ruska peta kolona u americi
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ruska peta kolona u americi
valjda ti to znas najbolje,kao hrvijanac bi to trebao znatiMaximusDecimusMiridije wrote:Cek, kako vas to majketi hocu posvaditi? Tiboga...nevidjeno.
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
provedi jos malo na forumu pa ces progledatidzmrdz wrote:Winter is coming wrote:sta ti? gdje sam se ja tebi obratio brate Srbine,ova ovdje necista sila hoce da nas posvadi goni ga u kukacdzmrdz wrote:Ja? Winter?
Ma niko nikoga ne zeli posvadjati, smiri se. Niko ne zeli nista..bar kolko ja vidim :)
2014-04-14
Budem li ostao jos malo pocecu se ponasati ko John Malkovich u filmu REDWinter is coming wrote:provedi jos malo na forumu pa ces progledatidzmrdz wrote:Winter is coming wrote:sta ti? gdje sam se ja tebi obratio brate Srbine,ova ovdje necista sila hoce da nas posvadi goni ga u kukacdzmrdz wrote:Ja? Winter?
Ma niko nikoga ne zeli posvadjati, smiri se. Niko ne zeli nista..bar kolko ja vidim :)
Guest- Guest
pa imaju lojalni srbi i ne lojalni,ja npr nisam lojalan (ne jedem loja)
2014-04-14
Winter is coming wrote:pa imaju lojalni srbi i ne lojalni,ja npr nisam lojalan (ne jedem loja)
Ja sam zgoljav Srbin :P
Guest- Guest
ja sam veliko srbin imam tako blizu metar i devedeset
2014-04-14
Winter is coming wrote:ja sam veliko srbin imam tako blizu metar i devedeset
Ja sam sitniji, vise za infiltraciju :p
Guest- Guest
aha da izvini,rusi govna,ruska vojska sranje,govno,kurac picka govno sisa,eto jesi sad zadovoljan?MaximusDecimusMiridije wrote:Okej skrece se s teme...peta kolona...amerika zlo :)
2014-04-14
peta kolonadzmrdz wrote:Winter is coming wrote:ja sam veliko srbin imam tako blizu metar i devedeset
2014-04-14
ma da, ono za provuc se izmedju redova i sl :pWinter is coming wrote:peta kolonadzmrdz wrote:Winter is coming wrote:ja sam veliko srbin imam tako blizu metar i devedeset
Guest- Guest
Winter is coming wrote:aha da izvini,rusi govna,ruska vojska sranje,govno,kurac picka govno sisa,eto jesi sad zadovoljan?MaximusDecimusMiridije wrote:Okej skrece se s teme...peta kolona...amerika zlo :)
Molim lijepo ja nikada nisam tako doslovan i direktan.
Ali ajde da te nesto pitam sada bez zajebancije. Ajmo reci da mislim da su rusi najgora stoka na svijetu,da im je vojska smece....da mislim sve najgore o zemlji i da im zelim sve najgore. Ali da opet nastojim raspravama prilaziti na civiliziran nacin. A ti pak da znas privatno moje misljenje i da ih ono nemogu ocima vidjeti i da mislim o njima sve najgore. Ukoliko bi moji upisi i rasprave bile u normalnome tonu. Ali ono sve ti je jasno, znas sto mislim o njima i znas kako ih definiram. Dali bi ti na moje normalne upite mogao odgovarati normalno? Ili bi odgovori bili Spartanski jer bi smatrao da nema smisla da ulazis u dublje rasprave jer je moje misljenje vec definirano i nece se mjenjati?
Guest- Guest
znaci sve to stoji samo to treba reci na ljepsi nacinMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:aha da izvini,rusi govna,ruska vojska sranje,govno,kurac picka govno sisa,eto jesi sad zadovoljan?MaximusDecimusMiridije wrote:Okej skrece se s teme...peta kolona...amerika zlo :)
Molim lijepo ja nikada nisam tako doslovan i direktan.
Ali ajde da te nesto pitam sada bez zajebancije. Ajmo reci da mislim da su rusi najgora stoka na svijetu,da im je vojska smece....da mislim sve najgore o zemlji i da im zelim sve najgore. Ali da opet nastojim raspravama prilaziti na civiliziran nacin. A ti pak da znas privatno moje misljenje i da ih ono nemogu ocima vidjeti i da mislim o njima sve najgore. Ukoliko bi moji upisi i rasprave bile u normalnome tonu. Ali ono sve ti je jasno, znas sto mislim o njima i znas kako ih definiram. Dali bi ti na moje normalne upite mogao odgovarati normalno? Ili bi odgovori bili Spartanski jer bi smatrao da nema smisla da ulazis u dublje rasprave jer je moje misljenje vec definirano i nece se mjenjati?
2014-04-14
dzmrdz wrote:ekipa pozdravljam vas i zelim laku noc! my time is up ...
E gle ovo.
Guest- Guest
dzmrdz wrote:ma da, ono za provuc se izmedju redova i sl :pWinter is coming wrote:peta kolonadzmrdz wrote:Winter is coming wrote:ja sam veliko srbin imam tako blizu metar i devedeset
2014-04-14
a jebiga podsjetio si me na neke citate velikih mislioca kojima su prepavili fejs a ne volim velike mislioceMaximusDecimusMiridije wrote:Nisi skontao upit. Tja...nebitno ajd.
2014-04-14
Winter is coming wrote:a jebiga podsjetio si me na neke citate velikih mislioca kojima su prepavili fejs a ne volim velike mislioceMaximusDecimusMiridije wrote:Nisi skontao upit. Tja...nebitno ajd.
Pa veliki mislioci pogotovo ako ih se krene smatrati takvima za zivota se vrlo brzo pretvore u velike seronje. Tako da ti je navika/racunica nacelno na mjestu. :)
Guest- Guest
pogotovo kad se mi obicni smrtnici pocnemo kurciti sa njihovim "velikim mislima'
2014-04-14
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Peta kolona
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» Peta kolona i u petom naraštaju
» Peta kolona Kremlja u Kataloniji
» Peta kolona izabrala petokolonasicu za pucku pravobraniteljicu
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» Peta kolona i u petom naraštaju
» Peta kolona Kremlja u Kataloniji
» Peta kolona izabrala petokolonasicu za pucku pravobraniteljicu