pravo boravka na njegovu teritoriju. On nije podložan ljudskoj volji ili samovolji, nego Božjem planu. On slijedi Očev plan - on je na putu (teologija puta!) prema Jeruzalemu. Plan je Božji za njega jasan: danas - sutra - prekosutra. (fra Tomislav Pervan)

A sad ti slobodno zaključaj moj topic, zaboli me kic za ovaj forum i ovu temu... ona je ostvarila svrhu koju sam joj namijenila.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics