Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Page 11 of 26
Page 11 of 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Ne može fizički da stane. Takva glava. Pravljena samo za šajkaču i šubaru.maggie13 wrote:Za tebe kazem..ne vjerujem da ti ne stoji dok ne vidim ;Pdzango wrote:Pa gledaj. Reci sama da li su Hrvati ili Šiptari:maggie13 wrote:ne vjerujem nista dok ne vidim :Pdzango wrote:Jebiga, loše mi stoji keče. A vidi njih, kao saliveno. Jebiga, valjda je do genetike. Ne znaš na snimku ko je Šiptar a ko Hrvat.maggie13 wrote:Sto si ljubomoran,dzani :D
Trebao si se samo javit prije i reci da bi isao s njima. Poveli bi te, pa bi i ti pjevao i svirao.
A,ne ovako 8-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
A jebiga srpska posla.kaja_333 wrote:ne valja kad se tuku, ne valja kad se slažu..
Guest- Guest
....ne....pa salimo se kaj ne?Noor wrote:vuksadinare wrote:....naravno...s njim si a moja si....Noor wrote:vuksadinare wrote:..pa vjerujem...moraju kraljicu opsluzivati...Noor wrote:
kao i uvijek, pojma ni o čemu nemaš...uz pravu i istinsku kraljicu je uvijek i kralj, ali i čitav dvor
podržavati i cijeniti, vuk...opsluživanje je termin na koji si ti izdresiran
opet te namata...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:Ne može fizički da stane. Takva glava. Pravljena samo za šajkaču i šubaru.maggie13 wrote:Za tebe kazem..ne vjerujem da ti ne stoji dok ne vidim ;Pdzango wrote:Pa gledaj. Reci sama da li su Hrvati ili Šiptari:maggie13 wrote:ne vjerujem nista dok ne vidim :Pdzango wrote:
Jebiga, loše mi stoji keče. A vidi njih, kao saliveno. Jebiga, valjda je do genetike. Ne znaš na snimku ko je Šiptar a ko Hrvat.
šta odmah tuguješ...učvrsti špangicama, kao židovi
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....ne....pa salimo se kaj ne?Noor wrote:vuksadinare wrote:....naravno...s njim si a moja si....Noor wrote:vuksadinare wrote:
..pa vjerujem...moraju kraljicu opsluzivati...
opet te namata...
ja ne
Guest- Guest
sto si ti glavonja?:-odzango wrote:Ne može fizički da stane. Takva glava. Pravljena samo za šajkaču i šubaru.maggie13 wrote:Za tebe kazem..ne vjerujem da ti ne stoji dok ne vidim ;Pdzango wrote:Pa gledaj. Reci sama da li su Hrvati ili Šiptari:maggie13 wrote:ne vjerujem nista dok ne vidim :Pdzango wrote:
Jebiga, loše mi stoji keče. A vidi njih, kao saliveno. Jebiga, valjda je do genetike. Ne znaš na snimku ko je Šiptar a ko Hrvat.
Ima velicina, napravi po mjeri :D
2014-04-12
....moze se..
https://www.youtube.com/watch?v=mw1VGZoYQts
https://www.youtube.com/watch?v=mw1VGZoYQts
2015-09-08
....sto da ne?...Noor wrote:vuksadinare wrote:....ne....pa salimo se kaj ne?Noor wrote:vuksadinare wrote:....naravno...s njim si a moja si....Noor wrote:
opet te namata...
ja ne
2015-09-08
hehehe, sad ću te opet malo namotati na mašinicu, pa popustiti, takav kapitalni primjer budaletine odavno nisam imao na štapu a još si se upecao na praznu udicudzango wrote:To što ti tripuješ u tvojoj glavi i što te pustim da malo hiperventiliraš, je moje dobro delo za taj dan. Ti si ipak malo retardiran i preuzeo si krunu forumske budale od kada nema onoga ante iz kante. Onaj je ipak bio neprevaziđen u gluposti. Nisi imao nikakve šanse. Sad si bar dočekao svojih pet minuta.tre911 wrote:Ajde ajde, zato što sam te malo istukao ti ovoliko žući prolivaš, nemoj hiperventilirati više i dođi sebi dok imaš kome nesrećo turska :)dzango wrote:Tebe jebe maniti pižon ko budalu a kamoli neki suvisliji forumaš. Tvoje nesuvisle traktate nema živaca da čita ni najstrpljivi i najzaludniji na ovom forumu. Zato nabi keče i ne seri mnogo.tre911 wrote:Samo je tvoj problem što ih mnogo jedeš, nego đžangiću frustrirani što si bre neurozan, ono počneš jesti govna i onda kada ti ih damo u izobilju ti opet nezadovoljan, ono ko bi tebe razumio. Gle ovako jedan savjet za tebe, onako besplatan; nemoj počinjati kavgu kad znaš da ćeš dobiti po pički kao i uvijek do sada kužiš a?dzango wrote:
Kako da nema. Evo tebe. Samo zviznem i ti doletiš. Bar na forumu ne treba brinuti o govnima, ti si uvek na usluzi.
