Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Page 12 of 26
Page 12 of 26 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
I onda ćeš reći da sam ja peder a vidi njega što maštadzango wrote:Nabi taj štap u dupe i eto ti kapitalca. Nema takvog na Balkanu.tre911 wrote:hehehe, sad ću te opet malo namotati na mašinicu, pa popustiti, takav kapitalni primjer budaletine odavno nisam imao na štapu a još si se upecao na praznu udicudzango wrote:To što ti tripuješ u tvojoj glavi i što te pustim da malo hiperventiliraš, je moje dobro delo za taj dan. Ti si ipak malo retardiran i preuzeo si krunu forumske budale od kada nema onoga ante iz kante. Onaj je ipak bio neprevaziđen u gluposti. Nisi imao nikakve šanse. Sad si bar dočekao svojih pet minuta.tre911 wrote:Ajde ajde, zato što sam te malo istukao ti ovoliko žući prolivaš, nemoj hiperventilirati više i dođi sebi dok imaš kome nesrećo turska :)dzango wrote:
Tebe jebe maniti pižon ko budalu a kamoli neki suvisliji forumaš. Tvoje nesuvisle traktate nema živaca da čita ni najstrpljivi i najzaludniji na ovom forumu. Zato nabi keče i ne seri mnogo.
Do sad smo zaključili da si šiptarsko govno i to je dosta za jedan dan. Slažeš li se?
Pa se onda smajlićima opet sam smeškaj svojim komentarima, kao i svaka budala do sada.
Nego đžangiću vidiš kako se lijepo koprcaš na štapu a samo sam ovako nešto stavio
a zamisli da ti ponudim varalicu ili durbaka gdje bi ti kraj bio :D
Guest- Guest
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Megi i Noor me ubiše.vuksadinare wrote:..đango sta te jebu ko malo dete...gde ti ej grobarski gen
dzango wrote:Ne. Kada bi videla kako Treu dobro stoji, mene bi bilo sramota da manekenišem posle njega. Jebiga, jebe me mentalni sklop.Noor wrote:dzango wrote:Ne ide. Nemam ni taj mentalni profil. Fizionomija često ume da prati mentalni sklop.Noor wrote:dzango wrote:
Ne može fizički da stane. Takva glava. Pravljena samo za šajkaču i šubaru.
šta odmah tuguješ...učvrsti špangicama, kao židovi
pa, baš zato sam uvjerena da ti odlično stoji.
jeli..a gdje si ti to njega vidio?
a mentalni sklop te jebe, to se slažem...i to opako.
Guest- Guest
..e a'k te one ubiše....dzango wrote:Megi i Noor me ubiše.vuksadinare wrote:..đango sta te jebu ko malo dete...gde ti ej grobarski gen
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vidi vidi kako se pokušava sakriti iza drugih korisnika baš onako hrabro kao i do sada, tako predvidljivo, tako četnički :D Nego ajde ti nazad kod mene u moju ribolovnu zonu, evo baš te navlačim u plićak :)dzango wrote:Ne. Kada bi videla kako Treu dobro stoji, mene bi bilo sramota da manekenišem posle njega. Jebiga, jebe me mentalni sklop.Noor wrote:dzango wrote:Ne ide. Nemam ni taj mentalni profil. Fizionomija često ume da prati mentalni sklop.Noor wrote:dzango wrote:
Ne može fizički da stane. Takva glava. Pravljena samo za šajkaču i šubaru.
Guest- Guest
Video sam mu način razmišljanja. Stoji mu keče kao saliveno.Noor wrote:dzango wrote:Ne. Kada bi videla kako Treu dobro stoji, mene bi bilo sramota da manekenišem posle njega. Jebiga, jebe me mentalni sklop.Noor wrote:dzango wrote:Ne ide. Nemam ni taj mentalni profil. Fizionomija često ume da prati mentalni sklop.Noor wrote:
jeli..a gdje si ti to njega vidio?
I ti misliš? Možeš li nekako da pomogneš?
dzango wrote:Nisam. Sa budalom moraš malo glasnije inače ne čuje, niti razume. Isto je bilo i sa onim ante iz kante. To je revijalna budaletina bila.Noor wrote:dzango wrote:Nabi taj štap u dupe i eto ti kapitalca. Nema takvog na Balkanu.tre911 wrote:hehehe, sad ću te opet malo namotati na mašinicu, pa popustiti, takav kapitalni primjer budaletine odavno nisam imao na štapu a još si se upecao na praznu udicudzango wrote:
To što ti tripuješ u tvojoj glavi i što te pustim da malo hiperventiliraš, je moje dobro delo za taj dan. Ti si ipak malo retardiran i preuzeo si krunu forumske budale od kada nema onoga ante iz kante. Onaj je ipak bio neprevaziđen u gluposti. Nisi imao nikakve šanse. Sad si bar dočekao svojih pet minuta.
Pa se onda smajlićima opet sam smeškaj svojim komentarima, kao i svaka budala do sada.
jebate, opasno ti postiskao ventile...aj smiri se
šta nisi? prosvirao?' o jesi, jesi...i ne čitaj kako tebi paše.
