Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Page 19 of 26
Page 19 of 26 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Jesi li ti to ljubomoran možda ili misliš da neko polaže pravo na Noor? Vuče ukopavaš se bez veze i bolje ti je da kreneš u drugom smjeruvuksadinare wrote:prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja...tre911 wrote:Nezasluženo to pripisujete regoču, on je inzistirao na drugarica ujna a ja sam bio za čistu verziju koja je sad u uporabiNoor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
@Regoč, objasni ovoj izgubljenoj ovčici
vuk, zato i jesam kraljica
I da, jesi kraljica ma što ko neko rekao
Guest- Guest
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
vuksadinare wrote:ko kaze da nemam?...evaaaaaa javi seeeeeNoor wrote:tre911 wrote:Naravno, imaš ti svoju kraljicu pa neka i tebi bude blagovuksadinare wrote:blago tebi...tre911 wrote:
Ujko i ujna
nema, u tome i je problem...
ajd u pomoć, vučina na aparatima :)
Guest- Guest
pa tko je rekao da pljujes...evo sad ti je i KGK dobra..a do jucer si joj se rugala..tolikoNoor wrote:vuksadinare wrote:jesam ja postao partizan i zidov?..nisam..a ti si postala ujna vec znas kad...Noor wrote:vuksadinare wrote:..ja se ne ulizujem evi....niti ona hoce da budem zidov...jednostavno smo si na 'mi' a tko to ne moze prozvakat..jbg...niti zbog nje ili nekog drugog mijenjam politicka misljenja ko carape..sam zato sto eto s nekim samNoor wrote:
ti koliko god se trudio i ulazio evi pod suknju, židov ne buš...mama ti nije, pa zato.
trla baba lan...po običaju :D
naravno, živim u ovoj zemlji, volim je i ne pljujem po njoj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:jesam ja postao partizan i zidov?..nisam..a ti si postala ujna vec znas kad...Noor wrote:vuksadinare wrote:..ja se ne ulizujem evi....niti ona hoce da budem zidov...jednostavno smo si na 'mi' a tko to ne moze prozvakat..jbg...niti zbog nje ili nekog drugog mijenjam politicka misljenja ko carape..sam zato sto eto s nekim samNoor wrote:vuksadinare wrote:
prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja...
ti koliko god se trudio i ulazio evi pod suknju, židov ne buš...mama ti nije, pa zato.
otkad sam tu došla...samo sam se prikrivala, aha :))
Guest- Guest
...pa rekoh da mi je kraljica u cem problem?Noor wrote:vuksadinare wrote:ko kaze da nemam?...evaaaaaa javi seeeeeNoor wrote:tre911 wrote:Naravno, imaš ti svoju kraljicu pa neka i tebi bude blagovuksadinare wrote:
blago tebi...
2015-09-08
daj nemoj....bolje nemoj....ko polaze pravo na noor?..ni's ja ne polazem...samo znam da je netku mutio....tre911 wrote:Jesi li ti to ljubomoran možda ili misliš da neko polaže pravo na Noor? Vuče ukopavaš se bez veze i bolje ti je da kreneš u drugom smjeruvuksadinare wrote:prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja...tre911 wrote:Nezasluženo to pripisujete regoču, on je inzistirao na drugarica ujna a ja sam bio za čistu verziju koja je sad u uporabiNoor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
2015-09-08
Jasno, davno sam napisao da je ljevica u RH kao što si ti bilo bi nam svima puno bolje jer ne negiraš partizanska sranja niti ih pravdaš a to što navijaš za SDP je u takvoj situaciji najmanji problem, kao što se vidi, kompletnoj desnici.Noor wrote:vuksadinare wrote:..tesko da si kraljica kad mjenjas stavove kako ko uleti....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
koje stavove? slobodno ih iznesi...
daj se zapitaj zakaj tebe desnica na forumu ne voli? a mene "partizanku" prihvaća ovako?
svi oni znaju moje stavove...i da sam sdp-ovka...i nikome to ne smeta.