Do sad smo zaključili da si šiptarsko govno i to je dosta za jedan dan. Slažeš li se?
Guest- Guest
izmišlja...šipci i inače imaju glavurde, nije mu bio problem nać za sebe jedno kečemaggie13 wrote:sto si ti glavonja?:-odzango wrote:Ne može fizički da stane. Takva glava. Pravljena samo za šajkaču i šubaru.maggie13 wrote:Za tebe kazem..ne vjerujem da ti ne stoji dok ne vidim ;Pdzango wrote:Pa gledaj. Reci sama da li su Hrvati ili Šiptari:maggie13 wrote:
ne vjerujem nista dok ne vidim :P
Guest- Guest
Ne ide. Nemam ni taj mentalni profil. Fizionomija često ume da prati mentalni sklop. Vidi one sa slike kako im lepo stoji.Noor wrote:dzango wrote:Ne može fizički da stane. Takva glava. Pravljena samo za šajkaču i šubaru.maggie13 wrote:Za tebe kazem..ne vjerujem da ti ne stoji dok ne vidim ;Pdzango wrote:Pa gledaj. Reci sama da li su Hrvati ili Šiptari:maggie13 wrote:
Last edited by dzango on 7/10/2016, 13:33; edited 1 time in total
zeza nas samo @_@Noor wrote:izmišlja...šipci i inače imaju glavurde, nije mu bio problem nać za sebe jedno kečemaggie13 wrote:sto si ti glavonja?:-odzango wrote:Ne može fizički da stane. Takva glava. Pravljena samo za šajkaču i šubaru.maggie13 wrote:Za tebe kazem..ne vjerujem da ti ne stoji dok ne vidim ;Pdzango wrote:
Pa gledaj. Reci sama da li su Hrvati ili Šiptari:
2014-04-12
Jesam. Kako god okreneš.maggie13 wrote:sto si ti glavonja?:-odzango wrote:Ne može fizički da stane. Takva glava. Pravljena samo za šajkaču i šubaru.maggie13 wrote:Za tebe kazem..ne vjerujem da ti ne stoji dok ne vidim ;Pdzango wrote:Pa gledaj. Reci sama da li su Hrvati ili Šiptari:maggie13 wrote:
dzango wrote:Ne ide. Nemam ni taj mentalni profil. Fizionomija često ume da prati mentalni sklop.Noor wrote:dzango wrote:Ne može fizički da stane. Takva glava. Pravljena samo za šajkaču i šubaru.maggie13 wrote:Za tebe kazem..ne vjerujem da ti ne stoji dok ne vidim ;Pdzango wrote:
Pa gledaj. Reci sama da li su Hrvati ili Šiptari:
pa, baš zato sam uvjerena da ti odlično stoji.
Guest- Guest
za đanga i ekipu
https://www.youtube.com/watch?v=85CYhgemlGI
https://www.youtube.com/watch?v=85CYhgemlGI
2015-09-08
Nabi taj štap u dupe i eto ti kapitalca. Nema takvog na Balkanu.tre911 wrote:hehehe, sad ću te opet malo namotati na mašinicu, pa popustiti, takav kapitalni primjer budaletine odavno nisam imao na štapu a još si se upecao na praznu udicudzango wrote:To što ti tripuješ u tvojoj glavi i što te pustim da malo hiperventiliraš, je moje dobro delo za taj dan. Ti si ipak malo retardiran i preuzeo si krunu forumske budale od kada nema onoga ante iz kante. Onaj je ipak bio neprevaziđen u gluposti. Nisi imao nikakve šanse. Sad si bar dočekao svojih pet minuta.tre911 wrote:Ajde ajde, zato što sam te malo istukao ti ovoliko žući prolivaš, nemoj hiperventilirati više i dođi sebi dok imaš kome nesrećo turska :)dzango wrote:Tebe jebe maniti pižon ko budalu a kamoli neki suvisliji forumaš. Tvoje nesuvisle traktate nema živaca da čita ni najstrpljivi i najzaludniji na ovom forumu. Zato nabi keče i ne seri mnogo.tre911 wrote:
Samo je tvoj problem što ih mnogo jedeš, nego đžangiću frustrirani što si bre neurozan, ono počneš jesti govna i onda kada ti ih damo u izobilju ti opet nezadovoljan, ono ko bi tebe razumio. Gle ovako jedan savjet za tebe, onako besplatan; nemoj počinjati kavgu kad znaš da ćeš dobiti po pički kao i uvijek do sada kužiš a?
