Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Page 13 of 26
Page 13 of 26 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Samo ti navlači i ništa ne brini. Dok ne dobiješ žulj a onda promeni ruku. I izvadi onaj štap iz dupeta. Svi smo videi da si najveća budala na forumu. Posle ante iz kante, normalno. Ali njega ionako više nema.tre911 wrote:Pa kad se daš upecati, ako te sad pustim sa štapa oćeš li sutra opet doći? Ali pazi nemoj zajebati, nemam ja svaki dan ovakav ulov, da me rođo ljubo vidi puko bi od zavisti :DDdzango wrote:Navlačiš ti mene odavno. Sa obe ruke. Takav ti mentalni sklop. Baš pričam Noor.tre911 wrote:Vidi vidi kako se pokušava sakriti iza drugih korisnika baš onako hrabro kao i do sada, tako predvidljivo, tako četnički :D Nego ajde ti nazad kod mene u moju ribolovnu zonu, evo baš te navlačim u plićak :)dzango wrote:Ne. Kada bi videla kako Treu dobro stoji, mene bi bilo sramota da manekenišem posle njega. Jebiga, jebe me mentalni sklop.Noor wrote:
pa, baš zato sam uvjerena da ti odlično stoji.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
dzango wrote:Ne znaš ti kako je kada ja prosviram. Ovo je samo malo glasnije zbog budale. Moraš tako inače te ne razumeju.Noor wrote:dzango wrote:Nisam. Sa budalom moraš malo glasnije inače ne čuje, niti razume. Isto je bilo i sa onim ante iz kante. To je revijalna budaletina bila.Noor wrote:dzango wrote:
Nabi taj štap u dupe i eto ti kapitalca. Nema takvog na Balkanu.
Pa se onda smajlićima opet sam smeškaj svojim komentarima, kao i svaka budala do sada.
jebate, opasno ti postiskao ventile...aj smiri se
šta nisi? prosvirao?' o jesi, jesi...i ne čitaj kako tebi paše.
ja ću te prosvirati, samo nastavi :D
Guest- Guest
Što toliko kmečiš, pa nisam stavio trokraku blento, samo se trebaš prestati koprcati i udica će se sama izvući :)dzango wrote:Ne znaš ti kako je kada ja prosviram. Ovo je samo malo glasnije zbog budale. Moraš tako inače te ne razumeju.Noor wrote:dzango wrote:Nisam. Sa budalom moraš malo glasnije inače ne čuje, niti razume. Isto je bilo i sa onim ante iz kante. To je revijalna budaletina bila.Noor wrote:dzango wrote:
Nabi taj štap u dupe i eto ti kapitalca. Nema takvog na Balkanu.
Pa se onda smajlićima opet sam smeškaj svojim komentarima, kao i svaka budala do sada.
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=55FMp8KN-_0Noor wrote:vuksadinare wrote:daj molim te...Noor wrote:vuksadinare wrote:...đango a'k te ovo dvoje porazi..ne priznam te vise za grobara... ..
nemoj da i tebe opet nagazim...zadnji put si loše prošao
plakat ćeš opet, žao mi je
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ajde mene probaj. Pusti njega, njemu dobro stoji keče.Noor wrote:vuksadinare wrote:daj molim te...Noor wrote:vuksadinare wrote:...đango a'k te ovo dvoje porazi..ne priznam te vise za grobara... ..
vuksadinare wrote:https://www.youtube.com/watch?v=55FMp8KN-_0Noor wrote:vuksadinare wrote:daj molim te...Noor wrote:vuksadinare wrote:...đango a'k te ovo dvoje porazi..ne priznam te vise za grobara... ..
Ovaj videozapis nije dostupan.
Žao nam je zbog toga.
