Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Page 7 of 26
Page 7 of 26 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Vera im brani.darla wrote:Regoč wrote:Stotinjak. Janjacah.darla wrote:I koliki je zbroj mrtvih na kraju?
A prasica nista?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vjera_%C5%BDagar_Nardellidarla wrote:Regoč wrote:
Vjeru Žagar Nardelli?
Koja je ta?
Sada kada bi ja odgovorio, ti bi rekla da sam bezobrazan i vulgaran.maggie13 wrote:Smirite se vise. Vama cemo manje utrpat, bit ce i dva dovoljno,8-)
Utrpali smo im 250.000 komadah 95.maggie13 wrote:Smirite se vise. Vama cemo manje utrpat, bit ce i dva dovoljno,8-)
Je, da. Nudili nekog muslimana rakijom, reče on "vjera mi brani" pa ispi i vilicu u slaninu zabode. Istinit događaj, ja nazočio.dzango wrote:Vera im brani.darla wrote:Regoč wrote:Stotinjak. Janjacah.darla wrote:I koliki je zbroj mrtvih na kraju?
A prasica nista?
ali moras spomenuti, ne da ti vrag mira B-)dzango wrote:Sada kada bi ja odgovorio, ti bi rekla da sam bezobrazan i vulgaran.maggie13 wrote:Smirite se vise. Vama cemo manje utrpat, bit ce i dva dovoljno,8-)
Nisam nista lagala, prema vama smo obzirniji ;-)
2014-04-12
da, pa je vrijeme da se vise pameti dođe, a ne dizat tenzije opet ^_~Regoč wrote:Utrpali smo im 250.000 komadah 95.maggie13 wrote:Smirite se vise. Vama cemo manje utrpat, bit ce i dva dovoljno,8-)
2014-04-12
Vidiš koliko sam ja obziran kada nisam odgovorio. A na vrh mi jezika.maggie13 wrote:ali moras spomenuti, ne da ti vrag mira B-)dzango wrote:Sada kada bi ja odgovorio, ti bi rekla da sam bezobrazan i vulgaran.maggie13 wrote:Smirite se vise. Vama cemo manje utrpat, bit ce i dva dovoljno,8-)
Nisam nista lagala, prema vama smo obzirniji ;-)
Last edited by dzango on 7/10/2016, 11:36; edited 1 time in total
Ja sam za smirenje i ostvarenje konstitutivnosti Hrvatah u Bosheru.maggie13 wrote:da, pa je vrijeme da se vise pameti dođe, a ne dizat tenzije opet ^_~Regoč wrote:Utrpali smo im 250.000 komadah 95.maggie13 wrote:Smirite se vise. Vama cemo manje utrpat, bit ce i dva dovoljno,8-)
Nađi Hrvata na slici:
Džango, tvoje insinuacije samo dokazuju autohtonost Hrvatah.
Nisu to insinuacije. Sasvim je jasno da razlike nema ni fizički ni mentalno. Braća jebote.Regoč wrote:Džango, tvoje insinuacije samo dokazuju autohtonost Hrvatah.
najbolje, trenutno resenje, da glumimo i odglumimo.
da se uhvatimo u njihovo kolo, zapadno, mislim, ne bukvalno.
da prihvatimo politku zapada, sve drugo nas direktno unistava.
hocete, telekom, fixnu, el. enrgiju,nema problema, izvolite.
a vi, el tako, dabome , tako je, i tisina.
pa kad se promeni situacija, izadjemo iz kola i samo drauu, drauuu.
pa cekaj sta je bilo, drauuu, jos jace. bez komentara.
i mi malo da se zezamo !
da se uhvatimo u njihovo kolo, zapadno, mislim, ne bukvalno.
da prihvatimo politku zapada, sve drugo nas direktno unistava.
hocete, telekom, fixnu, el. enrgiju,nema problema, izvolite.
a vi, el tako, dabome , tako je, i tisina.
pa kad se promeni situacija, izadjemo iz kola i samo drauu, drauuu.
pa cekaj sta je bilo, drauuu, jos jace. bez komentara.
i mi malo da se zezamo !
