ruska peta kolona u americi
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ruska peta kolona u americi
moze biti,negdje am procitao da su neki eskimi rekli da su zvijezde na nebu drugacije nego prije pa su se neki usudili spekulisati na osnovu toga da je zemlja malo izisla iz svoje regularne osi
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Ma dobro ono....mislim da i dalje kod njih prevladava taj neki tradicionalni nacin samoga zivota,mozebitno i razmisljanja pa i religije. Ali ono....voze aute,prihvacaju sve moderne stvari koje im unaprijeduju zivot. Rade kuce od modernih materijala itd.
Guest- Guest
sjebalo ih "globalno zagrijavanje"
2014-04-14
Fora je to na odreden nacin. Recimo po Hr a i opcenito bilo gdje po bivsoj Jugi. Odlazak na selo je mene redovito deprimirao. Ono jebote bas depresija cista...od kuca,nacina zivota i svega ostaloga. Drukcije je kad se rodis u tome sigurno ali ono....u kurcu izgleda. E sad....obalna sela su mi drugi par rukava, ali vjerojatno jer ih promatram pomalo kroz ruzicaste naocale. Ono...stare kamene kuce,borovi okolo,brda,sume...ljepse je kako god okrenes. Nema toliko blata i ravnice, ljudi su ono hm...svestraniji na odreden nacin. Ali recimo negdje vani da vidi covjek ovakve stvari negdje bas u pizdi materinoj....prvo sto mi padne na pamet je da to ima jebene turisticke potencijale :)) . A to i nije daleko od istine.
Guest- Guest
meni je npr odlazak u veike gradove bio jako stresan,selo je nekako mirnija atmosfera,cist zrak,dobra klopa,dobri ljudi
2014-04-14
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Peta kolona
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» Peta kolona i u petom naraštaju
» Peta kolona Kremlja u Kataloniji
» Peta kolona izabrala petokolonasicu za pucku pravobraniteljicu
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» Peta kolona i u petom naraštaju
» Peta kolona Kremlja u Kataloniji
» Peta kolona izabrala petokolonasicu za pucku pravobraniteljicu