Guest- Guest
Navlači i ćuti. Možeš i sa obe ruke. Kod mene je mašala.tre911 wrote:Što toliko kmečiš, pa nisam stavio trokraku blento, samo se trebaš prestati koprcati i udica će se sama izvući :)dzango wrote:Ne znaš ti kako je kada ja prosviram. Ovo je samo malo glasnije zbog budale. Moraš tako inače te ne razumeju.Noor wrote:dzango wrote:Nisam. Sa budalom moraš malo glasnije inače ne čuje, niti razume. Isto je bilo i sa onim ante iz kante. To je revijalna budaletina bila.Noor wrote:
Udicu izvuci iz svog dupeta, dosta je bilo igranja.
evo placem jos jednom na drugi nacin
https://www.youtube.com/watch?v=55FMp6KN-_0
https://www.youtube.com/watch?v=55FMp6KN-_0
2015-09-08
dzango wrote:Ajde mene probaj. Pusti njega, njemu dobro stoji keče.Noor wrote:vuksadinare wrote:daj molim te...Noor wrote:vuksadinare wrote:...đango a'k te ovo dvoje porazi..ne priznam te vise za grobara... ..
kome? vuku? e, to već da...on jest taj tip po fizionomiji.
a šta bi ti? za današnji trud možeš dobit sendvič...pizzona ionako nema puno
Guest- Guest
Ti maš nekih gadnih pretenzija spram mog dupeta a? Dobro jasno je i da si peder i glup do bola ali nisam znao i da si mazohsta, ole evo sad očekujem da se izbaciš ko sabljarka :))dzango wrote:Samo ti navlači i ništa ne brini. Dok ne dobiješ žulj a onda promeni ruku. I izvadi onaj štap iz dupeta. Svi smo videi da si najveća budala na forumu. Posle ante iz kante, normalno. Ali njega ionako više nema.tre911 wrote:Pa kad se daš upecati, ako te sad pustim sa štapa oćeš li sutra opet doći? Ali pazi nemoj zajebati, nemam ja svaki dan ovakav ulov, da me rođo ljubo vidi puko bi od zavisti :DDdzango wrote:Navlačiš ti mene odavno. Sa obe ruke. Takav ti mentalni sklop. Baš pričam Noor.tre911 wrote:Vidi vidi kako se pokušava sakriti iza drugih korisnika baš onako hrabro kao i do sada, tako predvidljivo, tako četnički :D Nego ajde ti nazad kod mene u moju ribolovnu zonu, evo baš te navlačim u plićak :)dzango wrote:
Ne. Kada bi videla kako Treu dobro stoji, mene bi bilo sramota da manekenišem posle njega. Jebiga, jebe me mentalni sklop.
Guest- Guest
Daj malo da pregovaramo. Ne budi na kraj srca. Možda izvučem i nešto više.Noor wrote:dzango wrote:Ajde mene probaj. Pusti njega, njemu dobro stoji keče.Noor wrote:vuksadinare wrote:daj molim te...Noor wrote:
Đžango je peder, đžango je peder, de okani se više moje guzice, sad mi je stvarno postalo neugodno, još će neko pomisliti da sam dvocjevka kao što si tidzango wrote:Navlači i ćuti. Možeš i sa obe ruke. Kod mene je mašala.tre911 wrote:Što toliko kmečiš, pa nisam stavio trokraku blento, samo se trebaš prestati koprcati i udica će se sama izvući :)dzango wrote:Ne znaš ti kako je kada ja prosviram. Ovo je samo malo glasnije zbog budale. Moraš tako inače te ne razumeju.Noor wrote:dzango wrote:
Nisam. Sa budalom moraš malo glasnije inače ne čuje, niti razume. Isto je bilo i sa onim ante iz kante. To je revijalna budaletina bila.
