ruska peta kolona u americi
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ruska peta kolona u americi
pogotovo kad se mi obicni smrtnici pocnemo kurciti sa njihovim "velikim mislima'
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
A dobro ljudi imaju potrebu stavljati citate drugih ljudi koje smatraju intelektualno superiornima. Kao daje dasak dostojanstva prilici & trenutku :)
Guest- Guest
ma ljudi pokusavaju komunicirati na takav priglup nacin,kao doba tehnoloske revolucije a ono niko nista ne pise na tom usranom fejsu,samo lajkanje,sheare,kurac palac,citati nekih velikih mislioca
2014-04-14
Pa negdje sam bio pročitao da je u Texasu Putin popularniji od Obame :)
obama u texasu je popularan ko frizider kod eskima
2014-04-14
Winter is coming wrote:ma ljudi pokusavaju komunicirati na takav priglup nacin,kao doba tehnoloske revolucije a ono niko nista ne pise na tom usranom fejsu,samo lajkanje,sheare,kurac palac,citati nekih velikih mislioca
Ja sam dugo vremena imao isti sa gomilom ono RL prijatelja,kolega,bivsih djevojaka,familije,rodbine.....picku materinu. Svaki jebeni dan nekome rodendan,svi kace djecu kako se radaju pa svi pisu "joj kako je lijep"..."na tatu"...."na mamu"....pa onda svi traze da im kliknes da ti se svida neki kurac. Izgubis dvnevno pola sata samo na sva ta sranja. Da ne spominjem da se ne isplati ni sa kime ulaziti u nekakve dublje rasprave jer....jebiga nema smisla. Pa sam iskreno odjebao citav koncept. Napravio sam bio account skroz drugi za zabavu gdje sam bio na nekim stvarno dobrim grupama i zajebancija dobra i sve. Ali svako malo blokiraju pa traze da slikas osobnu....pa mi je i to dopizdilo. Poprilicno razocaravajuce iskustvo sve u svemu.
Guest- Guest
trebalo bi napraviti neku drugu drustvenu mrezu,ili vise njih a ne samo taj glupi fejs
2014-04-14
[size=42]PUTIN USRED NJUJORKA: Zavijorila se velika zastava sa likom predsednika Rusije
07:15 07.10.2016.
3
[/size]
Podeli na Fejsbuku
[url=https://twitter.com/intent/tweet?text=PUTIN USRED NJUJORKA: Zavijorila se velika zastava sa likom predsednika rusije&url=http%3A%2F%2Fsrbin.info%2F2016%2F10%2F07%2Fputin-usred-njujorka-zavijorila-se-velika-zastava-sa-likom-predsednika-rusije%2F&via=srbininfo][/url]
Objavi na Tviteru
[url=https://twitter.com/intent/tweet?text=PUTIN USRED NJUJORKA: Zavijorila se velika zastava sa likom predsednika rusije&url=http%3A%2F%2Fsrbin.info%2F2016%2F10%2F07%2Fputin-usred-njujorka-zavijorila-se-velika-zastava-sa-likom-predsednika-rusije%2F&via=srbininfo][/url]
Velika zastava sa likom ruskog predsednika Vladimira Putina osvanula je na jednoj strani mosta na Menhetnu u Njujorku.
[size]
Велика застава са ликом руског председника Владимира Путина осванула је на једној страни моста на Менхетну у Њујорку.
На платну се виде и руска и сиријска застава као и реч „миротворац“. Њујорк пост наводи да су најмање две особе могле да поставе овај плакат на мосту око 2 сата поподне по локалном времену.
[ltr]
View image on Twitter
[/ltr][/size]
[size]
Follow
New York City Alerts @NYCityAlerts
[ltr]Someone Just Hung A Huge Banner Of Putin On The Manhattan Bridge http://gothamist.com/2016/10/06/putin_banner_manhattan_bridge.php#photo-1 …[/ltr]
3:02 PM - 6 Oct 2016
524524 Retweets
425425 likes
Овај „инцидент“ догодио се у јеку великих тензија између САД и Русије поготово када је реч о Сирији.
