Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Page 1 of 26
Page 1 of 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26
Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
http://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-sramotno-skandiranje-hrvata-i-albanaca-cijeli-stadion-pjevao-ubij-srbina/924165.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
...a index place....pa sto nam srbi nisu braca...
2015-09-08
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Ja znam tko ništa nije čuo ni vidio... A vi?
pa to je bilo za ocekivat....do jucer ih srbi klali,ubijali...cistili..e pa jbg nisu to vise stare generacije iz juge..sve su to manje vise mladi ljudi...koji se sjecaju ili pamte da su ih ti htjeli ubiti,istrjebiti...i to do skoro jucer..jbg...
2015-09-08
A gdje bi to trebli točno ubijat Srbe?vuksadinare wrote:pa to je bilo za ocekivat....do jucer ih srbi klali,ubijali...cistili..e pa jbg nisu to vise stare generacije iz juge..sve su to manje vise mladi ljudi...koji se sjecaju ili pamte da su ih ti htjeli ubiti,istrjebiti...i to do skoro jucer..jbg...
I kak to da bi s jedne strane trebali ubijat Srbe a s druge strane podržavati Srbe i Dodika u njegovoj genocidnoj tvorevini?
Jesmo li licemjeri i šupci?
a cuj ovo za dodika i srbe...tu postoji dvostruko gledanje...ima onih koji su stradali od musimanske ruke ne i srpske..pa kontra..no mahom su ovo navijaci iz hrvatske koji su osjetili srpsku ruku...a albanci su samo srpsku ruku..pa eto..dogodilo seprovocator wrote:A gdje bi to trebli točno ubijat Srbe?vuksadinare wrote:pa to je bilo za ocekivat....do jucer ih srbi klali,ubijali...cistili..e pa jbg nisu to vise stare generacije iz juge..sve su to manje vise mladi ljudi...koji se sjecaju ili pamte da su ih ti htjeli ubiti,istrjebiti...i to do skoro jucer..jbg...
I kak to da bi s jedne strane trebali ubijat Srbe a s druge strane podržavati Srbe i Dodika u njegovoj genocidnoj tvorevini?
Jesmo li licemjeri i šupci?
2015-09-08
....a cuj danas budimo realni vrhunac ej politicke napetosti i hrvatske sa srbijom i kosova sa srbijom...sto jos vise daje poticaja uzvikivanju
2015-09-08
A čuj?! Kažeš ti... Što da čujem? Čuo sam ono što su čuli i ostali.vuksadinare wrote:....a cuj danas budimo realni vrhunac ej politicke napetosti i hrvatske sa srbijom i kosova sa srbijom...sto jos vise daje poticaja uzvikivanju
Pičke smo... S jedne strane s debilom Dodom spremni smo pjevati "Ne može nam nitko ništa...", a sdruge strane spremni smo saditi vrbe za Srbe.
..pa iz prilozenog pjevaju mu oni koji ocito niti ni ne navijaju za hrvatsku...imamo ih ovdje na forumu da daleko ne idemo..koji mastare o nekoj svojoj drzavi..sumnjam da obi iz vukovara,petrinje,kijeva pjevaju dodi..provocator wrote:A čuj?! Kažeš ti... Što da čujem? Čuo sam ono što su čuli i ostali.vuksadinare wrote:....a cuj danas budimo realni vrhunac ej politicke napetosti i hrvatske sa srbijom i kosova sa srbijom...sto jos vise daje poticaja uzvikivanju
Pičke smo... S jedne strane s debilom Dodom spremni smo pjevati "Ne može nam nitko ništa...", a sdruge strane spremni smo saditi vrbe za Srbe.
2015-09-08
I kaj sad??? Ja npr. imam "samo" dvoje djece... Što bi sad trebao?vuksadinare wrote:
..pa iz prilozenog pjevaju mu oni koji ocito niti ni ne navijaju za hrvatsku...imamo ih ovdje na forumu da daleko ne idemo..koji mastare o nekoj svojoj drzavi..sumnjam da obi iz vukovara,petrinje,kijeva pjevaju dodi..
Učiti ih da mrze Srbe? Da pjevaju ubi, ubi Srbina? To što sam u ratu uz sebe imao i Srbe bi trebao zanemariti? To što sam poznavao časnog čovjeka koji je kao hrvatski vojnik, a bio je Srbin, poginuo na Velebitu i po njemu se "Lukina jama" zove tako kako se zove trebao bi zanemariti i doći na stadion među tisuće debila i vikati, ubi, ubi Srbina???? Mojne me karat! Što bi sad moja djeca trebali pljuvati na njegovu kćer jer je Srpkinja?
Nacionalizam ubija
pa cuj niti ti niti ja ne idemo na utakmice...eto..ja sam bas jednom prije jos dok sam isao na utakmice...rekao nekima da ne igramo sa srbijom pa da to vicemo...a oni meni..'sto ti znas ti nisi nista izgubio...jebat cu im mater do vijeka'.....i sto ces onda?...neg se iskaljuju makar na tribinima negonegdje drugdjeprovocator wrote:I kaj sad??? Ja npr. imam "samo" dvoje djece... Što bi sad trebao?vuksadinare wrote:
..pa iz prilozenog pjevaju mu oni koji ocito niti ni ne navijaju za hrvatsku...imamo ih ovdje na forumu da daleko ne idemo..koji mastare o nekoj svojoj drzavi..sumnjam da obi iz vukovara,petrinje,kijeva pjevaju dodi..