Guest- Guest
Navlačiš ti mene odavno. Sa obe ruke. Takav ti mentalni sklop. Baš pričam Noor.tre911 wrote:Vidi vidi kako se pokušava sakriti iza drugih korisnika baš onako hrabro kao i do sada, tako predvidljivo, tako četnički :D Nego ajde ti nazad kod mene u moju ribolovnu zonu, evo baš te navlačim u plićak :)dzango wrote:Ne. Kada bi videla kako Treu dobro stoji, mene bi bilo sramota da manekenišem posle njega. Jebiga, jebe me mentalni sklop.Noor wrote:dzango wrote:Ne ide. Nemam ni taj mentalni profil. Fizionomija često ume da prati mentalni sklop.Noor wrote:
....ko je šipac?
2015-09-08
dzango wrote:Možeš li nekako da pomogneš?Noor wrote:
a vidi, šta da ti kažem...javi se nekom psihijatru...možda on može
...i ne gubi nadu
Guest- Guest
tu je rijec o pomoz psihicu?
2015-09-08
Pa kad se daš upecati, ako te sad pustim sa štapa oćeš li sutra opet doći? Ali pazi nemoj zajebati, nemam ja svaki dan ovakav ulov, da me rođo ljubo vidi puko bi od zavisti :DDdzango wrote:Navlačiš ti mene odavno. Sa obe ruke. Takav ti mentalni sklop. Baš pričam Noor.tre911 wrote:Vidi vidi kako se pokušava sakriti iza drugih korisnika baš onako hrabro kao i do sada, tako predvidljivo, tako četnički :D Nego ajde ti nazad kod mene u moju ribolovnu zonu, evo baš te navlačim u plićak :)dzango wrote:Ne. Kada bi videla kako Treu dobro stoji, mene bi bilo sramota da manekenišem posle njega. Jebiga, jebe me mentalni sklop.Noor wrote:dzango wrote:
Ne ide. Nemam ni taj mentalni profil. Fizionomija često ume da prati mentalni sklop.
Guest- Guest
dzango wrote:Megi i Noor me ubiše.vuksadinare wrote:..đango sta te jebu ko malo dete...gde ti ej grobarski gen
jok, dok se to desi, znaćeš.
Guest- Guest
...đango a'k te ovo dvoje porazi..ne priznam te vise za grobara... ..
2015-09-08
vuksadinare wrote:...đango a'k te ovo dvoje porazi..ne priznam te vise za grobara... ..
nemoj da i tebe opet nagazim...zadnji put si loše prošao
Guest- Guest
Ne znaš ti kako je kada ja prosviram. Ovo je samo malo glasnije zbog budale. Moraš tako inače te ne razumeju.Noor wrote:dzango wrote:Nisam. Sa budalom moraš malo glasnije inače ne čuje, niti razume. Isto je bilo i sa onim ante iz kante. To je revijalna budaletina bila.Noor wrote:dzango wrote:Nabi taj štap u dupe i eto ti kapitalca. Nema takvog na Balkanu.tre911 wrote:
hehehe, sad ću te opet malo namotati na mašinicu, pa popustiti, takav kapitalni primjer budaletine odavno nisam imao na štapu a još si se upecao na praznu udicu
jebate, opasno ti postiskao ventile...aj smiri se
šta nisi? prosvirao?' o jesi, jesi...i ne čitaj kako tebi paše.
daj molim te...Noor wrote:vuksadinare wrote:...đango a'k te ovo dvoje porazi..ne priznam te vise za grobara... ..
2015-09-08
Ma lako za psihijatra. Ja sam više za žensku ruku.Noor wrote:dzango wrote:Možeš li nekako da pomogneš?Noor wrote:
a vidi, šta da ti kažem...javi se nekom psihijatru...možda on može
...i ne gubi nadu
ni's vam ja onaj penzic grobar đango...
2015-09-08
vuksadinare wrote:daj molim te...Noor wrote:vuksadinare wrote:...đango a'k te ovo dvoje porazi..ne priznam te vise za grobara... ..
plakat ćeš opet, žao mi je
Guest- Guest
Samo ti navlači i ništa ne brini. Dok ne dobiješ žulj a onda promeni ruku. I izvadi onaj štap iz dupeta. Svi smo videi da si najveća budala na forumu. Posle ante iz kante, normalno. Ali njega ionako više nema.tre911 wrote:Pa kad se daš upecati, ako te sad pustim sa štapa oćeš li sutra opet doći? Ali pazi nemoj zajebati, nemam ja svaki dan ovakav ulov, da me rođo ljubo vidi puko bi od zavisti :DDdzango wrote:Navlačiš ti mene odavno. Sa obe ruke. Takav ti mentalni sklop. Baš pričam Noor.tre911 wrote:Vidi vidi kako se pokušava sakriti iza drugih korisnika baš onako hrabro kao i do sada, tako predvidljivo, tako četnički :D Nego ajde ti nazad kod mene u moju ribolovnu zonu, evo baš te navlačim u plićak :)dzango wrote:Ne. Kada bi videla kako Treu dobro stoji, mene bi bilo sramota da manekenišem posle njega. Jebiga, jebe me mentalni sklop.Noor wrote:
Page 12 of 26 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
Page 12 of 26