Izvor: informer.rs[/size]
2014-04-14
Da, moš mislit. Pa ja sam imala Merkeličinu sliku na trapericama i niš mi se ni dogodilo.kic wrote:u Rusiji bi vjerojatno streljali culprite..
Guest- Guest
ma imala si neku sliku od 2 cm,niko je nije ni vidio
2014-04-14
Eva wrote:Da, moš mislit. Pa ja sam imala Merkeličinu sliku na trapericama i niš mi se ni dogodilo.kic wrote:u Rusiji bi vjerojatno streljali culprite..
Jesi je stavila sprijeda ili straga?
crvenkasti-
2014-04-17
Na stražnjem džepu Anđina i slika Krima, di kaže to smo vam mi dali.crvenkasti wrote:Eva wrote:Da, moš mislit. Pa ja sam imala Merkeličinu sliku na trapericama i niš mi se ni dogodilo.kic wrote:u Rusiji bi vjerojatno streljali culprite..
Guest- Guest
evo neki hariken poharao floridu,sad ce reci da mrzm ameriku sto sam prenio vijest
2014-04-14
Eva wrote:Na stražnjem džepu Anđina i slika Krima, di kaže to smo vam mi dali.crvenkasti wrote:Eva wrote:Da, moš mislit. Pa ja sam imala Merkeličinu sliku na trapericama i niš mi se ni dogodilo.kic wrote:u Rusiji bi vjerojatno streljali culprite..
Daj da vidimo.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne stane na monitor. Malo sam se zbucala, stigli hladni dani
Guest- Guest
znaci sad si ko buftla
2014-04-14
Ma ošlo sve u guzu, pa se malo Krim povećao. Više baca na Indiju.
Guest- Guest
cuvaj se Prdoshenka,neki dan je izjavio da je krim UkrajinskiEva wrote:Ma ošlo sve u guzu, pa se malo Krim povećao. Više baca na Indiju.
2014-04-14
Zapad je najveća rina-ka, pošast svijeta i jako sam sretan što ide silaznom putanjom, a Rusija i normalne zemlje Bliskog istoka (Iran) idu uzlaznom.MaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:aha da izvini,rusi govna,ruska vojska sranje,govno,kurac picka govno sisa,eto jesi sad zadovoljan?MaximusDecimusMiridije wrote:Okej skrece se s teme...peta kolona...amerika zlo :)
Molim lijepo ja nikada nisam tako doslovan i direktan.
Ali ajde da te nesto pitam sada bez zajebancije. Ajmo reci da mislim da su rusi najgora stoka na svijetu,da im je vojska smece....da mislim sve najgore o zemlji i da im zelim sve najgore. Ali da opet nastojim raspravama prilaziti na civiliziran nacin. A ti pak da znas privatno moje misljenje i da ih ono nemogu ocima vidjeti i da mislim o njima sve najgore. Ukoliko bi moji upisi i rasprave bile u normalnome tonu. Ali ono sve ti je jasno, znas sto mislim o njima i znas kako ih definiram. Dali bi ti na moje normalne upite mogao odgovarati normalno? Ili bi odgovori bili Spartanski jer bi smatrao da nema smisla da ulazis u dublje rasprave jer je moje misljenje vec definirano i nece se mjenjati?
I ko god voli degenerirani zapad, taj je GEJ.
Eto, mora sam i ja, kad smo kod momenta iskrenosti i otvorenog srca. ^^
Kaže lord Rotšild i da SAD-e ima petu kolonu u rsukoj eliti a koja će vrlo brzo maknuti putina i potpisati kapitulaciju
http://www.fort-russ.com/2016/10/jacob-rothschild-us-has-allies-among.html
http://www.fort-russ.com/2016/10/jacob-rothschild-us-has-allies-among.html
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Peta kolona
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» Peta kolona i u petom naraštaju
» Peta kolona Kremlja u Kataloniji
» Peta kolona izabrala petokolonasicu za pucku pravobraniteljicu
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu