ruska peta kolona u americi
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ruska peta kolona u americi
Kaže lord Rotšild i da SAD-e ima petu kolonu u rsukoj eliti a koja će vrlo brzo maknuti putina i potpisati kapitulaciju
http://www.fort-russ.com/2016/10/jacob-rothschild-us-has-allies-among.html
http://www.fort-russ.com/2016/10/jacob-rothschild-us-has-allies-among.html
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Ma neće valda :)
AlfaOmega wrote:Zapad je najveća rina-ka, pošast svijeta i jako sam sretan što ide silaznom putanjom, a Rusija i normalne zemlje Bliskog istoka (Iran) idu uzlaznom.MaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:aha da izvini,rusi govna,ruska vojska sranje,govno,kurac picka govno sisa,eto jesi sad zadovoljan?MaximusDecimusMiridije wrote:Okej skrece se s teme...peta kolona...amerika zlo :)
Molim lijepo ja nikada nisam tako doslovan i direktan.
Ali ajde da te nesto pitam sada bez zajebancije. Ajmo reci da mislim da su rusi najgora stoka na svijetu,da im je vojska smece....da mislim sve najgore o zemlji i da im zelim sve najgore. Ali da opet nastojim raspravama prilaziti na civiliziran nacin. A ti pak da znas privatno moje misljenje i da ih ono nemogu ocima vidjeti i da mislim o njima sve najgore. Ukoliko bi moji upisi i rasprave bile u normalnome tonu. Ali ono sve ti je jasno, znas sto mislim o njima i znas kako ih definiram. Dali bi ti na moje normalne upite mogao odgovarati normalno? Ili bi odgovori bili Spartanski jer bi smatrao da nema smisla da ulazis u dublje rasprave jer je moje misljenje vec definirano i nece se mjenjati?
I ko god voli degenerirani zapad, taj je GEJ.
Eto, mora sam i ja, kad smo kod momenta iskrenosti i otvorenog srca. ^^
Ma okej, ali ti si vec definiran. Takav si kakav si i to je to, covjek te prihvati i ne sekira se previse. Onaj kojem je upuceno je zanimljiv.
Guest- Guest
De mi sad objasni gdi je ono dugme za ignore. Vidia sam juče da si objašnjava leviju negdi, ali nisam iša eksperimentirati. A lijen da opet tražim gdi ste to pisali
Kliknes na mene. Otvori ti se profil moj. I onda desno odmah iznad slicice avatara imas opcije "Add to my friend list" i "Add to my foe list"...ovo drugo sakriva postove osobe koja ti ide na kurac.
Pozdrav :)
Pozdrav :)
Guest- Guest
To je samo za danas. Mrzovoljan sam, loše vrime, ne da mi se svašta čitat...
Ae, vidimo se sutra. Tj. ja ću tebe vidjeti.
Ae, vidimo se sutra. Tj. ja ću tebe vidjeti.
Tocnije ti mene neces vidjeti. Ja cu tvoje postove vidit ti moje neces. Ako me stavljas na "foe" listu :)
Guest- Guest
Kažem sutra ću te vidjeti.
Neam ja to. Ima nešt da kliknem na friends, piše MaximusDecimusMiridije has no friends yet.
Ma mora biti. Dakle kliknes ode lijevo na moje ime dakle klikni na ovome postu lijevo na "MaximusDecimusMiridije". Onda ti se otvori moj profil kao. Nakon toga desno otprilike na sredini ekrana u desnome kraju odmah iznad slike od avatara imas dvije opcije jedna iznad druge. "Add to my friend list" i odmah ispod "Add to my foe list".
Guest- Guest
Aaaaa.... Mala slova, a u mene velika dioptrija. Thnx.
Vjerovao ili ne eskimi ih drže da im se hrana ne zamrzne.Winter is coming wrote:obama u texasu je popularan ko frizider kod eskima
Guest- Guest
nemam pojma,nisam nikad bio kod nekog eskima u gostima
2014-04-14
Pa oni danas zive u modernim kucama majkumu. Ono...izolirane i sve. Jes vukojebina ali nacelno se ne razlikuje toliko od nasih kuca.
Guest- Guest
civiizovali se kao i indijanci,valjda ih ima jos koji zive starim nacinom zivota
2014-04-14
Sumnjam. Mozda ono turizma radi i tako to. Moze biti da i ima hazardera ali ono...nekako sumnjam bas da se pridrzavaju normi izgradnje od pred 100 godina i to. Idem bas vidit.
Guest- Guest
pa ako je dobar dio npr Amisha zadrzao stari nacin zivota sto nebi i oni
2014-04-14
Pa zato jer kod Amisha je to mix tradicionalno-religiozni. Eskimi tj razlicita plemena koja padaju pod to. Nisu ograniceni nekakvim kulturoloskim ili religioznim zabranama kad je u pitanju unaprijedenje vlastitog zivota. Eo bas gledao. Moderne kuce....ocurec...ok jedinstvene opet za to podneblje ali svejedno.
Guest- Guest
moze biti,negdje am procitao da su neki eskimi rekli da su zvijezde na nebu drugacije nego prije pa su se neki usudili spekulisati na osnovu toga da je zemlja malo izisla iz svoje regularne osi
2014-04-14
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Peta kolona
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» Peta kolona i u petom naraštaju
» Peta kolona Kremlja u Kataloniji
» Peta kolona izabrala petokolonasicu za pucku pravobraniteljicu
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» Peta kolona i u petom naraštaju
» Peta kolona Kremlja u Kataloniji
» Peta kolona izabrala petokolonasicu za pucku pravobraniteljicu