ruska peta kolona u americi
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ruska peta kolona u americi
video
https://www.almasdarnews.com/article/banner-putin-hangs-off-busy-new-york-bridge/
https://www.almasdarnews.com/article/banner-putin-hangs-off-busy-new-york-bridge/
Re: ruska peta kolona u americi
Da. Amerikanci su prebrutalni kod tih stvari i ne pokazuju milost prema pociniteljima takvih djela. To je opcenito zemlja ogrezla u nekakav hard-core sovinizam koja ne priznaje ni humor ni zafrkanciju. Te na svaki znak interne ili externe nelojalnosti ide djonom.
Guest- Guest
Amerikanci su jedan od najppatriotskijih nacija na svetu, retko ko da toliko voli svoju zemlju i da to istice. na stranu sto ih elita vodi u ratove radi cistog interesa ali ljudi ako ljudi su bas ono full on patriotic
Guest- Guest
zavisi kakva je za koga definicija patriotizma
2014-04-14
Pa ono, slave svoju zatsvau, vojsku, ratove..drze do tih tradicijaWinter is coming wrote:zavisi kakva je za koga definicija patriotizma
Guest- Guest
to je za mene idiotizam a ne patriotizam
2014-04-14
Winter is coming wrote:to je za mene idiotizam a ne patriotizam
Da. Gadovi prljavi, to su oni izmislili i to nema veze s onim plemenitim osjecajima ljubavi prema zemlji koji dolaze iz krajeva u kojima se osjecaji prema zemlji ne manifestiraju na nacin prikazan u filmovima....opet americkim!
Guest- Guest
Pa ok..ima i toga
Patriotism is the last refuge of a scoundrel!
Patriotism is the last refuge of a scoundrel!
Guest- Guest
Ti si okej lik, pa sta god da se napisalo ovdje, nemoj ici podrazumjevati da je tebi bilo namjenjeno.
Guest- Guest
Ti naravno. Winter nije los lik kada ne prica o stvarima oko kojih nemoze biti normalan.
Guest- Guest
Pa sto bih se ja ljutio na bilo sta napisano veceras? Nisam ja amerikanac :)
Guest- Guest
sta ti? gdje sam se ja tebi obratio brate Srbine,ova ovdje necista sila hoce da nas posvadi goni ga u kukacdzmrdz wrote:Ja? Winter?
2014-04-14
Cek, kako vas to majketi hocu posvaditi? Tiboga...nevidjeno.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Cek, kako vas to majketi hocu posvaditi? Tiboga...nevidjeno.
Guest- Guest
Winter is coming wrote:sta ti? gdje sam se ja tebi obratio brate Srbine,ova ovdje necista sila hoce da nas posvadi goni ga u kukacdzmrdz wrote:Ja? Winter?
Ma niko nikoga ne zeli posvadjati, smiri se. Niko ne zeli nista..bar kolko ja vidim :)
Guest- Guest
valjda ti to znas najbolje,kao hrvijanac bi to trebao znatiMaximusDecimusMiridije wrote:Cek, kako vas to majketi hocu posvaditi? Tiboga...nevidjeno.
2014-04-14
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Peta kolona
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» Peta kolona i u petom naraštaju
» Peta kolona Kremlja u Kataloniji
» Peta kolona izabrala petokolonasicu za pucku pravobraniteljicu
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» Peta kolona i u petom naraštaju
» Peta kolona Kremlja u Kataloniji
» Peta kolona izabrala petokolonasicu za pucku pravobraniteljicu