probaj dokučiti zašto
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa tko je rekao da pljujes...evo sad ti je i KGK dobra..a do jucer si joj se rugala..tolikoNoor wrote:vuksadinare wrote:jesam ja postao partizan i zidov?..nisam..a ti si postala ujna vec znas kad...Noor wrote:vuksadinare wrote:
..ja se ne ulizujem evi....niti ona hoce da budem zidov...jednostavno smo si na 'mi' a tko to ne moze prozvakat..jbg...niti zbog nje ili nekog drugog mijenjam politicka misljenja ko carape..sam zato sto eto s nekim sam
jebi ga, platila mi je...moram
ajd blento...ljudski je pohvaliti nešto što se promijenilo na bolje, a KGK je...samo zavidni i zlonamjerni mogu reći da nije.
govorim o izgledu, naravno...i prije i sada.
Guest- Guest
ma da....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa tko je rekao da pljujes...evo sad ti je i KGK dobra..a do jucer si joj se rugala..tolikoNoor wrote:vuksadinare wrote:jesam ja postao partizan i zidov?..nisam..a ti si postala ujna vec znas kad...Noor wrote:
jebi ga, platila mi je...moram
ajd blento...ljudski je pohvaliti nešto što se promijenilo na bolje, a KGK je...samo zavidni i zlonamjerni mogu reći da nije.
govorim o izgledu, naravno...i prije i sada.
2015-09-08
Neka regija, samo sam skrenio pozornost na tu sitnicuNoor wrote:tre911 wrote:Nezasluženo to pripisujete regoču, on je inzistirao na drugarica ujna a ja sam bio za čistu verziju koja je sad u uporabiNoor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
istina, on to više koristi, pa zato...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...pa rekoh da mi je kraljica u cem problem?Noor wrote:vuksadinare wrote:ko kaze da nemam?...evaaaaaa javi seeeeeNoor wrote:tre911 wrote:
Naravno, imaš ti svoju kraljicu pa neka i tebi bude blago
ako nije, čemu se miješaš i jebeš mačku mater?
rekla sam to da začkomiš dok ti je vrijeme...
Guest- Guest
tre911 wrote:Neka regija, samo sam skrenio pozornost na tu sitnicuNoor wrote:tre911 wrote:Nezasluženo to pripisujete regoču, on je inzistirao na drugarica ujna a ja sam bio za čistu verziju koja je sad u uporabiNoor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
istina, on to više koristi, pa zato...
Guest- Guest
.....u cem je problem a'k ja spomenem evu kao kraljicu?..dignes se na sve cetri...Noor wrote:vuksadinare wrote:...pa rekoh da mi je kraljica u cem problem?Noor wrote:vuksadinare wrote:ko kaze da nemam?...evaaaaaa javi seeeeeNoor wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:.....u cem je problem a'k ja spomenem evu kao kraljicu?..dignes se na sve cetri...Noor wrote:vuksadinare wrote:...pa rekoh da mi je kraljica u cem problem?Noor wrote:vuksadinare wrote:
ko kaze da nemam?...evaaaaaa javi seeeee
ti bi to htio...al nije, pa izmišljaš jer bi rado da je. ;D
drž se ti nje...proći će
Guest- Guest
:<3:Noor wrote:tre911 wrote:Ujko i ujnaNoor wrote:tre911 wrote:Genocid čisti :)dijagram wrote:Ne dirajte nejac, dosta je tog nasilja.