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=66M7h_xfPfINoor wrote:dzango wrote:Ajde mene probaj. Pusti njega, njemu dobro stoji keče.Noor wrote:vuksadinare wrote:daj molim te...Noor wrote:
2015-09-08
tre911 wrote:
Ti maš nekih gadnih pretenzija spram mog dupeta a? Dobro jasno je i da si peder i glup do bola ali nisam znao i da si mazohsta, ole evo sad očekujem da se izbaciš ko sabljarka :))
Baš to i ja primjetih...čim ga uštineš za uvce, jurne ti na dupe rijetko viđenom strašću
Guest- Guest
Sam si se javio za navlačenje. Nisam te ja terao. Ja reko da ti učinim. Ne moraš više ako si se umorio. Nemoj samo da peniš.tre911 wrote:Ti maš nekih gadnih pretenzija spram mog dupeta a? Dobro jasno je i da si peder i glup do bola ali nisam znao i da si mazohsta, ole evo sad očekujem da se izbaciš ko sabljarka :))dzango wrote:Samo ti navlači i ništa ne brini. Dok ne dobiješ žulj a onda promeni ruku. I izvadi onaj štap iz dupeta. Svi smo videi da si najveća budala na forumu. Posle ante iz kante, normalno. Ali njega ionako više nema.tre911 wrote:Pa kad se daš upecati, ako te sad pustim sa štapa oćeš li sutra opet doći? Ali pazi nemoj zajebati, nemam ja svaki dan ovakav ulov, da me rođo ljubo vidi puko bi od zavisti :DDdzango wrote:Navlačiš ti mene odavno. Sa obe ruke. Takav ti mentalni sklop. Baš pričam Noor.tre911 wrote:
Vidi vidi kako se pokušava sakriti iza drugih korisnika baš onako hrabro kao i do sada, tako predvidljivo, tako četnički :D Nego ajde ti nazad kod mene u moju ribolovnu zonu, evo baš te navlačim u plićak :)
tre911 wrote:Đžango je peder, đžango je peder, de okani se više moje guzice, sad mi je stvarno postalo neugodno, još će neko pomisliti da sam dvocjevka kao što si tidzango wrote:Navlači i ćuti. Možeš i sa obe ruke. Kod mene je mašala.tre911 wrote:Što toliko kmečiš, pa nisam stavio trokraku blento, samo se trebaš prestati koprcati i udica će se sama izvući :)dzango wrote:Ne znaš ti kako je kada ja prosviram. Ovo je samo malo glasnije zbog budale. Moraš tako inače te ne razumeju.Noor wrote:
ma, samo mu fino kaži da nisi zainteresiran, dignut će gaće i krenut dalje...danas ih bar ima koliko hoćeš
Guest- Guest
Da jebote, sad sam već zabrinut, sva sreća što ne idem u srbiju jer ako je suditi po đžangu to je tamo nacionalni sport barem što se tiče partizanovih navijača.Noor wrote:tre911 wrote:
Ti maš nekih gadnih pretenzija spram mog dupeta a? Dobro jasno je i da si peder i glup do bola ali nisam znao i da si mazohsta, ole evo sad očekujem da se izbaciš ko sabljarka :))
Baš to i ja primjetih...čim ga uštineš za uvce, jurne ti na dupe rijetko viđenom strašću
Guest- Guest
Oćeš i ti da navlačiš? Ajde dobro. Ala ste se pomamili danas.Noor wrote:tre911 wrote:
Vidi jadu kako mu treba ženska pomoć. Nikada čoveka od tebe. Pizda bio, pizda i ostao. Samo mu keče fali.tre911 wrote:Da jebote, sad sam već zabrinut, sva sreća što ne idem u srbiju jer ako je suditi po đžangu to je tamo nacionalni sport barem što se tiče partizanovih navijača.Noor wrote:tre911 wrote:
Alo pederčino, ja sam pričao o navlačenju strune na ribičkom štapu a tvoja priroda te odmah odvela do pederluka. Jesi li ti siguran da si čist u glavi a?dzango wrote:Sam si se javio za navlačenje. Nisam te ja terao. Ja reko da ti učinim. Ne moraš više ako si se umorio. Nemoj samo da peniš.tre911 wrote:Ti maš nekih gadnih pretenzija spram mog dupeta a? Dobro jasno je i da si peder i glup do bola ali nisam znao i da si mazohsta, ole evo sad očekujem da se izbaciš ko sabljarka :))dzango wrote:Samo ti navlači i ništa ne brini. Dok ne dobiješ žulj a onda promeni ruku. I izvadi onaj štap iz dupeta. Svi smo videi da si najveća budala na forumu. Posle ante iz kante, normalno. Ali njega ionako više nema.tre911 wrote:Pa kad se daš upecati, ako te sad pustim sa štapa oćeš li sutra opet doći? Ali pazi nemoj zajebati, nemam ja svaki dan ovakav ulov, da me rođo ljubo vidi puko bi od zavisti :DDdzango wrote:
Navlačiš ti mene odavno. Sa obe ruke. Takav ti mentalni sklop. Baš pričam Noor.
Guest- Guest
dzango wrote:Oćeš i ti da navlačiš? Ajde dobro. Ala ste se pomamili danas.Noor wrote:tre911 wrote:
ti si se već navuko...sad maš' ruč'cama, maš' nož'cama...da ne bude...e, jeb'ga.
Guest- Guest
Page 13 of 26 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
Page 13 of 26