Učiti ih da mrze Srbe? Da pjevaju ubi, ubi Srbina? To što sam u ratu uz sebe imao i Srbe bi trebao zanemariti? To što sam poznavao časnog čovjeka koji je kao hrvatski vojnik, a bio je Srbin, poginuo na Velebitu i po njemu se "Lukina jama" zove tako kako se zove trebao bi zanemariti i doći na stadion među tisuće debila i vikati, ubi, ubi Srbina???? Mojne me karat! Što bi sad moja djeca trebali pljuvati na njegovu kćer jer je Srpkinja?
2015-09-08
ovo je prvi put nakon Od Vardara pa do Triglava da se tako sinkroniyirano pjevaju narodi na brdovitom Balkanu. i onda neki kazu da vise nema bratstva i jedinstva...
Orjuna zakazala, ni jedna konfeta na igralištu.
Nije, pjevali su jednom bbb i delije "dolje Sloba".mutava baštarda wrote:ovo je prvi put nakon Od Vardara pa do Triglava da se tako sinkroniyirano pjevaju narodi na brdovitom Balkanu. i onda neki kazu da vise nema bratstva i jedinstva...
oh pa nisam upoznat s tim... da li je to kao i sinoc organizirala udba ili je bilo spontanoudba wrote:Nije, pjevali su jednom bbb i delije "dolje Sloba".mutava baštarda wrote:ovo je prvi put nakon Od Vardara pa do Triglava da se tako sinkroniyirano pjevaju narodi na brdovitom Balkanu. i onda neki kazu da vise nema bratstva i jedinstva...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Trebao bih malo guglat koji je to bio točan susret koji je bio u Maksimiru, ovo pišem onako iz glave po sjećanju. U to vrijeme se Sloba delijama činio premekani pacifista jer su oni davali podršku Šešelju zbog čega se on teatralno sukobljavao sa Arkanom. Uglavnom bbb su počeli jebat mater Slobi, a delije se pridružile. Svatko iz svojih razloga.mutava baštarda wrote:oh pa nisam upoznat s tim... da li je to kao i sinoc organizirala udba ili je bilo spontanoudba wrote:Nije, pjevali su jednom bbb i delije "dolje Sloba".mutava baštarda wrote:ovo je prvi put nakon Od Vardara pa do Triglava da se tako sinkroniyirano pjevaju narodi na brdovitom Balkanu. i onda neki kazu da vise nema bratstva i jedinstva...
mislim d aje to ipak bilo na finalu kupa zvezda-hajduk....kad je torcida skandirala..'jebo vas sloba...' a ovi nam uzvratili..'jebo vas i sloba i tuđman'udba wrote:Trebao bih malo guglat koji je to bio točan susret koji je bio u Maksimiru, ovo pišem onako iz glave po sjećanju. U to vrijeme se Sloba delijama činio premekani pacifista jer su oni davali podršku Šešelju zbog čega se on teatralno sukobljavao sa Arkanom. Uglavnom bbb su počeli jebat mater Slobi, a delije se pridružile. Svatko iz svojih razloga.mutava baštarda wrote:oh pa nisam upoznat s tim... da li je to kao i sinoc organizirala udba ili je bilo spontanoudba wrote:Nije, pjevali su jednom bbb i delije "dolje Sloba".mutava baštarda wrote:ovo je prvi put nakon Od Vardara pa do Triglava da se tako sinkroniyirano pjevaju narodi na brdovitom Balkanu. i onda neki kazu da vise nema bratstva i jedinstva...
2015-09-08
Lijepo.... Tudjmanu je sigurno bilo drago. A tek danas vidimo dalekovidnost Tudjmanove politike, jer prilikom zadnjih predsjednickih izbora Seselj je stigao direktno iz Haga da podrzi kandidata iz Tudjmanove stranke.udba wrote:Trebao bih malo guglat koji je to bio točan susret koji je bio u Maksimiru, ovo pišem onako iz glave po sjećanju. U to vrijeme se Sloba delijama činio premekani pacifista jer su oni davali podršku Šešelju zbog čega se on teatralno sukobljavao sa Arkanom. Uglavnom bbb su počeli jebat mater Slobi, a delije se pridružile. Svatko iz svojih razloga.mutava baštarda wrote:oh pa nisam upoznat s tim... da li je to kao i sinoc organizirala udba ili je bilo spontanoudba wrote:Nije, pjevali su jednom bbb i delije "dolje Sloba".mutava baštarda wrote:ovo je prvi put nakon Od Vardara pa do Triglava da se tako sinkroniyirano pjevaju narodi na brdovitom Balkanu. i onda neki kazu da vise nema bratstva i jedinstva...
vuksadinare wrote:...a index place....pa sto nam srbi nisu braca...
ma super ste, opet, sta vas boli q.
ko ono rece, da nemci.
hrvati su hrabri jer se nicega ne stide,
ko i braca im šiptari. zato vas zapad neguje,
cuva, zna da uvek mogu da raunaju na vasu
bestidnost. uvek spremni za nesto gore i najgore.
Guest- Guest
Page 1 of 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
Page 1 of 26