Last edited by pizzon on 7/10/2016, 11:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
Čuj, nama to nije ni sramota, ni uvrjeda. A potvrđuje autohtonost, došljo obični.dzango wrote:Nisu to insinuacije. Sasvim je jasno da razlike nema ni fizički ni mentalno. Braća jebote.Regoč wrote:Džango, tvoje insinuacije samo dokazuju autohtonost Hrvatah.
Zašto bi bilo uvreda? Brat je brat, makar bio i Šiptar. Kakva bre autohtonost?Regoč wrote:Čuj, nama to nije ni sramota, ni uvrjeda. A potvrđuje autohtonost, došljo obični.dzango wrote:Nisu to insinuacije. Sasvim je jasno da razlike nema ni fizički ni mentalno. Braća jebote.Regoč wrote:Džango, tvoje insinuacije samo dokazuju autohtonost Hrvatah.
Kad to kaže pravoslavni turčin onda je sve jasno.dzango wrote:Nisu to insinuacije. Sasvim je jasno da razlike nema ni fizički ni mentalno. Braća jebote.Regoč wrote:Džango, tvoje insinuacije samo dokazuju autohtonost Hrvatah.
Guest- Guest
tre911 wrote:Kad to kaže pravoslavni turčin onda je sve jasno.dzango wrote:Nisu to insinuacije. Sasvim je jasno da razlike nema ni fizički ni mentalno. Braća jebote.Regoč wrote:Džango, tvoje insinuacije samo dokazuju autohtonost Hrvatah.
to si ti, hrvati sa turskim basibozlucima, šiptarima.
takva slika ne postoji u srpskom narodu
Last edited by pizzon on 7/10/2016, 11:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
Iliri su nam obojima predci, a to su oni od prije 12.000 godinah. Vi ste stigli tek prije kojih 14 stoljećah.dzango wrote:Zašto bi bilo uvreda? Brat je brat, makar bio i Šiptar. Kakva bre autohtonost?Regoč wrote:Čuj, nama to nije ni sramota, ni uvrjeda. A potvrđuje autohtonost, došljo obični.dzango wrote:Nisu to insinuacije. Sasvim je jasno da razlike nema ni fizički ni mentalno. Braća jebote.Regoč wrote:Džango, tvoje insinuacije samo dokazuju autohtonost Hrvatah.
E, di sam bio ja da zasviram tamburicu. Duet šarburica.pizzon wrote:tre911 wrote:Kad to kaže pravoslavni turčin onda je sve jasno.dzango wrote:Nisu to insinuacije. Sasvim je jasno da razlike nema ni fizički ni mentalno. Braća jebote.Regoč wrote:Džango, tvoje insinuacije samo dokazuju autohtonost Hrvatah.
to si ti, sa turskim basibozlicima.
Ti znaš ko je tu Hrvat jeli turčine? Pa nisu turci 500 godina drkali po srbiji nego vam prašili prababe i tetke i strine i ujne, sve po redu led vas jebo mutavi kad se niste znali izboriti za slobodu kad je trebalo.pizzon wrote:tre911 wrote:Kad to kaže pravoslavni turčin onda je sve jasno.dzango wrote:Nisu to insinuacije. Sasvim je jasno da razlike nema ni fizički ni mentalno. Braća jebote.Regoč wrote:Džango, tvoje insinuacije samo dokazuju autohtonost Hrvatah.
Guest- Guest
Ne diraj u ujne!tre911 wrote:Ti znaš ko je tu Hrvat jeli turčine? Pa nisu turci 500 godina drkali po srbiji nego vam prašili prababe i tetke i strine i ujne, sve po redu led vas jebo mutavi kad se niste znali izboriti za slobodu kad je trebalo.pizzon wrote:tre911 wrote:Kad to kaže pravoslavni turčin onda je sve jasno.dzango wrote:Nisu to insinuacije. Sasvim je jasno da razlike nema ni fizički ni mentalno. Braća jebote.Regoč wrote:Džango, tvoje insinuacije samo dokazuju autohtonost Hrvatah.
Page 7 of 26 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
Page 7 of 26