Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Page 26 of 26
Page 26 of 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
kaja_333 wrote:Zameo ih Pp.
Guest- Guest
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
dudata i jastreb, dvije formske ispičuture :)Hooliganjetta wrote:Bas si mi zgodan s ovim avatarom.jastreb wrote:
Ja sam sa svim forumskim damama u dobrim odnosima. No nekako mi se čini da me najviše simpatizira Dudette.
Guest- Guest
Jastrebe, diko - nece nas valjda smesti zajedljivi komentari. Neka pati koga smeta.Hooliganjetta wrote:jastreb wrote:Eh,a da me tek vidiš bez avatara.Hooliganjetta wrote:Bas si mi zgodan s ovim avatarom.jastreb wrote:
Ja sam sa svim forumskim damama u dobrim odnosima. No nekako mi se čini da me najviše simpatizira Dudette.
Guest- Guest
Pa mi navijamo da ga pokidaš ko svinja masnu vrećuHooliganjetta wrote:Jastrebe, diko - nece nas valjda smesti zajedljivi komentari. Neka pati koga smeta.Hooliganjetta wrote:jastreb wrote:Eh,a da me tek vidiš bez avatara.Hooliganjetta wrote:Bas si mi zgodan s ovim avatarom.jastreb wrote:
Guest- Guest
Page 26 of 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
Page 26 of 26