Samo
a šta drugo kad si ujko
Guest- Guest
Vuče ako ćemo iskreno ti samo misliš da znaš no to je dalekoo od onoga što zaista jeste.vuksadinare wrote:zna je ja...ne boj se...tre911 wrote:Vuče ovo ti je baš bez veze i nisko, Noor nije samo prihvatila uobičajne antifa floskule o nama na desnoj strani i gle čuda i ti je odmah našao prozivati za prodaju što je apsurd i teška glupost.vuksadinare wrote:..ja zgubljen nisam..,,nek mi pari da si se prodala...za sitne pare...Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
Guest- Guest
Da, zato sam to i napisao i licemjerno je da onda baš on pokušava prebacivati nekome prodaju.Noor wrote:tre911 wrote:Meni se čini da ti mjenjaš stavove prema dnevnoj potrebi i počinješ hvaliti one koji kažu da je bilo u redu ubijati hrvatsku djecu tako da...vuksadinare wrote:..tesko da si kraljica kad mjenjas stavove kako ko uleti....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
to hvali tu, gdje se vidi...:D
Guest- Guest
Promašaj, ewa ti je postala kraljica a ona je ta koja je svašta pisala o hrvatima i njihovoj djeci na bleiburgu. Nisam ti ja ni rekao da hvališ partizane, čitaj malo jebemu.vuksadinare wrote:joj daj mi nemoj te fore prodavati...kad sam ja hvalio partizane...nikad...ili cetnike..moji se stavovi znaju....problem je sto sam rekao da je u nasim redovima bilo gresaka..a sto to ne moze netko prihvatit jer je zadrt..njegova stvar..ja zadrt nisam..tre911 wrote:Meni se čini da ti mjenjaš stavove prema dnevnoj potrebi i počinješ hvaliti one koji kažu da je bilo u redu ubijati hrvatsku djecu tako da...vuksadinare wrote:..tesko da si kraljica kad mjenjas stavove kako ko uleti....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
Guest- Guest
tre911 wrote:Promašaj, ewa ti je postala kraljica a ona je ta koja je svašta pisala o hrvatima i njihovoj djeci na bleiburgu. Nisam ti ja ni rekao da hvališ partizane, čitaj malo jebemu.vuksadinare wrote:joj daj mi nemoj te fore prodavati...kad sam ja hvalio partizane...nikad...ili cetnike..moji se stavovi znaju....problem je sto sam rekao da je u nasim redovima bilo gresaka..a sto to ne moze netko prihvatit jer je zadrt..njegova stvar..ja zadrt nisam..tre911 wrote:Meni se čini da ti mjenjaš stavove prema dnevnoj potrebi i počinješ hvaliti one koji kažu da je bilo u redu ubijati hrvatsku djecu tako da...vuksadinare wrote:..tesko da si kraljica kad mjenjas stavove kako ko uleti....
usko je profiliran za izvrtanje nečijih riječi, okretanje pile i malipulaciju....tre, ne gubi ni vrijeme ni energiju.
Guest- Guest
Vuče ne znam jel se uopće isplati ovo komentirati, jesi li ti ikada čuo za zajebanciju i nešto slično, šalu na svoj ili tuđi račun i tako to?vuksadinare wrote:jesam ja postao partizan i zidov?..nisam..a ti si postala ujna vec znas kad...Noor wrote:vuksadinare wrote:..ja se ne ulizujem evi....niti ona hoce da budem zidov...jednostavno smo si na 'mi' a tko to ne moze prozvakat..jbg...niti zbog nje ili nekog drugog mijenjam politicka misljenja ko carape..sam zato sto eto s nekim samNoor wrote:vuksadinare wrote:
prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja...
Guest- Guest
tre911 wrote:Vuče ne znam jel se uopće isplati ovo komentirati, jesi li ti ikada čuo za zajebanciju i nešto slično, šalu na svoj ili tuđi račun i tako to?vuksadinare wrote:jesam ja postao partizan i zidov?..nisam..a ti si postala ujna vec znas kad...Noor wrote:vuksadinare wrote:..ja se ne ulizujem evi....niti ona hoce da budem zidov...jednostavno smo si na 'mi' a tko to ne moze prozvakat..jbg...niti zbog nje ili nekog drugog mijenjam politicka misljenja ko carape..sam zato sto eto s nekim samNoor wrote:
je, kako da ne...al ne na svoj račun.
Guest- Guest
Page 19 of 26 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
Page 19 of 26