Do sad smo zaključili da si šiptarsko govno i to je dosta za jedan dan. Slažeš li se?
Pa se onda smajlićima opet sam smeškaj svojim komentarima, kao i svaka budala do sada.
dzango wrote:Nabi taj štap u dupe i eto ti kapitalca. Nema takvog na Balkanu.tre911 wrote:hehehe, sad ću te opet malo namotati na mašinicu, pa popustiti, takav kapitalni primjer budaletine odavno nisam imao na štapu a još si se upecao na praznu udicudzango wrote:To što ti tripuješ u tvojoj glavi i što te pustim da malo hiperventiliraš, je moje dobro delo za taj dan. Ti si ipak malo retardiran i preuzeo si krunu forumske budale od kada nema onoga ante iz kante. Onaj je ipak bio neprevaziđen u gluposti. Nisi imao nikakve šanse. Sad si bar dočekao svojih pet minuta.tre911 wrote:Ajde ajde, zato što sam te malo istukao ti ovoliko žući prolivaš, nemoj hiperventilirati više i dođi sebi dok imaš kome nesrećo turska :)dzango wrote:
Tebe jebe maniti pižon ko budalu a kamoli neki suvisliji forumaš. Tvoje nesuvisle traktate nema živaca da čita ni najstrpljivi i najzaludniji na ovom forumu. Zato nabi keče i ne seri mnogo.
Pa se onda smajlićima opet sam smeškaj svojim komentarima, kao i svaka budala do sada.
jebate, opasno ti postiskao ventile...aj smiri se
Guest- Guest
Ne. Kada bi videla kako Treu dobro stoji, mene bi bilo sramota da manekenišem posle njega. Jebiga, jebe me mentalni sklop.Noor wrote:dzango wrote:Ne ide. Nemam ni taj mentalni profil. Fizionomija često ume da prati mentalni sklop.Noor wrote:dzango wrote:Ne može fizički da stane. Takva glava. Pravljena samo za šajkaču i šubaru.maggie13 wrote:
Za tebe kazem..ne vjerujem da ti ne stoji dok ne vidim ;P
pa, baš zato sam uvjerena da ti odlično stoji.
Nisam. Sa budalom moraš malo glasnije inače ne čuje, niti razume. Isto je bilo i sa onim ante iz kante. To je revijalna budaletina bila.Noor wrote:dzango wrote:Nabi taj štap u dupe i eto ti kapitalca. Nema takvog na Balkanu.tre911 wrote:hehehe, sad ću te opet malo namotati na mašinicu, pa popustiti, takav kapitalni primjer budaletine odavno nisam imao na štapu a još si se upecao na praznu udicudzango wrote:To što ti tripuješ u tvojoj glavi i što te pustim da malo hiperventiliraš, je moje dobro delo za taj dan. Ti si ipak malo retardiran i preuzeo si krunu forumske budale od kada nema onoga ante iz kante. Onaj je ipak bio neprevaziđen u gluposti. Nisi imao nikakve šanse. Sad si bar dočekao svojih pet minuta.tre911 wrote:
Ajde ajde, zato što sam te malo istukao ti ovoliko žući prolivaš, nemoj hiperventilirati više i dođi sebi dok imaš kome nesrećo turska :)
jebate, opasno ti postiskao ventile...aj smiri se
..đango sta te jebu ko malo dete...gde ti ej grobarski gen
2015-09-08
I onda ćeš reći da sam ja peder a vidi njega što maštadzango wrote:Nabi taj štap u dupe i eto ti kapitalca. Nema takvog na Balkanu.tre911 wrote:hehehe, sad ću te opet malo namotati na mašinicu, pa popustiti, takav kapitalni primjer budaletine odavno nisam imao na štapu a još si se upecao na praznu udicudzango wrote:To što ti tripuješ u tvojoj glavi i što te pustim da malo hiperventiliraš, je moje dobro delo za taj dan. Ti si ipak malo retardiran i preuzeo si krunu forumske budale od kada nema onoga ante iz kante. Onaj je ipak bio neprevaziđen u gluposti. Nisi imao nikakve šanse. Sad si bar dočekao svojih pet minuta.tre911 wrote:Ajde ajde, zato što sam te malo istukao ti ovoliko žući prolivaš, nemoj hiperventilirati više i dođi sebi dok imaš kome nesrećo turska :)dzango wrote:
Tebe jebe maniti pižon ko budalu a kamoli neki suvisliji forumaš. Tvoje nesuvisle traktate nema živaca da čita ni najstrpljivi i najzaludniji na ovom forumu. Zato nabi keče i ne seri mnogo.
Nego đžangiću vidiš kako se lijepo koprcaš na štapu a samo sam ovako nešto stavio
a zamisli da ti ponudim varalicu ili durbaka gdje bi ti kraj bio :D
Guest- Guest
Page 11 of 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
Page 11 of 26